Parkhotel Horst

Tienrayseweg 2, 5961 NL, Horst, Limburg, Nederland

Beoordeling van Parkhotel Horst

Totale hotel score:

8.5
Gebaseerd op 49 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Parkhotel Horst.

Opbouw score Parkhotel Horst :

Algemene waardering

8.5
 

Ligging

8.7
 

Service

8.6
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.5
 

Eten

8.4
 

Kamers

8.3
 
Resultaten 1 - 49 van 49
9.0
Groen
5
Nederland
augustus 20, 2019
Fantastisch hotel en zeer professionele en super vriendelijke bediening
7.8
Van Eekelen
5
Nederland
augustus 17, 2019
Wij hebben het bijzonder goed naar ons zin gehad.
Deze beoordeling geldt voor onze ervaringen en de ervaringen van onze dochter en schoonzoon die in de naastgelegen kamer verbleven. (Betreft de kamers 101 en 102) Op de opmerking over het niet functioneren van de douchegel dispenser in de badkamer van 101 werd geen actie ondernomen. Wel werden er na onze opmerking daarover kleine flesjes shampoo en douchegel uitgereikt. De balkons van de kamers 101 en 102 zijn gelegen boven een plaats waar een aantal containers in de buitenlucht staan opgeslagen. Dit geeft wat stankoverlast bij het goede weer wat wij hadden en 's ochtends wat lawaai. Zodoende zijn de balkons in de praktijk eigenlijk niet bruikbaar.
9.5
Hee-de Lange
1
Nederland
augustus 12, 2019
9.3
Van Loon
1
België
augustus 12, 2019
Prima
Alleen zeepdispenser stuk in douche,werd verholpen met douche gel te geven voorlopig.
8.0
Joemai
Nederland
augustus 09, 2019
9.2
Quinten
1
Nederland
augustus 07, 2019
We hebben een heerlijk verblijf gehad met een uitstekend ontbijt
8.3
Carlier
1
Nederland
juli 27, 2019
Erg genoten van de kamer het restaurant en het vriendelijke personeel.
Goed eten nette kamers en een mooie omgeving . Aan te raden voor fietsers .
7.8
Timmermans
1
Nederland
juli 12, 2019
Hotel voldeed aan de verwachtingen, de omgeving overtrof onze verwachtingen
8.7
Middelkamp
1
Nederland
oktober 18, 2018
Mooi hotel ,ziet er mooi en verzorgd uit .vriendelijk personeel ontbijt heel goed ontbrak aan niets
Leuk hotel ziet er verzorgd uit , ik zou wel aan raden een kamer te boeken aan de rustige kant . Loopt een snelweg vlak langs het hotel , als je je raam open zet goed te horen .
7.2
Verbeek
Nederland
augustus 31, 2018
naar omstandigheden goed
Bij het 3 gangenmenu deden ze moeilijk . Wij hadden 2 vrienden uitgenodigd om met elkaar van de kaart te eten Was geen probleem ons menu zou er afgetrokken worden tot onze verbazing bij het afrekenen dus niet door vol te blijven houden hebben ze een vergoeding van € 17.50 gegeven en daarbij moesten wij ook nog €7.50 administratie kosten betalen .Dus komt het er op neer wij gaan daar niet meer heen met vriendelijke groet C. Verbeek
7.2
Zeeman-Hoelen
Nederland
augustus 27, 2018
Prima hotel. Prachtige omgeving wandelen en fietsen.
Voor een 4sterren hotel misten wij koffie/thee op de kamer. €2,50 huur voor handdoek zwembad is geen 4 sterren waardig. Wij vonden het een goed hotel op een prachtige locatie maar 4 sterren? Groet, Miryam Zeeman
8.3
Wismans
1
Nederland
juli 30, 2018
Een prima hotel vriendelijk personeel en heel bekwaam.
8.2
De Vries
1
Nederland
juni 08, 2018
Gastvrijheid in een aantrekkelijke omgeving.
Wat een gastvrijheid in dit hotel! Vriendelijke, behulpzame medewerkers/stagiaires. Af en toe te weinig overzicht op het terras, waardoor de bediening soms niet echt 'loopt'.
9.0
Stallmann
1
Nederland
mei 19, 2018
Luxe uitstraling, terras met mooi uitzicht.
Terrastegels ongelijk, aan de balkontegels moet ook wat gebeuren kamer 115.
8.3
Van Dalen
1
Nederland
mei 16, 2018
Super, gunstige ligging, zeer vriendelijk personeel een aanrader.
9.0
Winkels
Nederland
mei 11, 2018
Het was een super leuk en goed hotel helemaal top
8.5
Volman
1
Nederland
mei 05, 2018
we hebben fijne dagen gehad
Kindvriendelijkheid was voor ons geen optie , We hadden geen kinderen mee maar wij denken dat het daar ook prima is Iig hebben wij fijne dagen gehad en het personeel was attent.
10.0
Van Leeuwen
1
Nederland
april 25, 2018
Fijn hotel, mooie ligging
Wij hebben 2 nachten in dit hotel gelogeerd. Wij hadden een mooie kamer met een balkon en prachtig uitzicht. Het ontbijt was prima en we hebben 's avonds lekker gegeten. Het personeel is erg vriendelijk en we gaan zeker een keer terug.
7.7
Klaassen
1
Nederland
mei 29, 2017
goed verblijf met vriendelijke medewerkers
Er is echter een minpuntje. Op de nota werd een bedrag in rekening gebracht voor een niet genoten maaltijd en een fles bruiswater voor een totaalbedrag van 26 euro. Op die dag hebben wij zelfs niet de bijbehorende maaltijd bij het arrangement gebruikt. Er is dus iets in het hotel mis gegaan. Bij thuiskomst kwamen wij hierachter en ik heb dit direct via een email aan het hotel gemeld. Tot op heden maandag 28 mei nog geen reactie hierop ontvangen. Dit is slordig van het hotel. Ik weet dat er fouten gemaakt kunnen worden maar dit geeft een bittere nasmaak.
9.5
Woudenberg
1
Nederland
mei 03, 2017
Heerlijk genoten van ons arrangement. Prachtige omgeving en vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar.
4.8
Van Thienen
1
Nederland
mei 02, 2017
Mooi hotel,ligging is verschrikkelijk .Snelweg A73 raast op 50 m van je kamer wat slapen met een open raam onmogelijk maakt. Zelfs met dicht raam zeer moeizaam.
Bij afrekenen is een bedrag van 7,50€ weer op de rekening gezet voor reseveringskosten ,dit thuis pas geconstateerd. Dit bedrag was reeds betaald aan goedverblijf bij de resevering. Bij vertrek werd aangegeven dat we een andere kamer hadden kunnen krijgen.
8.7
Den Blanken
Met partner
Nederland
augustus 10, 2016
Prachtig hotel met mooie ligging.
Geen
7.2
De Beer
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
goed gewoon hotel, vriendelijk personeel
saunafaciliteiten zijn beperkt (worden wel anders beschreven in folders)
9.2
Van Nispen
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
Het was weer perfect
8.8
Sanden
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
wij hadden een arrangement van 3 dagen en hebben 3 dagen genoten
fijn hotel lekkere sauna en heerlijke wellness lounge vriendelijk personeel wij gaan beslist nog een keer terug
8.0
Hafkamp
Een groep
Nederland
juli 13, 2016
We hebben genoten van het verblijf in het Parkhotel en hebben heerlijk gefietst. We willen jullie allemaal bedanken voor de fijne bediening.
8.8
Eikelboom
Met partner
Nederland
april 30, 2016
Mooi, ruim en schoon hotel op prachtige locatie, prima eten en vriendelijk personeel.
7.3
De Feiter
Met partner
Nederland
april 28, 2016
Prima sfeer en prettige omgeving
9.0
Koppes
Met partner
Nederland
oktober 26, 2015
een dikke voldoende!
9.3
Quatfass
Met partner
Nederland
september 07, 2015
uitzonderlijk vriendelijke bediening
goed om terug te komen
8.2
Van Herk
Met partner
Nederland
augustus 31, 2015
Wij hebben een goed verblijf gehad, in een goed hotel en rmooie omgeving.
Als opmerking: Wij vonden de hoeveelheid groenten minimaal. Ook miste wij de rauwkost bij het diner.
8.0
Den Butter
Met partner
Nederland
augustus 28, 2015
Vriendelijk, aandacht voor de klant en mooi gelegen
verschil tussen basiskamer en luxe kamer lijkt alleen de koffie en thee faciliteit te zijn. 20 euro per nacht duurder is dan wel aan de forse kant. Blijft dat het personeel erg vriendelijk en bekwaam is.
8.0
Tiggers
Met partner
Nederland
augustus 18, 2015
We hebben een paar heerlijke dagen gehad en alles was zeer naar wens. Prachtige ligging aan het meer, mooi terras en goed eten dat door vriendelijk personeel werd opgedient.
10.0
Gielis
België
juni 23, 2015
Voor herhaling vatbaar ( We gaan het zeker nog eens overdoen )
9.0
Timmermans
Met partner
België
juni 16, 2015
9.0
OYEN
Met partner
België
mei 18, 2015
Wie een kamer heeft met zicht over het meer en geluk heeft met het weer zit super. Er is ook een autosnelwegkant :-(. Voor ons was het een voltreffer, super kamer, super uitzicht, super weer en heerlijke fietsknooppuntenpaden in een onwaarschijnlijk rus
10.0
Troost
Met partner
Nederland
april 22, 2015
Schoon, mooi uitzicht op het terras, prima service.
Voor herhaling vatbaar.
10.0
Tichelaar
Nederland
april 08, 2015
8.3
Van den Heuvel
Met partner
Nederland
april 07, 2015
voor herhaling vatbaar
Mooie omgeving, prachtig hotel, super om te wandelen. Eten uitstekend.Personeel bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Waren tandpasta vergeten en met een belletje naar de receptie hadden we binnen 5 minuten tandpasta op onze kamer. Super toch!
8.0
Peeraer
Met partner
België
november 12, 2014
Geweldig verblijf , perfecte service
7.0
Boom
Met partner
Nederland
november 10, 2014
Prima op overlast van sommige Rowen Heze fans na
Prima hotel. Op zich aanrader, maar niet in weekend dat Rowen Heze kennelijk in de buurt optreedt. Halve hotel zat vol met Rowen Heze fans die zich niet allemaal wisten te gedragen: sommigen rookten op hun kamer (waardoor hele gang blauw stond), draaiden keihard muziek en renden 's nacht om half vier schreeuwend en lallend door de gang terwijl ze met de kar van de schoonmakers tegen muren en deuren beukten, waardoor we rechtop in ons bed zaten. Tweede nacht was prima, want toen waren deze gasten weg. Nog een minpuntje: staat kennelijk weinig druk op het water, waardoor de douchestraal niet al te krachtig is.
8.8
Dedeene
Met partner
Nederland
oktober 08, 2014
Echt een aanrader . Goeie locatie
Prima hotel ,vriendelijk personeel . Lekker ontbijt .enkel broodrooster ontbreekt (suggestie) ideaal voor fietstochten .
8.0
Mook
Met partner
Nederland
oktober 05, 2014
Hotel met prettige, warme uitstraling. Vooral baliepersoneel zeer vriendelijk en behulpzaam.
8.8
Van Lierop
Met partner
Nederland
september 13, 2014
8.2
Oudshoorn
Met partner
Nederland
augustus 09, 2014
Uitstekend verblijf voor een paar dagen er tussen uit.
Prachtige omgeving om te verkennen per fiets! Restaurant van grote kwaliteit.
9.0
Ravensbergen
Vrienden
Nederland
augustus 05, 2014
We hebben erg genoten van Uw hotel, dat ziet u aan de cijfers en de omgeving is prachtig om te fietsen, zeker met zulk mooi zomerweer !
8.7
Van Nispen
Nederland
juli 21, 2014
kort
Helaas moesten wij na een nacht vertrekken vanwege het vliegtuig ongeluk.
8.3
Nieuwenhuize
Met partner
Nederland
juni 27, 2014
fantasties,heel goed hotel,mooie omgeving
10.0
Verwaal
Met partner
Nederland
juni 24, 2014
super! relax!
Prachtig hotel met een prachtige ligging. Personeel erg vriendelijk en het eten was top!

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur