Resort Land & Zee

Rampweg 28, 4326 LK, Scharendijke, Zeeland, Nederland

Beoordeling van Resort Land & Zee

Totale hotel score:

8.3
Gebaseerd op 117 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Resort Land & Zee.

Opbouw score Resort Land & Zee :

Algemene waardering

8.3
 

Ligging

8.7
 

Service

8.5
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

8.2
 

Kamers

7.6
 
Resultaten 1 - 50 van 117
8.7
White
1
België
mei 26, 2019
voor ons lag het te afgelegen maar voor de rest pico bello
8.8
Verheyen
1
België
mei 06, 2019
Vriendelijk personeel, goede kamers ,heel rustig.
8.3
Van der Graaf Ormeling
5
Nederland
april 10, 2019
Drie plezirge dagen, goed bevallen.
6.2
Brobbel
1
Nederland
april 05, 2019
Kwam meer over als een motel dan een hotel.
Kamer was erg klein en een gezellig zitje met gemakkelijke stoelen ontbrak. Ook de lounge nodigde niet uit om daar te gaan zitten. Gelukkig was er koffie en thee op de kamer.
8.2
Warnaar
1
Nederland
maart 04, 2019
goede uitvalbasis voor Zeelandtripjes
8.5
Hulspas
1
Nederland
oktober 17, 2018
8.0
De Vlieger
2
België
oktober 15, 2018
Aangenaam, vriendelijke dienstverlening, rustige ligging, prijs-kwaliteit zeer goed. Fijn om te fietsen en te wandelen in de omgeving.
geen
8.0
Van Kempen-Dingelstad
1
Nederland
oktober 08, 2018
We hebben genoten
Op stopcontacten en wc rol houder zat erg veel stof bij aankomst. Geen extra glazen bij badkamer.
8.2
Pardoen-Berry
1
Nederland
oktober 06, 2018
Super voor een paar dagen
8.8
Geerssen
1
Nederland
september 04, 2018
Goed hotel, vlak aan zee, goed ontbijt, goede hygiëne, vriendelijk personeel
Persoonlijk vond ik de kamer wat aan de kleine kant. Van de andere kant, je hoeft er alléén maar te slapen en te douchen. Jammer dat er geen airco aanwezig is en geen mogelijkheid tot het openzetten van een raam, en dient de kamer nog met een sleutel op slot gedraaid te worden (en niet met een pasje wat gebruikelijk is).
8.8
Smidt
1
Nederland
augustus 15, 2018
Prima hotel en vriendelijk personeel. Fijne dagen gehad.
7.8
Schneiders
1
Nederland
juli 18, 2018
Mijn vrouw en ik hebben aan ons verblijf in Hotel Resort Land & Zee goede herinneringen over gehouden.
6.3
Kengen
1
Nederland
juli 11, 2018
De meeste waardering willen wij geven aan het personeel, zowel de bediening als de receptie
Wij hebben gebruik gemaakt van goed verblijf .nl en ik ga ervan uit dat dat de reden is van de ontzettend kleine kamer. De bedden waren zeker niet comfortabel, niet goed geslapen, we werden iedere ochtend wakker met een pijnlijke rug. De dekbedden waren te zwaar, wij hadden het gevoel dat deze niet ademden. Het feit dat de gasten honden mogen meenemen daar kan ik mee leven, het leek echter alsof alle gasten een hond hadden en allemaal meenamen naar restaurant, niet fijn, uiteraard terras mag niemand bezwaar hebben. De leenfietsen waren echt aan vervanging toe. Klinkt allemaal wellicht negatief, toch wil ik graag deze kanttekening maken bij ons verblijf, er waren toch behoorlijk wat minpuntjes. Nogmaals, het personeel was super lief en attent.
6.7
Stolwijk
Nederland
juli 10, 2018
het veblijf was aangenaam,iets te rusticht met vriedelijk en rustig,maar in de avond weinig survice,
vervolg de bar staalde te weinig gezelligheid uit .
8.2
Cox
Nederland
juli 09, 2018
Prettig
Heel erg jammer dat het ontbijt te weinig werd aangevuld s,morgens Geen raam kon er open op slaapkamer, daardoor was het erg verstikkend op kamer.
8.2
Vermeeren
1
Nederland
juli 02, 2018
lekker dicht bij het strand en fietsroutes
kamer was klein
7.0
Blankenvoort
5
Nederland
juli 02, 2018
Prima
Het eten is duur voor wat je krijgt.
9.3
Nugteren
3
Nederland
juni 29, 2018
Fijn en eigentijds hotel, aardig personeel. Mooie ligging.
9.8
Palma
5
Nederland
juni 27, 2018
9.0
Van Riessen
1
Nederland
juni 19, 2018
Wij hebben hier fijne dagen gehad,misschien voor herhaling.
8.0
Deen Ockhuysen
1
Nederland
juni 18, 2018
Heerlijk gehad en hele goede service in het restaurant
9.0
Karens
1
Nederland
juni 04, 2018
Super locatie, kleine schone kamers, zeer vriendelijk personeel en goed eten ...
8.3
Moll
1
Nederland
mei 30, 2018
Prima verblijf gezien de ligging voor strandwandelingen en om erop uit te gaan
Ontvangst was goed. Kamers zijn niet al te groot maar voldoende voor kortstondig verblijf. Wie met een huisdier komt, zit in de buitenring dus buiten het hotel e.d. Naast de bijdrage voor de hond is er ook een extra toeslag voor de comfort kamer dat voelt wat dubbelop waarbij we het extra comfort niet hebben kunnen ontdekken. Maar de ligging is prima - zeer snel aan het strand.
8.7
Verdonschot
1
Nederland
mei 28, 2018
Prima hotel en heel vriendelijk personeel.
9.2
Maassen-Hannay
1
België
mei 01, 2018
uitstekend en we hadden het geluk dat het prachtig weer was.
Alles was keurig maar de kamer is ietsje klein. Bv er was een zetel in de beschrijving maar geen in de kamer (ook geen plaats voor!). We zullen zeker eens terug komen en het hotel aanraden.
8.0
Grim
5
Nederland
april 26, 2018
Prachtig gelegen hotel. Kamers schoon en bedden prima. Goed ontbijtbuffet.
9.0
De Greef
1
Nederland
april 26, 2018
Het was goed verzorgt het zag er keurig netjes uit. Het personeel was keurig en vriendelijk.
9.0
Rovers
1
Nederland
april 23, 2018
Alles tot in de puntjes verzorgd,helemaal top!
Ga zo door
8.7
Karens
1
Nederland
april 02, 2018
Prima, alleen het weer werkte niet mee, maar daar is het hotel niet voor verantwoordelijk!
Standaardkamer niet groot ...
7.8
Hengst
1
Nederland
maart 31, 2018
Heerlijk even er tussenuit
Relaxte sfeer. Relaxte omgeving. Het was genieten.
9.0
Baaten
5
Nederland
februari 18, 2018
We hebben een paar heel fijne dagen gehad. Alles was bijzonder goed.
9.2
Van der Giesen
1
Nederland
oktober 31, 2017
Prima hotel! Goede bedden, prima eten en vriendelijk personeel! We komen zeker een keer terug.
8.2
Hovestadt
1
Nederland
oktober 30, 2017
heel rustig met zeer vriendelijk personeel.
9.2
Smit
1
Nederland
oktober 26, 2017
Alles prima voor elkaar
Een mooi hotel met mooie "Zeeuwse" kamers die schoon en prettig zijn. Het personeel was vriendelijk. Het eten was zeer smakelijk . We voelde ons echt gast en hebben genoten van de zee en de omgeving. Zierikzee is bv een prachtige stad en het Watersnood museum indrukwekkend . Echt een aanrader , we houden dit hotel in gedachten.
8.0
Nijland
1
Nederland
oktober 23, 2017
Prima
De kamers zijn aan de kleine kant. Je moet op bed zitten om t.v. te kijken. Douchen in bad is niet fijn. Het ontbijt was luxe en voortreffelijk. Werd steeds aan gevuld.
8.7
Verhoeven
1
Nederland
oktober 19, 2017
Heel vriendelijk personeel ze denken met je mee .en het eten was heel erg lekker
7.3
Van Solkema
1
Nederland
oktober 10, 2017
Paar fijne dagn gehad in de omgeving van het Resort
Voor ons ouderen ( 71 ) was het bad een tegenvaller, geen mogelijkheid om je veilig aan vast te houden,instap erg hoog. Afmeting van de kamer aan de krappe kant . Heel vriendelijk personeel en prima ontbijt en diner mogelijkheden . Het aantal gehandicaptenparkeerplaatsen is beperkt en wordt genegeerd door bezoekers.
8.7
Beijerink
1
Nederland
oktober 06, 2017
geweldig
super genoten erg leuk en vriendelijk personeel en ze waren ook zo lief voor onze hond,
7.8
Van Goidsenhoven
1
België
oktober 02, 2017
uitstekende ligging/ rustig en mooie tuin. Avondeten was niet zo heel lekker.
Geen fietsenstalling voorzien .
8.0
Lensink
2
Nederland
september 28, 2017
een geweldig verblijf met prachtige kamers en lekker rustig
8.0
Van Norel
1
Nederland
september 19, 2017
Heel leuk hotel , goede prijs/kwaliteit verhouding.
Zeker voor herhaling vatbaar
7.8
Ter Haar
7
Nederland
september 12, 2017
prima tussendoor vakantie
8.2
Ter Haar
7
Nederland
september 11, 2017
verwachting was niet hoog, achteraf een prima keuze voor tussendoor vakantie!
Het was voor mij twee maal het arrangement, totaal dus van maandag tot vrijdag.
8.0
Kunnen
1
Nederland
september 06, 2017
Genoten van het mooie verblijf en vriendelijk personeel!!!
Voor herhaling vatbaar.
8.3
Beelen
Nederland
september 05, 2017
Top echt mooie omgeving veel mogelijk ook met kids
8.3
Castermans
1
België
juli 11, 2017
Leuk verblijf, vriendelijk en behulpzaam en dichtbij het strand.
Tweemaal s'nachts wakker gemaakt door luidruchtige duitsers, maar daar treft het hotel geen schuld aan.
8.0
Van den Berg
1
Nederland
juni 26, 2017
We hadden geluk met het weer. Maar over het hotel alleen maar goede dingen.
Het bad is best wel glad. Kunnen er geen antislip plakkers in aangebracht worden, en een handgreep waar je je aan kunt vasthouden. Verder geen opmerkingen.
10.0
Bruinsma
1
Nederland
juni 19, 2017
Een heerlijk verblijf, lokatie en omgeving.
Voor de toekomst. De bedden meer senior vriendelijker maken. Ze zijn erg laag, waardoor het opstaan voor ouderen moeilijk kan zijn. Kindvriendelijkheid: veel water rondom hotel , terras en camping wat niet afgeschermd is voor kleine kinderen. Gevaarlijk.? Bovenstaande is geen kritiek, die hebben we niet. Zie het als een opmerking waarmee wel of niet iets gedaan kan worden.
8.0
Smidt
1
Nederland
juni 15, 2017
Mooi verblijf, super service!!! Mooi gelegen
Leuk dat er aan ons 5jarige huwelijk werd gedacht. Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Wij vonden het een echte aanrader.
8.2
Herweijer
7
Nederland
mei 30, 2017
Prima hotel op een geweldige plek!
Het hotel ligt op een prachtplek, vlak bij het strand. Fiets- en wandelmogelijkheden in overvloed. Heb je er dan ook nog eens mooi weer bij, dan kun je op het terras ontbijten en op je eigen terrasje genieten van de rust. De kamers zijn klein, maar dat is bekend. De WiFi is slecht op de kamer. Maar het is allemaal schoon en de mensen zijn vriendelijk. Voor herhaling vatbaar!

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur