Golden Tulip Keyser Breda

Keizerstraat 5, 4811 HL, Breda, Noord-Brabant, Nederland

Beoordeling van Golden Tulip Keyser Breda

Totale hotel score:

8.6
Gebaseerd op 8 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Golden Tulip Keyser Breda.

Opbouw score Golden Tulip Keyser Breda :

Algemene waardering

8.6
 

Ligging

9.4
 

Service

8.5
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

8.4
 

Kamers

8.4
 
Resultaten 1 - 8 van 8
8.8
Valk-Kleinjan
1
Nederland
mei 05, 2018
Mooi hotel in het hartje van Breda, prima service en heerlijk ontbijt
8.2
Harinck
5
Nederland
december 02, 2017
Heerlijk ontspannen
8.5
Tamis
1
Nederland
augustus 06, 2017
Is ons heel goed bevallen lekker dicht bij de stad en ontzettend aardig personeel
8.3
Pilage
2
Nederland
juli 28, 2017
Goed hotel, een aanrader
Er ging alleen iets mis bij de receptie, onze kamer was niet doorgegeven. Dus geen schone handdoeken en niet schoon gemaakt. Na een belletje schone handdoeken gekregen. Volgende morgen bij het ontbijt waren we eerst ook niet bekend, toch alles goed gekomen. Hotel ligt heel centraal, zeer dicht bij het centrum. Fietsenstalling aanwezig.
9.0
Zaadstra
1
Nederland
januari 14, 2017
Luxe kamer (gratis upgrade), vriendeiljke en uitstekende service
8.5
Van der Weiden
Met partner
Nederland
februari 10, 2015
8.3
Van Laar
Nederland
augustus 27, 2014
Netjes verblijf super ligging. Alleen vonden wij bedden niet lekker liggen. Rest super leuk verblijf gehad
9.0
De Jonge
Met partner
Nederland
augustus 11, 2014
uitstekend hotel met hele goede bedden en dichtbij het centrum .
We hebben een goed verblijf gehad in het hotel de kamers en bedden zijn uitstekend . Het hotel ligt op een steenworp afstand van het centrum heerlijk. Alleen 1 klein min puntje bij het ontbijt werden bepaalde dingen niet meer aangevuld (zeeuwse bollesen ) hebben wij helaas niet gehad. Maar verder was het een top hotel ! Echt een aanrader ! Groetjes marjolein de jonge

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur