Hotel Gaasterland

Marderleane 21, 8572 WG, Rijs, Friesland, Nederland

Beoordeling van Hotel Gaasterland

Totale hotel score:

8.3
Gebaseerd op 595 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Gaasterland.

Opbouw score Hotel Gaasterland :

Algemene waardering

8.3
 

Ligging

8.4
 

Service

8.4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.4
 

Eten

8.3
 

Kamers

8.0
 
Resultaten 1 - 50 van 595
8.5
Paulusma
5
Nederland
juli 10, 2019
We hebben genoten!
Mooie ruime kamer, lekker ontbijt en dinerbuffet Dat je zelf je drankjes bijhoudt en zelf je kopje koffie/thee kan pakken maakt onder andere dat er een heel gemoedelijke sfeer hangt.
9.2
Van Tuijl
1
Nederland
juli 08, 2019
we hebben het prima naar onze zin gehad, zeker voor herhaling vatbaar
we zijn heel positief over hotel gaasterland, vriendelijk en behulpzaam personeel , goed en eten en drinken, wij hebben het ook heel fijn gevonden we zo ongedwongen koffie konden drinken in de zaal savonds , 1 minpuntje, er op de kamers geen makkelijke stoelen staan, de huidige zitten heel goed maar niet om eens lekker te rusten of te lezen of id. dan moesten we toch echt uitwijken naar de gang of het bed, misschien een x ter overweging, 2 fauteuils of 2 zitsbankje erbij. gr. fam. van Tuijl
8.7
Mulder
Nederland
juli 02, 2019
heel gezellige dagen gehad vr gr fam mulder
6.8
Van de Coterlet
1
Nederland
juni 29, 2019
Goed gelegen mooie kamer. eten was matig. Buffet was matig vooral ontbijt. Werd niet meer bij gevuld om 9.00 Was tot 10.00 mogelijk
7.5
Bos
1
Nederland
juni 25, 2019
Was een rustig en bv goed verblijf
9.0
Hoogendijk
1
Nederland
juni 24, 2019
hebben er erg van genoten.
er was wel een vrij rumoerig gezelschap wat wel eens hinderlijk was op het terras en ons noodzaakten naar binnen te gaan, wat jammer was met het mooie weer
7.8
Heddes
1
Nederland
juni 21, 2019
Super.Hotel wat gedateerd,maar service maakt alles goed.
6.5
De Groot
1
Nederland
juni 18, 2019
redelijk!
Erg gedateerde uitstraling van het geheel binnen /buiten, wel schoon. buffet eten goed, geen enkele luxe, ontbijt zeer basic geen enkel streekproduct of luxe, fabrieksbrood?
9.2
Hensbergen
Nederland
juni 10, 2019
Gewoon erg goed. Wij zijn er al voor de derde keer geweest.Geen
Geen.
8.5
Veeninga-König
Nederland
juni 08, 2019
Was uitstekend
Geen want het was al de 4 Keer dus dat is alleen als het allemaal k lopt en alles naar wens is ?
8.5
Zijlstra
2
Nederland
juni 04, 2019
Heerlijk verblijf in huiselijke sfeer met erg vriendelijk personeel
9.0
Borghuis
1
Nederland
mei 29, 2019
Alles prima geregeld
Fijn dat er een fietsenstalling met oplaadmogelijkheid is.
8.3
Wilting
2
Nederland
mei 28, 2019
leuk hotel ,mooie ligging
8.8
Meinsma
1
Nederland
mei 27, 2019
goede service en vriendeliijk personeel
8.2
Visscher
1
Nederland
mei 27, 2019
heel goed bevallen.
makkelijke stoelen ontbreken op de kamer; alles zeer schoon.
8.3
Mierop
Nederland
mei 22, 2019
Goed hotel in een mooie omgeving.
8.0
Hazenboom
5
Nederland
mei 20, 2019
goed voor herhaling een goede sfeer
8.0
Van der Pas
7
Nederland
mei 14, 2019
Prima hotel met vriendelijke bediening
9.2
Dieleman
7
Nederland
mei 10, 2019
Buitengewoon!
Een heerlijke , ruime kamer, met grote ramen, waarvan één raam open kan en een hor heeft; geen enkele trap; een kamerdeur die van binnen af te sluiten is; normale kleerhangers; een Bijbel in de kamer en boeken in de recreatieruimte; verrukkelijk eten en de bus ertegenover: kortom: beter kan haast niet!
8.5
Brouwer
7
Nederland
mei 06, 2019
Rust, keurig netjes, vriendelijk, attent, goed verzorgd
8.0
De Ruijter
Nederland
mei 01, 2019
Keurig verzorgd hotel. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.
7.7
Kamphorst-Bosch
Nederland
april 22, 2019
Vriendelijk en schoon
Mooie omgeving
8.2
Oomen
1
België
april 12, 2019
Alles was netjes en correct het eten was goed de fietsen die wij huurde waren uitstekend voor ons een geslaagd weekend
5.3
Schmitz
2
Nederland
april 11, 2019
8.3
Huurman
1
Nederland
april 09, 2019
Prachtige kamer, goede service en mooie omgeving.
Wat een vertrouwen in de mensen om zelf hun drankjes aan te laten turven en dit brengt ook geen ergernis mee dat er steeds iemand aan je tafel komt om te vragen of je nog iets wilt drinken. Al met al heerlijk genoten.
10.0
Verweij
1
Nederland
maart 21, 2019
Heel fijn. Voor herhaling vatbaar.
10.0
Verhoeven
1
Nederland
maart 11, 2019
goed hotel, voor herhaling vatbaar
7.3
Vispoel
1
België
februari 28, 2019
aangenaam
was niet erg warm op de kamer
8.0
Janzen
2
Nederland
november 16, 2018
Gastvrij ontvangst, lekker gegeten en fijn gewandeld in de mooie omgeving.
8.5
Van Puyvelde
5
België
oktober 03, 2018
Leuk verblijf gehad met familie, mooie omgeving voor te wandelen. Prijs kwaliteit super. Vriendelijk onthaal.
9.7
Veenman
1
Nederland
september 29, 2018
We hadden het wederom weer heerlijk bij U in Hotel Gaasterland,
En geef het graag door aan onze vrienden, Wij waren donderdag 27 sept tot zaterdag 29 sept aanwezig.
8.8
Prummel
1
Nederland
september 17, 2018
Gemoedelijk, vriendelijk en heerlijke buffetten.
8.0
Bos
1
Nederland
september 15, 2018
Heel goed
Televisie hangt te hoog. En het geluid mag wel wat harder stand 25 is te zacht.
8.2
Keen
1
Nederland
september 14, 2018
ruime kamer goede bedden
6.8
Verlegh
1
Nederland
september 13, 2018
9.0
Dijkstra
Nederland
september 12, 2018
Prima hotel, fijne ligging. Comfortabele bedden en kamer ruim formaat. Ontbijt en diner uffet goed. Niet geschikt voor kinderen, veel oude mensen. Ook nog gebowld. Vriendelijk personeel en gratis koffie en thee.
10.0
De Jong
1
Nederland
september 10, 2018
Een geweldig verblijf ! Alles is perfect !
Kindvriendelijkheid kunnen wij niet beoordelen.
7.5
Koster
1
Nederland
september 10, 2018
Goed en gezellig
geen
9.0
Veldhuijzen
1
Nederland
september 10, 2018
super voor elkaar
op laad punt voor auto zou makkelijk zijn
8.0
Kok
2
Nederland
september 07, 2018
Een goed en gezellig familiehotel
Het gratis koffie en thee nuttigen was voor ons nieuw, evenals het zelf noteren van de consumpties. Dit geeft een stuk vertrouwen naar de gasten dat wij erg hebben gewaardeerd
8.0
Kok
2
Nederland
september 05, 2018
Ongedwongen-vrij-gemoedelijk.Ma uit,Pa thuis
Bij eerdere bezoeken waren er 2 soorten soep nu 1. Nu een bal gehakt i.p.v. een runderlapje.
7.2
Kobes
Nederland
augustus 31, 2018
de bedden lagen niet zo goed en we vonden het jammer dat ze niet aan elkaar konden worden geschoven
was verder goed
7.0
Hijlkema
1
Nederland
augustus 30, 2018
weinig over te zeggen want wij hebben er alleen geslapen en ontbijt genuttigd.
Hotel is erg gedateerd. Interieur is nog van de jaren 70. Kamer waren schoon. Eten was eenvoudig maar smaakte goed. Theeglazen waren mistig van de vaatwasser, zou wel vernieuwd mogen worden.
7.8
Poort
Nederland
augustus 27, 2018
het eten uitstekend, het hotel enigszins gedateerd
5.5
Verborg
1
Nederland
augustus 27, 2018
arrangement 2 dagen + ontbijt + dinerbuffet in 2 persoonskamer met 2 personen
kamer gedateerd, kaal en ongezellig. klein balkon met uitzicht op....boomtoppen. bij aankomst zat de medewerker van de receptie in het zithoekje naast de receptie te lunchen, kan echt niet! wel vriendelijk personeel
7.2
Bakker
5
Nederland
augustus 24, 2018
Gastvrij,vriendelijk personeel, wel meer voor oudere mensen.
Gevraagd 2 kamers naast elkaar, dat was akkoord. Toen we er kwamen was dit niet zo, en kon het ook niet meer. Beetje jammer.
9.0
Hofstra
2
Nederland
augustus 16, 2018
super verblijf genoten
10.0
Kramer
1
Nederland
augustus 16, 2018
In dit Hotel is echt alles goed en is zeker aan te raden.
8.2
Koersen
1
Nederland
augustus 15, 2018
Gastvrij en vriendelijk ontvangen,
Wat kun je daar mooi fietsen, wij gaan er nog n keer naartoe
7.3
Valentijn
1
Nederland
augustus 13, 2018
Prima verblijf. Ontbijt goed. Warm/koud buffet slecht. Hotel is een goed startpunt voor een variatie aan fietsroutes.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur