Landgoed Huize Bergen

Glorieuxlaan 1 , 5261 SG, Vught, Noord-Brabant, Nederland

Beoordeling van Landgoed Huize Bergen

Totale hotel score:

8.4
Gebaseerd op 30 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Landgoed Huize Bergen.

Opbouw score Landgoed Huize Bergen :

Algemene waardering

8.4
 

Ligging

8.9
 

Service

8.6
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.4
 

Eten

8.4
 

Kamers

7.7
 
Resultaten 1 - 30 van 30
8.4
Alblas
Nederland
augustus 02, 2019
Sfeervol verblijf! Vriendelijk personeel! Schone kamer!
7.0
Van der Heyden
1
Nederland
juli 16, 2019
Wij hebben van ons verblijf genoten! Lekker eten.
8.8
Booij
1
Nederland
juli 15, 2019
Wat ver van het hoofdgebouw, wel gezellig,mooie omgeving. schoon en netjes
8.7
Berenst
1
Nederland
juni 07, 2019
Geweldig genieten
We hebben een heerlijke tijd gehad De kamer was prima
7.8
Boots
1
Nederland
mei 05, 2019
Prettig vweblijf voor een paar dagen,
8.2
Kammeraat
1
Nederland
januari 02, 2019
onze verwachtingen werden waargemaakt
9.0
Meisel
1
Nederland
oktober 18, 2018
in één woord; prima
een paar kleinigheden in de badkamer, reeds doorgegeven.
8.8
Van der Vaart
Nederland
oktober 12, 2018
weekend
Het verblijf was goed .De kamer was minder. Het was dat het mooi weer was. Ik had om een kamer gevraagd met twee losse bedden en we kregen een kamer met een twijfelaar, Gelukkig had ik het de dag van te voren ontdekt en hadden we een luchtbed meegenomen. Maar de bedoeling was dit natuurlijk niet. Ook vonden we het douche/toiletgedeelte niet erg prive.Voor lovers zal het wel niets uitgemaakt hebben maar wij vonden het niet echt prettig.Het eten was geweldig ,ontbijt uitstekend en het weer zat mee. We werden vriendelijk te woord gestaan.
8.3
Hendriks
1
Nederland
oktober 08, 2018
Lekker gegeten, heerlijk geslapen.
Prettig, Personeel is heel vriendelijk. Netjes.
8.2
Van der Ven
1
Nederland
oktober 02, 2018
De locatie bij het huis en de grote tuin was erg sfeervol. De kamer was niet groot met weinig uitzicht maar heel sfeervol ingericht. Wat ons stoorde waren de zakenmensen die s`morgens al vroeg op pad gingen met hun koffer op wieltjes
9.8
De Groot
2
Nederland
september 27, 2018
Het was helemaal TOP
8.3
Rebel
2
Nederland
september 22, 2018
Prima verblijf. Mooi landgoed. We hadden geen kinderen mee.
Open kastruimte voor kleding is prima. Helaas misten we wel haakjes voor onze handdoeken. Verder goed.
8.8
Van de Velde
1
België
september 12, 2018
Een aangename ervaring. Zeer mooi
8.7
Van Enckevort-Willems
5
Nederland
augustus 18, 2018
overnachting met familie
complex en kamer is niet afgestemd om mindervaliden veel drempels en stoepjes, geen hulpmiddelen op wc en douche
6.8
Potma
1
Nederland
augustus 13, 2018
In het algemeen prima, echter kamer en sanitaire voorzieningen te klein.
8.7
Willy
België
augustus 11, 2018
Het verblijf was OK.
9.2
Tamarit
1
Nederland
augustus 09, 2018
9.0
Ryckaert
2
België
juli 24, 2018
Prachtig landgoed, mooie omgeving, vriendelijk onthaal en bediening, aanrader !
8.3
Den Dekker
1
Nederland
juli 23, 2018
Ontvangst:Prima. Hotelkamer: Bescheiden van afmeting, geen schrijfruimte. Helaas in de douche geen bakje om shampoo et cetera op te zetten; hinderlijk.
Een opmerking (buiten het hiervoor gestelde) bij het ontbijt ontbreekt er een opberg bakje voor klein afval, dit waait nu weg en geeft geen fraai gezicht. Zeer aanbevelenswaardig. Overigens een buitengewoon mooi landgoed.
7.5
Van de Wijgert
1
Nederland
juli 17, 2018
Locatie was prima. Menukaart wel erg klein
Een minpunt vonden we de kamers; klein, bed bij het raam waardoor slapen met open raam niet mogelijk was. Even lekker zitten op de kamer niet mogelijk.
9.0
Janssens
7
België
juli 17, 2018
Heerlijk, mooi gelegen, een pracht hotel
Als single werd ik eerst in een hoekje van het restaurant gedumpt, maar na aandringen kreeg ik uiteindelijk,een betere tafel.
6.8
Swinkels
1
Nederland
juli 16, 2018
Jammer dat gebouw zo ver af ligt van hoofdgebouw!,,
8.2
Sallehart - duin
5
Nederland
juli 12, 2018
heel mooi en goed hotel
9.0
van de Pol
Nederland
juli 09, 2018
zeer mooie lokatie vriendelijk personeel en mooie om geving
de etens kaart is beperkt
7.8
Pilon
Nederland
juli 04, 2018
Wij hebben goed verblijf gehad
10.0
Van der meer
1
Nederland
juni 28, 2018
Super leuk en een goede sfeer!
8.5
Mulder
2
Nederland
april 11, 2018
Zeer geschikt voor een paar dagen bijkomen
De klantvriendelijkheid was opvallend goed, echte aandacht voor de gast.
8.0
Vrielink
Nederland
april 09, 2018
Prettig verblijf/vriendelijk personeel.
8.2
Bijker
1
Nederland
maart 26, 2018
Prachtig landhuis met eem mooie hotelkamer.
8.0
Schouren
1
Nederland
mei 02, 2017
Uitstekend hotel, aanrader!

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur