Sunderland Hotel

Rathausplatz 2, 59846, Sundern, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Beoordeling van Sunderland Hotel

Totale hotel score:

8.1
Gebaseerd op 39 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Sunderland Hotel.

Opbouw score Sunderland Hotel :

Algemene waardering

8.2
 

Ligging

7.3
 

Service

8.6
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

8.1
 

Kamers

8.5
 
Resultaten 1 - 39 van 39
9.0
Walinga
1
Nederland
november 01, 2018
Prima verblijf; erg vriendelijk en behulpzaam personeel, mooie wandelroute in buurt
9.0
Van Tricht
1
Nederland
september 07, 2018
Het was super!
Het was super!
7.3
Van Der Schans
2
Nederland
augustus 08, 2018
prima hotel. vriendelijk personeel.
Als negatieve opmerking brengen we onder de aandacht dat onze kamers gelegen waren aan een zeer drukke verkeersweg, waardoor we slechte nachtrust hebben gekregen..
8.8
Van Rheenen
1
Nederland
juli 23, 2018
7.8
Berg
1
Nederland
juni 25, 2018
Mooie natuur prina hotel
7.7
Klaassen
1
Nederland
oktober 21, 2017
Goed hotel in mooie omgeving waar jej je gelijk thuis voelt
8.3
Van Zon
1
Nederland
oktober 19, 2017
9.0
Fik
1
Nederland
juni 01, 2017
prima hotel, aanrader. ligt in mooi wandelgebied.
7.5
Niks
1
Nederland
december 27, 2016
Terleurgesteld
De kamers en de bediening was goed , maar we zouden een 3 gangen menu krijgen op dag naar keuze, maar dat is niet waar ,Wij kwamen dinsdag aan en vroegen of we direct s'avonds gebruik konden maken van het menu maar ze hadden ons voor woensdag gereserveerd voor het curry buffet , toen zij ik we houden niet zo van curry en dat werd genoteerd. De volgende dag dus woensdagmiddag nog een keer duidelijk gemaakt dat we geen curry buffet wilden en zei ging direct naar de keuken om daar melding van te maken, maar om 18.30 toen wij wilden gaan zitten noesten wij bij het curry buffet zitten en heb toen weer gezegd we hebben een 3 gangen menu maar de jongeman zei dit is ook een 3 gangen ,dus maar wat geprobeerd maar het beviel ons niet , dus toen ze vroegen smaakt het hebben we gezegd nee , waarop de cheffin kwam en die haar excuus aanbood en dat we alsnog wel een snitzel of zoiets konden krijgen en dat wilden we niet meer. De volgende dag met vertrek boden ze nogmaals hun excuus aan en deden €20,00 van het betaalde bedrag af. We vonden het erg jammer dat het zo verlopen is want het breekt wel de stemming. Jullie mogen contact op nemen met mij als er nog vragen zijn M. vr. gr. C.Niks
8.0
Roest
Met partner
Nederland
juli 18, 2016
Goed hotel, zeer goed ontbijt, diner minder
8.7
Aarbodem
Nederland
juli 12, 2016
Prachtig hotel met een prima kamer. Veel opbergruimte voor je kleding. Erg attent dat er handzeep, douchegel en bodylotion beschikbaar was,
8.0
Van der hilst
Met partner
Nederland
mei 02, 2016
Vriendelijk hotel ,dicht bij het centrum.
7.8
Fik
Met partner
Nederland
december 21, 2015
Mooie kamer, klantvriendelijk. overleg mogelijk.
's nachts erg warm op de kamer, raam open gezet maar veel lawaai van een disco/feest nabij hotel
7.6
Hogervorst
Nederland
oktober 22, 2015
prettig verblijf, vriendelijke bediening, parkeerplek vlakbij de voordeur prima, het ontbijt was uitgebreid en lekker
9.2
Van der Werf
Met partner
Nederland
augustus 31, 2015
Een buitengewoon heerlijk hotel met een Afrikaans sfeertje en bijzonder gastvrije, behulpzame mensen
De service was prima en de kamer werd op en top opgeruimd. De flatscreen-tv was kwalitatief goed, maar aan de kleine kant. Ik kom hier heel graag terug !!!
9.8
Donderwinkel
Met partner
Nederland
februari 10, 2015
heerlijk
fijn dat ook honden hier meer dan welkom zijn
8.5
Verheijden
Vrienden
België
november 18, 2014
Zeer vriendelijk personeel, gezellige stube beneden. Bedden ok.
8.3
Theuwissen
Vrienden
België
november 17, 2014
Vriendelijk, en heel behulpzaam personeel, ideaal voor weekend welness
Helaas voor ons was het restaurant op vrijdag volgeboekt
9.0
Bergers
Met partner
Nederland
september 17, 2014
vriendelijk
diners, vergeleken bij omgeving, erg duur. Daardoor zaten er 's-avonds weinig gasten aan het diner.
8.5
Van de Maarel
Met partner
Nederland
september 11, 2014
Heerlijk hotel , gastvrij en vriendelijk personeel.
7.2
Ehlers
Nederland
september 09, 2014
Een mooi hotel, maar niet echt 4* waardig
9.8
Matterne
Met partner
België
september 04, 2014
Mooie kamers en heel vriendelijk personeel
8.2
Schepers
Met partner
België
september 01, 2014
goed hotel met vriendelijk personeel
7.7
Croonen
Met partner
België
augustus 25, 2014
Goed geamuseerd en lekker geeten
9.3
Tamminga-Hebels
Met partner
Nederland
augustus 23, 2014
uitstekend, we komen graag nog een keer terug!
7.3
Smit
Gezin met oudere kinderen
Nederland
augustus 18, 2014
net hotel met goed eten.
Het zou leuk zijn geweest als er een zwembad bij zat. Vooral voor kinderen, want er is in de omgeving niet veel te doen. Klein dorpje. En het was jammer dat het restaurant, sauna, bierstubbe en kegelbaan pas om 17:00 uur open gaan. Het was erg stil, geen muziek. Dus qua animatie mogen ze het verbeteren. Personeel/bediening was vriendeljjk. Goede service.
7.8
Weijers
Met partner
Nederland
augustus 17, 2014
Vriendelijk personeel, ontbijt en diner prima.
8.3
Mesure
Met partner
België
augustus 16, 2014
zeer goed. vriendelijke bediening.toffe en behulpzame mensen.
4.7
Wevelkate
Met partner
Nederland
augustus 14, 2014
we vonden het verblijf matig , erg jammer dat we dit geboekt hebben
overdag nog geen kopje koffie in het hotel te krijgen voor 17.00 uur dan ging er een bierstube los . Kamers waren er lawaaierig en warm geen koeling ramen kon je open zetten maar door het lawaai van het drukke kruispunt deed je deze liever dicht, in de directe omgeving niet echt veel te beleven heb het aan de receptie nog gevraagd waarom je over dag niets in het hotel kon doen, maar hun antwoord was , ja het is vakantieperiode dus hebben we weinig bezetting ,daarom is het restaurant dicht , erg jammer dit allemaal
6.2
Hehl
Met partner
Nederland
augustus 05, 2014
Een schoon en goed verzorgd hotel dat goed geschikt is voor actieve mensen die de hele dag op pad zijn
Wij hadden de mindervalidenkamer geboekt en die was prima! De kamer was alleen erg warm en door het verkeerslawaai kon er geen raam openblijven 's nachts. In het hotel is de hele dag niets te beleven; je kunt er overdag nog geen kopje koffie krijgen. Er is beneden wel een (ontzettend gedateerde) bierstube die in de avonduren geopend is, maar die nodigde niet echt uit tot een gezellig verblijf. Het restaurant is erg mooi en fris ingericht (pas gerenoveerd?)en het eten was prima. In het dorp Sundern is ook helemaal niets te beleven; zelfs een restaurant vinden was bijna onmogelijk. Het is een prima plek voor wandelaars/fietsers, maar als je iets anders dan dat zoekt, kun je dit hotel beter overslaan.
8.3
Garrelts
Met partner
Nederland
oktober 28, 2013
comfortabel hotel, dichtbij centrum. Mooie omgeving.
Prima ontbijt Diner goed. Grünkohl veel te zout. Erg warm in het hotel (slaapkamers en restaurant) Ons gezelschap bestond uit 4 volwassenen en een baby van 1 jaar.
7.0
Staes
With Partner
België
augustus 16, 2013
Een goed verblijf gehad.
Jammer dat men het restaurant aan het verbouwen waren, hier ondervind je altijd overlast van en het is niet zo gezellig om binnen te komen in een ruimte waar men aan het verbouwen is. Had men dit vermeld, dan had ik de keuze van dit hotel niet genomen Ook was er nu geen mogelijkheid om er koffie te drinken, men was genoodzaakt om dit ergens anders te gaan doen.
8.2
van Leersum
With Partner
Nederland
juli 27, 2013
Heerlijk hotel, we hebben genoten !!
Het dekbed vonden we erg dik voor de zomer, en het kussen te dun. Verder was alles prima verzorgd.
7.5
Kah
With Partner
Nederland
juni 17, 2013
Voor ons prettig, 2 min loopafstand van het centrum.
Veel auto's rondom het hotel.
7.8
Nijenhuis
With Partner
Nederland
juni 09, 2013
Netjes, vriendelijk personeel, lekkere sauna.
Ontbijt heerlijk (behalve 1x oude koffie!), matrassen te hard, sauna heerlijk, ligging niet handig aan een drukke weg ivm lawaai (wij zaten gelukkig aan stille kant), weinig eigen parkeerplaatsen, vriendelijk personeel, weinig eetgelegenheid in het dorp, wel een superlekkere pizzeria.
8.2
henzen
With Partner
Nederland
mei 06, 2013
Een heel goed hotel en we hadden het zeer getroffen met de kamer hij groot mooi en supper schoon
Alleen de eerste dag hadden we een diner en dat viel ons wat tegen want we hadden wel veel groente maar geen aardappels of friet of rijst
8.7
de boer
With Partner
Nederland
maart 11, 2013
10.0
Sinke
With Partner
Nederland
maart 05, 2013
dit hotel kunnen we iedereen aanbevelen, zeker de aangepaste kamer als je invalide bent
wel nog even een opmerking maken over de kussens de kussens zijn wel héél erg dun, wij hadden er een zere nek van gekregen, dus dat kan nog wel verbeterd worden onze oplossing is dat we de volgende keer onze eigen kussen wel meebrengen.
8.0
van der Wijst
Met partner
Nederland
december 08, 2012
Prima hotel met vriendelijk personeel. Goede keuken.
Wij hebben het prima naar onze zin gehad. Prettig hotel, vriendelijk personeel en een goede ligging om in het Sauerland te verblijven.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur