fbpx

Paviljoen Hotel

Grebbeweg 103-105, 3911 AV, Rhenen, Utrecht, Nederland

Beoordeling van Paviljoen Hotel

Totale hotel score:

8,2
Gebaseerd op 122 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Paviljoen Hotel.

Opbouw score Paviljoen Hotel :

Algemene waardering

8,2
 

Ligging

8,3
 

Service

8,4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,3
 

Eten

8,5
 

Kamers

7,3
 
Resultaten 1 - 50 van 122
9,8
De Greef
1
Nederland
juli 02, 2020
We hebben genoten van de prachtige omgeving
8,0
Dolman
1
Nederland
juni 28, 2020
Prima, ondanks dat 13 maart werd Corona-maatregel abrupt werd ingevoerd!
Hierop werd direct geanticipeerd en nog snel om 17.45 uur wat te eten voor ons bereid, chapeau! Voor vertrek nog wat kunnen ontbijten de volgende morgen. Graag doen we dit nog eens over onder andere omstandigheden. Bijvoorbeeld wanner er China Light Festival in Ouwehands is.
6,8
Van der Heijden
7
Nederland
juni 27, 2020
Mooie ligging bij natuurpark, maar gedateerd en gehorig kamers
9,0
Jongert
1
Nederland
juni 27, 2020
Een prima verblijf in een klantvriendelijk gastvrij hotel met enthousiaste medewerkers.
Ondanks de Corona beperkingen was alles heelgoed georganiseerd.
9,8
Goldenberg
1
Nederland
februari 05, 2020
8,8
Van der Kruk
1
Nederland
november 11, 2019
Fijn hotel op een prachtige locatie.
8,0
Van Rossen
2
Nederland
oktober 17, 2019
Bijzonder Persoonlijke, vriendelijke en professionele bediening.
Goede ruime kamer. (Comfortkamer). Mag een douche in plaats van bad zijn. Blijft een dingetje om in en uit te stappen als je niet zo goed ter been bent. Op het bad mag een wat breder douchescherm tegen het spatten op de vloer. Fijn “eigen toegang” tot de kamers, scheelt geluid van andere gasten op de gang. Verder niets dan lof! En fijn eens geen keten hotel. Blijft persoonlijker.
8,3
Van Ruiten
1
Nederland
oktober 14, 2019
Prima rustiek gelegen hotel met een uitstekende keuken en gunstig als uitvalsbasis naar de omgeving!
"Standaard" kamer voelde toch wel krap en een betere afscheiding van de douchruimte zou ook niet overbodig zijn
8,5
Van Doornik
Nederland
oktober 11, 2019
Een gastvrij hotel, heerlijk eten en super bediening.
De badkamer van kamer 209 was echt te klein voor een tweepersoons kamer. Een gezellige lounge met haardvuur.
9,5
Koster
2
Nederland
september 26, 2019
voortreffelijk naar de zin gehad
8,3
Van der Wekken
Nederland
september 18, 2019
8,5
Van Dijk
1
Nederland
september 06, 2019
uitstekend en prettig
minibar op kamer
8,8
Grootenboer
1
Nederland
september 04, 2019
Hartelijk aanbevolen . Een echte aanrader!
9,0
Ubak
1
Nederland
augustus 27, 2019
hotel was echt super! Van alle gemakken voorzien. Heerlijk uitgebreid ontbijt. Gehuurde fietsen ook prima.
Alles in orde en voldeed helemaal aan de verwachtingen. Beveel dit hotel zeker aan bij anderen.
7,0
Koster
1
Nederland
augustus 20, 2019
Goed, alleen is de WC en douche erg klein.
7,7
Schaap
Nederland
augustus 10, 2019
Prima locatie
Te warme kamer.
8,7
Warmer
1
Nederland
juli 08, 2019
De kamer chic ingericht bed slaapt heel goed de douche wat aan de krape kant je afdrogen moet je dan ook in de douche ruimte.Het ontbijt en het drie gangen moment waren voortreffelijk en de servic perfekt.
9,8
Meus
2
België
juni 06, 2019
7,8
Scharloo
1
Nederland
juni 02, 2019
plezierig en een correcte behandeling
8,0
Bruers
België
mei 27, 2019
Een échte aanrader
8,3
Hoogendijk
5
Nederland
mei 14, 2019
Vriendelijk,schoon en fris,keurig interieur ,voorname entree,heerlijk eten en drinken.
Een aanrader:zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
8,8
Belo
2
Nederland
mei 06, 2019
Mooi hotel, super goed ontbijt en diner.
Enige minpunt is dat de bedden behoorlijk hard zijn.
8,0
Van Dalfsen
Nederland
mei 06, 2019
Prachtige centrale ligging.
Kamers voorzijde weliswaar groter dan achterzijde, maar wel lawaaiig vanwege doorgaand (zwaar)verkeer.
9,0
Romijn
1
Nederland
mei 06, 2019
Prettig hotel met vriendelijke service. Erg behulpzaam.
9,0
Van Houten
2
Nederland
maart 10, 2019
Zeer vriendelijk personeel en uitstekend diner. De prijs voor het verblijf dik en dubbel waard. Een heerlijke en gemoedelijke sfeer
In principe niks dan lof. Ondanks het niet zo geweldige weer mooie dagen gehad. Ouwehands dierenpark is de moeite waard en ook Rhenen met het interessante museum en aparte kerk (die laatste was helaas gesloten) Kamers voorzijde erg gehorig voor langsrazend verkeer. Daar ouder gebouw is ook in het algemeen wat gehoriger. Maar is ook afhankelijk van de "buren" en ligging kamer.
7,8
Moree
1
Nederland
oktober 29, 2018
Prima Hotel en goede bediening
Een prima kleinschalig hotel op een mooie locatie
8,0
Blankwater
Nederland
oktober 17, 2018
Prima hotel met vriendelijk personeel. Je voelt je er meteen thuis.
7,7
Nijssen
7
Nederland
september 05, 2018
naast dierentuin en genoeg fiets mogelijkheden. Je moet natuurlijk wel de berg op.
9,0
Vianen
1
Nederland
september 04, 2018
9,8
Linssen
1
Nederland
augustus 13, 2018
Geweldig, wij waren zeer tevreden.
Geen
9,2
Glorie
1
Nederland
augustus 10, 2018
Mooi familie hotel , beneden alles ruim en mooi gestoffeerd en gemeubileerd.
8,3
Nieuwenhuize
1
Nederland
augustus 07, 2018
Uitstekend naar onze zin gehad!!
7,5
Lubberts
Nederland
augustus 07, 2018
Een goed hotel. Heel goed bed, Behulpzaam personeel . In Restaurant uitstekende bediening.
8,8
Herrema
1
Nederland
augustus 03, 2018
Gezellig hotel!
Een gezellig hotel met vriendelijk personeel. Kamer was netjes en schoon,maar erg warm.Er stond gelukkig een ventilator. Ontbijt en diner waren prima in orde. Hotel staat wel aan een drukke weg. Hotel is vlakbij Ouwehands Dierenpark.
7,0
Volwater
1
Nederland
juli 31, 2018
Goed hotel
Was in de kamer (Warm) konden ze niks aan doen. Verder goed
7,7
Van Gampelaere
1
België
juli 24, 2018
Goede prijs/kwaliteit,vriendelijk personeel en lekker ontbijt alsook het drie gangen diner.
Lawaai van de straat (vensters open om te slapen maar het was dan ook zeer warm buiten.)
7,3
Hoek
1
Nederland
juli 02, 2018
Prima hotel,goed eten...
Een goed hotel voor een paar nachtjes.Alleen het verkeers lawaai was vooral s'morgens vroeg wat storend.maar een prima uitvals basis voor de mooie fietstochten die wij er hebben gemaakt! We hebben echt waar voor ons geld gekregen.
8,2
Boerma-Vos
Nederland
juni 28, 2018
Prettig
Gezellig interieur van het hotel en vriendelijk personeel
6,5
Degen
5
Nederland
juni 05, 2018
Fijn gehad. Dierentuin om de hoek.
Ze hebben ons een veel te hoog tarief laten betalen. Geen welkomstdrankje gehad. En na een mail gestuurd te hebben met de vraag om een leesbevestiging heb ik nogmaals moeten bellen omdat ik niets hoorde op mijn mail. Ze zouden het teveel betaalde geld terug storten. Het is nu inmiddels 12 dagen geleden en heb nog niets terug gestort gekregen. Slechte service vinden we dit. Vandaar de 1.
9,7
Ter Veen
1
Nederland
mei 08, 2018
mooie omgeving , heerlijk eten.
9,0
Floor
1
Nederland
april 17, 2018
Keurig verblijf !
Goede kamer met koffiezetapparaat en waterkoker ! Goede bedden ; goed eten. Geweldig ontbijtbuffet !! Prachtige recreatie-ruimte voor kinderen en ouderen ! Je kunt er prachtige fiets -en wandeltochten maken. Ereveld met bezoekerscentrum : leerzaam ! Ouwehands Dierenpark: heel mooi.
9,5
Ter Veld
Nederland
maart 31, 2018
Gezellig verblijf met lekker eten.
De omgeving was ook geweldig mooi. Bezoek dierentuin een aanrader.
7,2
Haasnoot
1
Nederland
maart 08, 2018
We hebben het naar ons zin gehad
Heb service een 4 gegeven dit omdat het brandalarm 3x is afgegaan . Nou kunnen dat soort dingen gebeuren dat is het punt niet. We kregen een tegoedbon van €25,- korting op een volgend verblijf !! en daar gaat het fout naar mijn mening had liever meteen € 25,- want dan kom je de gast echt tegemoed en op de ándere manier verdien je sowieso weer aan de gast op een volgend verblijf. Voor de rest was de service oke.
8,8
Boog
7
Nederland
februari 22, 2018
Mooi gelegen hotel met goede service.
7,8
Klapwijk
2
Nederland
februari 16, 2018
Zie bovenstaande waardering
Het ontbijt en diner prima. maar het heeft ons bevreemd, dat er in het geheel niet te kiezen viel wat het diner betreft. Een keuze tussen vlees of vis qua hoofdgerecht zou toch wel het minste zijn.
7,3
Mulder
1
Nederland
januari 25, 2018
Het verblijf opzich was goed.
Er werd nog gewerkt op onze kamer, maar dat was snel klaar en goedgemaakt met koffie/thee vh huis. De kamer in deze prijsklasse zijn wat aan de kleine kant. De douche is gerenoveerd nu de rest vd kamer nog. De bedden waren prima, en de kamer was schoon. En het eten was erg goed!!! Vriendelijk personeel. Dus +
9,5
Floor
1
Nederland
januari 23, 2018
We hebben een geweldig verblijf gehad !
Een fijne recreatie ruimte waar je kon sjoelen, biljarten en tafeltennissen ! Dierentuin en Ereveld bezocht. Wandelen naar de Rijn.
9,3
Bijland
2
Nederland
januari 18, 2018
Super fijne dagen gehad perfect gegeten en ontzettend fijn en lief personeel niets is teveel.
Kamers zijn wel wat anti gedateerd maar daar zijn jullie mee bezig, het enige waar we ons oververbaasde wat dat de bitterballen per stuk gaan 0.85 erg prijzig.
7,7
Van Mierlo
3
Nederland
januari 08, 2018
Mooi hotel met goede ligging
Mooi hotel met goede ligging. Vriendelijk personeel. Fijne speelkelder voor de kinderen. Kleine badkamer, maar alles aanwezig. Eerste dag hadden we een vastgesteld menu, dit viel iets tegen (ook qua portiegrootte). Het keuzemenu was goed (en meer). Goed ontbijt met lekker vers fruit en heerlijk brood!
8,0
Van Rijn
2
Nederland
januari 02, 2018
we hebben het fijn gehad.
geen

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.