Joint Promotions

Een joint promotion ontstaat altijd tussen twee of meerdere merken die door middel van een actie haar eigen marketing- en communicatiedoelstellingen nastreven. Binnen een joint promotion verzorgt de ene partij de communicatie, terwijl de ander een tijdelijk voordeel biedt voor de consument. Goedverblijf.nl heeft ervaring met zowel offline als online joint promotions. Zowel als voordeel verschaffende- als communicerende partij is Goedverblijf.nl actief.

Samen doelen realiseren
Het doel van een joint promotion wordt altijd door beide partijen opgesteld en moet voor beide partijen een voordeel opleveren. Dit voordeel kan resulteren in: meer naamsbekendheid bij een bestaande of nieuwe doelgroep, meer klanten en zo meer omzet genereren of bijvoorbeeld meer interactie op social media kanalen. Uiteraard kan bij een actie het doel per merk verschillen.

Samen met Goedverblijf.nl een joint promotion opzetten? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat ons het volgende weten:

  • Omschrijving van het bedrijf/product
  • Doel van de joint promotion
  • Omschrijving potentiële actie

logo-shoeby   rabobank-logo offley-port


Een joint promotion stelt ons in staat om elkaars kracht te gebruiken om samen te groeien!