fbpx

Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Baan van Fectio 1, 3981 HZ, Bunnik, Utrecht, Nederland

Beoordeling van Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Totale hotel score:

7,9
Gebaseerd op 59 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik.

Opbouw score Postillion Hotel Utrecht Bunnik :

Algemene waardering

7,9
 

Ligging

7,7
 

Service

8,1
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,3
 

Eten

7,9
 

Kamers

7,6
 
Resultaten 1 - 50 van 59
8,2
Bakx
1
Nederland
september 08, 2020
goed verblijf voor fietstochtjes
9,0
Buitendijk
1
Nederland
augustus 30, 2020
Alles was naar wens
7,6
Rijnberg
1
Nederland
januari 03, 2020
Prima bedden, maar helaas geen verwarming in de badkamer, dus koud.
Prima bedden, maar het was koud in de kamer. Zeker in de badkamer, want daar was geen verwarming.
9,0
Luyks
4
Nederland
november 14, 2019
Aangenaam verblijf en zeer vriendelijk personeel. Goede verbinding met de trein naar Utrecht centrum.
8,2
Van Beek
1
Nederland
november 14, 2019
Fijn verblijf
Wel een zakenhotel. Ons arrangement was onbekend bij het personeel
8,3
Geuens
1
België
oktober 03, 2019
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, lekker eten. Kortom aangenaam verblijf
7,0
Bosman
1
Nederland
september 28, 2019
Kleine badkamer eten was heerlijk.
Mooie omgeving om te fietsen, maar erg druk met verkeer
8,0
Jacobs
1
Nederland
september 19, 2019
Fijn hotel, aardige mensen.
Fijn verblijf gehad . Echter een storend minpunt was de bediening , niet de aardige medewerkers maar het probleem zat ons inziens in de keuken. Ruim een uur wachten op het hoofdgerecht is toch niet normaal te noemen !? En het bedienend personeel maar excuses maken, aan hun lag het niet!
8,5
Meuleman
Nederland
augustus 29, 2019
vriendelijke ontvangst, goed eten, kamer goed schoon,maar wel wat klein.
8,0
De Bree
1
Nederland
augustus 22, 2019
Het hotel is ruim opgezet. Ziet er schoon ui. Gunstig gelegen bij OV.
7,2
Kusters
2
Nederland
augustus 18, 2019
Met vrienden paar dagen fietsen in de regio.
Was al een keer eerder geweest. Toen was het toppie!! Vooral het eten wat bij het arrangement hoorde. Dat was deze keer helaas heel anders:
7,7
Peeters
1
Nederland
augustus 15, 2019
Goede service en locatie. Matrassen erg zacht
7,3
Dekkers
1
België
augustus 15, 2019
Goed hotel, sober maar oke.
De schoonmaak van de kamers kan beter. De directie moet ook eens naar de dekbedden kijken omdat deze in ons geval vieze vlekken hadden. Dit hebben wij gemeld bij uitchecken waarvoor zij excuseerde.
6,7
De booij
1
Nederland
augustus 12, 2019
Klijne kamer en badkamer
10,0
Glorie
1
Nederland
augustus 06, 2019
In het restaurant was het goed vertoeven met een kopje koffie en de kranten!
eigenlijk geen maar in de badkamer ontbraken bekertjes (hoeft niet van plastic kan ook kartonnen), konden ons redden met de koffiemok maar een porseleinen kop boven een porseleinen wasbak is een beetje link.
8,3
Descamps
1
België
augustus 02, 2019
Prima uitvalsbasis voor bezoek Utrecht, voor aangename fietstochten, wandelingen....
Bij arrangement met 2x voucher voor 3-gangendiner : misschien niet 2x hetzelfde hoofdgerecht. Maar dit is dan ook de enige opmerking !
6,3
Hoornstra
Nederland
januari 02, 2019
Goed, mis alleen extra stoel. Zitzak zit niet lekker.
De 1e dag was het eten goed, alleen niet warm. De 2e dag kwam mijnzoon met 3 kinderen eten. 5, 10 en13 jaar. Hamburgers rauw van binnen. Scholfilet met graat en geb.aard heel veel peper. Geen groente. En ookweer niet ergwarm. Teleurstelling.het menu bij ons arrangement was redelijk.
7,2
Janssen
1
Nederland
november 29, 2018
Fijn hotel voor ons doel dat weekend.
Onduidelijk wat het menu is van de dinervoucher
8,7
De Vries
1
Nederland
november 28, 2018
heerlijk een paar dagen ontspanning.
Zeer vriendelijk personeel. Een extra pluim voor Bram die achter de bar stond.
8,5
Bruins
1
Nederland
november 22, 2018
Zeer vriendelijk. Alles tot in de puntjes verzorgd.Voortreffelijk ont bijt. We komen graag weer.
9,3
Kusters
6
Nederland
oktober 27, 2018
3 dagen gewandeld met een groepje. Voordeel was dat het station vlakbij ligt.
Verhouding prijs/kwaliteit is gebaseerd op de 3-daagse actie. Super!
8,0
De Vries
1
Nederland
oktober 26, 2018
8,2
Walters
1
Nederland
oktober 18, 2018
We hebben een paar dagen heerlijk kunnen genieten,
7,8
Sturm
1
Nederland
oktober 08, 2018
uitstekend, erg veel variatie bij ontbijt, goede koffie en theefaciliteiten voor tussendoor
wel erg gehorig op de kamers als er mensen snachts thuiskomen en vroeg vertrekken. Ze houden geen rekening met medehotelgenoten die er voor rust zitten
7,7
De Schiffart
1
Nederland
oktober 02, 2018
de kamer is vrij klein en er komen veel zakenmensen en cursisten
een koelkast op de kamer.
5,0
Leinenga
Nederland
september 24, 2018
Organisatie zeer slecht. Zie opmekingen
Inschrijving ging vlot. Bij het diner kwam na 10 minuten een ober wat we wilden drinken, we bestelden 2 wijn, die vervolgens niet kwam. Inmiddels wel diner besteld en aangegeven dat we een voucher hadden waar niet op werd gereageerd, en bestelden toen van de lijst, en kregen die ook, maar na een half uur nog geen wijn, nogmaals gevraagd waar de wijn bleef, antwoord we hebben het druk, maar de ober liep wel 20 keer met lege handen in de weer, ja dan schiet het natuurlijk ook niet op.na 3 kwartier kwam de soep, maar nog steeds geen wijn. na 55 minuten de chef gevraagd om wijn nadat we voor de 3e keer hadden gevraagd. Toen was het sorry en kregen we de wijn gratis, maar toen hadden we de soep al op. en achteraf hadden we nooit van die menu mogen kiezen. We hebben toen bijna 3 uur over een diner gedaan. De volgende avond was weer het zelfde liedje wachten en wachten. ook andere gasten hadden de zelfde problemen. De laatste avond werden we op de kamer door de receptie gebeld dat we de wijn rekening nog niet hadden betaald, wat ook niet waar was. Ik maar weer naar de receptie met mijn kassabon. Sorry was het antwoord we hebben ons in de tafel vergist. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik geen postillion hotel weer.
7,8
Van Beem
1
Nederland
september 10, 2018
Zeer vriendelijk personeel, lekker eten en een prima hotel.
Wij adviseren bezoekers de genoten drankjes direct af te rekenen. In ons geval stond er bij vertrek te veel op de afrekening.
6,8
Feenstra
1
Nederland
juli 26, 2018
Vriendelijk personeel en een mooie ligging.
Kamers zijn eenvoudig. Matras was doorgezakt. Beide laat van de rug. Ontbijt was goed alleen moest je er op tijd bij zijn wou je Bijv een croissant. Was zo maar op en werd niet snel bijgevuld. Personeel erg vriendelijk. Fietsverhuur een aanrader
7,8
Buitelaar
7
Nederland
juli 19, 2018
Waar voor het geld
9,2
Vlaar
1
Nederland
juni 22, 2018
het verblijf zag er prima en verzorgd uit
heel vriendelijk personeel en aandacht voor ons
7,0
Koster
1
Nederland
juni 05, 2018
Voor zakendoeleinden zeer geschikt, voor vakantie minder geschikt door de ligging naast de snelweg.
Het minpunt was dat we een kamer kregen ver bij de lift vandaan, eerst zouden wij de kamer krijgen tegenover de lift, maar die was nog niet schoongemaakt. Toen wij dat aangaven bij het uitchecken werd daar goed naar geluisterd, excuses aangeboden, en kregen wij de consumpties gratis, als vergoeding voor het ongemak. Op de kamer was een bureaustoel en een zitzak, al je 75 jaar bent is dat natuurlijk ook niet zo geweldig. Maar we hebben een paar fijne dagen gehad, familiebezoek gedaan in het westen en dat was uiteindelijk onze bedoeling.
8,3
Theys
2
België
maart 24, 2018
Was in orde goed voor te wandelen en fietsen
9,3
Gerner
Nederland
juli 25, 2017
prima personeel lekker eten
6,8
Van den Barg
1
Nederland
juli 17, 2017
airco op de kamer prima. Bediening matig
8,8
Eisma
Nederland
oktober 18, 2016
Keurig verzorgd en goede voorzieningen op de kamer
8,3
Schnitzler
Alleenreizend
Nederland
september 26, 2016
ik kon de Postillion Hotels niet maar ze zijn mij erg goed bevallen.
8,7
Kooistra
Met partner
Nederland
september 15, 2016
goed hotel,vriendelijke bediening
kamer karig ingericht,zitzak had stoel moeten wezen.
7,5
Helder
Met partner
Nederland
september 01, 2016
Goed gelegen hotel. Nieuw gedeelte ziet er goed uit. renovatie van oude deel duidelijk nog niet af (raamkozijn verrot). Prima ontbijt en lekker diner.
7,0
Weijs
Nederland
mei 19, 2016
9,0
Lenkens
Met partner
Nederland
februari 29, 2016
Wij hadden gebruik gemaakt van een aanbieding. Voor die prijs zo'n hotel....... super
Wij vonden het een geweldig hotel, enige minpuntje vonden wij de prijs van de huiswijn, meer dan 6 euro.
9,2
Helder
Met partner
Nederland
februari 10, 2016
Prettig verblijf in centraal gelegen hotel
7,3
Savelkoul
Met partner
Nederland
december 30, 2015
8,5
Noijen
Vrienden
Nederland
november 17, 2015
We hebben het ons zin gehad,aardig personeel!!!
8,0
Maneschijn
Met partner
Nederland
oktober 15, 2015
Het was een prettig,verblijf, met een goed ontvangst.
Op de kamer miste ik wel een bank, de groene zitzak is niet een fijne zit. Ook vindt ik de badkamer niet fijn , te veel in een kleine ruimte.
8,7
Schmitz
Vrienden
België
oktober 08, 2015
Prima hotel en zeer vriendelijk personeel
Poetsen vloer kamer en badkamer, zeker het de douchevloer, kan beter!
3,8
De Braak
Met partner
Nederland
oktober 05, 2015
modern en een echt bisness hotel.
Hotel ligt aan de snelweg op een industrie terrein. Met de auto rij je makkelijk naar Utrecht en andere omliggende plaatsen. Hotel is modern ingericht en de kamers ook.. badkamer was strak en modern (heerlijke douche) de randen, hoekjes en voegen waren helaas niet echt schoon.. maar de rest was netjes:) Ontbijt was goed, niet groot gewoon prima! Voor deze prijs is het een goed hotel!!
7,3
Petersen
Vrienden
Nederland
september 24, 2015
de kamer zag er schoon uit,vriendelijk persooneel ,gewoon goed!
ligging van de kamer was wat minder, als ook het uitzicht en lampen boven het bed waren aan vervanging toe.
7,3
De Vries
Vrienden
Nederland
september 22, 2015
Het was goed maar ik zou vanwege de ligging de volgende keer toch wat anders uitzoeken.
6,8
Oostland
Met partner
Nederland
september 21, 2015
Erg zakelijk hotel. wel vriendelijk personeel en erg geschikt voor conferenties e.d.
Twee keer geklaagd over het ontbreken van een leeslamp boven het bed (was verwijderd) maar ondanks toegezegde reparaties is dit niet gebeurd.
8,0
Garsthagen
Met partner
Nederland
september 16, 2015
we komen graag terug, zeker voor dit arrangement!

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.