Restaurant-Hotel de Potkachel

Rijksweg 65, 6325 AB, Berg en Terblijt, Limburg, Nederland

Beoordeling van Restaurant-Hotel de Potkachel

Totale hotel score:

8.2
Gebaseerd op 906 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Restaurant-Hotel de Potkachel.

Opbouw score Restaurant-Hotel de Potkachel :

Algemene waardering

8.1
 

Ligging

7.8
 

Service

8.2
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.4
 

Eten

8.6
 

Kamers

7.9
 
Resultaten 1 - 50 van 906
7.0
Franken
1
Nederland
augustus 21, 2019
Prima hotel, ziet er gezellig uit en heel netjes.
Beetje jammer dat je al om 18.00 moest eten, anders ging de prijs omhoog !! Normaal gaan we nooit zo vroeg aan tafel en zeker niet op vakantie. De ligging is fantastisch voor de uitjes in de buurt.
8.8
Van den Bossche
1
België
augustus 12, 2019
Zeer aangenaam en echt een aanrader.
8.2
Melman
1
Nederland
augustus 10, 2019
8.7
Van Rookhuijzen
1
Nederland
augustus 03, 2019
gemoedelijke sfeer
slechte tv ontvangst
7.0
Jong
Nederland
augustus 03, 2019
wij hebben het goed naar ons zin gehad
9.7
Scholtz
1
Nederland
juli 29, 2019
Het verblijf was heel fijn
wij hebben een fijne tijd gehad door omstandigheden was het maar een kort verblijf we hebben zeker als de gelegenheid zich voor doet nog een keer terug te gaan maar dan wat langer. De verzorging was prima eten was geweldig alles was keurig schoon vriendelijke personeel alom TOP. vriendelijke groet. Fam. J.F.Scholtz
7.7
Den Ouden
1
Nederland
juli 08, 2019
Mooi gelegen hotel met eenvoudige grote kamers. Kleine keuken met goed eten. Mooi terras
Qua onderhoud moet er wel wat gebeuren, qua verven etc.
8.0
Kemps
1
Nederland
juli 07, 2019
Prima hotel, goed bereikbaar en lekker eten.
8.5
Boom
1
Nederland
juli 06, 2019
Voldeed aan de verwachting,prima keuken
Geen fietsenhuur inde buurt
4.8
Vande Vyvere
1
België
juli 01, 2019
alles is netjes, is zeker aan renovatie toe, koele sfeer.
Niet genoeg fietsstallingen, ik moest die tussen de auto's plaatsen wat niet veilig was avond eten is veel te vroeg om 18uur Geen vriendelijke bediening
8.5
Rievers
1
Nederland
juni 27, 2019
Alles wat je nodig hebt in een hotelkamer is aanwezig.
Leuke gezellige mensen
8.5
Teunissen
1
Nederland
mei 22, 2019
Een uitstekende accommodatie en lekker dicht bij Maastricht.
8.2
Van de Weyer
1
België
mei 20, 2019
9.0
Wisse
2
Nederland
mei 15, 2019
Gastvrij ontvangen. Vriendelijk personeel. Diner en ontbijt waren erg goed.
9.0
Spoor
1
Nederland
mei 01, 2019
Netjes en Gezellig.
Wat weinig personeel bij het diner. Er had nog 1 persoon bij gekund. Af en toe het gevoel dat het te veel was voor de 2 personeelsleden. Vooral bij het uitserveren, als dat bij 3 tafels achter elkaar moest. En er opnieuw drankjes besteld werden. Uiteindelijk verliep het wel allemaal bevredigend.
8.0
Schotte
2
Nederland
april 30, 2019
We hebben genoten het was goed vertoeven in jullie hotel,vriendelijke groeten van Fam Schotte en vrienden.
8.0
Meijer
2
Nederland
april 29, 2019
Mooi hotel vlak bij Valkenburg
De vloer van de douche in het bad zou iets minder glad mogen zijn.
10.0
Van de Heetkamp
Nederland
april 24, 2019
Fantastisch
Alles oke
8.2
Helder
1
Nederland
april 24, 2019
Ruime kamer. Geen storend geluid van medegasten en/of marktkramen. goed, maar geen luxe ontbijt,
Heerlijke diners. Linnen tafelkleden en linnen servetten. Vriendelijk personeel. Leuke prijzen. Douchen in bad vinden wij wat minder.
8.8
Op het Veldt
1
Nederland
april 23, 2019
Fantastisch verblijf. Prima bediening personeel. Goede liging .wij komen zeker nog een keer terug.
Aandachtspunt Op badkamer steun bad vervangen Is verroest
9.2
Hermans
1
België
april 23, 2019
degelijk en goed
iets of wat verouderde accomodatie. Voor de rest alles oké, weer, eten, ligging, fietsmogelijkheden. Gaan zeker nog eens terug
8.5
Van der Lee
5
Nederland
april 15, 2019
Prettig ontvangst, prima kamer en geweldig eten. Deze mensen kennen hun vak. En zorgen ervoor dat ieder gerecht een feestje is. Komen graag nog eens terug.
6.8
Brinkkemper
1
Nederland
april 15, 2019
Leuk verblijf gehad
Bij de betaling ging het fout. Stonden diverse dingen op die we niet hadden besteld. Uiteindelijk goed gekomen. Zou niet moeten kunnen natuurlijk.
7.7
Voet
5
Nederland
april 14, 2019
Degelijk en goed, iets gedateerd
Een fijn verblijf zo in het eerste weekend van april, super weertje wat natuurlijk meewerkt. Het hotel is goed en degelijk hotel, iets gedateerd als het gaat om sanitair op de kamers (gaatje in wasbak en roest rondom beugel bij bad, de kastje op de kamer niet echt stevig). Verder heerlijk gegeten, bij het ontbijt miste ik het vers fruit, verder is er voldoende keuze. De avondmaaltijd was heel goed, heerlijk gegeten voor een eerlijke prijs. Tussendoor de gerechten mag er best gevraagd worden of we nog wat willen drinken ;-). Een hele mooie omgeving, ik kwam samen met mn zus en moeder om 3 dagen te wandelen.
8.7
Kuil
1
Nederland
april 09, 2019
Hotel ligt tussen Valkenburg en Maastricht, prima ligging. Mooi natuurgebied om de hoek.
Zeer vriendelijke eigenaren, en personeel. Het eten was uitstekend.
8.5
Van Rooijen
1
Nederland
maart 26, 2019
Prettig hotel, rustig en het eten was prima
8.0
De Rooij
1
Nederland
maart 25, 2019
een no noncence familie hotel. Een verrassende opzet m.b.t. het diner. Een aanrader voor iedereen die niet op een 5***** accomodatie zit te wachten!!
Geen enkele.
8.5
Aarsen
5
Nederland
maart 14, 2019
9.3
Smit
1
Nederland
maart 11, 2019
De kamer en badkamer waren ruim en heel schoon.Het eten was prima en er was genoeg om te kiezen.Het openbaar vervoer voor de deur, zodat je de auto kon laten staan.
Wij hebben het prima naar onze zin gehad.Dit was een heel leuke aanbieding en voor herhaling vatbaar. Een compliment voor de kok, alles was goed warm en smakelijk.
7.7
Roskam
2
Nederland
maart 04, 2019
het hotel ligt aan een drukke weg, de kamers komen op de parkeerplaats uit, dat maakt wel iets uit, voor meer rust zou het nieuwste gedeelte ws. beter bevallen. Verder was het eten en de bediening heel goed.
mss. wel op termijn de bedden/matrassen vervangen, die zakten door. Fijne douche en ruime, schone kamers.
9.0
Haazen
België
februari 19, 2019
Goed gelegen. Prima keuken. Aangenaam verblijf voor een redelijke prijs.
7.7
De Landtsheer
1
België
februari 18, 2019
een eenvoudig familiehotelletje met een lekkere keuken!
6.5
Muijzert
1
Nederland
februari 14, 2019
Simpel hotel maar uitermate vriendelijke mensen.
Hotel vonden we erg simpel,lange smalle gangen met kamers aan ''eén kant.Wij keken op de parkeerplaats uit op een vllikobak.In de kamers was alles netjes en schoon.Het personeel en de eigenaren waren erg vriendelijk en behulpzaam.Met het avond eten de eerste avond hadden wij ons wel geergerd aan het continue piepen van de magnetron en toen ons eten kwam zag ik ook duidelijk dat waarschijnlijk s'middags alles word voorgebakken en sávond allen word verwarmt in de magnetron,erg jammer.De borden werden wel leuk opgemaakt en het was heet.Prijs/kwaliteit een kleine 7.
6.0
Kalloe
1
Nederland
februari 11, 2019
8.3
Zonneveld
1
Nederland
december 19, 2018
Fijne en mooie dagen gehad.
8.0
Haverkamp-Bikker
5
Nederland
december 18, 2018
Vriendelijke mensen, goede service, prima kamer en lekker eten. Een echte aanrader!
8.8
Van Der Wijk
Nederland
december 18, 2018
Prima verblijf met uitstekende keuken.. Goede kamer met prima bedden.
Super verblijf voor herhaling vatbaar.
8.2
Groenink
1
Nederland
december 17, 2018
Heel goed
Mevrouw was niet zo aardig.
8.0
Van Duuren
1
Nederland
december 13, 2018
Prima verblijf waar je vriendelijk en gezellig ontvangen word.
Je denkt om 18.00 eten is wat vroeg maar eigenlijk ook prima eten is heerlijk. Heel knus en gezellige accomodatie.
7.8
Mackloet
1
Nederland
december 11, 2018
Goed verzorgd, gastvrij.
8.2
Van de Ven
1
Nederland
december 10, 2018
Gezellig en vriendelijkeen medewerkers prima eten
Te eenvoudig ontbijt grote afvalemmers op de ontbijttafels
8.5
Stoop
Nederland
december 10, 2018
8.7
Morauw
1
Nederland
december 08, 2018
Het was een prima verblijf.ruime,mooie kamer. Erg goed diner en ontbijt. Kortom, wij waren zeer tevreden.
8.0
Lindeman
1
Nederland
december 04, 2018
heerlijk genoten en heerlijk gegeten
Voor herhaling vatbaar
7.2
Van Gelderen
1
Nederland
december 04, 2018
Gezellig, diervriendelijk hotel. Eten is lekker
Een beetje vreemd dat het liefst voor 18 uur gegeten word... maar wij vonden het niet erg!
7.8
Vrasdonk
1
Nederland
december 03, 2018
Gezien de prijs overtrof het ruimschoots onze verwachting.
Men doet ogenschijnlijk met het eten erg zijn best.Gebruikt verrassende en oorspronkelijke ingrediënten. En zorgt voor een leuke presentatie. Maar zou wat meer met kruiden en specerijen kunnen doen..Het smaakpalet was voor ons aan de vlakke kant. Prijs, kwaliteit okay.
8.2
Joosten
5
Nederland
december 03, 2018
Zag er netjes uit en vriendelijke mensen
10.0
Scheltens
1
Nederland
december 03, 2018
Zeer vriendelijk ontvangst en prettige bediening. Kamers netjes en eten was zeer goed.
Geen opmerkingen
8.2
De Groot
1
Nederland
december 03, 2018
Gezellig, goed eten, heerlijk hotel
8.2
Lacroix
1
België
december 03, 2018
Perfecte ligging tussen Valkenburg en Maastricht
matras was heel zacht diner tem zes is vrij vroeg voor de rest toplocatie en vriendelijke mensen

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur