Romantik Parkhotel het Gulpdal

Dorpsstraat 40, 6277 NE, Slenaken, Limburg, Nederland

Beoordeling van Romantik Parkhotel het Gulpdal

Totale hotel score:

8.6
Gebaseerd op 9 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Romantik Parkhotel het Gulpdal.

Opbouw score Romantik Parkhotel het Gulpdal :

Algemene waardering

9.0
 

Ligging

9.0
 

Service

9.0
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.0
 

Eten

9.3
 

Kamers

8.2
 
Resultaten 1 - 9 van 9
9.5
Moor
1
Nederland
augustus 15, 2017
Heel fijn hotel
Voor als je echt even op rust wil komen in een mooie omgeving. Vriendelijke en gastvrije medewerkers in hotel. Eten was geweldig en vooral rustig aan , (niet gangen achter elkaar). Mooie kamer met goede badkamer. Echt een aanrader wat ons betreft.
8.7
Butler
Met partner
Nederland
augustus 10, 2015
Prettige sfeer,mooi hotel en ruime slaapgelegenheid annex zitje.Hotel komt zeker in aanmerking voor nieuwe boeking.
Kleine puntjes van kritiek: handgreep buitenkant deur niet geborgd waardoor het handvat er weleens af ging,beeld televisie niet goed ingesteld waardoor beeldvertekening en de kluisdeur was niet open bij aankomst.
9.0
Doornbos
Met partner
Nederland
maart 25, 2015
8.3
Methorst
Met partner
Nederland
oktober 28, 2013
prima hotel met goed personeel
8.2
van spijk
Nederland
oktober 21, 2013
Klassiek hotel en een mooie omgeving.
We kregen een appartement toegewezen, een paar huizen verderop. Het appartement was ruim, maar gedateerd. Het ontbijt kregen we wel in het hotel. We hadden niet het gevoel, dat we in een hotel verbleven en erbij hoorde.
8.7
Huiskes
Met partner
Nederland
oktober 05, 2013
een rusri gelegen hotel.super om te dineren.
8.5
Lahumeten-van der Zwaan
With Partner
Nederland
september 14, 2013
Prachtig hotel, mooie omgeving, heerlijk rustig !
Over het algemeen wat oudere stellen. Minpuntje is dat je altijd bij ontbijt/diner een tafel krijgt toegewezen door de ober. Vaak is dit hetzelfde tafeltje. Verder hebben wij heerlijk genoten in die week, van de rust en de prachtige omgeving.
8.2
May
With Partner
Nederland
september 10, 2013
Mooi hotel, prachtige ligging.
Jammer dat de tennisbaan van asfalt is, het ziet er wel mooi uit. Het klassieke achtergrondmuziek bij het ontbijt is iedere dag wel een beetje ouderwets.
9.5
Landman
With Partner
Nederland
juni 17, 2013
Perfect en de vier sterren meer dan waard. Dus: "Goed verblijf"....
Wij voelden ons direct thuis in Romantik Parkhotel Slenaken. Het hotel is fraai ingericht en zeer goed onderhouden. Zowel binnen als buiten voldoende zitmeubilair voor alle gasten. Zeer vakkundige en vriendelijke bediening. Uitstekende keuken. Een pluspunt is de ruime en veilige parkeerplaats. Werkelijk een aanrader.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur