Parkhotel Andreasberg

Dorfstrasse 37, 59909, Andreasberg - Bestwig, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Beoordeling van Parkhotel Andreasberg

Totale hotel score:

7.9
Gebaseerd op 8 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Parkhotel Andreasberg.

Opbouw score Parkhotel Andreasberg :

Algemene waardering

8.2
 

Ligging

8.0
 

Service

8.6
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.6
 

Eten

8.1
 

Kamers

7.1
 
Resultaten 1 - 8 van 8
8.2
Visser
Nederland
augustus 13, 2019
Gastvrij, schoon, goede bedden
Wij vinden het een goed hotel. Ook het eten hebben wij niet te klagen, het spreekt ons aan dat er een vaste tijd is voor zowel het ontbijt als het diner. Er was altijd genoeg te eten, naar ons idee voorkomt dit voedselverspilling. Wij hebben ons prima vermaakt, ondanks dat het fietsen in het Sauerland is tegengevallen. Maar dit zegt meer over onze conditie om in zo'n berg- heuvelachtig gebied te fietsen. Dit zijn wij op het platteland van Noord-Nederland niet gewend. Geef ons maar de harde wind.
7.0
Staarman
2
Nederland
augustus 09, 2019
Hotel in opbouwfase
Twee mooie dagen gehad. Met mooi weer heerlijk kunnen wandelen in de omgeving. Bruchhauser Steine is zeker een aanrader. Hotel is goed maar nog niet "af". Twee enthousiaste mensen, vol ideën, maken je het goed naar de zin. Planning is dat het binnen 3 tot 5 jaar af is. Gelet op het gerealiseerde tot nu toe komt dat vast en zeker dik voor elkaar. Wij hebben genoten. Wel de koude melk bij het obtbijt genist.
8.8
Schuring-Mollema
1
Nederland
augustus 06, 2019
Uitstekend verblijf met goede dienstverlening en prima eten.
Wij hadden een kleine kamer. Volgende keer kiezen we een grotere. En wij zouden bij het ontbijt milieubewuster willen zijn. Geen jam /pasta, koffiemelk etc., in plastic kuipjes. Dit kan anders. Verder niets dan lof.
7.8
Schouten
2
Nederland
augustus 02, 2019
Ondanks dat het hotel nog niet volledig gereed is , een aangename verrassing .
8.5
De Vries
1
Nederland
juli 05, 2019
het verblijf was prima maar de Kamer was wel klein
8.0
Van Straaten
Nederland
juni 24, 2019
Zeer hartelijke ontvangst en gelukkig niet te massaal.
5.8
Van der Linden
1
Nederland
juni 13, 2019
Vriendelijke ontvangst en aardige mensen
9.0
Hofstee
1
Nederland
augustus 28, 2018
Goed hotel in opbouw ,komt goed.
Het hotel is aan het verbouwen,maar wat er nu klaar is ziet er goed uit. Kamers waren prima,gastheer-en vrouw zijn ook in orde. We werden prima ontvangen met een welkomst drankje naar eigen keuze. Ontbijt en avond eten waren ook prima.Nu stellen wijzelf niet zulke hoge eisen,maar voor ons was het prima. Het kan altijd beter,maar perfect krijgen doe je het toch niet. Al met al waren wij dit tevreden. Met vriendelijke groet Yvonne en Paul Hofstee.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur