Hotel Gaasterland

Marderleane 21, 8572 WG, Rijs, Friesland, Nederland

Beoordeling van Hotel Gaasterland

Totale hotel score:

8.3
Gebaseerd op 549 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Gaasterland.

Opbouw score Hotel Gaasterland :

Algemene waardering

8.3
 

Ligging

8.4
 

Service

8.4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.4
 

Eten

8.3
 

Kamers

8.0
 

Kindvriendelijkheid

7.4
 
Resultaten 1 - 50 van 549
9.0
Hofstra
2
Nederland
augustus 16, 2018
super verblijf genoten
10.0
Kramer
1
Nederland
augustus 16, 2018
In dit Hotel is echt alles goed en is zeker aan te raden.
8.0
Koersen
1
Nederland
augustus 15, 2018
Gastvrij en vriendelijk ontvangen,
Wat kun je daar mooi fietsen, wij gaan er nog n keer naartoe
7.3
Valentijn
1
Nederland
augustus 13, 2018
Prima verblijf. Ontbijt goed. Warm/koud buffet slecht. Hotel is een goed startpunt voor een variatie aan fietsroutes.
6.0
Smit
1
Nederland
augustus 09, 2018
Ruime kamer en schoon, eten liet te wensen over
Het buffet was ruim maar alles veel te gaar en had weinig smaak. Kamers zijn ruim en schoon alleen is het wel erg gehorig.
8.7
Ter Beek
1
Nederland
augustus 07, 2018
de inrichting is wat verouderd maar dat doet niets af aan de hartelijkheid en zorg naar de gasten
Met dieetwensen werd keurig rekening gehouden en naar een passende oplossing gezocht .TOP.
8.2
Bos
1
Nederland
augustus 06, 2018
een mooi en groot hotel met veel bus gasten voor een nacht. Het buffet was uitstekend
koffie en thee was de hele dag gratis. Maar zelf afhalen aan de bar. Zoveel als je wilde. Voor de drankjes kreeg je een kaart mee. Hier moest je noteren welke drankjes je genuttigd had. Werkte goed vonden wij. de slaapkamers zijn gedateerd. Schoon maar zo simpel de nachtkastjes en het bureautje.Ook de stoeltjes en de sofa. Kamer wel 35 mtr2. met douchekamer. We misten een wekkerklokje en een radio.
7.8
Biesma
Nederland
augustus 06, 2018
Prima hotel voor redelijke prijs
Meeste gasten zijn toch wel 60+
8.1
Van Driel-Rodenburg
1
Nederland
augustus 03, 2018
Prima verblijf met heerlijke maaltijden. Alles goed geregeld! Je kan heerlijk jezelf zijn. Ga vooral zo door.
7.3
Roos
1
Nederland
augustus 02, 2018
7.7
Stensen
1
Nederland
augustus 02, 2018
Mooie uitvalsplek voor wandelen en fietsen. Heel vriendelijk personeel. Prettig verblijf.
7.7
Schouten
1
Nederland
juli 31, 2018
4 dagen halfpension
We waren voor de derde keer in een gewoon goed en gezellig hotel waar je volkomen jezelf kunt zijn. Snelheid aanvulling qua buffet mag nog wat aangescherpt worden.
6.5
Raijmakers
1
Nederland
juli 31, 2018
Normaal verblijf
De ramen kunnen bijna niet open waardoor het ontzettend heet is op de kamer. Op de bovenverdieping is zeer zeker airco wenselijk. Wij zijn van kamer moeten wisselen omdat het veel heet was op de kamer. Alleen toen we de rekening kregen moesten we extra betalen voor de wisseling, terwijl er daar helemaal niet over gesproken was. Heel jammer van deze miscommunicatie.
6.6
Palmen
1
Nederland
juli 31, 2018
Aardig hotel; niet geschikt voor gezin met jonge kinderen.
7.0
Van Zon
Nederland
juli 24, 2018
prima verblijf
Wij hebben hotel Gaasterland als prettig ervaren. Moesten wel even wennen aan het concept: zelf dramkjes e.d. inschenken en weer opbergen. Zoals u hierboven ziet hebben wij alles met een 7 beoordeeld, dus dat is wel goed.
8.8
Dijksterhuis
Nederland
juli 20, 2018
Prima hotel
Was niet bekend: buffetdiner tussen 18:00 en 18:30
8.0
Dijk
1
Nederland
juli 20, 2018
prima goede sfeer aardige bediening kindvriendelijkheid niet van toepassing
8.0
Van Der Wal
1
Nederland
juli 19, 2018
Prima bevallen Goed eten engoede kamers
Geen. Over kindvriendelijk kan ik niets over zeggen Wij waren er zonder kinderen
8.3
Kruiper
1
Nederland
juli 19, 2018
Goed onderhouden hotel, goed en vriendelijk ontvangst en behulpzaam bij vragen.
7.9
Roelofsen
2
Nederland
juli 18, 2018
Het verblijf was goed en rustig en lekker eten.
8.2
Van den Toren
1
Nederland
juli 18, 2018
eenvoudig, goed verzorgd, mooie lokatie om vandaaruit te wandelen of te fietsen
8.8
Venema
1
Nederland
juli 17, 2018
leuk familie hotel.vriendelijk personeel.mooie grote kamer. zag er goed verzorgd uit
8.4
Koeman
1
Nederland
juli 17, 2018
Het verblijf was aangenaam, niets was teveel, kortom gewoon heel goed.
Die heb ik niet zo direct voor de hand. Vond het systeem van zelf je drankjes bij houden heel goed, schept vertrouwen in elkaar. Goed hotel, heel goede prijs/kwaliteit verhouding!!
8.0
Woordes
1
Nederland
juli 17, 2018
echt een aanrader.
8.0
Witter
2
Nederland
juli 16, 2018
Vriendelijk hotel, fijne koffie faciliteit, goede verblijfsruimte voor de avond
8.3
Kok
5
Nederland
juli 13, 2018
Goed.Vriendelijke en correcte behandeling. Eten van prima kwaliteit en smaak.
8.0
Van Keimpema
1
Nederland
juli 13, 2018
8.4
De Winkel
Nederland
juli 06, 2018
Wij hebben het goed gehad. Personeel was erg behulpzaam en vriendelijk. Voor ons was het een goede maar te korte vakantie.wij komen zeker nog wel terug in het hotel.
Wij vonden dat het buffet weinig variatie in groente had alleen samengevoegde groente in een schaal. Liever zien wij aparte groente. Dit zorgt vooreerst variatie. Wij hebben ook aan vrienden dit hotel aanbevolen.
9.2
De Heer
1
Nederland
juli 02, 2018
gelukkig nauwelijks muziek te horen. Diner buffet 9. Gratis koffie en thee. Veel vertrouwen in gasten die zelf het extra drinken moeten bijhouden
Bedden kunnen beter. Kamers eenvoudig maar goed. Grote zitruimten en terras. Zeer goede en vriendelijke ontvangst en uitleg. Zeer geschikt voor ouderen.
7.1
Ten Boske-Tegelaar
5
Nederland
juni 26, 2018
Was best wel goed. Vooral de zelfbediening. Heel apart. Nog niet meegemaakt.
Ons verblijf begon een beetje raar. We kregen kamer 111 maar die bleek toen we binnen stapten nog bezet. We hebben toen kamer 24 toegewezen gekregen. Het buffet van de 1ste avond was niet zo byzonder. De volgende avond was veel beter. Het was wel overal mooi schoon.
7.7
Van Roekel
1
Nederland
juni 25, 2018
Prima hotel, klantvriendelijk en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
7.6
Koster
1
Nederland
juni 25, 2018
goed en noggemoedelijk
geen negatieve opmerkingen arangement van 3 dagen met een keer diner is ook handig als je bv op bezoek wil bij fam of vrienden
7.3
De Ridder
1
Nederland
juni 13, 2018
leuk
goed maar het avondeten in buffet vorm is vrij smakeloos
8.1
Jongh visscher
1
Nederland
juni 12, 2018
Heel vriendelijk en vol vertrouwen in de mens
7.7
Zwiers
1
Nederland
mei 30, 2018
Het is ons goed bevallen
Geen
5.6
Maaijen
1
Nederland
mei 29, 2018
Zeer matig alles was er behalve gezeligheid
Diner Lekker Rundvlees niet gaar Toetjes verpakt Vraag over kindvriendelijkheid niet van toeppassing
7.3
Floor
1
Nederland
mei 28, 2018
Mooie ligging en mooie omgeving om te fietsen.
Ontbijt en dinerbuffet hebben we elders betere ervaringen en voor zelfde prijs! Mogelijkheden voor gratis thee en koffie, dat is perfect! Alleen jammer dat ons bij aankomst geen koffie werd aangeboden! Koelkastje en kluisje op de kamer misten we ook eigenlijk!
8.0
Dijkhuis
1
Nederland
mei 07, 2018
prima verblijf zeer tevreden
8.0
Van 't Hof
2
Nederland
april 30, 2018
Gemoedelijk-Gezellig-Moeder uit Pa thuis
Hotel is via Goedverblijf gereserveerd door fam. Kok voor 2 arrangementen dus 23 april t/m 27 april. Tevens door ons in dezelfde periode gereserveerd voor Fam. van 't Hof. Wij hebben geen kinderen meegenomen dus kunnen we daar niet over oordelen
7.9
De Mulder
2
Nederland
april 21, 2018
Gezellig, gemoedelijk. Heerlijke, mooie omgeving om te wandelen of te fietsen.
8.5
Houtman
1
Nederland
april 17, 2018
Goed hotel, zondre poespas, in een schitterende omgeving. Vriendelijke medewerkers.
Heeft goed ingespeeld met speciaal menu , in verband met voedselallergie.
7.2
Verhoef
1
Nederland
april 14, 2018
gewoon goed voor ons
8.3
De Jong
1
Nederland
oktober 23, 2017
niet het nieuwste hotel maar er verder niets aan te merken.
8.0
Prummel
1
Nederland
oktober 20, 2017
Keurig hotel gelegen in prachtig gebied. De service is prima.
8.0
Doodeman
1
Nederland
september 26, 2017
goed tot prima
ruime kamers. geen gehoor. Goed buffet eten. Mooie gezamenlijke ruimtes voor o.m. koffie en thee etc. Maakt gezellig en brengt contacten.
7.3
Van Klaveren
1
Nederland
september 20, 2017
7.8
Overbeeke
1
Nederland
september 20, 2017
We hebben een paar fijne rustige dagen gehad.
8.5
Crans
1
Nederland
september 18, 2017
echt goed. prima bedden goed eten prima service
8.2
De Graaf
2
Nederland
september 11, 2017
Goed verzorgd.
We waren de jongsten tussen alle ouderen. Wel wat confronterend. Toch leuk.
8.6
De Pagter
1
Nederland
september 10, 2017
Wij hebben een heerlijk weekend gehad in uw hotel, alles prima naar wens

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur