Postillion Hotel Arnhem

Europaweg 25, 6816 SL, Arnhem, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Postillion Hotel Arnhem

Totale hotel score:

7.7
Gebaseerd op 295 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Postillion Hotel Arnhem.

Opbouw score Postillion Hotel Arnhem :

Algemene waardering

7.7
 

Ligging

7.6
 

Service

8.1
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.0
 

Eten

7.7
 

Kamers

7.1
 
Resultaten 1 - 50 van 295
7.2
Van Vulpen
1
Nederland
juni 13, 2019
veblijf goed,geen balcon.Geen bank om even buiten de deur om op te zitten.wel mooie parkeerplaats.
Mijn vrouw (!938) en ik(1932) willen graag even buiten zitten,geen bank,maar wel ruimte ervoor..
10.0
Van de Merlen
België
mei 31, 2019
Het was enorm goed bedankt iedereen die daar geholpen heeft ??
8.0
De Boer
1
Nederland
april 15, 2019
8.0
Felthuis
2
Nederland
april 15, 2019
Aangenaam verblijf in een gastvrij hotel
Gastvrij ontvangen.
7.3
Van der Wal
1
Nederland
april 11, 2019
Prima verblijf. Vriendelijk personeel.
9.0
Hulscher
1
Nederland
april 08, 2019
We zijn zeer tevreden. Ook de hulp van de receptioniste.
Het toilet is erg laag. Het gebruik hiervan koste moeite. Ik heb wel een heup- en knieoperatie achter de rug.
9.0
Boot
2
Nederland
april 07, 2019
Voortreffelijk Hotel, fijne bediening,
Een kleine opmerking, het eten had ietsje warmer gemogen.
8.2
Keereweer
Nederland
maart 27, 2019
Erg goed hotel en prettige bediening bij het avond eten en aan de bar.
De kamer was erg klein en om in bed te komen aan de rechterzijde was te smal en moeilijk in bed te komen.
6.3
Muntjewerf
1
Nederland
maart 24, 2019
kamers zijn goed, eten kan beter
het is teleurstellend dat je flink bij moet betalen voor een ander hoofdgerecht en een bakje salade bij het diner dat inclusief is. het garnituur van dievriesgroenten stelt werkelijk niets voor.
7.8
Booij
1
Nederland
maart 14, 2019
Gezellig mooie ligging vriendelijk personeel en mooie kamer
Wel wat beter ondehoud zou kunnen douche functioneerde niet goed en kamer had lawaai van installaties keuken wij hadden er niet veel last van maar kan voor anderen storend zijn. menu gratis maar als je iets wilt veranderen moet je aardig bijbetalen ook als er vis op staat kun je niet ook gratis wat anders kiezen en elke dag als groente paar boontjes twee struikjes broccoli en wel lekkere gare worteltjes een paar stukjes eten verder goed maar kan beter wel aardig personeel fijne dagen gehad
7.7
Van der Meij
1
Nederland
maart 14, 2019
personeel doet zijn best om het je naar de zin te maken vandaar een prettig verblijf.
Kamer is ietwat gedateerd en de badkamer verdient een opknapbeurt. Ja hoort wel dat het hotel dicht bij de snelweg ligt. Mischien aan ander glas denken of andere geluidsisolerende maatregelen,
9.2
Woestenburg
Nederland
maart 03, 2019
Personeel is heel gastvrij en aardig. Fijn dat er een electrische fiets te huur was.
8.3
Hoogerbrugge
2
Nederland
maart 01, 2019
gezellig hotel ligging rustig
wij zijn zeer tevreden
7.8
Van der Aar
1
Nederland
februari 27, 2019
Vriendelijk personeel,doen hun best. Leuke kamer, Dinner is sober
7.8
Kaaden
1
Nederland
februari 24, 2019
leuk hotel.
Bij het dinee te weinig groenten.
8.3
Engels
1
België
februari 22, 2019
Aangenaam verblijf voor weekend trip Arnhem en Nijmegen.
Lekker diner, zeer verzorgd en lekker, aanzienlijke meerprijs voor andere keuze, maar standaardkeuze is zeer lekker, drankrprijzen zijn economisch voor hotel. Groot restaurant, voldoende uitgebreid ontbijt. Inrichting kamers verouderd maar ok. Op enkele kilometers van centrum Arnhem, makkelijk te bereiken. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
8.2
Boukes
1
Nederland
februari 20, 2019
8.0
Feenstra
1
Nederland
januari 03, 2019
Prima hotel en goed eten
7.7
Wiersum
Nederland
januari 01, 2019
voor herhaling vatbaar
8.0
Duijzer
5
Nederland
december 07, 2018
mooi en schoon hotel op een prachtige lokatie wij komen zeker terug
de ramen kunnen alleen op kiepstand dat vinden wij jammer
7.0
Blok
4
Nederland
november 28, 2018
hotel qua prijs-/kwaliteitverhouding redelijk goed
hele nacht veel hinder door luidruchtige gasten, dit ook bij vertrek gemeld
8.3
Schouten
Nederland
oktober 30, 2018
We hebben ons verblijf heel prettig ervaren. Personeel was heel vriendelijk!
10.0
Daniels
1
Nederland
oktober 29, 2018
6.5
Van Kruchten
2
Nederland
oktober 25, 2018
Redelijk verblijf
Eten van vrijdag 19-10 was ronduit slecht, koud, oude frites, te lang moeten wachten op alles. Dit is door ons ook aangegeven bij vertrek. Zaterdag was aanzienlijk beter. Een gast gaf aan lactose intolerant te zijn. Ze kreeg haar eten en toen de soep op was kreeg ze de soep die ze eigenlijk had moeten krijgen. Wij hebben geklaagd bij aankomst dat verlichting niet werkte op onze kamer. Dan mag je toch verwachten dat ernaar gekeken wordt. Toen we naar bed gingen niets veranderd. Midden in de nacht sprong regelmatig het licht aan, afhankelijk van de slaapstand van een van ons. Zaterdagochtend bleek bij de recept een dame te staan die meteen wist wat er aan de hand was. Schakelaar achter het bed stond niet goed?? Jammer dat dit vrijdagavond niet gecheckt is of gemeld aan ons had ons een onrustige nacht gespaard. Al met al....... redelijk verblijf maar wat mij betreft zeker NIET voor herhaling vatbaar.
7.5
Hoogerbrugge
1
Nederland
oktober 21, 2018
gezellig Hotel
geen opmerkingen in de negatieve zin.personeel heel vriendelijk
9.2
Kruijsse
1
Nederland
oktober 18, 2018
Rustige omgeving, goede parkeergelegenheid, goede bediening en service.
Geen.voldeed in ruime mate aan de verwachting.
8.3
Bijvoet
1
Nederland
oktober 18, 2018
8.0
Overdijkink- Eggermont
5
Nederland
oktober 17, 2018
Het verblijf was goed, schone kamer en prima douche
bediening bij diner was bijna hilarisch. We zeiden tegen elkaar, hebben ze die mensen van de markt geplukt. Niet echt professioneel. Het avond eten was heerlijk, het ontbijt vonden we wat aan de magere kant.
9.7
Jorritsma
1
Nederland
oktober 16, 2018
Het was prima.
Onder de verwarming was niet goed gezogen.
9.2
Kramer
1
Nederland
oktober 08, 2018
Mooi fietsomgeving dichtbij Openluchtmuseum en de Hoge Veluwe ,
Prima verblijf en vriendelijk personeel . Uitstekend en heerlijk eten.
7.7
Van Kins
1
Nederland
oktober 03, 2018
kortom een prettig verblijf
6.5
Visscher
Nederland
oktober 02, 2018
redelijk.
het ontbijt was prima, maar het 3 gangen diner is ons erg tegen gevallen. Ondanks dat we moesten bij betalen. b.v. een klein portie patat voor 2 personen, was 1 persoon nog te weinig. Ook het toetje viel dik tegen. We zullen daarom nooit weer een boeking waarbij het diner is inbegrepen.
5.3
Heitmeijer-Brinkman
2
Nederland
oktober 01, 2018
Erg gedateerd hotel. Eten slecht. Menu valt erg tegen gezien wat we er voor hebben betaald.te weinig stroompunten op kamer.
Koude mosterdsoep: teruggestuurd. Wanneer je een entrecote medium besteld verwacht je geen doorbakken lapje filet. Geen drankenkaart. Het menu voor deze reis was een dagmenu met 3 gangen en telkens keuze uit 2. De volgende dag dagmenu 2 met 1 dagmenu hetzelfde als de dag ervoor. Dus maar heel weinig keuze.
7.7
Geerts
1
Nederland
september 26, 2018
8.5
Van Dam
Nederland
september 21, 2018
Prima gehad, Lèkker geslapen!
We waren er niet voor ‘t eerst, vast niet voor ‘t laatst!
8.5
Van der Wulp
1
Nederland
september 18, 2018
Fijn hotel. Misschien de kamers wat gedateerd, maar wel schoon. Heerlijk gegeten
8.5
De Zeeuw
1
Nederland
september 17, 2018
Gezellig , vriendelijk personeel, beetje gedateerd,maar wel schoon, we hebben er gezellig gefietst, mooie omgeving.
Geen last van verkeer, zit kort bij de snelweg, s nachts lekker stil, we hebben prima geslapen.Goede fietsenberging met mogelijkheid om accu op te laden.We hebben genoten in het hotel als er buiten van ons 3 daagse uitstapje.!!!
7.7
Halsema
1
Nederland
september 17, 2018
GOED
Het hotel is wat gedateerd eetzaal met stoelen waar de wieltjes misten en vloerbedekking moet gereinigd worden of vernieuwd en hier en daar een kwastje verf
8.7
Kroeze
1
Nederland
september 16, 2018
Fijn verblijf met goede zorg en aandacht van de receptioniste 's morgens
Bediening bij het diner was niet ingesteld op de hoeveelheid gasten waarbij professionaliteit ver te zoeken is en juist daardoor wel charmant.
7.3
Warink-Scheffers
4
Nederland
september 14, 2018
Prima maar niet bijzonder
De prijs-kwaliteitverhouding was prima. Erg vriendelijk personeel. Kamers wel enigszins gedateerd. Dit was een leuke aanbieding en het zeker waard maar ik zou er niet de volle prijs voor betalen.
5.5
van Valen
1
Nederland
september 13, 2018
verouderd, opknapbeurt nodig
arrangement met 2 keer 3 gangendiner, geen keuze of behoorlijk bijbetalen. Geen keuze uit vlees , vis of vega. Wat je kreeg smaakte wel goed. Niet alle personeelsleden in restaurant vriendelijk, werden fouten gemaakt, niet bij ons: eetgasten werden vergeten of het eten moest terug naar de keuken. Ontbijtbuffet was heel goed. Toiletspoeling bleef vaak doorgaan, werkte niet goed in onze verouderde kamer, doorgegeven . De achteringang vanaf de fietsenstalling was smerig en oud. Keurige fietsen voor 1 dag in het arrangement, niet ingebruikt, eigen mee, alleen mijn man heeft bijbetaald voor 1 dag een electrische, de routes op de Hooge Veluwe die in het hotel liggen 50 km zijn alleen net haalbaar, na 45 km is de accu leeg! Ook doorgegeven bij de receptie, een oplader meegeven? Ligging tussen de snelwegen, je hoort het verkeer in de mooie bosrijke omgeving.
6.5
Vording
1
Nederland
september 11, 2018
gebouw en inventaris moet hoognodig gerenoveerd/vernieuwd worden. vriendelijk personeel. weinig groente.
zie hierboven.
7.3
Pesch
1
Nederland
september 11, 2018
Redelijk hotel. Kamers vonden we wat krap.
Bij het goedkope arrangement hoorden 2 gratis diners. De eerste dag hadden we een voorgerecht van soep of Carpaccio [€ 6,50 toeslag]. Daar wij van soep houden kozen we soep. Als hoofdgerecht konden we kiezen uit rode mul [visgerecht] of entrecote. Daar wij niet van vis houden kozen we entrecote, maar daar zat een toeslag op van € 8,50 per persoon. Dat vonden wij eigenlijk verlakkerij, want dat is dus niet gratis. Voor mijn part hadden ze een bal gehakt of een gordon bleu op het menu gezet, maar dan zonder toeslag. Op grond daarvan zou ik zeggen: "Doe de aanbieding dan maar zonder gratis diners", dan valt dit in elk geval niet tegen.
8.7
Boessenkool
1
Nederland
september 10, 2018
Perfect hotel en perfecte service. Lekker uitgebreid ontbijt en goed diner. Al het personeel een pluim.
8.7
De Vries
1
Nederland
september 06, 2018
netjes
word al wat oud
8.0
Ike
1
Nederland
september 04, 2018
We hebben genoten van een wweekendje Postillion.
Ik heb geen op- of aanmerkingen.
7.5
Davenschot
1
Nederland
augustus 25, 2018
Verblijf goed, prima binnenkomst en heel vriendelijk ontvangst.
Onze standaard kamer was overboekt naar comfort. In deze kamers is het alleen mogelijk om staand in het bad te douchen, omdat mijn vrouw de hoge instap niet kon maken is terug geboekt naar standaard. Voor deze kamer de volgende opmerkingen: Staande schemerlamp stond te wankelen op de voetplaat Flinke vlek in vloerbedekking en spinrag in een hoek Geen contactdoos bij bed voor wekker o.d. Uitzicht zomers plm 3 meter i.v.m. bomen (erg donker) Weinig ruimte naast bed plm 40 a 50 cm. maar ondanks deze opmerking toch ruim voldoende.
7.5
Peters
Nederland
augustus 24, 2018
goed vriendelijk personeel
weinig keus bij menu of flink bijbetalen maar wat je kreeg was prima verzorgd
6.2
Van Den Berg
1
Nederland
augustus 24, 2018
Het is gedateerd het eten is minimaal ligging niet geschikt voor gewone fietsen het geheel viel niet mee
Het is meer een motel de kaart is zeer beperkt
7.5
Hanegraaf
1
Nederland
augustus 21, 2018
Prima, mooie fietsen .

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur