fbpx

Postillion Hotel Amersfoort - Veluwemeer

Strandboulevard 3, 3882 RN, Putten, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Postillion Hotel Amersfoort - Veluwemeer

Totale hotel score:

8,0
Gebaseerd op 563 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Postillion Hotel Amersfoort - Veluwemeer.

Opbouw score Postillion Hotel Amersfoort - Veluwemeer :

Algemene waardering

8,0
 

Ligging

8,4
 

Service

8,4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,2
 

Eten

8,0
 

Kamers

7,3
 
Resultaten 1 - 50 van 563
8,3
Van der plaats
1
Nederland
juni 27, 2020
vriendelijk personeel,prima restaurant/ontbijt,gunstige ligging
6,7
Maathuis
1
Nederland
juni 27, 2020
Matig hotel geen vier sterren waardig
Kamer was niet echt schoon Het terras bij de kamer was echt vies
9,3
De Bruin
Nederland
december 02, 2019
In 1 woord : GEWELDIG .
Mooie locatie, vriendelijke medewerkers. Mooi gerestaureerd hotel.
9,0
Jansen
1
Nederland
november 21, 2019
prachtig hotel met heel vriendelijk personeel
8,7
Kool
1
Nederland
november 08, 2019
7,8
Bokma Keizer
Nederland
november 07, 2019
Hartelijk personeel, zeer gastvrij ontvangen!
8,8
Nijssen
5
België
november 07, 2019
Kamers recent gerenoveerd. Eten goed verzorgd. Vriendelijk personeel.
8,0
May
1
Nederland
november 05, 2019
Prima verblijf gehad in dit hotel
Minpuntje is dat het 3-gangen diner het dagmenu is. Fietsen waren niet al te best. WIFI op de kamer was erg slecht, verder in het hotel was het wel goed.
7,8
De Vries
1
Nederland
oktober 31, 2019
Wij hebben ons prima vermaakt met o.a. uitstapjes naar Amersfoort, museum,s bezocht en gewinkeld.
9,0
Broersen
1
Nederland
oktober 29, 2019
7,7
Akke
1
Nederland
oktober 28, 2019
Prima hotel, mooie ligging
Jammer dat eten in bufetvorm was. Misschien goed om dit te vermelden.
8,2
Lubbers
Nederland
oktober 28, 2019
Fijn verblijf
Fijn verblijf gehad. Eten in buffetvorm was een pilot maar door ons als goed ervaren. Alles werd steeds netjes bijgevuld. Prima kamers en fijne bedden. Wij komen zeker nog eens terug.
7,8
Mijnendonckx
2
België
oktober 27, 2019
Wij zijn zeker en vast tevreden.
Wij waren in 2015 ook in dit hotel (eveneens via aanbieding GoedVerblijf). Toen was het een "a la carte restaurant" met in het arrangement: "2x smakelijk driegangendiner (keuze van de chef)". Nu experimenteert het hotel met een buffetvorm maar daar hebben ze (voorlopig?) toch nog onvoldoende ervaring mee. Het aanbod is voor een buffetvorm eerder beperkt; het eten was zeker "niet warm genoeg" en er werd eigenlijk ook toch niet tijdig aangevuld. Wij waren in 2015 vast en zeker veel enthousiaster over het culinaire aspect. Toen waren ook kamers voorzien langs de kant van het meer, en ook dat is "leuker", maar heeft ons niet gestoord. Wij weten voor welke prijs wij daar zijn en verwachten dan ook niet dat wij "voor een dubbeltje op de eerste rij" zouden hoeven te zitten :-). Algemeen zijn wij best tevreden maar adviseren het hotel toch bij de "keuze van de chef" te blijven, of anderszins de buffetformule toch te optimaliseren. Beleefde groeten, Robert Mijnendonckx
8,2
De Vocht
1
Nederland
oktober 25, 2019
Wij hebben en fijn weekend gehad met een leuk arrangement!
Beroepsmatig heb ik als pensionado een paar opmerkingen. Wij hadden kamer 250. Het duurt lang voor er warm water kwam. Douchedeur sloot niet. Geen afschot in de douchevloer. Technisch roostertje ontbrak! Ik hoop dat deze opmerkingen meegenomen zijn bij de oplevering ?!
9,0
Dickens
6
Nederland
oktober 24, 2019
Prima verblijf en zeer goed en attent personeel lekker eten en drinken
Prima niets op te merken
8,8
Jansen
1
Nederland
oktober 23, 2019
prachtig gerenoveerd hotel
vriendelijk personeel.prachtige kamer met uitzicht op het veluwemeer.
8,2
Boer
5
Nederland
oktober 22, 2019
Viel reuze mee!!!
Enigste nadeel...... muziek
8,2
Westra
7
Nederland
oktober 18, 2019
Heerlijk verblijf gehad, mooie kamer en badkamer, goed restaurant, prettige ontvangst. Een aanrader.
9,0
De Haan
1
Nederland
oktober 11, 2019
Gewoon een goed arrangement
Fijn en service gevoelig bedrijf, echt schoon zijn de kamers. Kortom je voelt je thuis. Wij hadden zo onze bedenkingen over de plaats Putten, dat is fout, het is een prettige plaats. Westers!
8,0
Verton
Nederland
oktober 10, 2019
kamer was schoon, eten prima, ligging hotel goed
9,3
Van Nieuwenhuizen
1
Nederland
oktober 10, 2019
uitstekend
jammer dat er geen glutenvrij gebakje of koekje was.
8,0
Van Beusekom
5
Nederland
oktober 10, 2019
Mooi hotel met vriendelijk personeel, het was heerlijk vertoeven dus!
Een paar suggesties om het verblijf te nog aangenamer te maken. Het zou handig zijn als er een handdoekenrekje komt naast de wastafel. Zodat de kleine gebruikte handdoek niet op een hoop hoeft te liggen. Voor ouderen zoals wij was de kamer in de gangen moeilijk terug te vinden. Geen herkenningspunten van bv een schilderij, maar allemaal dezelfde kleuren op de grond en de deuren. De briefjes die er hangen zijn wat klein om vlug te kunnen lezen als je langsloopt. Deze dingen zouden het comfort tijdens het verblijf zeker veraangenamen en resulteren in een hogere beoordeling.
10,0
Van de Graef
Nederland
oktober 08, 2019
Mooi gerenoveerd hotel met compleet vernieuwde kamers van alle gemaaken voorzien. Goede bedden en fijne badkmer.
9,8
Van der Avoort
1
Nederland
oktober 06, 2019
Even een paar dagen ontspannen in een prima hotel
8,7
Schnieders
1
Nederland
september 29, 2019
familiaire sfeer en moderne, schone kamers, prima bevallen !
8,8
Onderwater
7
Nederland
september 26, 2019
Mooie locatie bij mooi weer.
Achtergrond muziek noisy. Geschreeuw van zangeressen die je niet kan verstaan.
8,3
De Leeuw
1
Nederland
september 25, 2019
Mooie kamer met prachtig uitzicht over het water.
Bijna alleen maar plussen. Zoals vaker is het personeel wisselend. Meestal prima, een enkeling had vast zijn dag niet.
9,0
Werry
1
Nederland
september 24, 2019
prachtig gelegen aan het water; wandelen naar stad saai en ver. kwaliteitshotel
Prijs arrangement zeer goed.
8,0
Janssen
1
Nederland
september 24, 2019
Mooie locatie aan het Veluwe meer met goed eten.
7,8
Klappe
1
Nederland
september 24, 2019
prima voor herhaling vatbaar
9,0
Tabak
1
Nederland
september 23, 2019
WIJ HEBBEN HET ERG LEUK GEHAD ALLES WAS GOED PERSONEEL HEEL VRIENDELIJK KOMEN GRAAG TERUG
10,0
Van Hof
1
België
september 23, 2019
Gewoon niks op af te keuren. Top hotel met heel vriendelijk en behulpzaam personeel.Wij komen zeker terug...
7,8
Baltissen
5
Nederland
september 23, 2019
Wij hebben hele fijne dagen gehad.
9,6
Van Keulen
1
Nederland
september 21, 2019
Prima verblijf
Jammer, dat het regende! Ze hielden de fietsen voor ze ons vast voor de andere dag!
9,7
Poeth
2
Nederland
september 19, 2019
8,8
Langenhuijsen
5
Nederland
september 18, 2019
Genoten , heerlijke dagen geweest .
Alleen op twee kamers hadden we last van riool lucht, ook beneden in de dames toiletten ! Jullie hadden wel luchtreiniger maar geen succes, hopelijk kan de loodgieter hier iets aan doen..
9,0
Van der Venne
1
Nederland
september 18, 2019
Geweldig verblijf gehad, vriendelijk personeel en schone ruime kamers.
Mooie omgeving en prachtige ligging
10,0
Lamers
1
Nederland
september 10, 2019
Perfect.
Vriendelijk personeel, frisse comfort kamer, mooie omgeving, prima ontbijt en diner, niet overdreven duur. Heel fijne dagen gehad. Goed Verblijt had een prima arrangement, dank hiervoor. fam. Lamers
7,8
Weijen
1
Nederland
september 09, 2019
De kamer en bedden prima,en het ontbijt geweldig maar het 2 maal 3 gangen diner echt onder de maat. Als we dit hadden geweten hadden we alleen 2 overnachtingen met ontbijt geboekt.Het was echt slecht.
We hebben dit ook gemeld bij de bediening die ons ernaar vroeg.De eerste avond kregen we rundvlees ,met een klein hoopje puree en 2 stukken bijna rauwe peen dat met de grootste moeite nog niet te snijden was en een bak onverzorgde sla.De tweede avond kip stukken aan een spies die met een te dikke laag pindasaus was overgoten met een onverzorgde uitziende slamassa en frites!!! Maar wel een lekker dessert met ijs.Waarom dit arrangement niet aangeboden met 1 diner dat in verhouding staat met de rest in plaats van 2 waar gasten over teleurgesteld zijn.Wij waren een paar jaar eerder bij u en toen was het prima. Dit doen we dus geen volgende keer ,Jammer!!
7,8
Van Eekelen
1
Nederland
september 09, 2019
Een paar dagen/nachten ontzorgen in een prachtige kamer.
De lift gaat wel tot de verdieping met kamers. Gaat men met de trap dan komt men eerst op de afdeling met vergaderruimtes en moet men afdalen naar de verdieping met kamers. Dit was voor ons niet erg, echter de mensen van de vergaderruimtes keken wel op dat er een paar gasten over hun verdieping liepen.
9,0
Van den Boogaard
1
Nederland
september 09, 2019
mooie gerenoveerde kamer en prima eten
Nespresso apparaat en tijdschriften op de kamer.
8,3
Peters
1
Nederland
september 09, 2019
Mooi hotel, prima ontbijt.
9,0
Janssen
Nederland
september 08, 2019
Perfect geen opmerkingen
N.v.t.
9,0
Toonen
1
Nederland
september 07, 2019
Goed door gegeven dat mijn man gluten vrij moet eten maar er was slecht voor brood gezorgd 6 sneetjes waren er voor 4 maaltijden voor een watma maaltijd en voor een ontbijt was er brood voor het volgende ontbond was alles op
Zie hier boven
8,0
Paardekooper
1
Nederland
september 06, 2019
Mooi vernieuwd hotel met prachtig uitzicht
Super genoten van de heerlijke kamer en de mooie liggen. Prachtige fietsroutes. Vriendelijke receptie. Klein minpuntje: de bediening in het restaurant was denk ik onderbemand. Voor de rest: hou zo vol!!
8,3
Bosma
1
Nederland
september 04, 2019
Ruime kamers, gunstige ligging, pro.a service
Snel het terras afmaken in nieuw gedeelte en een koelkastje op de kamer.
9,3
Van Dijken
1
Nederland
september 04, 2019
Prima verblijf gehad. Leuke en gastvrije medewerkers. Mooie omgeving.
We hadden kamer 009. Was gerenoveerd en een beetje klein. Was net 1 van de weinige kamers zonder terrasje. Erg jammer.
7,0
Weijermars
1
Nederland
september 03, 2019
Heerlijk aan het water, jammer van de overlast door de verbouwing
We vonden €5, - voor een flesje water naast ons wijntje wel erg prijzig. Helaas de nodige geluidsoverlast tijdens het verblijf door de renovatiewerkzaamheden. Kamers worden blijkbaar voorafgaande aan het gebruik door een nieuwe logee niet gecontroleerd op schade, wat vervolgens bij vertrek voor een vervelende confrontatie heeft gezorgd. Wij gingen er vanuit dat de schade het gevolg was van de verbouwing.
10,0
Jacobs
2
Nederland
september 03, 2019
8,5
Kaijim
1
Nederland
september 02, 2019
Het was heel leuk.Mooie locatie.Hebben genoten

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.