fbpx

NH Noordwijk Leeuwenhorst

Langelaan, 3, 2211 XT, Noordwijkerhout, Zuid-Holland, Nederland

Beoordeling van NH Noordwijk Leeuwenhorst

Totale hotel score:

8,5
Gebaseerd op 46 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij NH Noordwijk Leeuwenhorst.

Opbouw score NH Noordwijk Leeuwenhorst :

Algemene waardering

8,6
 

Ligging

8,2
 

Service

8,7
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,6
 

Eten

8,6
 

Kamers

8,2
 
Resultaten 1 - 46 van 46
8,8
Roggeman
1
België
september 23, 2020
Mooi hotel, met vriendelijk en behulpzaam personeel.
De Corona maatregelen werden correct nageleefd.
8,0
Wansing
1
Nederland
september 22, 2020
Prima hotel, een fiets is handig om naar het strand te kunnen.
7,8
Lotterman
Nederland
september 21, 2020
Het was heel goed.
We hebben lang in Noordwijkerhout gewoond. Soms gaan we even terug. We troffen het met het weer. Dat was prachtig.
7,0
Scholze
1
Nederland
september 21, 2020
Keurig hotel
Erg groot hotel. Inchecken als op Schiphol, in een slinger. Duurt erg lang, kon iets vriendelijker. Restaurantpersoneel prima. Ontbijt en diner uitstekend. Wij vonden de matrassen erg hard. Nette kamers. Met corona is 1 lift waar max 2 personen in mogen niet ideaal en moet je lang wachten. Vooral zoals wij als je op de 4e etage zit. Parkeren prima, fietsenstalling prima.
9,3
Koggel
1
Nederland
september 21, 2020
Erg genoten en het waren fantastisch dagen. Komt mede door het mooie weer.
Coronaregels goed genomen. Compliment!
8,7
Rombouts
Nederland
september 18, 2020
Prettig, ondanks de drukte.
Groot,erg groot! Moest wel wennen aan de handschoenen en mondkapjes van het personeel. Begrijpelijk.
8,5
Doorten
5
Nederland
september 18, 2020
Prima hotel
Aantal keer gehad dat pasjes het niet deden omdat ze in buurt waren van mobiel/ magneet . Wellicht tijd voor iets moderners en beter werkend? Verder prima service en hotel
8,8
Vos
1
Nederland
september 16, 2020
Goed verblijf,vanuit het hotel mooie fietstochten.
8,8
Van Daal
1
Nederland
september 15, 2020
Keurig, vriendelijk voor herhaling vatbaar
9,6
Van de Weg
1
Nederland
september 15, 2020
Wij waren zeer tevreden, alleen de bedden vonden wij te hard.
De matras dek horen wij de laatste morgen.
8,2
Nijland
1
Nederland
september 15, 2020
Prima,uitstekend personeel.
7,0
Teeuwissen
5
Nederland
september 08, 2020
Prima.
Graag een nieuwe stortbak, dat touwtje was niet erg fris. ( kamer 14) en hij trekt slecht door.
8,3
Kuiper
1
Nederland
september 04, 2020
Prima adres hoor, en je bent zo aan het strand, Noordwijk aan Zee heeft m.i. de mooiste boulevard van Nederland
9,0
van Leijen
1
Nederland
september 02, 2020
Alles was in deze corona tijd goed geregeld.
9,0
Jansen
1
Nederland
september 01, 2020
kamer goed en schoon, de medewerkers vriendelijk en behulpzaam
9,0
Van Meeteren
2
Nederland
augustus 21, 2020
We hebben prachtige dagen gehad en zijn zeer te spreken over het hotel en het personeel.
9,0
Verschuren
2
Nederland
augustus 17, 2020
Overal was goed over nagedacht wat betreft de coronaregels! Super!
7,2
Curfs
1
Nederland
augustus 17, 2020
Mooi hotel met lekker ontbijt
Over het algemeen goed hotel met een goed bed. Ontbijt was heerlijk. We hebben één dag gedineerd dat was ook heerlijk. Het personeel was op één persoon na ook vrienden. Ons verblijf was tidens een zeer warme periode van meer dan dertig graden. Er is geen airco op de kamer waardoor het s nachts niet uit te houden was. Helaas hebben we daarom zeer slecht geslapen. We misten ook een kleine koelkast op de kamer. Omdat wij fietstochten gingen maken was het fijn geweest om drinken vooraf te kunnen koelen. Tijdens het uitchecken heb ik deze twee punten aangekaart. De iets oudere receptioniste gaf hierop een zeer bot antwoord. Ze toonde geen begrip, maar zei kortaf op beide verzoeken: dit gaat niet gebeuren, mevrouw! Dit gaat ook niet gebeuren mevrouw!!!
8,0
Noels
1
Nederland
augustus 13, 2020
Heerlijk verblijf
Heerlijk verblijf met goed verzorgde maaltijden. Jammer dat restaurant voor het driegangenmenu diner er ongezellig en sfeerloos uitziet. Met een paar aanpassingen zoals minder kille verlichting en bijv. decoratief behangetje op de muren is dit zo aan te passen. Fietsen gehuurd via hotel en zo heerlijk naar het strand gefietst. Alleen crime om de fiets te vinden tussen de honderd fietsen die er staan. Zit geen systeem in. En omdat je alleen per dag kunt huren, moet je dit elke dag doen. Geen airco of koeling, maar dit kan te maken hebben met Corona. Al met al komen we graag nog een keer terug mede gezien de ligging, parkeermogelijkheden en het prima ontbijt. Goede aanbieding via goedverblijf.nl
7,5
Lankhorst
1
Nederland
augustus 13, 2020
het hotel is goed maat zou met airco uitstekend zijn.
Bij het eten duurde het desert een uur wachten.
8,2
De Vries
1
Nederland
augustus 13, 2020
Prima verblijf, dichtbij strand en steden
Prima geregeld met ontbijt en diner wat betreft corona, ook het eten zelf was heerlijk. Hotel heeft genoeg parkeergelegenheid en ligt in de buurt van het strand (15 min. fietsen). Hotelkamer (superior) was netjes en goed.
8,3
Bongers
1
Nederland
augustus 13, 2020
Zeer goed verblijf voor deze prijs!
9,0
Antonides
Nederland
augustus 12, 2020
Een aanrader om lekker uittewaaien in Noordwijk
8,7
Thomassen
1
Nederland
augustus 10, 2020
Goed hotel op een mooie locatie, vriendelijke medewerkers
9,2
Hazendonk
5
Nederland
augustus 07, 2020
Verblijf in dit hotel is ons prima bevallen. De veiligheidsmaatregelen mbt corona werden goed nageleefd door het personeel.
We hebben op beide kamers problemen gehad met het pasje om de deur te openen. Verschillende keren moesten we met het pasje terug naar de receptie om dit opnieuw te laten activeren. Heel attent dat we (bij de zoveelste keer) een drankje als vergoeding kregen.
7,8
Scheppink
1
Nederland
augustus 06, 2020
Kamer is erg benauwd airconditioning heb ik gemist
Voor zo n vrij nieuw gebouw is de kamer warm te weinig frisse lucht .Het eten is erg goéd, goed personeel die helpen dat alles glad verloopt. Een top adres , puur de warme kamer is slécht
8,7
Naus
1
Nederland
augustus 03, 2020
Fijne dagen gehad, het strand was maar een paar kilometer fietsen vanaf hotel, vanuit het hotel kon je naar veel plaatsen fietsen.
8,8
Gores
1
Nederland
augustus 03, 2020
Was geweldig, zo goed geregeld in Corona tijd. Voelde ons heel veilig.
Alleen de binnentuin mag wel wat meer aangekleed worden. Een paar bloembakken met mooie planten er in zou wonderen doen. Wat onkruid tussen de tegels weg en hoeveel gezelliger is het. Schat een half dagje werk. Maar voor de rest prima hotel met vriendelijke mensen . Heel schoon.
8,8
Hopman
1
Nederland
juli 30, 2020
8,5
Pijffers
1
Nederland
juli 30, 2020
Top
Goede prijs-kwaliteitverhouding Vriendelijk en gastvrij hotelpersoneel
8,3
Van den Berg
1
Nederland
juli 30, 2020
Fijn verblijf in dit hotel temidden van de bollenvelden en op korye afsyand van de duinen
Prettige ontvangst, goede service en mooie ligging. Wij kregen het advies om im mei terug te komen als de bollenvelden in bloei staan. De kamets zijn ruim, schoon en netjes. Aanrader.
6,8
Klomp
2
Nederland
juli 30, 2020
Mooie omgeving
Jammer dat we niet wisten dat het zwembad dicht was wegens verbouwing In de kamer was het vooral nachts veel te warm Het raam kon maar een kier open omdat het tegen de gordijnrails stootte.
8,7
Aandekerk
1
Nederland
juli 16, 2020
We kregen een upgrade naar een mooie kamer met zitje. Daar hebben we echt van genoten. Daar wij ouder zijn gaan we ‘s avonds niet op pad en blijven op de kamer. We willen zeker nog een keer terugkomen.
Alles was heel goed geregeld ivm de Corona. Zowel bij het ontbijt als bij het diner. Een fantastisch ontbijtbuffet. Alle medewerkers droegen een mondkapje. Personeel is bijzonder aardig en behulpzaam. Geen enkel negatief punt. Alles top!!!
9,5
Van Kleeff
1
Nederland
juli 16, 2020
Een heerlijk (lang) weekend
9,3
Van Gampelaere
1
België
juli 04, 2020
zeer vriendelijk personeel, Leker eten en mooie kamer.
Het was zeer warm deze dagen en op de kamer dus ook. Maar bij het openen van een venster voor verkoeling was er een kloppend lawaai (van een ventilator) denk ik. Waardoor dus slapen met open venster niet mogelijk was. Normaal is daar zeer stil gezien de ligging van het hotel . Ik heb dit aan de receptie gemeld . Hopelijk word dit opgevolgd.
8,8
De Nijs
1
Nederland
juli 03, 2020
Goed hotel met goede service en vriendelijk personeel.
9,5
Boden - Koch
1
Nederland
juli 01, 2020
zeer goede ervaring, zowel hotelpersoneel als de kamer en het eten
Wij hebben daar een 3 gangendiner op, wat heel erg lekker was. Vanwege het Coronavirus, waren de tafels op geschikte afstand. Het personeel droeg mondkapjes en men was best streng betreft de regels. Het ontbijt vond ik niet zo leuk, alles was per stuk ingepakt ( je had een berg met rommel over). Kon ook geen geroosterde boterham nemen :-( . Hopelijk mag straks alles weer normaal, en dan ga ik graag terug naar hier.
7,8
Brunings
1
Nederland
juli 01, 2020
Zeer prettig verblijf en goed schoon. Vriendelijk personeel.
7,5
Floor
1
Nederland
juli 01, 2020
Mooi hotel in mooie omgeving!
De corona-maatregelen waren erg streng, vooral met diner en ontbijt was dat niet prettig! Vooral het ontbijt kun je niet van genieten, zoals in normale situatie! Maar de omstandigheden brengen dat momenteel natuurlijk mee!
9,0
Van de Plas
5
Nederland
juni 29, 2020
Een prima hotel wat aan al onze verwachtingen heeft voldaan.
We vonden het een heel fijn hotel. Prima voorzieningen i.v.m. de corona. Wat ons bijzonder opviel was de vriendelijkheid en correctheid van het personeel. Niets was teveel . Dat is beslist niet overal zo. Dus nogmaals een pluim voor het personeel.
8,5
Zundert van
1
Nederland
juni 27, 2020
Ondanks de corona hebben wij een prima verblijf gehad, in het begin was het wennen ons aan de verplichte route te houden die men had aangegeven.
Prima hotel
8,3
Kivits
1
Nederland
juni 27, 2020
Goed hotel prima bediening.
Kamer ontbreekt een laden
8,3
Geuze
1
Nederland
juni 27, 2020
alles was goed verzorgd ontbijt en dinerwaren heerlijk
9,5
Nie
1
Nederland
juni 27, 2020
Ondanks de corona maatregelen een paar fijne dagen gehad
Waren op fietsvakantie door Nederland en verbleven een aantal dagen in het NH hotel Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Ontvangst zoals altijd allervriendelijkst. Het eten op afstand van elkaar was weer prima met een koel drankje op het terras. Men deed er alles aan om de gasten het naar de zin te maken. Helaas was het zwembad nog niet open en van het anders altijd heerlijke ontbijtbuffet kon ook nog geen gebruik worden gemaakt. Desondanks een paar fijne dagen gehad. Op de dag van vertrek regende het het en mochten we gewoon in het hotel wachten tot het droog was en kregen we nog koffie. Top ! Komen zeker terug, want het is er prima vertoeven.
9,5
Van der Laan
1
Nederland
maart 03, 2020
Vriendelijk personeel,goed eten, en prima kamer!
8,0
Kuijpers
1
Nederland
februari 20, 2020
Heel goed hotel met een zeer uitgebreid ontbijt
Jammer dat het niet aan het strand ligt.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.