Van der Valk - Parkhotel Schloss Meisdorf

Allee 5, 06463, Falkenstein-Harz, Saksen-Anhalt, Duitsland

Beoordeling van Van der Valk - Parkhotel Schloss Meisdorf

Totale hotel score:

7.7
Gebaseerd op 23 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Van der Valk - Parkhotel Schloss Meisdorf.

Opbouw score Van der Valk - Parkhotel Schloss Meisdorf :

Algemene waardering

7.8
 

Ligging

8.4
 

Service

8.2
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.0
 

Eten

7.1
 

Kamers

7.0
 
Resultaten 1 - 23 van 23
6.5
Dijkstra
1
Nederland
september 11, 2018
Waar wij naar zochten was rust.dat vonden we daar.
Ontbijt was goed.warme maaltijdwas ronduit slecht.matras dateerde volgens ons en meerdere gasten uit DDR tijden.
8.8
Jansen
1
Nederland
augustus 21, 2017
Beetje donkere kamer, voor de rest perfect.
Prima locatie met uitstekend restaurant. Goede wijn, prijzen zeer acceptabel. Kortom een adres om te onthouden!
6.5
Cok
Nederland
augustus 03, 2017
Kleine kamer op de derde verdieping
Geen fijne zitstoelen op kamer..,wel sfeer in het slot.Misten vanwege regen een openbare gezellige ruimte met bv een bibliotheekje.
7.8
Goelema
Met partner
Nederland
oktober 31, 2016
Ontspannend verblijf en vriendelijke bediening
8.0
Evers-Volkers
Met partner
Nederland
augustus 23, 2016
goede prijs-kwaliteitverhouding
Vriendelijk ontvangen, mooie ruime kamer met nieuw sanitair. We hadden 1 keer warm eten er bij, was goed verzorgd. Het hotel ligt in een mooi ruim park en in een mooie omgeving. 1 puntje, wanneer je op de website van het hotel kijkt dan wordt alleen geadverteerd met de luxe kamers in het slot. Wij zaten in een dependance (chalet ludwig), waar op zich niets mis mee was, maar de website van het hotel geeft wat dat betreft wel een vertekend beeld.
8.0
Tenten
Met partner
Nederland
mei 14, 2016
Prima hotel, vriendelijk personeel, prima eten
In tegenstelling tot wat werd aangegeven had de kamer geen kluis en minibar. Uw informatie klopt dus niet. Probleem was wel dat in ons gebouw geen lift was. Als je dan een hond hebt die weigert op een gladde trap te lopen, betekent dat tenminste vier keer per dag een hond van 25 kilo twee lange trappen op en af sjouwen. Het is opgelost omdat we de tweede dag een kamer op de begane grond konden krijgen. Maar toch, deze informatie had er wel bij mogen staan. Het is dat we een andere kamer konden krijgen, anders waren we genoodzaakt geweest eerder te vertrekken.
9.2
Klein
Met partner
Nederland
augustus 04, 2015
prachtig hotel, hele mooie omgeving, we hebben een paar hele leuke dagen gehad.
9.2
Littmann
Met partner
Nederland
juni 02, 2015
een geweldige ambiance in een prachtige omgeving
Het hotel is tot nu toe niet geschikt voor rolstoel. Misschien een tip om dit in de aankondiging, van dit schitterende hotel, kenbaar te maken. Of de mogelijkheid te bekijken om dit gemis op te vangen door een traplift. Dit geldt zeker voor de bereikbaarheid van het restaurant. De badkamer is ruim, maar de douche is klein. Dit heeft tot gevolg dat tijdens het douchen de handel van de kraan wordt geraakt en dit geeft dan een onaangename ervaring. Zowel met een koude of te warme douche. Dit is makkelijk te verhelpen door een ander type mengkraan. Wij hebben een heerlijk verblijf gehad en hebben het hotel reeds bij onze familie, vrienden en kennissen aanbevolen. Bedankt voor de gastvrijheid en veel succes! Marlies en Jos Littmann
6.7
Jonkers
Met partner
Nederland
september 17, 2014
goed
Goed maar voor ons is het trap lopen een creme. en daarom gaan wij er niet weer naar toe . Dit zijn we niet van v.d Valk gewend.
8.7
Duiven
Nederland
augustus 15, 2014
het verblijf heeft ons prima voldaan
Geen opmerkingen
7.2
SCHEERS
Vrienden
Nederland
augustus 12, 2014
Voor de prijs een goed arrangement.
Doordat het weer goed was, was het opdat moment geen probleem. Als het regent is de ligging van het achterste slaapgebouw niet optimaal omdat buiten naar het hoofdgebouw moet met het restaurant ( voor het ontbijt en diner).
5.5
Schaepers
Met partner
Duitsland
augustus 11, 2014
Wij gaan het niet aanbevelen.
Het ontbijt was goed. Het aangeboden diner was matig. In onze slaapkamer nr.161, hing altijd een muffe, vieze lucht.
8.2
Dubbers
Met partner
Nederland
augustus 11, 2014
Sfeervol en gastvrij.
6.3
Westerhof
Met partner
Nederland
augustus 05, 2014
Goed verblijf mooi locatie
De kamers op de 3e verdieping mogen wat mij betreft niet meer worden verhuurd. recht onder de pannen. Het is er bloedheet en erg muf. Heel jammer
8.3
Paul
Met partner
Nederland
juli 31, 2014
Op zich prima, buffet matig.
In onze vleugel was een luidruchtige bruiloft tot 2 uur snachts. Erg hinderlijk.
7.5
Klein lankhorst
Met partner
Nederland
juli 28, 2014
was prima met een paar opmerkingen
doucheruimte wat a/d kleine kant (maar douche op zich PRIMA) gordijnen met 'gaten'; stukjes vd binnenste laag weg (kamer 161) tip wat ons betreft: werkkleding personeel vonden wij wat somber (hun werkwijze was overigens prima; gedienstig, vriendelijk). bij nieuwe keuze wat vrolijker (kleuriger)outfit kiezen!
7.4
Grobben
Met partner
Nederland
juli 26, 2014
voor herhaling vatbaar
7.5
Nagelmaeker
Met partner
Nederland
juli 25, 2014
goed hotel voor deze prijs
het zou goed zijn als er gradaties aangegeven werden in de fietsroutes. e-bike is een goed idee maar je moet wel goed weten hoe hoog de berg is
8.5
Roelofs
Met partner
Nederland
juli 08, 2014
7.5
Noten
Met partner
Nederland
juli 03, 2014
mooi hotel, prima ligging.
Personeel was wat stijfjes, behalve huishoudelijk personeel. Wat vervelend was dat er bruiloftsgasten tot 4.00 uur in de nacht buiten aan het praten/roken waren. Ook jammer was dat je er niet kon lunchen, alleen een kopje soep. Bij vertrek kregen we de volledige rekening gepresenteerd. Het was niet bekend dat we via goedverblijf hadden betaald. Onze verklaring werd wel geaccepteerd.
8.3
Brouwer
Nederland
juni 19, 2014
mooi gelegen aan de rand van de Harz. Mogelijkheden om uitstapjes te maken. En een mooie golfbaan er bij.
We hadden eerste een andere kamer. Die vonden wij erg somber. Kregen (tegen bijbetaling) een grote suite. Jammer dat er geen openlucht zwembad was met ligstoelen in de prachtige tuin en een mogelijkheid om daar wat te drinken.
8.8
Hoogendoorn
Met partner
Nederland
juni 09, 2014
Wat een prachtig hotel met een dito ligging.
Hier gaan mijn vrouw en ik vaker naar toe! Omgeving en natuur zijn erg mooi.
8.0
Siemes
Met partner
Nederland
juni 07, 2014

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur