Lindner WTC Hotel & City Lounge

Lange Kievitstraat 125, 2018, Antwerpen, Antwerpen, België

Beoordeling van Lindner WTC Hotel & City Lounge

Totale hotel score:

8.6
Gebaseerd op 37 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Lindner WTC Hotel & City Lounge.

Opbouw score Lindner WTC Hotel & City Lounge :

Algemene waardering

8.6
 

Ligging

8.7
 

Service

8.5
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.5
 

Eten

8.4
 

Kamers

8.4
 
Resultaten 1 - 37 van 37
9.2
Oudeman
2
Nederland
juli 21, 2019
Gezellig centraal gelegen hotel.
Gezellig hotel centraal gelegen naast het centraal station van Antwerpen. Geen geluidsoverlast van de langsrijdende treinen goed geïsoleerd. Centrum op 5 min. Loopafstand ben je direct in de winkelstraat en loop je naar alle mooie plekjes. Het hotel ligt midden in de diamantwijk waar een grote Joodse gemeenschap woont wij vonden dat al erg bijzonder om deze cultuur te zien en te ontdekken. Eten hebben wij niet gedaan in het hotel alleen ontbijt en dat was super verzorgd. Ik zou zo weer terug gaan naar dit hotel.
9.3
Cremers-Roijen
2
Nederland
juni 20, 2019
Tot volle tevredenheid!
10.0
Lauwens
1
Nederland
mei 24, 2019
Heerlijk verblijf mooi midden in stad
Aanrader in buurt lekker fietsen huren
8.2
Oostenenk
1
Nederland
mei 09, 2019
Kan haast niet beter.
8.0
Clarijs
2
Nederland
april 28, 2019
Als vanouds prima.
7.0
Jansen
4
Nederland
april 26, 2019
Prima hotel uiteraard last van de verbouwing!
Op zich prima wel wat kleine aandachtspunten... Airco werkt niet kamer 418 Lelijke kit rand in badkamer Geen afzuiging in badkamer Prima bed Sauna werkt zeer moeizaam. Een half uur wachten met het kaartje van je hotelkamer in de houder dus je kan niet ff weg. En verder in Wellens ook niet echt wat te doen Fijne medewerkers achter de lobby!
5.3
Moosmueller
7
Duitsland
april 21, 2019
Hotelbijdestation.Wordgerenoveerd.Veelbouwstoffenbijdereceptie.Onvriendlijkepersonalavondsbijdereceptie.Geenwifi.BIJNOODOFBRANDnieterrijkbaarPolitieofBrandweerperTelefoonopkamer!
7.8
Huizing
2
Nederland
april 11, 2019
Prima hotel
Parkeren is wat aan de prijzige kant.
7.8
Koek
1
Nederland
december 21, 2018
Hebben het erg fijn gehad
Hotel ligt zeer gunstig vlakbij het station Met de tram en bus zijn we ook naar Wijnegem geweest Schitterend en heel groot overdekt winkelcentrum,
10.0
Pluijmen
2
Nederland
december 13, 2018
Zeer goed hotel.Ik beveel dit aan voor verblijf in Antwerpen.
8.0
IJzer
2
Nederland
juni 07, 2018
Prima verblijf gehad in Antwerpen en Lindner Hotel
Samen met een vriend een weekend naar Antwerpen geweest. Vanuit het station is het makkelijk te vinden. Goede ontvangst, alleen was er een fout gemaakt bij de administratie, waardoor alles op 1 persoon was gebaseerd (vouchers en ontbijt). Gelukkig deden ze daar niet moeilijk over. Het ontbijt was erg lekker en veel variatie. De vouchers waren erg leuk om zo dingen te ontdekken. Als tip: wij hebben een fiets gehuurd om de stad te verkennen. Dit is erg leuk om te doen.
8.5
Molenkamp
2
Nederland
augustus 07, 2017
Erg goed hotel!
Leuk hotel, makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Ligging is goed, naast het centraal station en de zoo. Overige bezienswaardigheden zijn op loopafstand van 30 min. Terrasjes en restaurantjes wel dichtbij. Ontbijt is goed. Personeel is vriendelijk (uitgebreide uitleg gehad over de stad). Aanrader!
9.0
Huysmans
1
België
maart 09, 2017
prima hotel en uitvalbasis
7.5
Klamer
4
Nederland
januari 26, 2017
Ideaal voor een kort bezoek aan Antwerpen
9.0
Deschuyter
Met partner
België
september 19, 2016
Mooi hotel, ideale ligging, parkeergelegenheid, vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt,...
8.0
Post
Met partner
Nederland
november 02, 2015
Mooi hotel, goede service, vriendelijk personeel uitstekende ligging nabij het centraal station en het centrum
9.7
Swart
Vrienden
Nederland
mei 26, 2015
Goede ligging, mooi hotel, ruime kamers, goede service.
Tip: bij het uitstappen op station Antwerpen borden volgen voor lange kievitstraat staat netjes op stationsborden aangegeven. Ontbijt in het hotel erg uitgebreid en goed, avondeten was prima maar verschilde qua kwaliteit. Salade met kip erg goed, kip tandori erg droog en weinig verrassend. Hotel zou ik zeker aanraden!
7.5
Sneijder
Vrienden
Nederland
december 16, 2014
prima hotel, ruime en nette kamers, uitstekende ligging
8.8
Onderdelinden
Met partner
Nederland
december 15, 2014
plezierig weekend, prettige ambiance
8.7
Weening
Vrienden
Nederland
december 01, 2014
perfect gelegen, ruime kamer, schoon en netjes,zeer vriendelijk personeel, volgende keer weer naar dit hotel.
8.8
Michielse
Vrienden
Nederland
november 24, 2014
Prima! Heel vriendelijk personeel. Fijne kamers en heerlijk ontbijt.
9.0
Van Gastel
Met partner
Nederland
november 17, 2014
Super mooi, net hotel. goede service en klantvriendelijk
8.0
De Haas
Vrienden
Nederland
november 03, 2014
Prima hotel, vriendelijke bediening, goed ontbijt. Kortom, zeer prettig
9.3
Knoop
Een groep
Nederland
september 24, 2014
prima bevallen, behalve lawaai van de treinen!
Wij waren genoodzaakt via uw organisatie om een duurdere kamer te boeken. Helaas liggen deze kamers niet aan de rustige kant van de lege kantoren in het weekend en het voetgangersgebied. De duurdere kamer ligt aan de kant met het uitzicht o.a. op het spoor. Je hoorde de treingeluiden ondanks het dichte raam. Klein en voor sommige van het gezelschap een groot minpuntje.
10.0
Wilting
Nederland
september 22, 2014
vriendelijk personeel en uitstekende service. prachtige kamers
10.0
Van der Gaag-Voerman
Vrienden
Nederland
augustus 30, 2014
mooi en vriendelijk personeel
Jammer dat we maar een dag en nachtje van dit alles konden genieten!
8.0
Mortier
Nederland
augustus 07, 2014
Een heel goed hotel voor een city-trip. Perfecte ligging, schoon en netjes.
8.2
Tolle-Bastiaensen
Gezin met oudere kinderen
Nederland
juni 28, 2014
8.0
Van Veldhuizen
Met partner
Nederland
juni 12, 2014
Prima plek om te verblijven. Naast het station en op loopafstand van het centrum. Kamer met balkon is aan te raden. Mooi uitzicht en doordat er een balkondeur open kan is het geen benauwde hotelkamer.
9.8
De Jong-Verboon
Met partner
Nederland
juni 10, 2014
De kamer en het ontbijt was zeer goed, Zeer uitgebreid
Leuke stad Antwerpen veel gezien
8.0
van den Akker
Met partner
Nederland
oktober 15, 2013
Netjes en Klantvriendelijk
8.8
kuijpers
Nederland
oktober 14, 2013
we hadden een mooie hoekkamer met veel glas en mooi uitzicht
9.0
Korte - Harzevoort
Met partner
Nederland
oktober 04, 2013
Wij waren super tevreden!
8.8
Van Ruyskensvelde
With Partner
België
juli 09, 2013
Voordelig en leuk arrangement
9.3
Gilhuis
With Partner
Nederland
juli 08, 2013
Prachtig hotel, zeer vriendelijke staf en heerlijk ontbijtbuffet !!
8.3
van Diepen
With Partner
Nederland
april 16, 2013
Goede service bij incheck, prima kamer
Ontbijt redelijk, brood was niet heel vers, warme Gerechten matige kwaliteit. Verder uitstekend hotel.
8.0
Bleijenberg
Vrienden
België
november 04, 2012
Goed hotel voor een weekendje hartje Antwerpen!
Hip hotel, met zeer goed ontbijt en goed restaurant!!

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur