fbpx

Rheinhotel Vier Jahreszeiten

Zur Rheinfähre 15, 40668, Meerbusch, Nordrhein-Westfalen, Duitsland

Beoordeling van Rheinhotel Vier Jahreszeiten

Totale hotel score:

8,5
Gebaseerd op 20 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Rheinhotel Vier Jahreszeiten.

Opbouw score Rheinhotel Vier Jahreszeiten :

Algemene waardering

8,7
 

Ligging

8,6
 

Service

8,4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,5
 

Eten

8,1
 

Kamers

8,7
 
Resultaten 1 - 20 van 20
8,2
Bosma- Akkerman
1
Nederland
september 15, 2020
We hebben fijne dagen gehad
Vriendelijk en gastvrij
8,7
Edel
1
Nederland
september 08, 2020
Prima verblijf!
Jammer van de kleine menukaart en de hoge prijzen! Glas rode wijn, ruim 9€ en glas sap 3,50€! Het eten was heerlijk, maar prijzig!
9,5
Bos
1
Nederland
september 01, 2020
Super goed en super schoon
7,8
Bloeming
1
Nederland
september 01, 2020
genoten van het verblijf
was een erg rustig hotel, maar dit kan te maken hebben met corona... zeker leuk was het pontje recht tegenover de ingang, de schepen de hele dag EN de vliegtuigen, tenslotte zit je vlakbij het vliegveld düsseldorf ... Aan de rijn zitten was dan ook een genot, zker met het mooie weer dat wij hadden ontbijt was uitstekend, wat we van Duitsland gewend zijn. menukaart diner was chaotisch en klein, porties hadden voor ons Nederlanders ook wel wat groter gemogen samengevat... wel hebben genoten
7,7
Brouwer
1
Nederland
augustus 23, 2020
Ligging is geweldig , menukaart was niet goed , we hebben 3 keer ergens anders moeten eten
7,5
Zaaraoui-Wilnis
1
Nederland
augustus 10, 2020
Fijn hotel en vriendelijk personeel
Mooi hotel aan de Rijn. Schone en ruime kamers. Er is alleen weinig vertier in de buurt. Ik zou er wel nog ern keer naar toe willen. Vriendelijke mensen!
8,0
Engels
1
België
augustus 02, 2020
Mooi hotel met uitzicht op de Rijn
Hotel vlak aan veer gelegen over de Rijn en goede uitvalsbasis voor bezoek aan Düsseldorf. Hotel verhuurt ook elektrische fietsen wat een aanrader is voor een mooi tochtje langs de Rijn. Het ontbijt was uitgebreid en het avondeten heel lekker. Mooi terras met uitzicht op de Rijn. Er was echter geen wijnkaart ter beschikking en de aanbeveling bleek achteraf vrij prijzig te zijn. Ruime kamers, vriendelijk personeel, rustig gelegen en voldoende parkeergelegenheid.
7,0
Rouhl
Nederland
juli 30, 2020
Ligt erg afgelegen, s’avonds niks te doen .
8,3
Janssen
1
Nederland
juli 30, 2020
7,8
Guntlisbergen-vanBerlo
1
Nederland
juli 16, 2020
Mooie ligging langs de Rijn
8,3
Coppieters
1
België
december 02, 2019
luxueus hotel met alles erop en eraan. Prima ontbijt. Het restaurant is niet bijzonder.
een 10 voor prijs/kwaliteit omdat we genoten van een een buitengewone promotieprijs en bovendien nogal wat extraatjes gratis waren.
7,5
Lammers
Nederland
oktober 18, 2019
ontbijt in overvloed
gerenoveerde badkamer met erg kleine douche, helaas.Ontbijt had veel keuze .
10,0
Wouters
2
Nederland
oktober 15, 2019
Erg goed hotel ..netjes ..schoon ..heerlijk ontbijt en diner
9,0
Duijzer
Nederland
oktober 07, 2019
klasse voorelkaar
alles klopt
9,0
Degenaers
1
België
september 25, 2019
Uitstekend gelegen om er met de fiets op uit te trekken. Veerboot voor de deur. Lekkere keuken, zeer vriendelijk personeel.
9,8
Rogiers
1
België
augustus 18, 2019
Een zeer aangenaam hotel met een zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De ligging is ideaal als vertrekpunt voor fietstochten.De parking is een voorbeeld van hoe het moet. Wij waardeerden vooral de rustige ligging en de zeer aangename en verzorgde ka
Geen
9,2
De Vries
2
Nederland
juni 25, 2019
Het was geweldig mooie omgeving heel lekker gegeten ster waardig mooie kamer geen Hollandse TV.
Wij wilden de omgeving verkennen en hebben bij de receptie gevraagd om inlichtingen en die meneer vertelde ons dat Duisburg wel leuk was .Wij daar naar toe maar die aardige meneer had ons niet verteld dat het een duitse zondag was alles gesloten maar we hebben ons wel gered wij zijn dan maar naar Venlo afgereisd waren we nog niet geweest en heerlijk gegeten en een zeer geslaagde dag.
9,8
Hage
1
Nederland
juni 20, 2019
Mooie ruime kamer en heerlijk eten.
Prachtig gelegen aan de Rijn.
8,0
Murris
1
Nederland
mei 09, 2019
Fijne plek met vriendelijk personeel en lekker eten.
Super gelegen, aan de Rijn, met pontje voor de deur. Mooie omgeving, lekker fietsen langs de Rijn!
8,3
Vos
Nederland
mei 02, 2019
Vriendelijke ontvangst, goede service. Ligging van het hotel was mooi.
NvT

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.