fbpx

Postillion Hotel Arnhem

Europaweg 25, 6816 SL, Arnhem, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Postillion Hotel Arnhem

Totale hotel score:

7,7
Gebaseerd op 313 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Postillion Hotel Arnhem.

Opbouw score Postillion Hotel Arnhem :

Algemene waardering

7,7
 

Ligging

7,6
 

Service

8,1
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,0
 

Eten

7,8
 

Kamers

7,1
 
Resultaten 1 - 50 van 313
6,8
De Vries
1
Nederland
januari 01, 2020
Fijn even weg geweest.
Hotel wel wat gedateerd. Hier en daar niet echt schoon. Personeel was vriendelijk en netjes.
8,7
Limmen
Nederland
december 30, 2019
8,8
Ramakers
1
Nederland
december 06, 2019
Hotelinrichting iets gedateerd echter goede prijs-kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel, schone kamer en goed eten.
8,3
Tijm
1
Nederland
november 27, 2019
Vriendelijk personeel.
Kamers en eerzaal vloer verdienen en opknapbeurt.
8,0
Strijk
1
Nederland
november 13, 2019
Uitstekend
Personeel heel vriendelijk vooral bij receptie o.a Carmen, Vicky, in het restaurant was Jaap ook ontzettend leuk en vriendelijk. Kamers iets gedateerd, weinig stopcontacten, verders ZEER aan te bevelen
8,3
Hoogerbrugge
2
Nederland
november 12, 2019
heel erg fijn
een geweldig Hotel,vriendelijk personeel.het voelt alsof je thuiskomt.
7,0
Sneller
1
Nederland
november 08, 2019
Redelijk!!
Hotel zeer gedateerd, zowel het restaurant als de kamers, personeel vriendelijk, eten was goed!!
9,0
Klarenbeek
1
Nederland
oktober 14, 2019
Wij hebben erg genoten, zeer vriendelijke bediening, heerlijk ontbijt en diner, prachtig gelegen. Kortom ,voor herhaling vatbaar
8,7
Gouw
1
Nederland
september 11, 2019
uitstekend,
wij hebben ook de kundigheid van het personeel in het restaurant gewaardeerd., bij een mevrouw die bijna stikte, werd direkt heel vakkundig gehandeld. en werd ook de rust bewaard., chapau ! het personeel was ook heel vriendelijk en hulpvaardig. de fietsen hadden versnellingen, wat heel prettig was met al die heuvels. zeker voor herhaling vatbaar.
7,5
Van der Molen
1
Nederland
augustus 22, 2019
Prima verblijf.
Een.minpunt: vlekkerige vloerbedekking, ontbreken van een haarfohn.
8,8
Lommers
1
Nederland
augustus 04, 2019
We hebben een fijn verblijf gehad en alleen maar goede ervaringen.
6,2
Hermsen
Nederland
juli 22, 2019
7,0
De Rooi Van Gosliga
2
Nederland
juli 20, 2019
Gezellig verblijf
Bij fietsroute duidelijker aangeven waar beginpunt is
8,0
Van den Berkmortel
5
Nederland
juli 11, 2019
Vriendelijk personeel
Kamers wat gedateerd, maar goed hotel, prima eten. Goed arrangement.
9,2
Hoogendoorn
5
Nederland
juli 10, 2019
8,3
van der Zee
1
Nederland
juli 04, 2019
prima hotel goede service en erg vrijndelijke bediening
komen graag nog eens terug.
8,0
Lambregts
Nederland
juli 01, 2019
Vriendelijk personeel
Ideaal om te vertrekken voor fietstochten op Veluwe
8,0
Ten Kate
1
Nederland
juni 24, 2019
prima kamer, fijn bed en goede douche en heerlijk gegeten.
geen
7,2
Van Vulpen
1
Nederland
juni 13, 2019
veblijf goed,geen balcon.Geen bank om even buiten de deur om op te zitten.wel mooie parkeerplaats.
Mijn vrouw (!938) en ik(1932) willen graag even buiten zitten,geen bank,maar wel ruimte ervoor..
10,0
Van de Merlen
België
mei 31, 2019
Het was enorm goed bedankt iedereen die daar geholpen heeft ??
8,0
De Boer
1
Nederland
april 15, 2019
8,0
Felthuis
2
Nederland
april 15, 2019
Aangenaam verblijf in een gastvrij hotel
Gastvrij ontvangen.
7,3
Van der Wal
1
Nederland
april 11, 2019
Prima verblijf. Vriendelijk personeel.
9,0
Hulscher
1
Nederland
april 08, 2019
We zijn zeer tevreden. Ook de hulp van de receptioniste.
Het toilet is erg laag. Het gebruik hiervan koste moeite. Ik heb wel een heup- en knieoperatie achter de rug.
9,0
Boot
2
Nederland
april 07, 2019
Voortreffelijk Hotel, fijne bediening,
Een kleine opmerking, het eten had ietsje warmer gemogen.
8,2
Keereweer
Nederland
maart 27, 2019
Erg goed hotel en prettige bediening bij het avond eten en aan de bar.
De kamer was erg klein en om in bed te komen aan de rechterzijde was te smal en moeilijk in bed te komen.
6,3
Muntjewerf
1
Nederland
maart 24, 2019
kamers zijn goed, eten kan beter
het is teleurstellend dat je flink bij moet betalen voor een ander hoofdgerecht en een bakje salade bij het diner dat inclusief is. het garnituur van dievriesgroenten stelt werkelijk niets voor.
7,8
Booij
1
Nederland
maart 14, 2019
Gezellig mooie ligging vriendelijk personeel en mooie kamer
Wel wat beter ondehoud zou kunnen douche functioneerde niet goed en kamer had lawaai van installaties keuken wij hadden er niet veel last van maar kan voor anderen storend zijn. menu gratis maar als je iets wilt veranderen moet je aardig bijbetalen ook als er vis op staat kun je niet ook gratis wat anders kiezen en elke dag als groente paar boontjes twee struikjes broccoli en wel lekkere gare worteltjes een paar stukjes eten verder goed maar kan beter wel aardig personeel fijne dagen gehad
7,7
Van der Meij
1
Nederland
maart 14, 2019
personeel doet zijn best om het je naar de zin te maken vandaar een prettig verblijf.
Kamer is ietwat gedateerd en de badkamer verdient een opknapbeurt. Ja hoort wel dat het hotel dicht bij de snelweg ligt. Mischien aan ander glas denken of andere geluidsisolerende maatregelen,
9,2
Woestenburg
Nederland
maart 03, 2019
Personeel is heel gastvrij en aardig. Fijn dat er een electrische fiets te huur was.
8,3
Hoogerbrugge
2
Nederland
maart 01, 2019
gezellig hotel ligging rustig
wij zijn zeer tevreden
7,8
Van der Aar
1
Nederland
februari 27, 2019
Vriendelijk personeel,doen hun best. Leuke kamer, Dinner is sober
7,8
Kaaden
1
Nederland
februari 24, 2019
leuk hotel.
Bij het dinee te weinig groenten.
8,3
Engels
1
België
februari 22, 2019
Aangenaam verblijf voor weekend trip Arnhem en Nijmegen.
Lekker diner, zeer verzorgd en lekker, aanzienlijke meerprijs voor andere keuze, maar standaardkeuze is zeer lekker, drankrprijzen zijn economisch voor hotel. Groot restaurant, voldoende uitgebreid ontbijt. Inrichting kamers verouderd maar ok. Op enkele kilometers van centrum Arnhem, makkelijk te bereiken. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
8,2
Boukes
1
Nederland
februari 20, 2019
8,0
Feenstra
1
Nederland
januari 03, 2019
Prima hotel en goed eten
7,7
Wiersum
Nederland
januari 01, 2019
voor herhaling vatbaar
8,0
Duijzer
5
Nederland
december 07, 2018
mooi en schoon hotel op een prachtige lokatie wij komen zeker terug
de ramen kunnen alleen op kiepstand dat vinden wij jammer
7,0
Blok
4
Nederland
november 28, 2018
hotel qua prijs-/kwaliteitverhouding redelijk goed
hele nacht veel hinder door luidruchtige gasten, dit ook bij vertrek gemeld
8,3
Schouten
Nederland
oktober 30, 2018
We hebben ons verblijf heel prettig ervaren. Personeel was heel vriendelijk!
10,0
Daniels
1
Nederland
oktober 29, 2018
6,5
Van Kruchten
2
Nederland
oktober 25, 2018
Redelijk verblijf
Eten van vrijdag 19-10 was ronduit slecht, koud, oude frites, te lang moeten wachten op alles. Dit is door ons ook aangegeven bij vertrek. Zaterdag was aanzienlijk beter. Een gast gaf aan lactose intolerant te zijn. Ze kreeg haar eten en toen de soep op was kreeg ze de soep die ze eigenlijk had moeten krijgen. Wij hebben geklaagd bij aankomst dat verlichting niet werkte op onze kamer. Dan mag je toch verwachten dat ernaar gekeken wordt. Toen we naar bed gingen niets veranderd. Midden in de nacht sprong regelmatig het licht aan, afhankelijk van de slaapstand van een van ons. Zaterdagochtend bleek bij de recept een dame te staan die meteen wist wat er aan de hand was. Schakelaar achter het bed stond niet goed?? Jammer dat dit vrijdagavond niet gecheckt is of gemeld aan ons had ons een onrustige nacht gespaard. Al met al....... redelijk verblijf maar wat mij betreft zeker NIET voor herhaling vatbaar.
7,5
Hoogerbrugge
1
Nederland
oktober 21, 2018
gezellig Hotel
geen opmerkingen in de negatieve zin.personeel heel vriendelijk
9,2
Kruijsse
1
Nederland
oktober 18, 2018
Rustige omgeving, goede parkeergelegenheid, goede bediening en service.
Geen.voldeed in ruime mate aan de verwachting.
8,3
Bijvoet
1
Nederland
oktober 18, 2018
8,0
Overdijkink- Eggermont
5
Nederland
oktober 17, 2018
Het verblijf was goed, schone kamer en prima douche
bediening bij diner was bijna hilarisch. We zeiden tegen elkaar, hebben ze die mensen van de markt geplukt. Niet echt professioneel. Het avond eten was heerlijk, het ontbijt vonden we wat aan de magere kant.
9,7
Jorritsma
1
Nederland
oktober 16, 2018
Het was prima.
Onder de verwarming was niet goed gezogen.
9,2
Kramer
1
Nederland
oktober 08, 2018
Mooi fietsomgeving dichtbij Openluchtmuseum en de Hoge Veluwe ,
Prima verblijf en vriendelijk personeel . Uitstekend en heerlijk eten.
7,7
Van Kins
1
Nederland
oktober 03, 2018
kortom een prettig verblijf
6,5
Visscher
Nederland
oktober 02, 2018
redelijk.
het ontbijt was prima, maar het 3 gangen diner is ons erg tegen gevallen. Ondanks dat we moesten bij betalen. b.v. een klein portie patat voor 2 personen, was 1 persoon nog te weinig. Ook het toetje viel dik tegen. We zullen daarom nooit weer een boeking waarbij het diner is inbegrepen.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.