Veluwe Hotel Stakenberg

Stakenberg 86, 8075 RH, Elspeet, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Veluwe Hotel Stakenberg

Totale hotel score:

8.0
Gebaseerd op 433 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Veluwe Hotel Stakenberg.

Opbouw score Veluwe Hotel Stakenberg :

Algemene waardering

7.9
 

Ligging

8.8
 

Service

8.2
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.9
 

Eten

8.1
 

Kamers

7.0
 
Resultaten 1 - 50 van 433
8.0
Hazenberg
1
Nederland
augustus 21, 2019
keurig hotel vriendelijk personeel goed gevarieerd eten.
uitstekende ligging. kamers ietwat gedateerd, wastafel in de kamer b.v. eten uitstekend. overijverige serveerster, die binnen 20 min. 3 keer vroeg of we iets wilden drinken. Bij vertrek al aangegeven.
8.0
Joosen
1
Nederland
augustus 13, 2019
Super vriendelijke mensen in een hotel midden in het bos.
7.5
Padmos
1
Nederland
augustus 08, 2019
aardig,
Wat luxer ontbijt vers gesneden fruit, muffins e.d.
8.0
Potkamp
Nederland
augustus 01, 2019
het was er goed
Wij waren er met die warme dagen dus het was nergens lekker maar ik heb me verbaasd dat er nergens zonwering was aan de buiten kant dat zou al heel wat schelen
8.3
Hermans
Nederland
juli 29, 2019
Ware ontspannen dagen.
Vooral Ardjan was erg attent.. service was goed.
6.7
Groothof
1
Nederland
juli 27, 2019
Prachtige ligging, maar hotelkamer te klein en oncomfortabel. Ook service en betrokkenheid niet voldoende.
Eerste avond liet de bediening per ongeluk een glas wijn over me heen vallen. Wel mondeling excuses, maar geen aanbod van kleding wassen of gratis wijntje. Toen ik om een föhn vroeg bij de receptie, kreeg ik als antwoord: 'krijg ik 'm wel terug?'. Om 9 uur 's avonds gaat de voordeur dicht en is er niemand meer aanspreekbaar. Ook geen tlf op de kamer. Dus bij een calamiteit sta je er alleen voor. Het eten was uitstekend; bedden waren goed. Was het schoon?: kon er net mee door
7.3
Bourgonjon
2
België
juli 23, 2019
zeer goede ligging vriendelijk personeel maar accommodatie hier en daar wat aan opfrissing toe
7.2
Draisma
1
Nederland
juli 22, 2019
Mooie omgeving lekker fietsen en wandelen
Er is geen lift aanwezig. Kamers zijn wat gedateerd.
8.0
Boonstra
1
Nederland
juli 21, 2019
Eenvoudig maar voor ons goed genoeg.
9.0
De Meij
1
Nederland
juli 15, 2019
Fijn hotel. Voor de 3e keer daar geweest en komen zeker terug.
6.2
Van Doorn
Nederland
juni 27, 2019
Mooie ligging. Vriendelijk personeel. Kamer erg klein. Wastafrl op kamer en hele kleine badkamer. Geen lift aanwezig.
8.8
Bischop
2
Nederland
juni 27, 2019
Heerlijk, leuk personeel met humor
7.3
Bakker
Nederland
juni 26, 2019
prima naar ons zin gehad keurige bediening
8.7
Heugens
1
Nederland
juni 26, 2019
Vriendelijk en rustig en gezellig.
Alles is prima geregeld. En we komen graag nog een keertje terug.
8.0
Hoek
Nederland
juni 24, 2019
genoten
Personeel was niet altijd vriendelijk
6.5
De Pagter
1
Nederland
juni 24, 2019
goed met minpuntjes.
Het eten was goed behalve de soep met hard broodje op de eerste dag was ver onder de maat. De drankjes zijn erg duur
9.5
Bens
2
België
juni 18, 2019
Prachtige omgeving, mooie fietsgelegenheden. Prima hotel en vriendelijk personeel. Nette kamer.
Geen
7.8
Toornstra
2
Nederland
juni 18, 2019
Prima vriendelijk personeel kamers wat ouderwets.
9.0
Woertman
1
Nederland
juni 18, 2019
Leuk niet al te groot hotel met vriendelijk personeel en een prima kamer. s'Morgens een goed ontbijtbuffet met voldoende keuze en s'avonds een prima diner.
Misschien op de eerste dag ook van een diner gebruik kunnen maken i.p.v. alleen maar een terrine met soep. Voor de rest hebben wij ons heel goed vermaakt.
7.2
De Wit
1
Nederland
juni 11, 2019
nvt
Leuk arrangement, alleen op de dag van aankomst alleen een kop soep en een broodje vinden wij wel erg karig. Na een dag reizen is dit wel erg weinig. Verder prima.
6.5
Van de Vliert
Nederland
juni 11, 2019
redelijk
diner 1 ste dag geen vakantie diner terriene soep zonder vlees of gehakt met brood zonder beleg diner 2 de dag slechts 2 gangen waarom geen 3 waarom hierop bezuinigen ontbijt was wel goed cijfer 9 kamers vrij klein wastafel naast bed ipv bij wc en douche dus geen complete badkamer bed met vrij slap matras ik ben s;nachts uit bed gerold met het hoofd op beddenschapje wat eerder nooit gebeurd is omgeving was prachtig om te fietsen durf hotel niet aan vrienden aan te raden wat bij andere boekingen via goed verblijf wel het geval is ik zeg dit naar eer en geweten ;
8.0
Haentjens
België
juni 06, 2019
Aangenaam vriendelijk personeel
8.2
Poppe
1
Nederland
juni 04, 2019
leuke plek midden in de natuur
7.8
Luinge
1
Nederland
juni 04, 2019
Alle waar is naar zijn geld!
1e avond soep met brood. Is een beetje armoedig. Laat het weg of laat kiezen van de menukaart met bijvoorbeeld gratis drankje. 2e avond kiezen van de kaart, prima! kamer: bedden waren redelijk. Wastafel op de kamer is iets uit het verleden. Erg gehorig in de gang voor de kamers.
4.8
Schmitz
1
Nederland
juni 03, 2019
Sobere kleine kamers.
Op een ochtend geen warm water! Geen compensatie! Op een opmerking van een gast die 1nacht verbleef werd gereageerd: " als je niks had gezegd, dan hadden we misschien iets voor je gedaan!" Personeel erg stug. Tip: zoek voor het mooie Veluwe naar een ander hotel.
8.7
Christiaans
1
Nederland
juni 03, 2019
Goede ontvangst en prettig verblijf
Vergeten bij inleveren sleutel te vertellen dat de deur naar wc/ douche ontzettend piept. Smeren graag, heel vervelend als je in de nacht gebruik wilt maken van toilet. Kamer 27.
8.2
Het Jonk
Nederland
mei 31, 2019
Prachtig gelegen in een mooie omgeving
8.8
Kleine
5
Nederland
mei 28, 2019
Prima verblijf, gastvrij, gezellig , leuk personeel, goed eten
Komen vast nog wel eens terug, mooie omgeving om te fietsen
8.3
Van Duijn
5
Nederland
mei 27, 2019
We waren erg tevreden
7.7
Roelofs
1
Nederland
mei 27, 2019
We zijn erg tevreden, prachtig gebouw met een fantastische omgeving. Vriendelijk personeel.
De stoelen in de kamer zitten slecht. De badkamer daar ontbreekt een plancet om atributen op te zetten.
7.5
Van der Stijl
7
Nederland
mei 22, 2019
goed verblijf in een mooie omgeving met goede service en aandacht.
3.7
IJnsen
1
Nederland
mei 19, 2019
Vreselijk oud en slecht onderhouden hotel, niet meer van deze tijd. Zijn eerder weggegaan!
Ik raad niemand aan om hier te boeken, ondanks dat het ontbijt wel goed was. Maar dat was ook het enigste.
6.8
Jansen op de Haar
4
Nederland
mei 17, 2019
Eenvoudig hotel op n mooie plek
Het ontbijt zou nog eens goed bekeken kunnen worden, en gluten en zuivelvrij is lastig De 1e nacht heeft mijn dochter slecht geslapen( op de grond) het vouwbed was slecht. De volgende ochtend werd ons verteld: Oh, we hebben ook goede vouwbedden. Zet deze er direct neer zou ik zeggen Badkamer wel erg eenvoudig
9.0
IJsebaart
5
Nederland
mei 14, 2019
Prima Hotel. Mooie omgeving.
Goed voor elkaar alles.
8.0
Keysers
België
mei 10, 2019
De locatie was top ontbijt ook !!!
De kamers zijn wat krap en aan de kleine kant zeker als je voor een week komt dan krijg je de spullen niet weg.Wel een heerlijke douche! En de massage was ook super !!
7.8
Zwerus
Nederland
mei 07, 2019
een rustige omgeving en ook het hotel;.
Wij vonden de eerste maaltijd van het arrangement aan de magere kant. Alleen soep met brood.
9.0
Wolf
1
Nederland
mei 06, 2019
Hebben het erg naar ons zin gehad,een aanbeveler.
8.7
Tamis
1
Nederland
mei 03, 2019
wij hebben het als goed ervaren komen zeker nog eens terug
kamers wat klein
7.7
Piek
Nederland
mei 01, 2019
Goed hotel fijn vriendelijk personeel goed eten
We komen zeker nogmaals terug
9.0
Wels
1
Nederland
mei 01, 2019
Het is een heerlijk hotel midden in de natuur wie rust wilecht aan te bevelen prachtige omgeving.
Het Hotel heeft ook fijne wandelroutes heel duidelijk en goed te lopen het was fantastisch
7.5
Jagersma
1
Nederland
april 30, 2019
Goed verzorgt.
Ons arrangement bestond de eerste avond uit een seizoen soep , we kregen tomatensoep,smaakte goed, maar ik denk bij dit seizoen eerder aan asperge of voorjaarsuiensoep. Tweede avond prima diner! Echt een prima arragement!
8.0
Gras
1
Nederland
april 30, 2019
Prima omgeving in een rustig hotel
Houden zo
5.7
Ruzius-Mies
1
Nederland
april 29, 2019
kamer zeer stoffig vooral onder het bed.
Personeel mist een frisse blik. te weinig aandacht voor schone tafels en stoelen. Ook wc rolhouder vies. ..Ik heb het gevoel dat niemand zich verantwoordelijk voelt voor een schoon restaurant. Geen airco's. warm op de kamer en gehorig. Het eten was goed en ook goed op temperatuur. Ontbijt eenvoudig maar voldoende. Zeer goede ligging van het hotel. En een afsluitbare fietsenstalling is een fijne service. Wellness ook prima service.
8.7
Stroucken
Nederland
april 03, 2019
Heerlijk op ons gemak gevoeld in mooi hotel en goed eten.
Waren heerlijke dagen, Verblijf was goed en netjes. Wat wil een mens nog meer.
8.0
Louter
1
Nederland
oktober 20, 2018
geweldige locatie, met een goede en vriendelijke bediening
- rustige en mooie omgeving - hotel en kamers wat gedateerd, maar daar hadden we geen last van - kamers waren wat gehorig - de koud waterkraan bleef heel lang erg warm.
8.2
Van Tienhoven
Nederland
oktober 19, 2018
een fijn hotel ligt heerlijk in de bossen en het eten is prima voor die prijs
7.8
Verton
1
Nederland
oktober 01, 2018
verblijf goed en schoon
nagerecht, creme brulee, koud met bevroren vruchten en slagroom hard
8.0
Gielen
2
België
augustus 21, 2018
Alles was naar wens eten was goed
6.7
Buijvoets
Nederland
augustus 09, 2018
leuk hotel in de nissen
Ontzettend jammer dat de kamer klein is, wastafel op je kamer, tv die op een onlogische plek hangt. En met deze hitte bloedheet op de kamer , jammer geen airco. Niet uit te houden op de kamer zo warm. Plaats zonwering aan de buitenkant denken wij!
8.2
Hertog
Nederland
augustus 06, 2018
het was erg gezellig, ondanks de hitte. de vriendelijkheid en betrokkenheid was verrassend !!!
Als we dan een nadeel zullen noemen dan : We misten een leeslampje bij het bed. Ik ben gewend een poos te lezen in bed . Dat kon niet , daarom kon ik later in slaap vallen . Maar was niet heel erg . Verder , die wasbak die niet in de badkamer zat , was even wennen . Maar ook niet echt belangrijk. . Voor herhaling vatbaar.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur