IBIS Leiden Centre

Stationsplein 240-242, 2312 AR, Leiden, Zuid-Holland, Nederland

Beoordeling van IBIS Leiden Centre

Totale hotel score:

8.4
Gebaseerd op 35 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij IBIS Leiden Centre.

Opbouw score IBIS Leiden Centre :

Algemene waardering

8.4
 

Ligging

8.5
 

Service

8.5
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.4
 

Eten

8.3
 

Kamers

8.3
 
Resultaten 1 - 35 van 35
5.8
Grin
2
Nederland
mei 22, 2019
Ik was met een vriendin een paar dagen in Leiden, citytrip.
De kamer had een tweepersoonsbed met 1 tweepersoons dekbed. Gelukkig waren we moe en hebben redelijk geslapen, maar voor vriendinnen was het handiger geweest om 2 losse bedden te hebben met 2 dekbedden. We misten een mogelijkheid om op de kamer koffie of thee te zetten en even rustig te zitten. Er stond slechts 1 (harde) stoel op de kamer, dus moesten we op bed zitten. Niet erg comfortabel. Na een hele dag lopen door Leiden wilden we op de kamer uitrusten. Helaas was dit niet mogelijk.
9.2
Keijzer
1
Nederland
februari 21, 2019
Top netjes en bijzonder vriendelijk
8.7
McCallum
1
Nederland
november 01, 2018
prima hotel
Hotel IBIS Leiden Centre is een prima hotel, dicht bij het station en bij het centrum van Leiden. De kamers en bedden waren uitstekend. Het personeel was vriendelijk en het ontbijt was goed verzorgd.
8.2
Blom
2
Nederland
oktober 25, 2018
Prima locatie, mooi, mordern en schoon hotel met uitstekend ontbijt.
8.5
Pepers-Boudewijns
1
Nederland
augustus 16, 2018
Een fijn, goed verblijf.vriendelijk gewillig personeel.goied ontbijt.
De lift is te klein voor rolstoelen . De rolstoel van ons ging net en dat is beslist een kleinere soort.
9.0
Hack
Nederland
augustus 16, 2018
Wij zijn uiterst content over ons verblijf in het Ibis hotel in Leiden. Vriendelijk personeel, goed ontbijt, kamer aan de achterkant (aan de voorkant rijden veel bussen). Geen enkel punt van kritiek !
Deze keer was er een groep Chinezen in het hotel, mogelijk zaten zij in een orkest. Zij waren samen wat luidruchtig aan het ontbijt. En er was ook een groep Engelse mensen die voor de hondenshow in Amsterdam kwamen. Enkele onder hen namen de hond mee aan het ontbijt, en stopten de hond hapjes van het ontbijt toe. Dat vonden we niet zo hygiënisch. Verder geen opmerkingen en de volgende keer komen we gewoon weer in Ibis Leiden.
7.3
Verlinden
Nederland
augustus 09, 2018
We zijn tevreden en komen vast nog wel een keer. Alleen het personeel is niet erg vriendelijk.
Op vrijdagavond waren we in de bar. We wachtten op een drankje. De dienstdoende dames zaten in het kantoor achter de balie lekker te kletsen. Af en toe kwam er eentje kijken maar als we wilden bestellen waren ze al weer weg. Ook roepen hielp niet. Er kwamen nog meer mensen die iets wilden drinken en ook die verbaasden zich over de klantonvriendelijkheid. We zijn toen aan de balie nogmaals gaan roepen en kregen toen een snauw. Er was een superonvriendelijke dame bij. Ik heb nog gekeken naar een naam maar ze had geen naamkaartje op. Dit nodigt niet uit om nog een keer in de bar te gaan zitten, er zijn immers horeca gelegenheden genoeg. Hopelijk kunnen jullie hier iets mee. Met vriendelijke groet H.Verlinden 5991 CA1
10.0
Deleersnyder
1
België
augustus 09, 2018
Super ligging, en prijs/kwaliteit zeker in orde .
We vinden het jammer dat je geen punten krijgt voor het Accor loyal program omdat je via Goedverblijf boekt.
9.0
Hack
1
Nederland
juni 21, 2018
Wij zijn uiterst content over ons verblijf in het Ibis hotel in Leiden. Vriendelijk personeel, goed ontbijt, kamer aan de achterkant (aan de voorkant rijden veel bussen). Geen enkel punt van kritiek !
9.2
De Vries
5
Nederland
mei 17, 2018
We hebben een heerlijk weekend gehad met onze zoon, schoondochter en kleindochter in een prima hotel!
9.0
Van Leeuwen
1
Nederland
oktober 09, 2017
Prima hotel, goed bed en douche. Ontbijt was heerlijk!
7.7
Bleeker
1
Nederland
september 06, 2017
handig voor treinreizigers
Ons navigatiesysteem kon Ibis niet vinden, uiteindelijk hebben we diverse keren de auto geparkeerd, lopen, vragen en Ibis gevonden. Er was ons niet verteld dat we met een ander adres de P aan de achterkant konden vinden. We waren niet de enige, aan de receptie ging het bijna over niets anders. Jammer, het heeft ons een uur ergernis gekost en een afspraak waar we te laat op kwamen.
8.2
Klijnsma
2
Nederland
september 05, 2017
Zie bovenstaand, alles helemaal oké,receptie buitengewoon vriendelijk en behulpzaam!
Geen
8.6
Peerbolte
2
Nederland
september 04, 2017
8.2
Tiekstra
1
Nederland
augustus 17, 2017
Fijn hotel met vriendelijk personeel ,een aanrade
9.8
Kingma
1
Nederland
augustus 07, 2017
Perfect,althans voor ons
Zijn er niet
8.2
Vos
Nederland
maart 31, 2017
Prima hotel, beetje een doolhof om het te vinden
Prijs en service op elkaar afgestemd . Dichtbij het centrum van leiden?
8.7
Tuinenga
2
Nederland
december 22, 2016
goede service en prima hotel
8.0
Scheepbouwer
Een groep
Nederland
september 13, 2016
Prima ligging voor een stadsbezoek
Wij waren met 6 dames en we hadden 3 kamers naast elkaar.
7.8
Smid
Een groep
Nederland
september 12, 2016
1 nacht geslapen, kamers waren schoon en bedden prima
8.3
Terpstra
Gezin met jonge kinderen
Nederland
augustus 19, 2016
Prima verblijf, aardig personeel, schone ruime kamer
We verbleven met ons gezin (5 personen) in een ruime familie kamer. De bedden sliepen heerlijk! Enkele minpuntjes: in de badkamer was geen dweil oid waardoor het na een douche nat bleef en aangezien daar ook de wc en tandenpoetsactiviteiten plaatsvindt, niet handig. (en zonde om de handdoeken te gebruiken om de vloer te drogen). De kamer is vrij warm, maar de airco lawaaiig, dus waar kies je voor? En ik miste een prullebak. Er stond een klein sanitair prullebakje in de badkamer, maar met 5 personen waaronder 1 baby (luiers) veel te klein. Echter overwegend positief: kamer was mooi schoon, ontbijt uitgebreid en lekker, personeel vriendelijk en behulpzaam en het hotel ligt op loopafstand van het mooie stadscentrum.
10.0
Bastens
Met partner
België
augustus 18, 2016
Leerzame omgeving. Zeer vriendelijke mensen.
Jammer geen gratis parking aan hotel,wel dure parking achterzijde. Groetjes Rita
7.7
Laan
Vrienden
Nederland
augustus 18, 2016
Kamer was schoon en netjes. Ontbijt was super.
Misschien tip:om standaard twee extra kussens op de kamer te leggen. Kussens zijn wat aan de zachte kant.
8.0
Storms
Gezin met jonge kinderen
België
augustus 17, 2016
Alles was in orde, geen opmerkingen
8.0
Alberts
Met partner
Nederland
augustus 16, 2016
een keurig hotel met vriendelijk personeel
jammer dat de kosten voor het parkeren zo hoog zijn
7.5
Van Wamelen
Met partner
Nederland
augustus 15, 2016
Prima hotel, prima ligging dicht bij centrum
7.8
Jessen
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
aangenaam verblijf gehad, zeer vriendelijk personeel, uitstekend ontbijt, kamers zijn aan de kleine kant.
kamers zijn vrij klein. In lift is reclame voor drie gangen diner, doch dit is niet verkrijgbaar in restaurant enkel snacks !
8.3
De Boer
Met partner
Nederland
juli 22, 2016
Prima geregeld.zeer vriendelijk personeel,behulpzaam
8.0
Van Engen
Met partner
Nederland
mei 30, 2016
Zeer klantvriendelijk en goede service. lekker dicht bij het NS Station EN het centrum
10.0
De Loenen
Vrienden
België
november 02, 2015
Wij gaan volgend jaar terug naar Leiden in het zelfde hotel.
10.0
Meeus
Vrienden
België
november 02, 2015
Absoluut geen klachten.
7.8
Jalvingh
Met partner
Nederland
september 28, 2015
We zijn zonder meer tevreden over het verb;ijf in het IBIS hotel in Leiden
De kwaliteit was voldoende, maar dat mag ook wel voor die prijs De kamer was op zich goed, maar aan de krappe kant, een 2e stoel ontbrak
7.5
Van Aalst
Met partner
Nederland
september 23, 2015
Prima basic hotel voor een citytrip leiden.
8.7
Emans
Met partner
Nederland
augustus 24, 2015
Zijn heel tevreden.vriendelijk personeel, was verzorgd.
Geen
7.3
Dols
Duitsland
augustus 04, 2015

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur