Postillion Hotel Amersfoort - Veluwemeer

Strandboulevard 3, 3882 RN, Putten, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Postillion Hotel Amersfoort - Veluwemeer

Totale hotel score:

8.0
Gebaseerd op 489 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Postillion Hotel Amersfoort - Veluwemeer.

Opbouw score Postillion Hotel Amersfoort - Veluwemeer :

Algemene waardering

7.9
 

Ligging

8.4
 

Service

8.3
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.1
 

Eten

7.9
 

Kamers

7.1
 
Resultaten 1 - 50 van 489
7.8
Verkleij
Nederland
juni 01, 2019
Hotel en kamers een beetje gedateerd, maar er werd volop gewerkt aan renovatie of vernieuwing
8.0
Kerkhofs
Nederland
mei 27, 2019
Goed verblijf ...een goede aanrader...
Ondanks dat er een grote verbouwing plaats vond...toch volop kunnen genieten...daarvoor een 25% kortingsbon gekregen voor een volgende keer...
8.5
Dubois
1
Nederland
mei 24, 2019
Goed
Enorm bereidwillig en vriendelijk personeel . Ondanks dichtbij snelweg een prachtige ligging aan het water en prima fietsomgeving . Echt aan te bevelen Gr Jos, Débora en hond Cognac
7.8
Van den Eikel
Nederland
maart 25, 2019
Het is een heel mooi verblijf jammer dat we buiten om moesten was niet gezegd dat er verbouwd werd .
Ik ben naar de receptie geweest en gezegd dat het niet tegen ons gezegd was van het verbouwen daar tegen hebben we het nog heel leuk gehad .maar er sta wat tegenover dat vinden wij heel aardig we hopen in het najaar weer terug te komen dan krijgen Wii 25% korting dat vinden wij toch een hele goede service inverband door de verbouwing .
8.2
Van den Heuvel
1
Nederland
maart 10, 2019
Uitstekend weekend gehad op een prachtige locatie met een uitstekende service.
Een kleine opmerking hebben we ten aanzien van de bedden. Dit waren "losse eenpersoonsbedden" waar wij liever een 2 persoons bed hadden gehad. Verder waren de bedden iuitstekend.
8.8
Thijssen
1
Nederland
maart 09, 2019
Super vriendelijk en behulpzaam personeel, heerlijk eten en prima ontbijtbuffet, wat wil je nog meer
Vooral de vriendelijkheid springt er uit. Prima hotel voor een kort verblijf en prima uitgangspunt voor verkenningen van de ruime omgeving. Al meerdere keren naar volle tevredenheid verbleven.
8.3
Quanten
1
België
februari 26, 2019
goed hotel, zeker voor de prijs!
badkamer echt oud-dated. Fietsenstalling niet onderhouden, sommige fietsen onder de vogelenpoep. Jammer.
9.0
Van Ouwerkerk
1
Nederland
februari 25, 2019
We hebben erg genoten van het super vriendelijke en behulpzame personeel. Het ontbijt als wel het diner was klasse. Aan het diner was aandacht aan besteed en het ontbijt was lekker en uitgebreid
Het enige minpuntje was dat als je na negen uur ging ontbijten er niet werd bijgevuld.
8.3
Arts
1
Nederland
februari 21, 2019
Centraal gelegen en in mooie omgeving. Goed uitgangspunt voor fietstochten. Vriendelijk personeel.
Hotel vraagt onderhoud.
8.0
De Boer-de Vries
1
Nederland
februari 20, 2019
Super leuke. dagen gehad,voor herhaling vatbaar
7.2
Hoffman
1
Nederland
januari 30, 2019
Dit hotel is erg koud , de kamers ook her restaurant
Glutenvrij eten was prima
8.0
Daniels
1
Nederland
januari 06, 2019
Dik tevreden was goed dank u wel
7.8
Van der Velden
1
Nederland
januari 04, 2019
Ik heb dat hieronder gedaan bij opmerkingen
Alles was op zich prima. Begreep dat er begonnen wordt met opknappen kamers enz. en dat is wel nodig. Ook de gangen naar de kamers toe waren wat somber en gedateerd. Maar verder niks dan lof
7.7
Moret
1
Nederland
december 31, 2018
Het was ons aangenaam, met vriendelijke personeel. hadden zelf geen kinderen mee, dus kan niet verder over een oordeel geven.
De kamer ruim, alleen , in het vervolg beter stoelen iets meer konfortabel .En de instap naar de bad voor ons te hoog, wij zijn al boven de 70, en hebben leuke vrienden daar mogen ontmoeten.
8.3
Meijer
1
Nederland
december 31, 2018
Eenvoudig maar voldeed aan onze verwachtingen. Vriendelijk personeel.
Verwarming matig warm te krijgen. Verf op radiator wasruimte gebladderd. Derde overnachting was eenvoudig te cancelen in verband met begrafenis op donderdag.
9.2
Siebelink
1
Nederland
december 16, 2018
Mooie ligging, rustig op kamers/ gang, zeer vriendelijk personeel erg gastvrij en behulpzaam.
Dit weekendje weg hadden we gekregen van familie omdat wij 12,5 jaar getrouwd waren en mijn man 50 werd. Omdat ik slecht ter been was konden wij helaas geen gebruik maken van de fietsen verhuur die hier bij in zat. Hebben ze dit goed gemaakt door onze eerste avond daar te eten (wat ook bij het weekend in zat) ipv 3 gangen diner een 4 gangen diner, en als verrassing bij het dessert een vuurspetter staaf. Dit was geweldig! Wij hebben heerlijk genoten van dit weekendje weg. Een echte aanrader naar dit hotel heen te gaan.
8.0
Holleboom
1
Nederland
november 30, 2018
kamer 108 is ouderwets en niet logisch ingedeeld. Tweepersoons bed hobbelig.
8.3
Van Heezik
1
Nederland
november 28, 2018
uitstekend nog uit voor een tweede bezoek.
kamers zijn wel gedateerd, cv badkamer werkte niet, kamer was slecht te verwarmen.
7.7
Couvee
1
Nederland
november 23, 2018
Wij hebben ons prima vemaakt in het hotel. Heel vriendelijk personeel. De badkamer m.n. de wanden zijn erg gedateerd. In de kamer misten wij een tweede kastje naast het bed. Eten was ruim voldoende. Prima routes voor de fiets en wandelingen
We hebben vrijwel geen kinderen gezien.
7.5
Engbers
1
Nederland
november 15, 2018
etend uitstekend personeel vriendelijk.Kamers een beetje gedateerd
betreft de kamers beschadigingen aan houtwerk mag bijgewerkt worden naar mijn mening.Tegels douche erg gedateerd mag ook wel een witter tegel worden.
8.3
Slot
1
Nederland
november 14, 2018
Erg vriendelijk personeel
7.8
Knijpstra
Nederland
november 12, 2018
Prima verblijf vriendelijk personeel
7.8
Dikkerboom
2
Nederland
november 12, 2018
We hebben een prettig verblijf gehad!
De badkamers zijn zeer gedateerd, schimmel in de douches. Kamers netjes en schoon Restaurant, erg vieze vloerbedekking en dat komt toch niet erg fijn over. Bediening etc vriendelijk en correct, prima dus! Bij ons zat het diner er bij inbegrepen. Het eten was goed, toch wel beetje jammer dat er geen keuze mogelijkheid was.
9.0
Desmedt
1
België
november 02, 2018
Steeds tevreden zoals de vorige jaren. Wij komen zeker nog terug (bij goede aanbiedingen van goedverblijf)
5.2
De Kerf
2
Nederland
november 02, 2018
hotel is reeds de 5 keer goede verblijfplaats
wat mij tegen houd om nog een arregement te doen via jullie is dat het eten dat bij dat menu hoort op niks trok dus maar van de kaart moeten bestellen wat voor 4 personen en suplement betrof van €140 ,dus hebben jullie geen goede afspraken wat het eten bij deze vestiging .
7.7
Otten
1
Nederland
oktober 31, 2018
7.8
Bontekoning
2
Nederland
oktober 30, 2018
Zeer prettig verblijf
9.0
Smits
Nederland
oktober 30, 2018
Heel relaxed en gemoedelijk thuis komen
7.7
De Rooij
1
Nederland
oktober 30, 2018
8.8
Vereerstraeten
1
België
oktober 28, 2018
het was dik in O.K
4.7
Van der weide
Duitsland
oktober 26, 2018
Niet hoogwaardig
Hoofdgerecht was lauw tweede dag was de soep lauw. Opmerkingen worden wel gemaakt dat er te weinig keukenpersoneel is door ziekte maar daardoor wordt eten niet lauw volgens ons. Op de lauwe soep kregen wij te horen dat het een gemiste kans was. Tevens zijn we verbaast over het verschil in bijbetaling op een fiets met ondersteuning In het arrangement zit een gewone fiets neem je een fiets met indersteuning 15 euro In het hotel hangt een bord met tarief fietshuur 12.50 en een fiets met ondersteuning 25.00 euro verschil is 12.50 waarom moet ik dan 15.00 euro betalen. Vr.gr.jannes
7.5
Boksman
1
Nederland
oktober 25, 2018
prima gehad alleen waren de bedden te zacht slecht geslapen en rug pijn daardoor
9.8
Beyers
1
België
oktober 24, 2018
Mooi gelegen hotel ,ontspannend en rustig
WIj genoten enkele rustige dagen met een mooie fietstocht rond het Wuldernauw en een stukje Horsterwold (dank voor de fietsen). Een heerlijk ontbijt met ' s avond een heerlijke driegangen menu geserveerd. Vriendelijk en tegemoetkomend personeel Als slot op de laatse avond een prachtige zondondergang met mooie vergezicht over het meer vanop het uitnodigend en ruime terras Speciale dank voor het personeel en de Hollandse gastvrijheid
8.7
Van Zwienen-Schoonderbeek
Nederland
oktober 11, 2018
Goede ligging, mooi weer, goede verzorging. Goede bedden. Fijn weekend gehad, dankzij uw medewerking
8.2
Hakof
1
Nederland
oktober 07, 2018
prettig verblijf
ontbijt buffet prima diner voor en nagerecht goed maar hoofdgerecht eerste dag met biefstuk zeer slecht heel slechte kwalitijd tweede dag met zeebaars nog slechter lijkt mij verstandig die kok te vervangen en dit is een afbreuk voor dit mooie hotel en wij weten zeker dat we daar de enigste niet in zijn gr fam Hakof
9.2
Kramer
1
Nederland
oktober 06, 2018
Vriendelijk en goed personeel .
Prima verblijf en prachtige kamer met balkon en uitzicht over het Veluwemeer.
6.3
Benjamins
Nederland
oktober 06, 2018
oude kamer
heel weinig keuze met het eten
7.7
Schoonbrood
6
Nederland
oktober 05, 2018
Prima hotel , alleen jammer dat er honden in het restaurant mogen
7.2
Prins
1
Nederland
oktober 01, 2018
mooie ligging
Receptie niet erg gastvrij ,gastvrouw bij het eten super vriendelijk en attent(chantal) kamers gedateerd en aan opknap beurt toe verder een leuke week gehad Met vriendelijke groet Dick Prins
7.2
Vrielink
1
Nederland
september 28, 2018
Niets bijzonders.
Hotel is aan renovatie toe, vieze vloerbedekking op de trappen, balkon erg vies. Kamer redelijk schoon, in de badkamer misten haakjes om de handdoeken op te hangen. Bij aan komst gaf de receptioniste ons niet een welkom gevoel.
8.3
Paulusma
Nederland
september 28, 2018
Heerlijke ligging, mooie omgeving
Geen
8.3
Lammers
1
Nederland
september 27, 2018
Prima..We komen zeker nog eens terug.
7.8
Levering
1
Nederland
september 27, 2018
Hotelkamer. Gedateerd. Ontbijt goed Diner eenvoudig
7.8
Van Rosmalen
1
Nederland
september 25, 2018
Algemeen genomen een gedateerde accemodatie, gedateerde kamers en weinig onderhoud aan de tuin. Wel goede fietsen voor de verhuur.
Geweldig vriendelijk, spontaan en hulpvaardig personeel. De kamer was echter helaas zeer gedateerd. Toch zijn we met een zeer tevreden gevoel huiswaarts gegaan, met name door het personeel.
8.5
Meuffels
1
Nederland
september 24, 2018
zeer fijn, vriendelijk personeel en verblijf te kort.
8.0
Maatje
2
Nederland
september 24, 2018
Goed eten en fijn personeel
Onze kamer rook niet fris bij binnenkomst ( er was gerookt ) en het balkon was niet netjes (vies en oud )
9.2
Gommers
1
Nederland
september 22, 2018
We hebben 4 dagen naar volle tevredenheid verbleven in het Postilion hotel. De service was uitstekend en het personeel heel vriendelijk en behulpzaam. De kamer was keurig in orde.
Ik vond het wel jammer dat er zoveel boompjes en struiken tussen het terras en het veluwemeer stonden, hierdoor werd het zicht op het water erg belemmerd. Ook de begroeiing voor het terras van de hotelkamer (wij hadden een comfortkamer met terras op de begane grond) was te hoog en benam veel van het uitzicht op het veluwemeer,
8.3
Van de Giesen
4
Nederland
september 21, 2018
vriendelijk personeel
gordijnen in restaurant als kamers erg vies.zeker als je er tegen aan moet kijken bij het avond eten.
9.0
Schoot
Nederland
september 21, 2018
8.8
Heuts
1
Nederland
september 21, 2018
prima kamer en fijne bedden. Badkamer oke.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur