Hotel Gaasterland

Marderleane 21, 8572 WG, Rijs, Friesland, Nederland

Beoordeling van Hotel Gaasterland

Totale hotel score:

8.3
Gebaseerd op 619 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Gaasterland.

Opbouw score Hotel Gaasterland :

Algemene waardering

8.3
 

Ligging

8.4
 

Service

8.4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.4
 

Eten

8.3
 

Kamers

8.0
 
Resultaten 1 - 50 van 619
8.0
Ruijter
Nederland
september 10, 2019
Goed, lekker gegeten!
goed voor 3 sterren hotel, eten verdiend 4 sterren!
6.3
Visscher
2
Nederland
september 10, 2019
Eenvoudig, gedateerd hotel met sobere kamers.
Het dinerbuffet is een allegaartje. Smaken zijn prima maar vreemde combinaties. Jammer dat de desserts allemaal in plastic bakjes zitten,... ik wil niet weten wat hier op jaarbasis aan plastic wordt weggegooid. We hadden meer verwacht v.w.b. prijs en kwaliteit. Heb eerder via Goed Verblijf geboekt en dan was kamer een stuk gezelliger en de sfeer in hotel prima terwijl er een perfekt driegangen diner werd geserveerd.... Hier wordt bezuinigd op personeelskosten maar dat vindt je niet terug in de prijs die je voor het arrangement betaald. Het systeem om zelf je drankjes te turven is leuk gevonden en is een kwestie van goed vertrouwen, maar ook dit komt de gezelligheid niet ten goede.
9.0
Rous
Nederland
september 07, 2019
we hebben ons goed vermaakt personeel mens vriendelijk
we misten een koelkastje
9.0
Van Luik
1
Nederland
september 04, 2019
Eenvoudig maar prima hotel. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Schone kamer met goede bedden. Ontbijt en dinner zijn prima verzorgd. Voor herhaling vatbaar.
7.0
Boxma
1
Nederland
september 03, 2019
Groot hotel met wel 3 verdiepingen en flinke zalen aan een vrij rustige weg vlak bij een mooi bos!
Keurig hotel met wel veel zelfbediening en van goed vertrouwen. Prima kamer en mooie rijwielstalling. Veel senioren die er vaak terug komen en dus wel wat rumoerig. Grote eetzaal maar de tafels stonden flink ver uit elkaar!
8.8
De Jong
6
Nederland
september 03, 2019
Heel fijn om in jullie hotel te zijn geweest hebben er van genoten
7.2
Kouwen
1
Nederland
augustus 29, 2019
Goed zelfservice hotel
Goed verblijf voor een paar dagen. Doordat er weinig bediening is (zelf drinken pakken en opschrijven op een briefje, buffet bij ontbijt en diner), kan het voordelig. Een dinerbuffet vind ik voor een paar dagen geen probleem, maar als ik ergens langer zou verblijven zou dit niet mijn voorkeur hebben. Kamers worden in het weekend niet schoongemaakt.
10.0
van der Wal
Nederland
augustus 29, 2019
Het is ons heel goed bevallen in Hotel Gaasterland .Komen vast terug
9.5
Van Schothorst
1
Nederland
augustus 27, 2019
Prachtig gelegen, prima service, gemoedelijke sfeer, een prima vertoeven.
9.2
Van Beek
Nederland
augustus 26, 2019
Lekker genoten en goed gegeten.Prijs was goed voor alles.
8.3
Schepers
1
Nederland
augustus 22, 2019
eenvoud,gevoel van vrijheid en gegeven vertrouwen gaan hier hand in hand. Het ontdekken van ZUIDWEST FRIESLAND eveneens.
In plaats van twee bedden met nachtkastje als afstandhouder, geven we de voorkeur aan een tweepersoons bed, maar dat zetten we de volgende keer op het verlanglijstje.
7.4
Heynderickx
1
België
augustus 22, 2019
Mooie streek en ligging. Goed *** hotel
8.0
Methorst
1
Nederland
augustus 19, 2019
Heel goed aanrader
7.3
De Jong
Nederland
augustus 18, 2019
7.5
Freriks
1
Nederland
augustus 16, 2019
7.2
Smeenk
1
Nederland
augustus 11, 2019
7.5
Lucassen
1
Nederland
augustus 10, 2019
prima verblijf, grote kamer, mooi terras en het personeel is zeer gastvrij
het ontbijt was overigens prima, het dinerbuffet minder naar onze smaak!
7.8
Kregel
1
Nederland
augustus 10, 2019
Fijn hotel, mooie omgeving. Veel gefietst.
Mooie schone kamer. 's Nachts erg stil. Ontbijt prima, ruim voldoende van alles. Diner buffet voor elk wat Wils.
10.0
Groot
Nederland
augustus 09, 2019
een goed hotel in een mooie omgeving en we hebben heerlijk kunnen fieten en wandelen.
het buffet en de zelfbediening is ons goed bevallen. Liefs Piet en Tiny Groot
9.0
Schellingerhout
1
Nederland
augustus 07, 2019
In één woord: Fantastisch!
Zeker voor herhaling vatbaar. Een aanrader!
8.8
Van Hemert
1
Nederland
juli 31, 2019
het was super behalve het weer veel te heet
8.7
Arreman
1
Nederland
juli 27, 2019
Een fijne ontspannende vakantie met gezellige gasten
Het dinerbuffet was heel lekker, gevarieerd en voor elk wat wils Een aanrader
9.0
Houtman
1
Nederland
juli 26, 2019
Echt een GOED verblijf. Simpel hotel, zonder poespas. Vriendelijke medewerkers. Goede kwaliteit eten. Rustige en mooie omgeving.
8.0
Boersma
1
Nederland
juli 23, 2019
Mooie dagen gehad.
8.5
Paulusma
5
Nederland
juli 10, 2019
We hebben genoten!
Mooie ruime kamer, lekker ontbijt en dinerbuffet Dat je zelf je drankjes bijhoudt en zelf je kopje koffie/thee kan pakken maakt onder andere dat er een heel gemoedelijke sfeer hangt.
9.2
Van Tuijl
1
Nederland
juli 08, 2019
we hebben het prima naar onze zin gehad, zeker voor herhaling vatbaar
we zijn heel positief over hotel gaasterland, vriendelijk en behulpzaam personeel , goed en eten en drinken, wij hebben het ook heel fijn gevonden we zo ongedwongen koffie konden drinken in de zaal savonds , 1 minpuntje, er op de kamers geen makkelijke stoelen staan, de huidige zitten heel goed maar niet om eens lekker te rusten of te lezen of id. dan moesten we toch echt uitwijken naar de gang of het bed, misschien een x ter overweging, 2 fauteuils of 2 zitsbankje erbij. gr. fam. van Tuijl
8.7
Mulder
Nederland
juli 02, 2019
heel gezellige dagen gehad vr gr fam mulder
6.8
Van de Coterlet
1
Nederland
juni 29, 2019
Goed gelegen mooie kamer. eten was matig. Buffet was matig vooral ontbijt. Werd niet meer bij gevuld om 9.00 Was tot 10.00 mogelijk
7.5
Bos
1
Nederland
juni 25, 2019
Was een rustig en bv goed verblijf
9.0
Hoogendijk
1
Nederland
juni 24, 2019
hebben er erg van genoten.
er was wel een vrij rumoerig gezelschap wat wel eens hinderlijk was op het terras en ons noodzaakten naar binnen te gaan, wat jammer was met het mooie weer
7.8
Heddes
1
Nederland
juni 21, 2019
Super.Hotel wat gedateerd,maar service maakt alles goed.
6.5
De Groot
1
Nederland
juni 18, 2019
redelijk!
Erg gedateerde uitstraling van het geheel binnen /buiten, wel schoon. buffet eten goed, geen enkele luxe, ontbijt zeer basic geen enkel streekproduct of luxe, fabrieksbrood?
9.2
Hensbergen
Nederland
juni 10, 2019
Gewoon erg goed. Wij zijn er al voor de derde keer geweest.Geen
Geen.
8.5
Veeninga-König
Nederland
juni 08, 2019
Was uitstekend
Geen want het was al de 4 Keer dus dat is alleen als het allemaal k lopt en alles naar wens is ?
8.5
Zijlstra
2
Nederland
juni 04, 2019
Heerlijk verblijf in huiselijke sfeer met erg vriendelijk personeel
9.0
Borghuis
1
Nederland
mei 29, 2019
Alles prima geregeld
Fijn dat er een fietsenstalling met oplaadmogelijkheid is.
8.3
Wilting
2
Nederland
mei 28, 2019
leuk hotel ,mooie ligging
8.8
Meinsma
1
Nederland
mei 27, 2019
goede service en vriendeliijk personeel
8.2
Visscher
1
Nederland
mei 27, 2019
heel goed bevallen.
makkelijke stoelen ontbreken op de kamer; alles zeer schoon.
8.3
Mierop
Nederland
mei 22, 2019
Goed hotel in een mooie omgeving.
8.0
Hazenboom
5
Nederland
mei 20, 2019
goed voor herhaling een goede sfeer
8.0
Van der Pas
7
Nederland
mei 14, 2019
Prima hotel met vriendelijke bediening
9.2
Dieleman
7
Nederland
mei 10, 2019
Buitengewoon!
Een heerlijke , ruime kamer, met grote ramen, waarvan één raam open kan en een hor heeft; geen enkele trap; een kamerdeur die van binnen af te sluiten is; normale kleerhangers; een Bijbel in de kamer en boeken in de recreatieruimte; verrukkelijk eten en de bus ertegenover: kortom: beter kan haast niet!
8.5
Brouwer
7
Nederland
mei 06, 2019
Rust, keurig netjes, vriendelijk, attent, goed verzorgd
8.0
De Ruijter
Nederland
mei 01, 2019
Keurig verzorgd hotel. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.
7.7
Kamphorst-Bosch
Nederland
april 22, 2019
Vriendelijk en schoon
Mooie omgeving
8.2
Oomen
1
België
april 12, 2019
Alles was netjes en correct het eten was goed de fietsen die wij huurde waren uitstekend voor ons een geslaagd weekend
5.3
Schmitz
2
Nederland
april 11, 2019
8.3
Huurman
1
Nederland
april 09, 2019
Prachtige kamer, goede service en mooie omgeving.
Wat een vertrouwen in de mensen om zelf hun drankjes aan te laten turven en dit brengt ook geen ergernis mee dat er steeds iemand aan je tafel komt om te vragen of je nog iets wilt drinken. Al met al heerlijk genoten.
10.0
Verweij
1
Nederland
maart 21, 2019
Heel fijn. Voor herhaling vatbaar.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur