Hotel Astoria Noordwijk

Emmaweg 13, 2202 CP, Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland

Beoordeling van Hotel Astoria Noordwijk

Totale hotel score:

7.8
Gebaseerd op 46 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Astoria Noordwijk.

Opbouw score Hotel Astoria Noordwijk :

Algemene waardering

7.8
 

Ligging

7.4
 

Service

8.0
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.9
 

Eten

8.0
 

Kamers

7.4
 
Resultaten 1 - 46 van 46
7.7
Van de Sande
1
Nederland
juni 03, 2019
het verblyf was goed alleen de berg op fietsen valt tegen
wdinsdag hadden we ge eten we woeden woensdag ook maar er was geen kok dus daarom konden we niet eten
9.0
Hendriks
1
België
maart 08, 2019
Vriendelijke bediening, goed ontbijt
8.7
Van Dijken
1
Nederland
september 07, 2018
goed hotel met mooie kamers en wel kleine natte ruimte.
8.7
Van der Heide
1
Nederland
augustus 27, 2018
Zeker voor herhaling vatbaar
Gastvrij,behulpzaam, tevreden over de rokersruimte, ontbijttafel grandioos, komen zeker terug.
7.2
Schepers
5
Nederland
juni 30, 2018
7.8
Lokhorst
1
Nederland
juni 06, 2018
Kmaer klein matras te zacht, maaltijden prima
8.2
Geurkink
1
Nederland
mei 19, 2018
8.0
Kusters
6
Nederland
april 21, 2018
Zondag 15 april zeer Vriendelijk ontvangen. Bediening was beide dag heel vriendelijk.
Er was wel veel verschil in kamers: Inloop douche had toch wel de voorkeur. Douchen in bad heeft zeker niet de voorkeur bij ouderen. Matrassen beetje aan de zachte kant.
7.7
Van Dee
6
Nederland
april 20, 2018
Hotel is netjes en personeel is vriendelijk. Kamers zijn wat gedateerd maar netjes en schoon.
8.0
Berens
België
september 25, 2017
7.0
Hagens
1
Nederland
juli 24, 2017
hebben 2 mooie dagen gehad.
Het is meer een pension dan een hotel.
8.3
Van Kooten
2
Nederland
juli 23, 2017
Fijn hotel, gastvrij personeel, prima ligging
8.0
Gielen
1
Nederland
juni 15, 2017
Twee dagen relaxen en de buurt bezocht. Weinig in hotel zelf, maar dat was goed.
8.3
Ten Bosch
Nederland
juni 12, 2017
7.8
Philips
1
Nederland
mei 02, 2017
Gezellig, klantvriendelijke bediening, lekker eten.
Alles naar wens voor die prijs.
8.7
Sibma
1
Nederland
april 11, 2017
Prima prijs kwaliteit verhouding
8.3
Sibma
1
Nederland
februari 28, 2017
Mooie kamer. Vriendelijk personeel. Goede parkeergelegenheid
8.7
Mauritz
Nederland
september 30, 2016
We hebben een prettig verblijf gehad zonder ook maar één minpuntje. Kunnen we vrienden heel goed aanraden.
6.5
Heer
Nederland
september 16, 2016
Goed hotel voor een paar dagen er tussen uit. Ligging vlakbij zee. Goed te doen te voet.
9.0
Bosma
Nederland
september 05, 2016
Prima hotel goede ligging en prima service
7.8
Pijlman
Vrienden
Nederland
augustus 29, 2016
uitstekend, vriendelijk personeel, goede service
mijn minder goede waardering voor de ligging had niets met het hotel personeel e.d. te maken doch ik ben zeer slecht ter been en had erg veel moeite de helling omhoog in de Emmaweg te nemen
6.0
Kuppers
Met partner
Nederland
augustus 20, 2016
prima ligging, fijn dat er een parkeerplaaats voorhandig is.
Helaas kan onze waardering niet al te hoog uitvallen. De kamer was redelijk, het bed niet al te best. Het toilet geeft amper ruimte en je stoot snel tegen het muurtje van de douchecabine aan. Bij het diner had ik een schnitzel besteld en deze was veel en veel te zout. Heb ik niet opgegeten !! Na afloop van het diner hadden wij koffie besteld en deze was oud. Niet lekker en ook niet opgedronken. Wel kreeg ik van uw vriendelijke dame, omdat ik diabeet ben, een suikervrij toetje met vruchten aangeboden. Zeer attent. Tot slot hadden wij op onze televisie in de kamer geen NPO 1-2 en 3. Lag aan provider en men kon er dan ook dat weekend niets aan doen. Volgens de receptie waren wij de enige kamer die dit euvel hadden. Niet heel erg maar wel vervelend.
6.5
Haan
Met partner
Nederland
augustus 17, 2016
8.3
Vrielink
Gezin met oudere kinderen
Nederland
augustus 15, 2016
Prima hotel met vriendelijk personeel.
Erg fijn dat de parkeergarage bijgeboekt kan worden op de dag van vertrek.
6.8
Noortman
Nederland
augustus 15, 2016
prima mooie lokatie dicht bij zee
7.0
Bleijerveld
Met partner
Nederland
augustus 15, 2016
redelijk tevreden maar hebben het voor deze prijs wel eens beter getroffen
Contact met de medewerkers wat onpersoonlijk en erg zakelijk. Onduidelijkheid over de bijkomende kosten zoals het betaald parkeren 6,50 per dag De afgesproken en aangeboden actieprijs was niet goed verwerkt in hun administratie waardoor wij een hoger bedrag in rekening kregen gebracht dan afgesproken. Dit gaf nogal de nodige verwarring en discussie aan de balie bij vertrek. Erg onplezierig! Uiteindelijk, na ruggespraak met uw organisatie, hebben zij toegegeven fout te zitten en kregen wij gelijk.
9.2
Mastenbroek
Nederland
juli 10, 2016
Heerlijk rustig familiehotel
7.3
Van Zandwijk
Met partner
Nederland
juni 20, 2016
Alleen service bij de receptie niet zo best Aan het eind van ons verblijf wel tien minuten moeten wachten voor er iemand kwam om af te rekenen Hebben tien min. op een bel staan drukken.
8.2
Zaal
Nederland
juni 17, 2016
goed ervaren
Bij binnenkomst waren wij niet geregistreerd terwijl wij de reserverings kosten wel hadden betaald
7.3
Goudeket
Met partner
Nederland
juni 10, 2016
we hebben een prettig verblijf gehad met enkele minpunten
De slaapkamer was net iets groter dan het bed: in- en uitstappen erg lastig ( voor ouderen) toegangsdeur naar de badkamer kon slecht open door het nachtkastje bedden staan niet gekoppeld( en toch tegen elkaar aan) is erg lastig; gaan schuiven TV moest opnieuw ingeregeld worden per 31-05-2016 (Canal Digitaal) dus konden we veel programmaś niet zien Hebben uiteindelijk in de lounche gezeten en naar de algemene TV gekeken) plattegrond van garageroute meegeven aan de klant is handiger dan op een standaard op de balie.
8.0
Bosscher
Met partner
Nederland
juni 10, 2016
gemoedelijk en gezellig
geen
6.3
Dijkstra
Met partner
Nederland
mei 23, 2016
lekkere paar dagen gehad,eten viel tegen
8.2
Jacobs
Met partner
Nederland
mei 21, 2016
Bedoeld als een paar dagen ontspannen aan de kust, en dat is gelukt. Wij zijn zeer tevreden over ons verblijf in Astoria.
Wij kregen de indruk dat de bediening er plezier in had om het de gasten naar de zin te maken. Dat geeft een zeer aangename indruk.
6.5
Van Wijk
Met partner
Nederland
oktober 26, 2015
7.0
Vloon
Met partner
Nederland
oktober 23, 2015
Het verblijf was goed.
We vonden het ontbijt een beetje karig. Geen croissantjes.
7.0
Boon
Met partner
Nederland
oktober 19, 2015
Goed.eenvoudig en netjes
Vervelend om bij het betalen geconfronteerd te worden met kosten voor gebruik creditcardtransacties, parkeren. Prettig als dit bij het boeken duidelijker erbij wordt vermeld.
8.3
Coeling
Met partner
Nederland
oktober 19, 2015
Een goed hotel, vlak in de buurt van het centrum maar wel rustig gelegen. Een aanrader!
8.0
Hugens
Met partner
Nederland
oktober 12, 2015
Is een goed hotel. Personeel heel vriendelijk. Kom graag nog een keer terug.
7.7
Kaaij
Vrienden
Nederland
oktober 05, 2015
8.7
Van Wolfswinkel
Nederland
oktober 02, 2015
Mede door het mooie weer hebben we erg genoten.
Het is wel erg goedkoop voor wat je allemaal ervoor krijg. ( maar vraag niet hoe het kan, maar profiteer er van ) grapje?
8.2
Van IJpen
Met partner
Nederland
september 30, 2015
Het was aangenaam verpozen in een prima hotel .
8.0
Mulder
Met partner
Nederland
september 28, 2015
Eenvoudig hotel, maar alles was prima in orde.
8.3
Böhm
Met partner
Nederland
september 22, 2015
aangenahm..per Bus goed berijkbar van Station Leiden..sehr vriendelijk Personeel bedankt
6.0
Teunisse
Met partner
Nederland
september 21, 2015
Op zich een goed verblijf gehad. Hotel is wel erg sober, ondanks 3 sterren.
Verlichting in de kamer kan volgens mij wel iets beter. Alleen een plafondlamp (met kennelijk een klein lampje wat minimaal verlichte) en bedlampjes is te weinig. Bij het zitje in een donkere hoek was niet eens een wandlampje. Met LED verlichting kan tegenwoordig zo veel. Het is dat we gebruik maakten van een aanbieding. Bij volle prijs zou ik mij bekocht voelen. Tijdens het welkomst diner, dient men te gaan zitten aan de tafel waarop een nummer. staat. Achteraf is dat het kamernummer. Wanneer vooraf dat niet wordt gezegd, heb je het idee dat je kunt gaan zitten waar je wilt. Nu moesten wij verkassen.
7.0
Jansen
Met partner
Nederland
september 21, 2015
Vriendelijke medewerkers
7.3
Duyts
Nederland
september 16, 2015
net familiehotel,zonder hoogte-maar ook zonder dieptepunten.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur