fbpx

Postillion Hotel Dordrecht

Rijksstraatweg 30, 3316 EH, Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland

Beoordeling van Postillion Hotel Dordrecht

Totale hotel score:

7,7
Gebaseerd op 374 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Postillion Hotel Dordrecht.

Opbouw score Postillion Hotel Dordrecht :

Algemene waardering

7,9
 

Ligging

7,1
 

Service

7,8
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,0
 

Eten

7,5
 

Kamers

8,0
 
Resultaten 1 - 50 van 374
7,3
Roelofsen-Venner
Nederland
september 19, 2020
Goed.
De verlichting bij de trappen was slecht. Op de bekleding van de stoelen beneden bij de bar zaten veel vlekken (niet fris). Te veel stof overal.
9,2
Desmedt
1
België
september 18, 2020
Heel goed in deze coronatijden.
7,5
De Graaf
5
Nederland
september 16, 2020
prima dagen gehad, vriendelijk en behulpzaam personeel
Kamer was erg warm, ook met de airco aan. Ventilatie in de doch was niet goed, tijdens het douche besloeg de spiegel heel erg, lukte niet om daar gebruik van te maken. Hebben met de handdoeken de spiegel schoongemaakt. Bedden mogen van ons wat harder zijn. dat is erg persoonlijk
7,7
Tombeur
1
België
augustus 31, 2020
vorig verblijf was heel beter
6,8
Kooijman
2
Nederland
augustus 22, 2020
Het verblijf was prima maar we hadden enkele klachten die doorgegeven moesten worden
We hadden een 2daags arrangement met ontbijt en 3 gangendiner.We waren met 4 personen op reis. De eerste avond mochten we met ons 4en aan een tafel zitten bij het diner, maar de 2e avond mocht dit niet meer ivm coronaregels. Vreemd..pas op de 2e avond aan 2 verschillende 2persoons tafeltjes ver van elkaar. Dan hadden we een 3 gangendiner waar telkens de visliefhebber niet hoefde bij te betalen maar de vleesliefhebber wel! Zelfs 2 avonden op rij moesten we als we vlees wilden eten bij betalen. Alleen visliefhebbers zaten in het arrangement. Dat vinden we wel erg eenzijdig en belachelijk. Het had ook om en om gekund. Jammer want het hotel is qua kamers en ontbijt en bar heel erg goed. Het personeel was allemaal erg onervaren en wisten weinig van de omgeving. Hopenlijk doet u hier iets meewant wij kregen geen enkele respons op onze klacht terug, ondanks doorgeven van mailadres voor een reactie op onze klacht van de directie.
8,2
Coenen
1
Nederland
juli 30, 2020
Keurig hotel.met vriendelijk personeel
Goeie prijs/kwaliteit verhouding. Uitgebreid ontbijt. Zeker voor Hollandse begrippen. Ook het eten en de bediening waren zeker ok.
7,0
Jacobs
2
Nederland
juli 13, 2020
makkelijk bereikbaar, vriendelijke en hulpzame receptiemedewerkers. Maar de kamer was niet schoon en het ontbijt was niet goed verzorgd. je kon zien dat b.v. de eieren er al lang lagen, bedorven komkommer en het e.e.a. was op.
Onder het bed was het niet schoon en de badkamer ook niet zo. Als wij om 9.00 uur gingen ontbijten was er nogal wat op. Als wij het vroegen kon het soms bijgevuld worden of het moest eerst nog ontdooid worden wat te lang zou duren. Je kon zien dat b.v. de eieren er al lang lagen en de schijfjes komkommer in een glas waren bedorven.
7,5
Koomen
1
Nederland
februari 25, 2020
ontvangst en personeel prima.
Kamers: karige inrichting. Kamer voor twee personen met maar een stoel; één nachtkastje bij een tweepersoonsbed bv.
7,5
Keulen
1
Nederland
februari 25, 2020
Prima verblijf. Heerlijk ontbijt.
8,0
Noels
1
België
februari 13, 2020
Citytrip
Het hotel en de kamer waren netjes , al kan het iets gezelliger . Doet nogal kil aan , de lobby , en de kamer . Het meeste personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Alleen de de dame aan de receptie had een slechte dag , hoop ik . En was kortaf. Ook zou een duidelijke uitleg bij de verwarming handig zijn .
6,2
Smit
Nederland
januari 30, 2020
Verblijf prima. Wel kleine kamers maar was te doen
Stond afstand bushalte 0 km. Heel jammer maar niet waar. Zeker 20 minuten lopen naar de bushalte. 'S avonds niet eens een bus terug. Aangewezen op een taxi. Heel jammer en heeft afbreuk gedaan aan ons verblijf in het Postiljon. 1 taxirit 20 euro. Waren hier erg teleurgesteld over. Met vriendelijke groet, Yvonne Smit
6,5
Van de Hel
1
Nederland
januari 29, 2020
Vriendelijk personeel, uitstekend ontbijt, teleurstellende voorzieningen op de kamer
verblijf in kamer 111 * slechts één bedlampje aan de rechterzijde * aan de linkerzijde geen lampje en bovendien geen nachtkastje of andere voorziening waar je iets op kan leggen * douchecabine was in de hoeken niet schoon en de wanden hadden door een niet functionerende afzuiging, veel schimmelvlekken
7,2
Forier
1
België
december 11, 2019
Mooi hotel en vriendelijk personeel
Het eten was ondermaats, wij kozen ui de voorgestelde menu, niet warm, de fish en chips was zo vettig dat hij bij het opdienen van het bord gleed, het varkens haasje veel te doorbakken en de broccoli was zwart geroosterd.
5,8
Davenschot
1
Nederland
december 05, 2019
Zie opmerking
Kamer en eten was goed jammer dat je het gevoel hebt dat je in een kantine zit (volle verlichting). Weinig sfeer. Tevens aangegeven dat het koud was (niet behaagelijk) EN DAT VIND IK WEL BELANGRIJK Agemeen oordeel een magere 6
9,8
Moons
5
België
oktober 07, 2019
Prima faciliteiten, goede service. Goede uitvalbasis voor Rotterdam.
9,8
IJkema
1
Nederland
oktober 04, 2019
9,0
Pruisken
2
Nederland
september 26, 2019
Heerlijk ontbijt, heerlijk bed, goede service
Toen de fietsen waren uitgeleend, die eigenlijk voor ons waren, mochten we met de taxi naar `Dordrecht . Wat een enorm goede service.
8,0
Dijkema
2
Nederland
september 18, 2019
Prima verblijf, vriendelijk personeel
1 opmerking wat betreft de fietsen. We hadden 2 electr fietsen gehuurd en was maar 1. En de fietsen worden volgens ons niet altijd nagekeken.
8,0
De Boer
5
Nederland
september 16, 2019
prima locatie en goed hotel (behalve onderstaande opmerking
We moesten heel erg lang (een uur) op ons eten wachten beide dagen en vooraf was voor 1 persoon telefonisch doorgegeven dat ze glutenvrij was ,moest nog gemaakt worden (nog langer wachten) waardoor de andere personen het eten soms al op hadden. Bij het ontbijt was er een grote bus groep die waren vertrokken toen wij voor het ontbijt kwamen tafels niet afgeruimd zelf maar gedaan om een plekje te zoeken.
7,2
Gans
1
Nederland
september 12, 2019
Een prettig verblijf, vriendelijk personeel
Wat tegenviel was de keuze uit het menu, we hadden een arrangement met ontbijt en avond eten, uit het hoofdgerecht konden we 2 keuzes maken, maar voor 1 gerecht moest je dan wel 5 euro bijbetalen, dat vonden wij echt een tegenvaller. Verder werd er goed rekening gehouden met de dieetwens van mijn vrouw.
9,5
Kirkels
1
Nederland
september 05, 2019
Goede, propere kamer met prima bedden. Personeel is servicegericht en verdient alle lof.
Het hotel kent op de begane grond open ruimtes met prima zitjes. Dit zorg voor een goede en gezellige sfeer. De aanwezige kranten nodigen uit tot een ontspannen "leeszit ". Ook de aanwezige bar draagt daar aan bij.
7,5
Van Goidsenhoven
1
België
augustus 27, 2019
Vriendelijk onthaal. De diners waren pover: groenten niet gaar en beperkt, slechts 4 stukjes!,
We waren gaan fietsen en kwamen aan in het hotel na een zware regenbui. Er waren slechts twee kapstokken op de kamer om de natte regenkledij te drogen. Wat weinig.
8,0
Lammers
1
Nederland
augustus 26, 2019
Goed ontbijt ,vriendelijk personeel.
8,5
Gielen
2
België
augustus 21, 2019
Zeer goed hotel vriendelijk personeel
8,0
Berghuis
1
Nederland
augustus 21, 2019
keurig verzorgd hotel met een upgrade hotelkamer
stoelen voorzien van glijdertjes i.v.m het lawaai positief was de flexibele opstelling van de kok bij het afwijken van het voorgestelde diner door een eigen keus te kunnen invoegen
7,0
Smit
2
Nederland
augustus 19, 2019
Positief , schoon
Goede prijs kwaliteit verhouding
7,8
Klinkenberg
1
Nederland
augustus 15, 2019
Prima verzorgd hotel op alle fronten.
6,2
Bos
1
Nederland
augustus 15, 2019
Was goed het regende maar daar was niets aan te doen
Airco deed het niet ( of ik kon het niet) Kamer was warm dan maar het raam open daardoor ( muggen en lawaai) Eten was matig.
9,2
Clyncke
1
België
augustus 14, 2019
Kamer was in orde kon niet beter en verzorgde maaltijden
5,8
Kamphuis
1
Nederland
augustus 14, 2019
Wij kregen eerst een kamer die niet schoon was
Het eten was op vrijdag rijst met saté en een klein bolletje ijs, bovendien was er nog geen voorziening voor e-bikes.
7,0
Mooij
Nederland
augustus 14, 2019
Wij hebben het erg naar ons zin gehad in het Hotel. Vriendelijk personeel.
Een minpuntje. Het lukte ons niet de T.V . aan te zetten.
9,2
Linssen
1
Nederland
augustus 13, 2019
Zeer tevreden met het hotel, personeel en vooral vriendelijkheid naar de gasten.
Dik tevreden.
5,5
Feijen
Nederland
augustus 12, 2019
Matig
Ontbijt was steeds te weinig voorraad . Diner was ronduit niet goed, personeel had geen overzicht.
5,8
Groen
1
Nederland
augustus 09, 2019
Niet conform de aanbieding die we hebben gehad
* 1e Diner op vrijdag 02-08 was slechte ervaring * Bediening matig, zelf om een 2e drankje vragen, gepofte aardappel was koud (bbq), tafel was gereserveerd maar er was er geen beschikbaar toen we op afgesproken tijdstip arriveerden. Meerdere mensen hadden problemen die avond. * In de aanbieding zaten ook 2 fietsen maar die bleken niet beschikbaar te zijn toen we wilden fietsen. * Er werd bij uitchecken niet gevraagd naar de ervaringen. * Wij zullen zeer goed na moeten denken of we in het vervolg nog een keer gebruik willen maken van een goed verblijf aanbieding.
7,0
Hermans
2
België
augustus 07, 2019
Alles goed behalve de BBQ
Zijn 2 dagen geweest en 2 dagen BBQ met dezelfde koude broccoli als groenten. Ook voorgerecht hetzelde. Van mensen gehoord die 1 ganse week daar waren : hebben de hele week hetzelde eten gehad. Vroeger kwamen we naar Postillion voor onderandere het goede eten, maar dat is nu ook gedaan. Dessert ook erg matig en hetzelfde. Laatste avond werd onze tafel geheel niet afgeruimd. Alleen het ontbijt was zoals we het kenden : uitstekend
7,3
Broxks
Nederland
juli 30, 2019
Goed
Van tevoren vermelden dat er die week alleen maar van de BBQ gegeten kan worden.
8,3
IJkema
1
Nederland
juli 21, 2019
Goed hotel met een mooie kamer
8,7
De Kimpe
1
Belgium
juli 07, 2019
we waren zeer tevreden in achtname prijs / kwaliteit
7,8
Janssen
1
Nederland
december 20, 2018
Gezellig hotel, zeer vriendelijk personeel, goede ligging
Geen
7,7
Ten Tije
1
Nederland
december 12, 2018
Goed om te verblijven.
Receptie en restaurant vriendelijke en behulpvaardige medewerkers?
7,0
Bos
1
Nederland
november 24, 2018
Verblijf was goed. Eten was matig op eerste dag ronduit slecht.Een toeslag vragen voor diner belachelijk.
8,0
Hoks
1
Nederland
november 15, 2018
hotel was rustig gelegen. Verblijf als bijzonder positief ervaren.
6,0
Westera
Nederland
november 14, 2018
Veel te ver van de buiesbos en veel te van het centrum.
8,3
De Vlieger
6
België
november 07, 2018
Aangenaam, vriendelijke dienstverlening, rustige ligging, prijs-kwaliteit zeer goed. Fijn om te fietsen en te wandelen in de omgeving.
8,5
Thijssen-Palmen
1
Nederland
oktober 31, 2018
Het verblijf was fijn, leuk en behulpzaam personeel.
Onze kamer was erg donker, vooral de badkamer, slecht licht bij de spiegel boven de wastafel. Make-up op doen,bijna niet te doen.
5,2
De Boer
1
Nederland
oktober 26, 2018
redelijk
Houten fietsenhok is voor dure elektrische fietsen ver onder de maat. Als ze worden gestolen wie is dan aansprakelijk? Wie vergoed? M.i. de hoteleigenaar en niet mijn verzekering. Het eten was matig en te weinig. Overigens keuze uit 2 menu's .t.w.. 1) vis en 2) vlees. Kies je voor vlees moet je bij betalen. Bedroevend! Ben je vegetariër dan heb je pech, want die mogelijkheid is er niet. Kortom dan verhongeren maar wel betalen, want dat moet vooraf zonder wat je weet wat je krijgt / koopt. De dames waren netjes in de bediening, de manager heeft weinig kennis m.b.t. het omgaan met mensen en klantenbinding. Overigens het ontbijt was prima. Ook de kamers. .
7,3
Thielemans
1
België
oktober 25, 2018
goed verblijf, vriendelijk personeel, ontbijt was in orde (niet speciaal, maar naar wens)
hotel ligt wel wat ver van het centrum men heeft een wagen nodig. late avond en nacht veel lawaai op de gang :( kamer was in orde (geen haardroger), avondeten in restaurant was niet spectaculair ik geef een 7/10
7,7
Overbeeke
1
Nederland
oktober 19, 2018
We hebben genoten van het verblijf.
De verlichting is wel minimaal( schemerig)
8,8
Van Dijken
1
Nederland
oktober 18, 2018
Prima verblijf met prettig personeel. Dordrecht met auto en fiets goed bereikbaar.
We hebben gebruik gemaakt van een aanbieding van Goedverblijf. Super aanbieding wat betreft prijskwaliteitverhouding . Fietsverhuur goed geregeld.
8,3
Penning
1
Nederland
oktober 18, 2018
uitstekende kamer en parkeergelegenheid en fietsen
diner was goed , maar eenvoudig. In verhouding met de prijs.verblijf

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.