fbpx

Restaurant-Hotel de Potkachel

Rijksweg 65, 6325 AB, Berg en Terblijt (tussen Maastricht en Valkenburg), Limburg, Nederland

Beoordeling van Restaurant-Hotel de Potkachel

Totale hotel score:

8,2
Gebaseerd op 980 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Restaurant-Hotel de Potkachel.

Opbouw score Restaurant-Hotel de Potkachel :

Algemene waardering

8,1
 

Ligging

7,8
 

Service

8,2
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,4
 

Eten

8,6
 

Kamers

7,9
 
Resultaten 1 - 50 van 980
8,3
Hee- de Lange
1
Nederland
juli 01, 2020
Vanwege de Corona maatregelen niet echt ontspannend. Eigenaar gaat zeer correct om met de Corona maatregelen.
9,2
Van Helden
4
Nederland
juli 01, 2020
Paar heerlijke dagen in hotel
Wij hebben met ons gezin, vader en moeder en twee dochters van rond de twintig, enkele dagen doorgebracht in de Potkachel. Was heerlijk! Mooie kamers. Prima ontbijt. Jammer dat er geen ontbijtbuffet mogelijk was i.v.m. RIVM-maatregelen rond corona. Heerlijk diner. Diner was ook prachtig opgemaakt. Kortom, voor herhaling vatbaar.
8,0
Manders
1
Nederland
juni 29, 2020
Familie hotel (incl huisdier!), gerund door ervaren gedreven horecamensen met passie voor hun vak!
7,7
Van Kerkwijk
1
Nederland
juni 27, 2020
Eigenaren hebben een goede inzet
9,2
Verbeek
1
Nederland
juni 27, 2020
Gezellig. Goed. Voor herhaling vatbaar.
Wat een fantastische wijnkaart. Houden zo!
9,3
Sterk
1
Nederland
juni 27, 2020
prima hotel voor een weekendje weg
Prima hotel. Wat ons vooral opviel was de wijze waarop ze de omgang met de coronaregels hebben georganiseerd. zeer professioneel en adequaat. De kamers zijn schoon en netjes. Het eten was zeer goed, compliment voor de kok. Er was niets negatiefs te melden, alles prima in orde.
8,7
Hoogstraat
1
Nederland
maart 09, 2020
Prettig, gastvrij, informeel, prima keuken
8,0
Dhondt
1
België
maart 02, 2020
Prima omgeving. Nette kamer. En we hebben zelfs sneeuw gezien!
Wij vonden het ietwat ongemakkelijk om zo vroeg aan tafel te moeten ('s avonds). Verder was alles prima!
8,8
Franssen
Nederland
februari 29, 2020
7,8
De Ligt
1
Nederland
februari 24, 2020
9,2
Van Durme
1
België
februari 21, 2020
Eten top, vriendelijk personeel, goeie service, mooie ligging voor wandelingen
8,0
Raaijmakers
1
Nederland
februari 20, 2020
Leuk hotel gunstige ligging tussen maastricht en valkenburg
8,0
Bax
1
Nederland
februari 19, 2020
eenvoudig maar goed hotel
jammer dat er geen fruit bij het ontbijt was,en het ene bed was nogal doorgezakt
8,3
Bakx
1
Nederland
februari 19, 2020
goed en droog weer
7,8
Schreurs
Nederland
februari 18, 2020
Gastvrij en vriendelijk
7,8
Piek
1
Nederland
februari 17, 2020
Erg naar de zin gehad
Zeker aan te bevelen .
7,8
Borst
1
Nederland
februari 13, 2020
Goed verblijf met duidelijke regelgeving
10,0
Duyvesteyn
5
Nederland
februari 11, 2020
erg plezierig!
Vriendelijke ontvangst, prima service, ruime kamers, goede douches, erg schoon. Eten en ontbijt uitstekend.Bus naar Maastricht voor de deur en mooie wandelroutes.
7,8
Van Kuijk
1
Nederland
januari 02, 2020
Prima hotel en eten zeer goed
5,0
Rabelink
1
Nederland
december 23, 2019
Goede uitvalsbasis voor bezoek Maastricht en omgeving
Klantonvriendelijke gastheer. Stug en gemaakt. Houd standaard praatje en daar houd het mee op. Hotel gedateerd. De bedden hadden 10 jaar geleden vervangen moeten worden. De stof van het bed hangt er in rafels bij. Het eten is redelijk maar wij kregen volledig verbrande kibbeling geserveerd. Na 15 minuten kwam men de (volle) borden weghalen. Of het niet goed was? Nou nee, de kooltjes (lees;kibbeling) spraken voor zich. Na 10 minuten de vraag of we nieuwe wilden? Nee, we moesten weg. Kortom ; zoiets serveer je niet uit. Ook in de bar was het ongezellig. Geen muziek, doodstil. Daarnaast wordt je bij aankomst ondergesneeuwd met regeltjes; eten bestellen voor 17.45 en alle drie de gangen graag want anders kost het meer (????). Kamersleutel moet op tafel liggen en zo nog wat meer regelgeving. Ik kreeg het gevoel dat ik een kazerne binnenkwam als rekruut ipv als gast in een hotel. Bij het afrekenen geen compensatie voor de mislukte maaltijd. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.
9,5
Van Ginkel-Karsemeijer
1
Nederland
december 19, 2019
Hartelijk ontvangst. Diner top. Kramer super schoon.
8,7
Valkema-Hummel
6
Nederland
december 19, 2019
heerlijk verblijf, lekker eten, keurige kamer met badkamer, voor herhaling vatbaar!
9,2
Groen
5
Nederland
december 16, 2019
Fantastisch, vriendelijke eigenaars. Uitstekend eten. Schoon
7,5
Kramer
Nederland
december 11, 2019
8,7
Ammerlaan
1
Nederland
december 10, 2019
Prima
Lekker eten. Duidelijke uitleg. Prima ontbijt. Niets meer te wensen. Voor herhaling vatbaar!
9,0
Colpaert
1
België
december 10, 2019
Aangename verblijfplaats op enkele km van Valkenburg
8,8
Janssens
1
België
december 04, 2019
Rustig, vriendelijk, lekker tafelen, zachte muziek ,semiklassiek, wat voor iedereen goed uitkomt.. We komen graag!!
7,8
Wit
1
Nederland
december 02, 2019
Genoten
Het driegangenmenu diner was heerlijk. En goed verzorgd. De jacuzzi heb ik heerlijk in gelegen. Aardig eigenaren en personeel. De ligging van de kamer was niet zo . Goed voor de winter, maar niet voor de zomer . We komen zeker nog een keer terug .
7,7
Jansma
5
Nederland
november 30, 2019
Op zich een prima hotel de kamers ietwat gedateerd en douchen in bad.
De gastheer was niet erg uitnodigend en je moest precies om 18.00 uur aanschuiven voor het diner. Mocht wel later maar dat kwam er per kwartier een bijdrage bij per persoon. Erg bijzonder. Het ontbijt was daarin tegen erg uitgebreid en heel erg goed verzorgd. Prima ligging van het hotel mooi centraal tussen Maastricht en Valkenburg. Over het algemeen prima.
7,0
Stuivenvolt
1
Nederland
november 28, 2019
Goed hotel, het ontbijt was goed en de kamers schoon
Tijdens het avond eten was de ober steeds aan het zingen.Dit is voor even leuk ,maar niet de hele tijd! Hij had soms ook een botte/vreemde opmerking.
7,0
Smit
1
Nederland
november 28, 2019
Prima , schoon , ontspannen
8,7
Wouterson
1
Nederland
november 26, 2019
Prima hotel,prijs/kwaliteit heel goed
We hadden een gerenoveerde kamer, laminaat, nette ruime badkamer,door houten vloeren wel wat gehorig. Diner uitstekend zeker gezien de prijs. Ontbijt met verse broodjes maar geen vers fruit.. In een paar minuten in valkenburg Als we nog eens in de buurt moeten zijn gaan we terug..
8,5
Wijbenga
Nederland
november 26, 2019
8,2
Van Luijtelaar
1
Nederland
november 25, 2019
ons verblijf was leuk in een niet te groot no nonsens hotel met vriendelijk personeel
7,2
Van Veen
1
Nederland
november 19, 2019
Prima prijs/kwaliteit verhouding . Heel schoon!
Beetje oubollig maar super schoon hotel!! Eten zag er prima uit en was ook erg lekker. Personeel was prima op elkaar ingewerkt waardoor alles op rolletjes liep!
8,7
Ebels-Pluijter
1
Nederland
november 18, 2019
Mooie locatie om Zuid-Limburg te verkennen
8,2
Van Hoffen
Nederland
november 18, 2019
Een kleinschalig, gemoedelijk, landelijk hotelletje
De ontvangst bij aankomst door de eigenaar was niet aangenaam, beetje bot. (slecht geslapen?) De bediening door de ober was erg prettig De kamer slecht verlicht, maar wel comfortabel bed
8,2
Peelen
Nederland
november 16, 2019
7,8
Van Omme
1
Nederland
november 15, 2019
Goed verblijf voor een paar nachten, mooie locatie en uitvalsbasis.
De vierpersoonskamer die we toebedeeld kregen, we waren met z'n tweetjes, was erg donker en hol. Niet gezellig. Wel prima badkamer!
9,0
Fokke
1
Nederland
november 14, 2019
Schone kamers en uitgekiende menukaart
8,2
Hofmans
Nederland
november 14, 2019
Prima netjes. Prachtig gelegen voor wandelingen
De bedden hadden wieltjes en die schoven uit elkaar. Misschien rem erop zetten.
8,5
Timmermans
1
Nederland
november 13, 2019
goed ontvangen goede kamer lekker gegeten goede ligging voor uitstapjes
prijs is goed
9,5
Jansen
1
Nederland
november 13, 2019
Het is uitstekend bevallen eten erg goed kamers netjes wij gaan zeker terug
7,2
Bruinsma
1
Duitsland
november 11, 2019
Eenvoudig doch goed adres om een paar dagen te verblijven.
Kamer was keurig netjes en het eten smaakte prima, niets op aan te merken. Wat echter een betje een schaduw wierp op het geheel is dat we de gastvrouw vrij koel vonden. Ze was beleefd, maar afstandelijk, niet hartelijk en een tikkeltje arrogant. Geen warme Limburgse gastvrijheid maar ze is dan ook een Hollandse. Echt irritant vonden wij de neuriënde ober. Hij bracht bestellingen rond maar zong of humde daar tamelijk luidkeels bij. Hij had een goede stem dat moet gezegd, maar wij kregen de indruk dat hij het bedienen van de gasten eigenlijk maar een vervelende onderbreking van zijn geneurie vond.
9,2
Van Camp
2
België
november 11, 2019
heel heel goed wat betreft prijs/kwaliteit. Zeer goede rustige sfeer ook! Een aanrader!
7,7
Brouwers
Nederland
november 11, 2019
een prima 3 sterren hotel. Niets meer en niet minder
8,3
Gernaat
1
Nederland
november 11, 2019
Prima hotel voor een faire prijs
7,8
Dekker
1
Nederland
november 11, 2019
Zeer netjes en schoon
De kussens waren erg dun en de kerkklok verstoord de nachtrust. Maar het eten was dik in orde en de kamers netjes en zeer schoon.
8,7
Van der Knaap
1
Nederland
november 09, 2019
Gastvrije mensen, geweldig restaurant en goede bedden. Ligging ideaal tussen Valkenburg en Maastricht.
9,3
Bos
2
Nederland
november 04, 2019
gezellig hotel warm en ontbijt en diner was uitstekend

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.