fbpx

Carlton Oasis Spijkenisse / Rotterdam

Curieweg 1, 3208 KJ, Spijkenisse, Zuid-Holland, Nederland

Beoordeling van Carlton Oasis Spijkenisse / Rotterdam

Totale hotel score:

8,0
Gebaseerd op 13 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Carlton Oasis Spijkenisse / Rotterdam.

Opbouw score Carlton Oasis Spijkenisse / Rotterdam :

Algemene waardering

8,0
 

Ligging

7,2
 

Service

8,6
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,5
 

Eten

7,9
 

Kamers

8,0
 
Resultaten 1 - 13 van 13
6,8
Agteres
1
Nederland
augustus 03, 2020
8,3
Coenen
1
Nederland
juli 01, 2020
We waren erg tevreden over dit hotel. De ligging is misschien wat minder rustig maar is wel dichtbij de snelweg.
Het enige waar wij iets op aan te merken hadden was de muziekkeuze en het geluidsniveau tijdens het ontbijt en de 2e dag tijdens het diner. De eerste dag was het wat zachter. Dan vraagt het wat minder aandacht. Verder alles TOP!
8,2
Steffens
4
Nederland
januari 09, 2020
Prima weekend gehad.
Had eerst een doorgezakt bed. Na melding bij de receptie had ik een minuut later een andere kamer met een prima bed. Ontbijt was perfect. Voldoende en veel soorten beleg. Het enigste minpunt was dat de Desert Bar het weekend dicht was wat niet op de website stond. Wij hadden speciaal voor deze bar geboekt omdat wij uit het verleden wisten dag die een erg leuk onderdeel is van het hotel. Al met al een fijn weekend met een klein minpuntje.
7,5
Ryckbosch
1
België
september 19, 2019
Zeer netjes, vriendelijk personeel, mooi interieur.
7,7
Bandsma
1
Nederland
augustus 19, 2019
Lekker rustig
Bedden slecht, doorzakkers !
8,3
Beemer
Nederland
juli 30, 2019
Super leuke week gehad mooi fietsroutes in de omgeving
8,8
Van den Bruel
1
België
juli 27, 2019
Het was een super hotel
Te weinig fietsenstallingen
8,7
Kreuze
1
Nederland
juni 27, 2019
prima hotel, ligging niet ideaal
7,8
Kaneman
1
Nederland
juni 06, 2019
Prima uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving
8,5
Van Nieuwburg
1
Nederland
april 11, 2019
Goed verblijf met vriendelijke personeel.
8,0
Scholtes- Spa
1
Nederland
april 03, 2019
Kamer en bed prima, ontbijt uitstekend
6,7
Van Aerde
Met partner
België
november 01, 2012
ideal uitvalsbasis om streek te verkennen
Kamers sterk verouderd! goede prijs kwaliteit verhouding;
9,0
Ammerlaan-Ruis
Met partner
Nederland
oktober 31, 2012
prima hotel op goede locatie. heerlijk eten.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.