TripInn Eden Hotel Antwerp

Lange Herentalsestraat 25-27, 2018, Antwerpen, Antwerpen, België

Beoordeling van TripInn Eden Hotel Antwerp

Totale hotel score:

7,6
Gebaseerd op 28 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij TripInn Eden Hotel Antwerp.

Opbouw score TripInn Eden Hotel Antwerp :

Algemene waardering

7,6
 

Ligging

8,0
 

Service

7,7
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7,8
 

Eten

7,4
 

Kamers

7,0
 
Resultaten 1 - 28 van 28
8,0
Beun
5
Nederland
oktober 18, 2019
Nette ,niet te grote kamers. Ruim voldoende ontbijt. Vlak bij centrum.Correct en plezierig personeel.
8,2
Beun
1
Nederland
juni 26, 2019
Dicht bij centrum. Plezierige sfeer. Goed ontbijt. Fijne bediening. Kleine maar nieuwe kamer.
6,8
Bouma
2
Nederland
juli 26, 2017
Dichtbij het station, maar prijzig en muffig
Bedden waren niet optimaal, douche wel heel goed. Het ontbijt was prima, niet overdreven veel keus. Qua locatie een aanrader.
6,5
Van Dronkelaar
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
redelijk
kamer erg klein, te weinig parkeerruimte en ook nog met steile helling. En bovendien wisten wij niet dat we voor parkeren moesten betalen.
7,3
Bouma
Vrienden
Nederland
augustus 08, 2016
Het hotel had een fijne locatie (midden in centrum) en kende een heel goed ontbijt.
8,0
Meis
Vrienden
Nederland
juli 20, 2016
8,7
Van Veen
Met partner
Nederland
juni 06, 2016
Vlak naast het centrum gelegen, netjes en keurig hotel.
8,7
Florus
Met partner
België
mei 10, 2016
geluidsisolatie laat te wensen over,,vooral wanneer 's nachts luidruchtige Nederlanders toekomen
7,8
Vandermeulen
Met partner
Nederland
mei 06, 2016
Voor wat het openbaar vervoer te weten de trein is het een ideale liggen.Vijf honderd meter van het station,
De ligging van het hotel is qua straat niet zo goed, Het hotel ligt in een enge straat waar het in de avonduren niet goed toeven is. Voor de rest ligt het hotel kort bij het centraal station.
7,8
Sijben
Met partner
Nederland
april 18, 2016
prima verblijf, als je niet veel op je kamer bent. Dan is deze aan de krappe kant.
7,2
Cruijningen
Met partner
Nederland
april 15, 2016
Goed voor een paar dagen.
Vrij dicht bij station. Kamers nogal klein. Ontbijt was redelijk, personeel vriendelijk en behulpzaam. In de periode dat wij er waren was het vrij rustig en ook 's nachts erg stil. Zeker een pluspunt.
8,7
Graat-van der Meer
Vrienden
Nederland
februari 02, 2016
Prima hotel, rustig gelegen maar toch op 5 minuten lopen van binnenstad. Erg vriendelijk personeel. Bed was zeer goed. Ontbijt ook prima.
Enige wat ik mistte: een fohn op badkamer. Verder voor herhaling vatbaar.
7,0
Zwolle
Een groep
Nederland
november 09, 2015
Dichtbij het centrum.leuk personeel.Lekker ontbijtje.Tijdens ons verblijf was het heel erg druk en moest je wachten op een ontbijt tafel als er anderen klaar waren met het eten. Het was ook herfst vakantie. Daarom enorm druk.En zulke lekkere bedden nog no
7,3
Worms
Met partner
Nederland
november 04, 2015
kamers zijn netjes en de bedden uitstekend
Het is een goed hotel voor een paar dagen Antwerpen maar het personeel mag wat vriendelijker zijn zeker bij het ontbijt. Aan de receptie waren ze over het algemeen vriendelijk en behulpzaam. Er is een min punt de airco kan je niet uitzetten,die ging om de 5 mijn draaien dat was ontzettend storend ben toen naar de receptie gegaan maar het probleem werd niet opgelost zodat we 3 nachten naar de airco konden luisteren. We gaan nog vaker naar Antwerpen maar nemen dan een ander hotel alleen door de storende airco.
4,3
Smeets
Nederland
november 02, 2015
Heel prettig verblijf gehad
7,8
Bercx
Gezin met oudere kinderen
Nederland
oktober 30, 2015
prima hotel voor een paar dagen dicht bij centrum.
7,3
Kuijpers
Met partner
Nederland
oktober 29, 2015
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding
Met navigatie moeilijk te vinden
8,3
Mensing
Vrienden
Nederland
oktober 26, 2015
Het was een prettig verblijf.
7,2
Van Oosteren
Vrienden
België
oktober 26, 2015
Centrale locatie, vlakbij station. Sanitair niet super, ontbijt prima, bed oke.
8,2
Groothedde
Vrienden
Nederland
oktober 24, 2015
prettige ontvangst, gratis koffie/thee: heel goed idee! hartelijk personeel!!
7,5
Remie
Met partner
Nederland
oktober 23, 2015
Net hotel in diamantenbuurt, niet al te ver van het historische centrum nabij station Antwerpen Centraal. Nette kamer met douche, wc en wastafel, ruim en stevig 2 persoonsbed en flatscreen-tv.
8,2
Wrobel
Met partner
Nederland
oktober 20, 2015
Net hotel, prima voor een weekendje Antwerpen.
7,8
Dierx
Met partner
Nederland
oktober 16, 2015
Keurig hotel, vriendelijk personeel. Prijs / kwaliteit prima
8,2
Otte
Met partner
Nederland
oktober 12, 2015
prima verblijf voor een paar nachten sightseeing in een hele mooie en leuke buurt.
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.
8,0
Zeguers
Vrienden
Nederland
september 28, 2015
Mooie ruime kamer. Goede bedden. Goede ligging t.o.v.centrum. Badkamer netjes alleen een fohn ontbrak. gratis koffie was een pluspunt.
3,3
Vrijman
Met partner
Nederland
september 23, 2015
Niet fijn, nooit meer dit hotel
Onvriendelijk personeel, heel erg gehorige kamers, wc niet schoon bij aankomst. Ontbijt viel erg tegen geen verse broodjes maar afbakbroodjes!!! Was goedkoop, maar je verwacht toch iets schoons en redelijk fatsoenlijks te krijgen bij een speciale aanbieding.
8,0
Fratantuono
Gezin met oudere kinderen
Nederland
september 19, 2015
Voor 1 nacht perfect
Het was alleen jammer dat de koffie en thee automaat het bij het ontbijt plots liet afweten. Echter, het personeel had binnen een mum van tijd ouderwets koffie en thee gezet. Chapeau.
10,0
Van Hoorn
Met partner
Nederland
september 07, 2015
Een prima hotel met vriendelijke en behulpzame medewerkers, wij komen hier zeker weer terug.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur