Strandhotel Vigilante

Holle Poarte 10, 8754 HC, Makkum, Friesland, Nederland

Beoordeling van Strandhotel Vigilante

Totale hotel score:

8.6
Gebaseerd op 53 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Strandhotel Vigilante.

Opbouw score Strandhotel Vigilante :

Algemene waardering

8.6
 

Ligging

8.8
 

Service

8.6
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.5
 

Eten

8.4
 

Kamers

8.3
 
Resultaten 1 - 50 van 53
8.7
Den Bak
1
Nederland
juni 24, 2019
8.0
Schuurman
5
Nederland
juni 20, 2019
Geweldig mooi hotel! Vriendelijke medewerkers en uitstekende keuken!!
9.0
Fleer
5
Nederland
mei 31, 2019
Prachtige ligging en zeer klantvriendelijk personeel
8.0
Beekman
1
Nederland
mei 09, 2019
Ruim, netjes, schoon en vriendelijke medewerkers
9.8
Topper-Weitering
1
Nederland
april 17, 2019
Zeer prettig verblijf . Prima hotel mooie entourage in het restaurant. Heerlijk gegeten .
Prettig hotel , zeer vriendelijk personeel, heerlijk eten en een prachtige ligging aan het IJsselmeer met de boulevard en het strand. We waren zeer tevreden en voelden ons echt UIT .
7.5
Bakker- Anamopa
1
Nederland
april 02, 2019
Personeel erg vriendelijk
Mindervalide kamer erg ruim, maar somber! Misschien een klein koelkastje en thee en koffie op de kamer??
9.7
Roseboom
1
Nederland
maart 02, 2019
Geweldige ligging alleen jammer dat de hond niet los op strand mocht
9.8
Ortkraß
1
Duitsland
februari 26, 2019
Uitstekend!! Prima gastronomie!! Aanbewelenswaardig!!!
We zullen terugkomen.
9.0
Slagboom
1
Nederland
december 18, 2018
Geweldig 2 nachten verbleven
9.2
Kleermans
1
Nederland
oktober 08, 2018
een aangenaam hotel aan mooi strand een aanrader
8.5
Kerssens
1
Nederland
oktober 08, 2018
Een prima hotel als uitgangsbasis voor verschillende steden, o.a Leeuwarden en Workum
Misschien koffie en thee faciliteit op de kamer.
9.5
Van Vliet
1
Nederland
augustus 16, 2018
In één woord: Geweldig!
Vriendelijke ontvangst. Comfortabele kamer met ruime badkamer waarin plaats om toiletgerei neer te leggen en voldoende ruimte om alle handdoeken te drogen. Een extra zou zijn, wanneer het restaurant de mogelijkheid biedt om kleine(nere) porties te bestellen. Een heerlijk hotel om zeker terug te komen.
7.7
Van Weegen
2
Nederland
juli 14, 2018
We hebben erg genoten van ons verblijf in hotel Vigilante. Alleen het eten ging niet zoals het zou moeten. We hebben 5 kwartier op ons hoofdgerecht moeten wachten. Ik denk dat ze vergeten waren om het door te geven. Alleen zeiden ze dat niet en boden ook
Het balipersoneel vonden wij neutraal, niet bijzonder vriendelijk. De kamers waren daarentegen pico bello. Het eten was ook lekker op het lange wachten na dan.
8.5
Ras
5
Nederland
juni 25, 2018
Schoon vriendelijk
9.0
Pardijs
1
Nederland
mei 22, 2018
Prima.
Bijzonder en heerlijk vond ik het dat we "gewoon"een zacht gekookt eitje kregen bij het ontbijt.
9.2
Verheyen
3
België
mei 17, 2018
Een zalig verbljif aan de rand van het IJselmeer, met een leuk hinterland en leuke vaarwegen naar pittoreske dorpjes.
8.8
Geurts
2
Nederland
mei 07, 2018
prima
komen vast nog eens terug
9.0
Van de Ven
1
Nederland
april 24, 2018
9.0
Van den Berg
Nederland
september 20, 2017
was super toen wij er waren, het personeel was heel vriendelijk, kamer op stand zicht was mooi, eten was goed, we hebben een fjine ijd gehad.
8.7
Versluis
1
Nederland
september 09, 2017
Een paar heerlijke dagen gehad. We hadden een ruime kamer met uitzicht op het IJsselmeer. Het ontbijt was prima en een fantastisch driegangenmenu.
8.7
Heeringa
6
Nederland
september 04, 2017
Prachtig gelegen hotel!
Kamer met zeezicht: vanaf je balkon. Schone kamers alles naar wens
7.8
Van Middendorp
1
Nederland
augustus 10, 2017
Fijn verblijf, goed verzorgd qua eten.
slechte wifi-verbinding op de kamer kamer was wat sober: maar 1 wat makkelijke stoel, geen faciliteiten om zelf koffie/thee klaar te maken. wel goede bedden en een nette, ruime badkamer
8.5
De Groot
1
Nederland
augustus 07, 2017
fijn hotel en een mooie ligging
minder fijn: meestal geen internet (op onze kamer 230) en soms slechte verbinding door uitval. vooral als je zakelijk wat wil is dat erg lastig. beneden in het restaurant was wel een goede verbinding.
9.0
Nieuwborg
4
België
juli 20, 2017
Unieke ligging aan het Ijselmeer, grote kamer op gelijkvloers met terras , grote parking , vriendelijke bediening
Stoelen buiten en binnen niet altijd proper , vogelpoep buiten op de stoelen , binnen etensresten, kruimels op de stoelen. Verder was alles prima
7.3
Van de Kleut
1
Nederland
juli 04, 2017
Redelijk goed verblijf met wel wat aandachts punten.
kamer lag naast de plek waar de verbouwing was en s 'morgens vroeg al veel lawaai. We misten een mini bar, waterkoker en de koffie en thee faciliteiten op de kamer. de glas gordijnen waren erg vies. We zaten op de begane grond en er kon s 'nachts geen raam open. Ontbijt was zeer uitgebreid en goed verzorgd. Diner was bij het arrangement in begrepen maar vond de kwaliteit niet in verhouding staan met de prijs die ik er anders voor zou moeten betalen. Bediening was zeer vriendelijk en gast vrij. Personeel aan de receptie was erg behulpzaam.
8.0
Van der Voort
4
Nederland
juni 29, 2017
Super relaxed, in een paar stappen vanaf je kamer naar het strand
Wel bijzonder dat ik moest betalen voor het parkeren. Jullie hebben goed en attent personeel. We gaan zeker positieve reclame voor jullie maken en/of komen nog eens terug.
8.0
Boonstra
1
Nederland
mei 02, 2017
Een paar prachtigedagen gehad.
's Morgens en 's avonds was er een irritant geluid. Vermoedelijk de luchtkoeling?
9.0
Klaassens
Duitsland
april 14, 2017
Goed hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel, ruime en rustige kamers. Goed ontbijt. Gratis parkeren.
Goede uitvalbasis voor mooie fietstochten. Centrum Makkum met de fiets in paar minuten bereikbaar. Wij waren uiterst tevreden met de keuze voor dit hotel.
9.0
Meijer
1
Nederland
maart 31, 2017
Geweldig. Helemaal top !
9.0
Reulen
1
Nederland
maart 31, 2017
Mooie ligging, vriendelijk personeel.
We hebben genoten!
9.0
Heddes
1
Nederland
maart 16, 2017
Een mooi hotel op een prachtige locatie met super vriendelijk personeel.
Er was een probleem met een van de gehuurde elektrische fietsen en ook dat werd goed opgelost!
8.0
De Heer
1
Nederland
maart 09, 2017
prachtig modern hotel, zijn hier al eerder geweest en zal niet de laatste keer zijn
ziet er verzorgd uit, ontbijt zou iets uit uitgebreider kunnen, verser brood
8.2
Alberts
1
Nederland
februari 24, 2017
zeker voor herhaling vatbaar
9.0
Baan
1
Nederland
februari 14, 2017
Genoten van onze korte vakantie!
Het hotel was prima, het eten was uitstekend en de bediening was uitermate vriendelijk en gezellig!
9.0
Van Veen
1
Nederland
januari 26, 2017
fijn hotel, vriendelijke mensen
8.2
Verhees
1
Nederland
januari 12, 2017
Prima hotel op een mooie plek. Vriendelijk personeel en prima diner mogelijk heden
7.8
Van de Kamp
1
Nederland
januari 09, 2017
Even lekker uitwaaien
Aangezien wij midden in de winter hier verbleven, was het rustig hier. Hoewel er nog behoorlijk wat gasten waren, gezien het aantal mensen aan het ontbijt 's ochtends, was het op het strand heerlijk rustig! Wij hebben lekker kunnen uitwaaien!
7.8
Joosten
1
Nederland
december 28, 2016
Prettig hotel: fijne kamers, goed eten en vriendelijk personeel
8.5
Kessens
Met partner
Nederland
september 21, 2016
Goed hotel prima eten vriendelijk personeel.
De kamer verdient enige aandacht, tv signaal niet best
7.7
Van Gemert
Met partner
Nederland
augustus 28, 2016
Hebben fijne dagen gehad. Heerlijk gebied om te fietsen.
10.0
Bakker
Met partner
Nederland
augustus 16, 2016
Eten goed hotel mooie ligging en voor elk wat wils
8.3
Daniëls
Met partner
Nederland
augustus 16, 2016
Wij hebben een paar mooie dagen gehad
6.8
Van Heumen
Met partner
Nederland
augustus 15, 2016
het was goed
we misten een waterkoker en koffie en thee op de kamer
10.0
Asselt
Met partner
Nederland
augustus 15, 2016
mooi hotel,prachtige kamers.,vriendelijk personeel en heel lekker eten.
8.2
Petersen
Met partner
Nederland
augustus 15, 2016
Uitstekend, dit kan ik iedereen aanraden!
7.8
Van Westerneng
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
Genoten van de gastvrijheid, het eten en de ligging. Prima hotel!
Onze kamer (begane grond) was 's nachts erg warm. Er was geen goede ventilatie mogelijk, want je zet dan niet de deuren naar het terras open!
8.2
Heij
Met partner
Nederland
april 08, 2016
Behulpzaam en gezellig
Wij logeerden op kamer 207 en daar zat een rooster in het raam wat niet dicht kon en dat was met die hevige wind die er toen net was en er ook nog eens net opstond niet prettig! Verder alles naar wens Fam. M Heij Wekerom.
8.5
Willemsen
Met partner
Nederland
oktober 20, 2015
Erg vriendelijk personeel.
Wij vonden de wastafel erg klein, voor de rest was alles naar wens.
6.8
Hoogenberk
Vrienden
Nederland
juni 01, 2015
Prima hotel voor een weekendje weg in Friesland.
Wij waren teleurgesteld over het eten op met name de 2e dag. De 1e dag kregen wij het arrangement diner en deze was prima. 2e dag was het voorgerecht niet gaar en het hoofdgerecht gortdroog. Wij hebben dit aangegeven en het personeel is ons hierin tegemoetgekomen en dus prima opgelost. Wel jammer van ons diner/avond die was toch enigszins verpest. Kunnen jullie bij de samenstelling reisgezelschap nog een vakje "ander" toevoegen?
8.2
Van den Oever
Met partner
Nederland
maart 31, 2015
Goede service, prima hotel
N.v.t.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur