Veluwe Hotel Stakenberg

Stakenberg 86, 8075 RH, Elspeet, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Veluwe Hotel Stakenberg

Totale hotel score:

8.0
Gebaseerd op 414 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Veluwe Hotel Stakenberg.

Opbouw score Veluwe Hotel Stakenberg :

Algemene waardering

7.9
 

Ligging

8.8
 

Service

8.2
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.9
 

Eten

8.1
 

Kamers

7.1
 
Resultaten 1 - 50 van 414
7.2
De Wit
1
Nederland
juni 11, 2019
nvt
Leuk arrangement, alleen op de dag van aankomst alleen een kop soep en een broodje vinden wij wel erg karig. Na een dag reizen is dit wel erg weinig. Verder prima.
6.5
Van de Vliert
Nederland
juni 11, 2019
redelijk
diner 1 ste dag geen vakantie diner terriene soep zonder vlees of gehakt met brood zonder beleg diner 2 de dag slechts 2 gangen waarom geen 3 waarom hierop bezuinigen ontbijt was wel goed cijfer 9 kamers vrij klein wastafel naast bed ipv bij wc en douche dus geen complete badkamer bed met vrij slap matras ik ben s;nachts uit bed gerold met het hoofd op beddenschapje wat eerder nooit gebeurd is omgeving was prachtig om te fietsen durf hotel niet aan vrienden aan te raden wat bij andere boekingen via goed verblijf wel het geval is ik zeg dit naar eer en geweten ;
8.0
Haentjens
België
juni 06, 2019
Aangenaam vriendelijk personeel
8.2
Poppe
1
Nederland
juni 04, 2019
leuke plek midden in de natuur
7.8
Luinge
1
Nederland
juni 04, 2019
Alle waar is naar zijn geld!
1e avond soep met brood. Is een beetje armoedig. Laat het weg of laat kiezen van de menukaart met bijvoorbeeld gratis drankje. 2e avond kiezen van de kaart, prima! kamer: bedden waren redelijk. Wastafel op de kamer is iets uit het verleden. Erg gehorig in de gang voor de kamers.
4.8
Schmitz
1
Nederland
juni 03, 2019
Sobere kleine kamers.
Op een ochtend geen warm water! Geen compensatie! Op een opmerking van een gast die 1nacht verbleef werd gereageerd: " als je niks had gezegd, dan hadden we misschien iets voor je gedaan!" Personeel erg stug. Tip: zoek voor het mooie Veluwe naar een ander hotel.
8.7
Christiaans
1
Nederland
juni 03, 2019
Goede ontvangst en prettig verblijf
Vergeten bij inleveren sleutel te vertellen dat de deur naar wc/ douche ontzettend piept. Smeren graag, heel vervelend als je in de nacht gebruik wilt maken van toilet. Kamer 27.
8.2
Het Jonk
Nederland
mei 31, 2019
Prachtig gelegen in een mooie omgeving
8.8
Kleine
5
Nederland
mei 28, 2019
Prima verblijf, gastvrij, gezellig , leuk personeel, goed eten
Komen vast nog wel eens terug, mooie omgeving om te fietsen
8.3
Van Duijn
5
Nederland
mei 27, 2019
We waren erg tevreden
7.7
Roelofs
1
Nederland
mei 27, 2019
We zijn erg tevreden, prachtig gebouw met een fantastische omgeving. Vriendelijk personeel.
De stoelen in de kamer zitten slecht. De badkamer daar ontbreekt een plancet om atributen op te zetten.
7.5
Van der Stijl
7
Nederland
mei 22, 2019
goed verblijf in een mooie omgeving met goede service en aandacht.
3.7
IJnsen
1
Nederland
mei 19, 2019
Vreselijk oud en slecht onderhouden hotel, niet meer van deze tijd. Zijn eerder weggegaan!
Ik raad niemand aan om hier te boeken, ondanks dat het ontbijt wel goed was. Maar dat was ook het enigste.
6.8
Jansen op de Haar
4
Nederland
mei 17, 2019
Eenvoudig hotel op n mooie plek
Het ontbijt zou nog eens goed bekeken kunnen worden, en gluten en zuivelvrij is lastig De 1e nacht heeft mijn dochter slecht geslapen( op de grond) het vouwbed was slecht. De volgende ochtend werd ons verteld: Oh, we hebben ook goede vouwbedden. Zet deze er direct neer zou ik zeggen Badkamer wel erg eenvoudig
9.0
IJsebaart
5
Nederland
mei 14, 2019
Prima Hotel. Mooie omgeving.
Goed voor elkaar alles.
8.0
Keysers
België
mei 10, 2019
De locatie was top ontbijt ook !!!
De kamers zijn wat krap en aan de kleine kant zeker als je voor een week komt dan krijg je de spullen niet weg.Wel een heerlijke douche! En de massage was ook super !!
7.8
Zwerus
Nederland
mei 07, 2019
een rustige omgeving en ook het hotel;.
Wij vonden de eerste maaltijd van het arrangement aan de magere kant. Alleen soep met brood.
9.0
Wolf
1
Nederland
mei 06, 2019
Hebben het erg naar ons zin gehad,een aanbeveler.
8.7
Tamis
1
Nederland
mei 03, 2019
wij hebben het als goed ervaren komen zeker nog eens terug
kamers wat klein
7.7
Piek
Nederland
mei 01, 2019
Goed hotel fijn vriendelijk personeel goed eten
We komen zeker nogmaals terug
9.0
Wels
1
Nederland
mei 01, 2019
Het is een heerlijk hotel midden in de natuur wie rust wilecht aan te bevelen prachtige omgeving.
Het Hotel heeft ook fijne wandelroutes heel duidelijk en goed te lopen het was fantastisch
7.5
Jagersma
1
Nederland
april 30, 2019
Goed verzorgt.
Ons arrangement bestond de eerste avond uit een seizoen soep , we kregen tomatensoep,smaakte goed, maar ik denk bij dit seizoen eerder aan asperge of voorjaarsuiensoep. Tweede avond prima diner! Echt een prima arragement!
8.0
Gras
1
Nederland
april 30, 2019
Prima omgeving in een rustig hotel
Houden zo
5.7
Ruzius-Mies
1
Nederland
april 29, 2019
kamer zeer stoffig vooral onder het bed.
Personeel mist een frisse blik. te weinig aandacht voor schone tafels en stoelen. Ook wc rolhouder vies. ..Ik heb het gevoel dat niemand zich verantwoordelijk voelt voor een schoon restaurant. Geen airco's. warm op de kamer en gehorig. Het eten was goed en ook goed op temperatuur. Ontbijt eenvoudig maar voldoende. Zeer goede ligging van het hotel. En een afsluitbare fietsenstalling is een fijne service. Wellness ook prima service.
8.7
Stroucken
Nederland
april 03, 2019
Heerlijk op ons gemak gevoeld in mooi hotel en goed eten.
Waren heerlijke dagen, Verblijf was goed en netjes. Wat wil een mens nog meer.
8.0
Louter
1
Nederland
oktober 20, 2018
geweldige locatie, met een goede en vriendelijke bediening
- rustige en mooie omgeving - hotel en kamers wat gedateerd, maar daar hadden we geen last van - kamers waren wat gehorig - de koud waterkraan bleef heel lang erg warm.
8.2
Van Tienhoven
Nederland
oktober 19, 2018
een fijn hotel ligt heerlijk in de bossen en het eten is prima voor die prijs
7.8
Verton
1
Nederland
oktober 01, 2018
verblijf goed en schoon
nagerecht, creme brulee, koud met bevroren vruchten en slagroom hard
8.0
Gielen
2
België
augustus 21, 2018
Alles was naar wens eten was goed
6.7
Buijvoets
Nederland
augustus 09, 2018
leuk hotel in de nissen
Ontzettend jammer dat de kamer klein is, wastafel op je kamer, tv die op een onlogische plek hangt. En met deze hitte bloedheet op de kamer , jammer geen airco. Niet uit te houden op de kamer zo warm. Plaats zonwering aan de buitenkant denken wij!
8.2
Hertog
Nederland
augustus 06, 2018
het was erg gezellig, ondanks de hitte. de vriendelijkheid en betrokkenheid was verrassend !!!
Als we dan een nadeel zullen noemen dan : We misten een leeslampje bij het bed. Ik ben gewend een poos te lezen in bed . Dat kon niet , daarom kon ik later in slaap vallen . Maar was niet heel erg . Verder , die wasbak die niet in de badkamer zat , was even wennen . Maar ook niet echt belangrijk. . Voor herhaling vatbaar.
9.2
Kroon
2
Nederland
juli 29, 2018
prachtig hotel qua ligging. kamers wat klein maar alles is aanwezig.
Vanwege mijn fiets ongeluk erna zeer veel medewerking en medeleven ondervonden van de medewerkers was echt top !!! komen graag nog eens terug...
8.2
Van der Schoot
5
Nederland
juli 26, 2018
we hebben mooie dagen gehad in een prima hotel.
6.7
De Kievit
5
Nederland
juli 25, 2018
Leuk gelegen hotel. Moeilijk te zien vanaf de weg
Het hotel ligt in een hele mooie omgeving. Het is helaas moeilijk te vinden. Er is vooraf geen rekening gehouden met mijn verzoek om kamers beneden, zodat mijn zuster van 86 jaar, moeilijk ter been, een kamer boven kreeg toegewezen, terwijl er geen lift is. Dat gaf bij haar even een paniekgevoel. Gelukkig kon het worden opgelost, maar dat ging zeer moeizaam. We hadden daardoor ook geen kamers naast elkaar, waarom ik gevraagd had. Mijn kamer was oud en niet helemaal schoon. Kortom: Over de accomodatie ben ik niet helemaal tevreden. Verder waren het leuke dagen.
7.5
Aubel
2
Nederland
juli 23, 2018
Prima qua eten, drinken, personeel en ligging. Kamers zijn redelijk oubollig ingericht. Een wastafel in de kamer i.p.v in de badkamer is uit vervlogen tijden en met name gedurende de nacht, erg onhandig en storend.
zie boven
8.7
Suijker
1
Nederland
juli 17, 2018
Een paar heerlijke dagen in een ontspannen sfeer midden in de bossen
De keuze op de menukaart voor het diner vinden we de afgelopen jaren weinig variëren.
8.7
Van den Hurk
Nederland
juli 05, 2018
Het is een mooie locatie en alles goed, zoals het eten dat lekker was en goed warm en gaar.
Is een mooie lamp die als vertrekpunt voor mooie fietstochten.
7.8
Schouten
Nederland
juni 23, 2018
Hotel ligt in prachtige omgeving
Jammer dat onze verblijf op de 2e dag werd verstoord door een trouwpartij op deze locatie, waardoor de hotelgasten elders in het hotel hun drankje en diner moesten nuttigen
7.5
Mossel
5
Nederland
juni 07, 2018
Kamers zwaar gedateerd. Wastafel op de kamer kan echt niet meer. En doucheruimte mag groter.
Jaren terug hier ook al eens geweest. Hoopte dat de kamers opgeknapt zouden zijn. Helaas niet dus. Omgeving is perfect.
9.3
Huisman
Nederland
mei 29, 2018
Erg gastvrij en prettig hotel. Prima erg vriendelijke service.
8.3
Van der Kooij
7
Nederland
mei 29, 2018
goed vertoeven in een rustige omgeving, personeel restaurant besteed wel gemeende aandacht, ook voor 1 persoon
Vreemd dat ik bij een lage bezetting van zegge en schrijve 15 personen toch een toeslag moest betalen van 25 euro per nacht omdat ik alleen was. Laten ze blij en verheugd zijn dat bij zo een lage bezetting toch ook 1 persoon daar wil over nachten.
7.3
Roth
1
Nederland
mei 28, 2018
Het verblijf is heel rustig en mooi gelegen.
4.7
Gouweleeuw
1
Nederland
mei 25, 2018
Sfeerloos hotel. Rumoerig restaurant met simpele kleine porties. Schaaltje sfeerloze salade en veel te vette gebakken aardappels.
Jammer. Mooi hotel in fraaie omgeving. Maar zonder enige uitstraling.
8.8
Bos
1
Nederland
mei 07, 2018
het was perfect!!
voor herhaling vatbaar!!!!
8.3
Piek
1
Nederland
april 30, 2018
het verblijf was prima vriendelijk personeel en uitstekend diner
kamers iets gedateerd maar van alles voorzien een aanrader voor een natuurliefhebber een mooie bosrijke omgeving rustig gelegen.
8.2
Noordijk
1
Nederland
april 19, 2018
rustig gelegen hotel met zeer vriendelijke bediening
jong personeel in de bediening. Moet nog veel leren. Het is wel zo plezierig als je aan het diner zit dat één van de borden al van tafel wordt gehaald. Ze komen ook een beetje klunzig over bij het serveren van de gangen. Op het oudere personeel is niets aan te merken. Tafels in restaurant worden niet goed schoon gemaakt. Deze plakken, maar kan komen door onderbezetting? Personeel is gastvrij. Kamers zijn klein maar netjes. Zeker een locatie om terug te keren.
8.2
Huijsman
1
Nederland
april 10, 2018
heerlijk gelegen midden in de bossen en op loopafstand de heidevelden
7.8
Kersten
1
Nederland
april 08, 2018
super vriendelijk en deskundig personeel.
8.2
De Kock
1
Nederland
april 02, 2018
heerlijke rustige en ontspannen dagen gehad. Kwam ook omdat het hotel lang niet vol was
de TV op de kamer (nr. 29) hangt aan de zijkant vh bed. Dit kijkt niet lekker tv als je in bed ligt, recht tegenover het bed zou fijner zijn. Douche en toilet vinden wij erg krak De bediening was top, service gericht en erg vriendelijke en ontspannen. De welness is een welkome aanvulling in dit hotel, genoten van een heerlijke massage.
7.3
Krijnsen
1
Nederland
maart 22, 2018

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur