Westcord Hotel de Veluwe

Oud Milligenseweg 62, 3886 MJ, Garderen, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Westcord Hotel de Veluwe

Totale hotel score:

8.2
Gebaseerd op 51 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Westcord Hotel de Veluwe.

Opbouw score Westcord Hotel de Veluwe :

Algemene waardering

8.1
 

Ligging

8.5
 

Service

8.3
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

7.8
 

Kamers

7.9
 
Resultaten 1 - 50 van 51
8.0
Chaudron
1
Nederland
januari 05, 2019
Goed voor een Oud- & Nieuwviering..
Alleen DJ muziek te hard voor wat oudere oren.
8.3
Muurling
1
Nederland
september 21, 2018
8.0
Verkade
1
Nederland
september 10, 2018
Prettig verblijf op een mooie locatie voor ons bezoek aan Apeldoorn.
Kamers wel wat gedateerd maar schoon. Badkamer gedateerd en klein.
7.7
Troost
1
Nederland
januari 06, 2018
Rustig gelegen hotel ,lekker in de bossen.
Eerste avond lang wachten op hoofdmenu!
7.8
Wefels
1
Nederland
september 28, 2017
mooi hotel
Mooi gelegen hotel in bos.jammer dat we door een te korte aan personeel heel lang op ons hoofdgerecht moesten wachten en we geen plaats kregen in de ontbijtzaal door drukte.personeel rent zich kapot om iedereen te vreden te houden.chappau hiervoor.
8.8
Krassenburg
1
Nederland
januari 05, 2017
Geweldig! komen vast nog een keer terug.
Klein minpuntje, na afloop van het vuurwerk er niet iemand van het hotel de microfoon nam om alle gasten een gelukkig nieuwjaar te wensen.
7.5
De Wit
Met partner
Nederland
oktober 24, 2016
prima bed, enigszins gedateerde kamer maar wel schoon/netjes. gastvrij/ vriendelijk personeel en het eten is goed.
Goed bevallen. Bij het café (tegenover de receptie) en m.n. de zitjes met de comfortabele fauteuils/ banken zou het o.i. prettig zijn als er enkele kranten/tijdschriften zouden liggen. ( kleinigheidje). Kindvriendelijkheid kunnen we niet echt beoordelen. Fijn dat er fietsen aanwezig waren. Zeker als het opgegeven weer minder goed is zodat je twijfelt of je fietsen zelf mee zult nemen.( als een pré ervaren).
8.5
Bron
Nederland
oktober 14, 2016
alleen het weer kon beter
Verhouding prijs/kwalitieit krjigt een 10+ Selectiekeuze niet aanweziig:Vader 1928 Zoon1962
8.0
Slingerland
Met partner
Nederland
oktober 03, 2016
heel mooi hotel, prachtig gelegen in de bossen, erg stijlvol ingericht, netjes en schone kamers
8.0
Van den Hengel
Met partner
Nederland
september 16, 2016
Verblijf prima, goed ontbijt, bediening terras slecht.
8.8
Halkes
Een groep
Nederland
september 05, 2016
prima hotel goede service
8.0
Spruijt
Met partner
Nederland
augustus 29, 2016
Prima hotel met vriendelijk personeel
8.0
Hoebe
Met partner
Nederland
augustus 27, 2016
8.3
Gaalman
Nederland
augustus 19, 2016
Prima. Heerlijk genoten mooi hotel smaakvol ingericht
8.2
Keen
Zakenreis
Nederland
augustus 18, 2016
mooi hotel goed ontbijt en diner
geen
7.0
Schuller
Met partner
Nederland
juli 04, 2016
Prima hotel, vriendelijk personeel
Minpuntje zijn de bedden; een hard matras en een kussen wat niet lekker lag, hierdoor hebben we beiden niet echt lekker geslapen. NB onder het bed lag nog een Westcord pinbon van een pintransactie van 30 mei (!), ik zou dan denken dat er al die tijd niet onder het bed is gekeken en/of gestofzuigd en dat de bon daar een maand heeft gelegen.
8.2
Jansen
Met partner
Nederland
juni 18, 2016
heel goed
Stoelen op kamer zijn aan vervanging toe.
8.0
Rotteveel
Vrienden
Nederland
juni 06, 2016
Was een heerlijk verblijf in een mooie omgeving.
De enige opmerking zou zijn, de kamer was wel erg warm waardoor het slapen wat minder was. (2e etage)
7.8
Wisman
Met partner
Nederland
mei 19, 2016
2 nachten arrangement
7.7
Koster
Met partner
Nederland
mei 14, 2016
Prima, maar we hadden ook prachtig weer! vriendelijk personeel.
Eten was niet zoveel keus. Dezelfde menukaart voor heel de week.
8.8
Breedveld
Nederland
mei 05, 2016
7.8
Van Buschbach
Met partner
Nederland
april 11, 2016
Nette kamer, goed ontbijt, mooie ligging (je loopt zo het bos in), vriendelijk personeel.
8.3
Paquay
Met partner
Nederland
april 05, 2016
goed verblijf
dekbedden erg warm, verder alles oke
7.7
Dijkstra
Met partner
Nederland
maart 29, 2016
Prima weekeinde in goed hotel.
Naast een prima hotel ook een mooie omgeving om te wandelen, fietsen en steden dichtbij.
9.2
Vervoort
Met partner
Nederland
februari 10, 2016
Geweldig, ook een mooie ligging,gewoon super
Vriendelijk personeel en gemotiveerd. voor herhaling vatbaar
7.5
Van der Wal
Met partner
Nederland
december 01, 2015
Keurig hotel met erg vriendelijk personeel
We hadden voor twee nachten geboekt en hadden verwacht dat onze bedden na een nachtje slapen de volgende zouden zijn opgemaakt. Het was weekend en de vloer in een van de hallen was smerig, lege kopjes op een tafeltje in de gang. Stonden er bij ons vertrek op maandagochtend nog. Dat zijn we in andere hotels niet gewend. Het vriendelijke personeel is een groot pluspunt van dit hotel. En, we willen zeker nog een keertje komen.
7.7
Boeren-Haagen
Vrienden
Nederland
november 26, 2015
Pretiig verblijf gehad in goed hotel met zeer vriendelijk personeel in mooie omgeving
9.3
Meeuse
Vrienden
Nederland
november 13, 2015
fijn verblijf met vriendelijke mensen, een echte aanrader voor een vakantie.
9.0
Aalderink
Vrienden
Nederland
november 09, 2015
Zeer vriendelijk personeel
6.3
Leysen
Met partner
België
augustus 19, 2015
de kamer is oké, bij het ontbijt mogen meer verse producten aanwezig zijn en avondmaal was niet goed
8.0
Peters
Vrienden
Nederland
augustus 15, 2015
Een fijn hotel met heel vriendelijk personeel,met een prachtige omgeving voor het maken van mooie fietstochten.
Het eten was heerlijk,maar het serveren van het diner duurde erg lang.
7.8
Pannemans
Met partner
België
juli 13, 2015
Zeer rustig , proper en alle faciliteiten.
Matrassen zijn zeer hard
6.8
Gietema
Vrienden
Nederland
juli 05, 2015
het is wel een hotel waar je weer heen kan alleen ergens anders warm eten en een ander kamer verder een goede ligging met zwembad personeel is erg aardig
7.0
Munster
Met partner
Nederland
juli 05, 2015
8.7
Van Papeveld
Vrienden
Nederland
juni 29, 2015
vriendelijk personeel, prachtige ligging
9.3
Schinkel
Met partner
Nederland
juni 23, 2015
8.7
Loocks
Met partner
Nederland
juni 17, 2015
Zijn zeer tevreden over het verblijf bij u.Uw fietsen stalling perfect.Voor herhaling vatbaar.
8.2
Van Messem
Met partner
België
oktober 31, 2014
Zeer rustig en comforatbel verblijf in Westcordhotel. Verder konden we het arrangement volledig benutten: wandelen in de Veluwe en bezoek aan paleis Het Loo, alsook het Kröller-Müllermuseum.
Graag enkele Belgische zenders op TV. Een Russische post konden we vinden, maar geen Vlaamse. Foutje!
8.8
De Jager
Met partner
Nederland
oktober 27, 2014
Keurig hotel, schonen kamers, goed eten
8.8
Schwachöfer
Vrienden
België
oktober 20, 2014
HEELPRETTIG VERBLIJF
9.3
Van Bael
Met partner
België
oktober 06, 2014
leuk hotel met zeer goede service in een aangename omgeving
9.2
Speerstra
Met partner
Nederland
oktober 02, 2014
gezellig-gemoedelijk-genoten.
7.0
Vis
Met partner
Nederland
september 20, 2014
prima hotel.... eten goed.....kamer prima
7.8
Keijser
Met partner
Nederland
september 12, 2014
Wij hebben het prima gehad in dit hotel!!
Het enige wat wij willen zeggen is dat de druk van het water van de douche erg zwak was, maar verder geen opmerkingen. Prima hotel!!
7.8
Lauwers
Met partner
België
augustus 31, 2014
9.2
Delvaux
Met partner
België
augustus 06, 2014
zeer goed hotel, met veel ruimte en mooie faciliteiten. Een aanrader
8.2
Lombaerts
België
augustus 05, 2014
Hotelarrangement geboekt voornamelijk om drie dagen te fietsen in de Veluwe.
8.0
Vanbever
Met partner
België
juli 28, 2014
aangename locatie
personeel vriendelijk maar soms onwetend
9.0
Berens
Met partner
België
juli 22, 2014
heel goed
heb er twee maal gedineerd was niet te doen alleen het ontbijt was uit muntent
8.8
Florent
België
juli 19, 2014
prima hotel met vriendelijke service en lekker eten.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur