Hotel Gaasterland

Marderleane 21, 8572 WG, Rijs, Friesland, Nederland

Beoordeling van Hotel Gaasterland

Totale hotel score:

8.3
Gebaseerd op 507 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Gaasterland.

Opbouw score Hotel Gaasterland :

Algemene waardering

8.3
 

Ligging

8.4
 

Service

8.4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.5
 

Eten

8.4
 

Kamers

8.0
 

Kindvriendelijkheid

7.4
 
Resultaten 1 - 50 van 507
8.3
De Jong
1
Nederland
oktober 23, 2017
niet het nieuwste hotel maar er verder niets aan te merken.
8.0
Prummel
1
Nederland
oktober 20, 2017
Keurig hotel gelegen in prachtig gebied. De service is prima.
8.0
Doodeman
1
Nederland
september 26, 2017
goed tot prima
ruime kamers. geen gehoor. Goed buffet eten. Mooie gezamenlijke ruimtes voor o.m. koffie en thee etc. Maakt gezellig en brengt contacten.
7.3
Van Klaveren
1
Nederland
september 20, 2017
7.8
Overbeeke
1
Nederland
september 20, 2017
We hebben een paar fijne rustige dagen gehad.
8.5
Crans
1
Nederland
september 18, 2017
echt goed. prima bedden goed eten prima service
8.2
De Graaf
2
Nederland
september 11, 2017
Goed verzorgd.
We waren de jongsten tussen alle ouderen. Wel wat confronterend. Toch leuk.
8.6
De Pagter
1
Nederland
september 10, 2017
Wij hebben een heerlijk weekend gehad in uw hotel, alles prima naar wens
7.2
Smit
Nederland
september 07, 2017
Goed maar wij waren niet de doorsnee doelgroep.
Jammer dat de aanvang avond eten tussen 18.00 en 18.30 is. Dat geeft toch stress als je dagje uit uitloopt, of in een file terecht komt. Is geen kritiek alleen jammer.
8.0
Knol
1
Nederland
september 04, 2017
We hebben een paar prachtige dagen gehad en van het hotel en de verre omgeving genoten.
Slechts één opmerking hebben we, nl.: zo zoetjes aan zijn de matrassen aan vervanging toe.
9.9
Van Selm
1
Nederland
september 04, 2017
Wij hebben een ontzettend fijn verblijf gehad in Hotel Gaasterland.
Wij hebben een ontzettend fijn verblijf gehad in Hotel Gaasterland Suoer goed ontbijt, super goed diner met verschillende soorten vlees en vis, diverse soorten groenten, diverse soorten toetjes, echt geweldig! Voor € 3.50 mag je ook de lunch samenstellen en meenemen. Dan is alle koffie en thee de gehele dag gratis! Super fijne bedden, schone kamers en een hele mooie omgeving. Voor herhaling vatbaar!
9.3
Herrema
1
Nederland
september 04, 2017
Heerlijk hotel in een prachtige plaats.
Wij kregen de suite! Dat was een hele verrassing.Een hele mooie kamer. Het ontbijt en diner was uitstekend. Het personeel heel erg vriendelijk. Kortom,een topverblijf gehad. Het hotel is niet zo geschikt voor gezinnen met kinderen.
7.7
Martens
7
Nederland
september 04, 2017
prima basis om wandelingen te maken
7.7
Hollander
Nederland
augustus 24, 2017
Prima
Ik heb al een keer ingevuld en opgestuurd
8.8
Dunnewold
Nederland
augustus 22, 2017
één woord is voldoende: PRIMA
8.3
Overduin
1
Nederland
augustus 21, 2017
leuk hotel in een prachtig stukje van Friesland
geen
7.5
Paus
1
Nederland
augustus 21, 2017
Gastvrij hotel met een prima keuken
Het verblijf was prima. Volgens ons zijn de badkamers gerenoveerd en zijn prachtig. De kamers moeten nog lijkt ons want de vloerbedekking rook muffig en de muren kunnen ook een kwastje verf gebruiken. Het personeel was gastvrij en het eten ook prima.
7.2
Reijerink
1
Nederland
augustus 21, 2017
Wij hebben ons prima vermaakt in dit rustige en schoon hotel.
Eten in een donkere zaal vonden wij wat minder. Nadeel is dat je om 18.00 uur aanwezig zijn moet voor het buffet. Voor 2 dagen is het prima maar voor een langer verblijf zouden wij het buffet niet bij boeken. Zelfbediening prima.
9.7
Binken
1
Nederland
augustus 18, 2017
Het was super!!!! Heel lekker eten en hele aardige mensen staan altijd voor je klaar !!! Wij vonden het geweldig !!!!
6.6
Van den Berg
1
Nederland
augustus 17, 2017
was wel goed,maar ook niet meer.
8.1
Te Velthuis
Nederland
augustus 16, 2017
Het hotel was opvallend schoon. We moesten wel even wennen aan de zelfbediening. Het hotel straalde veel vertrouwen uit naar de gasten doordat je zelf de consumpties bij moest houden . Heel bijzonder. Prima hotel voor herhaling vatbaar.
Wij vonden het buffet prima voor 3 dagen, niet langer..ik was hier met mijn moeder( staat niet in de keuze) de dansgroep uit Heerenveen was een complete verrassing mijn moeder heeft er erg van genoten.
7.4
Bok
2
Nederland
augustus 15, 2017
we vonden het een heel fijn hotel
8.5
Ippel
2
Nederland
augustus 14, 2017
prima hotel
een hotel waar je je thuis voelt, met pluspunt gratis koffie/thee
7.1
Doeschot
1
Nederland
augustus 11, 2017
Beetje gedateerd maar wel netjes
Heb geen kind vriendelijk heid ontdekt ,heb er ook niet op geled!
8.7
Prummel
1
Nederland
augustus 10, 2017
Keurig hotel in mooie omgeving. Vriendelijk personeel. Uitstekende buffeten.
7.3
Smulders
1
Nederland
augustus 07, 2017
beetje oud maar schoon
De gehele zelfbediening zowel bij eten als drankjes is even wennen, maar doet de prijs drukken/. Oud hotel maar netjes en rustig gelegen.
8.2
Hendriksen
1
Nederland
juli 26, 2017
zeer tot tevredenheid, voor herhaling vatbaar.
Wij waardeerden zeer het dinerbuffet, waarbij een ieder naar eigen smaak een keuze kon maken uit een rijk gevarieerd aanbod. Met als bijkomend voordeel dat je niet ieder een zelfde hoeveelheid op een bord wordt voorgezet, voor de sommigen veel te veel, voor anderen mogelijk wat weinig. Ieder kon zijn of haar eigen maat bepalen.
8.6
Van der Pligt
1
Nederland
juli 14, 2017
fijn en rustig verblijf
geen, alles was gewoon goed verzorgd
8.8
Bossinga
1
Nederland
juli 13, 2017
8.6
Breen
1
Nederland
juli 05, 2017
Leuk gezellig goed hotel
Leuk hotel voor een paar dagen mooi Friesland ruime kamers heerlijke bedden en super ontbijt en diner een aanrader als je een paar dagen even wil onthaasten
7.9
Van den Bos
Nederland
juli 04, 2017
een mooi ,gezellig ,gastvrij en vriedelijk hotel
we komen er graag !
7.4
Nijland
1
Nederland
juli 03, 2017
Redelijk goed.
Goed eten Badkamer gedateerd. Hang-sluitwerk kamerdeur versleten en oud. Vriendelijk personeel. Onvoldoende ventilatie.
7.0
Sander
Nederland
juli 03, 2017
9.7
Tel
1
Nederland
juni 28, 2017
Een goed hotel om in te verblijven. Zeer vriendelijk en gastvrij.
Er is zelfbediening . Koffie en thee gratis. Heel prettig.
8.0
Brands
Nederland
juni 26, 2017
5.4
Kwakman
1
Nederland
juni 09, 2017
Onpersoonlijk
Het ls een tot bijna op het bot uitgeklede service.Een manager die duidelijk van besparen houd en gastvrijheid op een laag pitje heeft staan.
8.9
Niekolaas
2
Nederland
juni 09, 2017
Zeer gastvriendelijk en gemoedelijk hotel ! Rudi en Ada
9.0
De Winter
1
Nederland
juni 03, 2017
mooie ruime kamers, maar weinig plankruimte in de kast om iets neer te leggen. Keurig schoon en vriendelijk personeel. Goede fietsenstalling en prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Voor herhaling vatbaar!
8.5
Boog
7
Nederland
juni 02, 2017
prettig hotel en vriendelijk personeel
9.2
Appeldoorn
Nederland
mei 31, 2017
Wij hebben het goed naar ons zin gehad vriendelijk ontvangen zal het zeker aan bevelen wat ik al gedaan heb Fam. Appeldoorn
8.2
Huisman
1
Nederland
mei 30, 2017
8.0
Bleeker
1
Nederland
mei 29, 2017
Het verblijf was erg goed.
Wij vonden het toch iets te massaal vergeleken bij de hotels die we via Goed Verblijf hebben gehad. Dit kwam door de touroperators die hier ook hun adres hadden. Dus deze mensen waren hier ook aanwezig.
8.0
Ploeg
1
Nederland
mei 29, 2017
Het was er goed vertoeven, wie weet voor herhaling vatbaar.
6.0
Boomstra
1
Nederland
mei 18, 2017
Enthousiaste mensen, maar het heeft weinig uitstraling wat betreft de aankleding van de diverse zalen.
Zal hier niet een tweede keer heen gaan.
7.8
Soerokarso
1
Nederland
mei 18, 2017
uitstekend
prima zelfsupporting
7.5
Demmer
2
Nederland
mei 18, 2017
prettig
Fijn verblijf.
9.0
Stroet - Sterenberg
Nederland
mei 11, 2017
Een heel fijn Hotel. Wij waren daar nu voor de 8e keer.
9.2
Prummel
1
Nederland
mei 09, 2017
Een prettig verblijf, met vriendelijk personeel. Uitstekende buffetten. Zelfbediening is een uitkomst.
8.7
Peeters
1
Nederland
mei 02, 2017
Personeel zeer vriendelijk en een zeer net en schoon hotel.aan bevelen bij andere.
Heel fijn was dat je heel de dag koffie en thee kon pakken zelfs was er nog een koekje bij. Dit moest eigenlijk in elk hotel zijn.
8.8
Leinders
1
Nederland
april 13, 2017
Goed eten, vriendelijk personeel en een mooie ligging.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur