Veluwe Hotel Stakenberg

Stakenberg 86, 8075 RH, Elspeet, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Veluwe Hotel Stakenberg

Totale hotel score:

8.0
Gebaseerd op 457 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Veluwe Hotel Stakenberg.

Opbouw score Veluwe Hotel Stakenberg :

Algemene waardering

7.9
 

Ligging

8.8
 

Service

8.2
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.9
 

Eten

8.1
 

Kamers

7.1
 
Resultaten 1 - 50 van 457
7.5
Mensen
Nederland
oktober 14, 2019
Leuke dagen gehad.
Eten 1ste dag viel tegen. Beter 2 gangen menu doen. Gevraagd om patat erbij en dat hadden ze niet, vonden we raar.( 1ste dag) 2e dag eten was wel goed hoor.
8.7
Nijnuis
Nederland
oktober 02, 2019
Fantastisch! Het personeel was bijzonder aardig en het eten super lekker. En het restaurant was gezellig en het was beslist geen straf om daar 's avonds wat langer te zitten.
Het enige wat ik op zou willen merken is dat ik de douche niet echt schoon vond. en dat met name de onderste rand van de douchedeur. Verder was alles prima. We hebben genoten.
8.8
Van Kesteren
1
Nederland
oktober 02, 2019
lekker ontspannen lekker even er uit
10.0
De Boer
Nederland
september 30, 2019
Alles naar wens. Fijne contacten gehad. Bedden/eten prima. In de toekomst graag airco !
10.0
Ozinga
Nederland
september 30, 2019
Fantasties - zelfs het weer
7.5
Hermanussen
5
Nederland
september 30, 2019
Mooi hotel , vriendelijke bediening
8.8
Bax
5
Nederland
september 25, 2019
midden in de natuur gelegen op een landgoed heerlijk ontbijt en diber. Op de eerste dag staat er alleen soep op het menu, daar hadden we rekening mee gehouden
7.3
De Lange
1
Nederland
september 23, 2019
Prachtige omgeving, hotel iets minder.
De afdeling van de kamers is niet in verhouding met de uitstraling van het hotel en het restaurant. Zeer uit de tijd (alhoewel aantal kamers redelijk opgeknapt zijn maar niet voldoende) en vloerbedekking vies. Kamers klein en erg gehorig. Wastafel niet bij de wc en douche zelfs niet aan dezelfde kant van de kamer. In hele hotel kan er beter schoongemaakt worden. Verder is de ligging prachtig en het personeel zeer vriendelijk.
9.2
Ripmeester
1
Nederland
september 17, 2019
Het is ons goed bevallen
In de zomer , in ieder geval toen mijn man en ik van jullie hotel gebruik maakten, was het dekbed werkelijk véél te warm!!
10.0
Bloem
1
Nederland
september 17, 2019
We hebben een heftige periode achter de rug daarom even een paar dagen er tussen uit fantastisch wat een prachtige locatie met zoveel rust.
Komen vast eens weer.
8.0
Veenstra
1
Nederland
september 17, 2019
prachtige ligging
Kleine kamers en keine douche ruimte.
8.2
Tempert
Nederland
september 16, 2019
Was goed daar te zijn .
8.5
Te Nuijl
1
Nederland
september 14, 2019
uitstekend Lokatie
Avond eten Matig.
7.2
Romein
2
Nederland
september 12, 2019
Leuk
2 maal een koude douche, helaas. Overmacht uiteraard, maar bv een kopje koffie niet afrekenen zou een leuk gebaar geweest zijn. 1 maal lekke band van de huurfiets, dit is prima en snel opgelost! Eten was lekker, iets meer keuze uit groente zou ik fijner gevonden hebben.
8.7
Van den IJssel
1
Nederland
september 09, 2019
Genoten op landgoed Stakenberg. Vriendelijk hotelpersoneel en prima keuken.
De wandel/ fietskaart was te summier. Op 5 september was er geen warm water. Heel vervelend. Het hotel had m.i. wel een kleine attentie kunnen geven aan de bezoekers.
8.5
Van der Hulst
1
Nederland
september 09, 2019
Gedateerd accomedatie, maar prima voor elkaar.
8.0
Boon
1
Nederland
september 07, 2019
aangenaam
Zaterdag wilden wij lunchen . mqqr dat kon niet want er was een lunch voor mensen van een symposium ;en smiddags wilden we op het terras zirren, het was mooi weer ; maar dat mocht niet want er was een familie teest .we werden naar de pub verwezwn maar dat was binnen zitten en dat vonden wij niet leuk , vr.gr, fam , Boon ,
7.8
Van Beurden
Nederland
september 07, 2019
Vriendelijk en attent personeel, uitstekend eten, kamer nr. 19 prima behalve de koudwaterkraan die warm bleef.
8.5
Wolf
1
Nederland
september 02, 2019
fantastische aanbieding, volgend jaar graag weer zo een aanbieding
Helemaal goed zo.,\voor je rust en de prima keuken zit je hier helemaal goed.
8.8
Broere
1
Nederland
september 02, 2019
Prima hotel, kamers zijn aan vernieuwing toe.
7.5
Hoogenhoud
1
Nederland
september 01, 2019
Goed verblijf.
Geen
9.0
Klarenbeek
1
Nederland
september 01, 2019
Wij hebben erg genoten, zeer vriendelijke bediening, heerlijk ontbijt en diner, prachtig gelegen. Kortom ,voor herhaling vatbaar
7.2
Kok
Nederland
augustus 31, 2019
Prima
Niet ontevreden goede service en mooie omgeving. Alleen graag een keer stofzuigen op de kamers en onder het bed zou wel zo prettig zijn.
8.3
Kater-Mook
1
Nederland
augustus 27, 2019
Sfeervol hotel.vriendelijk personeel
8.0
Hazenberg
1
Nederland
augustus 21, 2019
keurig hotel vriendelijk personeel goed gevarieerd eten.
uitstekende ligging. kamers ietwat gedateerd, wastafel in de kamer b.v. eten uitstekend. overijverige serveerster, die binnen 20 min. 3 keer vroeg of we iets wilden drinken. Bij vertrek al aangegeven.
8.0
Joosen
1
Nederland
augustus 13, 2019
Super vriendelijke mensen in een hotel midden in het bos.
7.5
Padmos
1
Nederland
augustus 08, 2019
aardig,
Wat luxer ontbijt vers gesneden fruit, muffins e.d.
8.0
Potkamp
Nederland
augustus 01, 2019
het was er goed
Wij waren er met die warme dagen dus het was nergens lekker maar ik heb me verbaasd dat er nergens zonwering was aan de buiten kant dat zou al heel wat schelen
8.3
Hermans
Nederland
juli 29, 2019
Ware ontspannen dagen.
Vooral Ardjan was erg attent.. service was goed.
6.7
Groothof
1
Nederland
juli 27, 2019
Prachtige ligging, maar hotelkamer te klein en oncomfortabel. Ook service en betrokkenheid niet voldoende.
Eerste avond liet de bediening per ongeluk een glas wijn over me heen vallen. Wel mondeling excuses, maar geen aanbod van kleding wassen of gratis wijntje. Toen ik om een föhn vroeg bij de receptie, kreeg ik als antwoord: 'krijg ik 'm wel terug?'. Om 9 uur 's avonds gaat de voordeur dicht en is er niemand meer aanspreekbaar. Ook geen tlf op de kamer. Dus bij een calamiteit sta je er alleen voor. Het eten was uitstekend; bedden waren goed. Was het schoon?: kon er net mee door
7.3
Bourgonjon
2
België
juli 23, 2019
zeer goede ligging vriendelijk personeel maar accommodatie hier en daar wat aan opfrissing toe
7.2
Draisma
1
Nederland
juli 22, 2019
Mooie omgeving lekker fietsen en wandelen
Er is geen lift aanwezig. Kamers zijn wat gedateerd.
8.0
Boonstra
1
Nederland
juli 21, 2019
Eenvoudig maar voor ons goed genoeg.
9.0
De Meij
1
Nederland
juli 15, 2019
Fijn hotel. Voor de 3e keer daar geweest en komen zeker terug.
6.2
Van Doorn
Nederland
juni 27, 2019
Mooie ligging. Vriendelijk personeel. Kamer erg klein. Wastafrl op kamer en hele kleine badkamer. Geen lift aanwezig.
8.8
Bischop
2
Nederland
juni 27, 2019
Heerlijk, leuk personeel met humor
7.3
Bakker
Nederland
juni 26, 2019
prima naar ons zin gehad keurige bediening
8.7
Heugens
1
Nederland
juni 26, 2019
Vriendelijk en rustig en gezellig.
Alles is prima geregeld. En we komen graag nog een keertje terug.
8.0
Hoek
Nederland
juni 24, 2019
genoten
Personeel was niet altijd vriendelijk
6.5
De Pagter
1
Nederland
juni 24, 2019
goed met minpuntjes.
Het eten was goed behalve de soep met hard broodje op de eerste dag was ver onder de maat. De drankjes zijn erg duur
9.5
Bens
2
België
juni 18, 2019
Prachtige omgeving, mooie fietsgelegenheden. Prima hotel en vriendelijk personeel. Nette kamer.
Geen
7.8
Toornstra
2
Nederland
juni 18, 2019
Prima vriendelijk personeel kamers wat ouderwets.
9.0
Woertman
1
Nederland
juni 18, 2019
Leuk niet al te groot hotel met vriendelijk personeel en een prima kamer. s'Morgens een goed ontbijtbuffet met voldoende keuze en s'avonds een prima diner.
Misschien op de eerste dag ook van een diner gebruik kunnen maken i.p.v. alleen maar een terrine met soep. Voor de rest hebben wij ons heel goed vermaakt.
7.2
De Wit
1
Nederland
juni 11, 2019
nvt
Leuk arrangement, alleen op de dag van aankomst alleen een kop soep en een broodje vinden wij wel erg karig. Na een dag reizen is dit wel erg weinig. Verder prima.
6.5
Van de Vliert
Nederland
juni 11, 2019
redelijk
diner 1 ste dag geen vakantie diner terriene soep zonder vlees of gehakt met brood zonder beleg diner 2 de dag slechts 2 gangen waarom geen 3 waarom hierop bezuinigen ontbijt was wel goed cijfer 9 kamers vrij klein wastafel naast bed ipv bij wc en douche dus geen complete badkamer bed met vrij slap matras ik ben s;nachts uit bed gerold met het hoofd op beddenschapje wat eerder nooit gebeurd is omgeving was prachtig om te fietsen durf hotel niet aan vrienden aan te raden wat bij andere boekingen via goed verblijf wel het geval is ik zeg dit naar eer en geweten ;
8.0
Haentjens
België
juni 06, 2019
Aangenaam vriendelijk personeel
8.2
Poppe
1
Nederland
juni 04, 2019
leuke plek midden in de natuur
7.8
Luinge
1
Nederland
juni 04, 2019
Alle waar is naar zijn geld!
1e avond soep met brood. Is een beetje armoedig. Laat het weg of laat kiezen van de menukaart met bijvoorbeeld gratis drankje. 2e avond kiezen van de kaart, prima! kamer: bedden waren redelijk. Wastafel op de kamer is iets uit het verleden. Erg gehorig in de gang voor de kamers.
4.8
Schmitz
1
Nederland
juni 03, 2019
Sobere kleine kamers.
Op een ochtend geen warm water! Geen compensatie! Op een opmerking van een gast die 1nacht verbleef werd gereageerd: " als je niks had gezegd, dan hadden we misschien iets voor je gedaan!" Personeel erg stug. Tip: zoek voor het mooie Veluwe naar een ander hotel.
8.7
Christiaans
1
Nederland
juni 03, 2019
Goede ontvangst en prettig verblijf
Vergeten bij inleveren sleutel te vertellen dat de deur naar wc/ douche ontzettend piept. Smeren graag, heel vervelend als je in de nacht gebruik wilt maken van toilet. Kamer 27.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur