fbpx

Met Wellness laat je stress los

Met Wellness laat je stress los

Er gaat geen feest voorbij of het 'lang zal ze leven' wordt aangeheven.  Gezellig, blijmoedig gaan we ervoor. Lang leven wil in principe iedereen. Wellness, een samentrekking van de woorden Well-(being) of Welzijn en Fitness,  kan daar een belangrijke rol in spelen. Wellness als verzamelbegrip voor alles wat met ontspanning te maken heeft om zowel geestelijk als lichamelijk in balans te komen of te blijven.

Gezonde leefstijl
Wellness kent vele vormen en betekent voor iedereen iets anders. Overkoepelend heeft het vooral  ook te maken met leefstijl. 'Je bewust zijn van een gezonde leefstijl is meer dan ooit belangrijk. Ontspanning, training, mindfulness en een gezond eetpatroon zijn allemaal krachtige ingrediënten voor een lang leven,' legde een bevriende relatie pas nog uit.

Ontstressen
Hij vindt de vraag hoe we oud worden belangrijker dan de vraag hoe oud we worden. ' Wat hem betreft is het antwoord zo vit en vitaal mogelijk. Daarom bezoekt hij regelmatig de verschillende Wellness-centra om er bij te tanken, volledig te ontstressen. Ik ben het met hem eens. Niets is heerlijker dan dat na een periode van hard werken in de huidige hectische maatschappij. 

Herboren
Ik heb wel eens een bon voor een verblijf in een Wellness-resort gekregen voor Moederdag. Een mooier cadeau is nauwelijks denkbaar.  Overigens ook meer dan geschikt voor Vaders, Opa's, Oma's of andere familieleden. Voor iedereen van alle leeftijden is Wellness heerlijk en van belang. Persoonlijk noem ik het vooral ook een Verwenmoment, maar mag het? Na zo'n Wellness-verblijf voel je je als herboren en kun je er weer een tijdlang volop tegenaan. 

Lekker relaxen
Lekker het zwembad of de sauna in, met de beentjes in een speciaal voetenbad, volledig tot rust komen in een speciale relaxruimte, terwijl u luistert naar ontspannende en rustige muziek.  Verschillende centra beschikken over sauna's met lichttherapie voor een extra ontspannende werking. En ooit het genot gevoeld na een heerlijke massage? Het is allemaal onderdeel van Wellness.  Om te relaxen, maar ook om klachten op termijn te voorkomen. Veel centra op het terrein van Wellness bieden ook volop mogelijkheden tot inspanning in de vorm van Fitness, tennissen, bowling of squashen. Wat u ook wilt, zoekt en gij zult het vinden! En u voelt zich er goed bij.  

Keuze is reuze
Wilt u ook meer of beter evenwicht in lichaam en geest, zorgen dat er een stuk rust en ontspanning ontstaat in uw meestal drukke leven of gewoon optimaal genieten? Kies dan voor Wellness. De keuze is reuze. Kijk voor het aanbod Wellness-hotels maar eens op Goedverblijf.nl

Bad Bentheim is sprookjesachtig
Groningen fascineert op alle fronten

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
dinsdag 19 januari 2021
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.