Landhuishotel Herikerberg

Goorseweg 58, 7475 BE, Markelo, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Landhuishotel Herikerberg

Totale hotel score:

8.6
Gebaseerd op 525 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Landhuishotel Herikerberg.

Opbouw score Landhuishotel Herikerberg :

Algemene waardering

8.5
 

Ligging

8.6
 

Service

8.7
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.6
 

Eten

8.6
 

Kamers

8.4
 
Resultaten 1 - 50 van 525
8.3
Nienhuis
1
Nederland
juni 11, 2019
netjes en goed verzorgd op de kamer, eten prima, prachtige ligging, was de prijs zeker waard!
We waren om 13u aanwezig en meldden ons. Dat was niet de bedoeling schijnbaar, we konden "er om 15u "in, maar dat wisten we wel uit de papieren. Even welkom heten zou leuk zijn. Wel mochten we gebruik maken van het toilet. Achteraf betalen gaf weer wel een vertrouwd gevoel. Het personeel was erg vriendelijk en voorkomend. Dikke pluim en de fooi was welverdiend.
8.0
Kingma
Nederland
juni 11, 2019
9.2
Bouter
1
Nederland
juni 10, 2019
Mooie, schone en ruime kamer. Prima diner en heel uitgebreid ontbijt. Alles van betere kwaliteit. Groot terras met een vlotte bediening. Een hotel om terug te gaan.
8.3
Van Herk
2
Nederland
juni 05, 2019
Geweldig hotel. Vriendelijk personeel. Aanrader.
9.0
Van de Weijden
Nederland
juni 05, 2019
mooie locatie loopt zo het bos in
9.0
Hellinga
1
Nederland
juni 05, 2019
Zeer aangenaam verblijf. We geven nooit een 10 daarom een negen.
Goed personeel.
8.5
Huisman - Vegt
1
Nederland
juni 03, 2019
Goede service, mooie rustige kamer, van alles voorzien.
We hadden een waterkoker/ koffiezetapparaatje zeer gewaardeerd. Het enige dat we misten.
8.7
Plugge
1
Nederland
juni 03, 2019
Prettig
Stoelen op kamer niet prettig
8.3
Heidema
4
Nederland
juni 03, 2019
Heel knus en gezellig in een mooie omgeving
8.3
Kater
1
Nederland
mei 27, 2019
We hebben ervan genoten !!!
We hopen graag nog eens terug te komen. Als u een aanbieding heeft, en een nieuwsbrief willen we die krijgen van u ontvangen. Mvg T. Kater
8.0
Bakx
1
Nederland
mei 27, 2019
goed en droog weer
8.2
Langendonk
1
Nederland
mei 20, 2019
Heerlijk hotel. Heel prettige en behulpzame bediening.
Een prima hotel en zeker voor herhaling vatbaar.
8.5
Rolsma
1
Nederland
mei 16, 2019
uitstekend!
Mooi hotel, vriendelijk bediening, schone kamer en prima eten Klein puntje van 'kritiek': erg kleine tv met analoge ontvangst en slecht geluid. En stoelen op de kamer zitten beroerd .Maar verder grote klasse! We kunnen iedereen dit hotel aanbevelen.
9.3
Verlegh
1
Nederland
mei 15, 2019
Geweldig goed een aanrader
9.3
Van Genderen
Nederland
mei 13, 2019
Uitstekend verblijf! Wij hopen terug te komen
8.0
Krikke
Nederland
mei 13, 2019
Voor ons een prima hotel
9.0
Jongsma
Nederland
mei 10, 2019
Het hotel en het eten en omgeving fantastisch !!
9.2
Bruin
1
Nederland
mei 09, 2019
Fantastisch hotel, mooie ligging wat betreft fiets- en wandelgebied.
Heel mooi hotel, alles heerlijk schoon. Het eten was supergoed en erg vriendelijk personeel. Kortom, voor herhaling vatbaar. 1 minpuntje wat betreft de kamer aan de voorkant waarbij je erg het verkeer hoort op de weg ervoor.
8.3
Wes
1
Nederland
mei 08, 2019
Goed verblijf
Niet gevraagde extra friet en groente, einde diner. Aandacht voor vullen bier- en wijnglas.
8.2
Jacobse
1
Nederland
mei 08, 2019
we kijken terug op een par heerlijke, comfortabele dagen
Personeel is erg vriendelijk, behulpzaam. Jullie maken daarmee echt verschil !
9.0
Hoogland
5
Nederland
mei 08, 2019
Een verblijf geschikt voor herhaling!
9.0
Mulder
1
Nederland
mei 07, 2019
9.5
Zwijnenberg
1
Nederland
april 24, 2019
restaurand heel goed personeeel vriedelijk en behulpzaam
een juiste bewoording jammer geen asperges !!
7.0
Pao
1
België
april 22, 2019
ontspannend en rustig gelegen
Het fruit was precies niet altijd zo vers bij het ontbijt. Tijdens het avondeten bij de 3-gangenmenu, hadden we 2 dagen achter elkaar hetzelfde hoofdschotel, enkel het vlees was anders. De frieten en slaatje die we erbij kregen, was eerder voor 1 persoon, maar we moesten het delen onder ons 2.
8.7
Ter Veen
1
Nederland
april 17, 2019
sfeervol hotel in mooie omgeving
8.7
Grond-Boonstra
2
Nederland
april 12, 2019
Nette kamers, alles aanwezig. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed ontbijtbuffet. Bij ons arrangement was een 3-gangen menu inbegrepen. Dit was beide avonden voortreffelijk.
Op onze kamer lag laminaat. Daar zat tussen verschillende planken nogal wat ruimte waardoor het laminaat heen en weer schoof als je erop liep, dat was een minpuntje. Verder prima kamer, goed schoon.
9.2
Van den Heuvel
Nederland
april 02, 2019
relaxed
alles goed.
8.5
Noordendorp
5
Nederland
april 01, 2019
Mooi hotel, vriendelijke service. Gastvrij
Vast menu gehad. Dag 1 was heerlijk. Dag 2 was erg zout ( beenham). Verder prima/goed.
8.5
Schulte
1
Nederland
april 01, 2019
Gezellg en vlotte bediening
Matrassen wat aan de zachte kant
8.3
Van Leeuwen
1
Nederland
maart 27, 2019
Goede omgeving en prachtig hotel, heerlijk genoten.
9.7
Bos
1
Nederland
maart 16, 2019
Fantastisch verblijf: enorm vriendelijk personeel, overheerlijk eten.
Ga zo door! Wij komen zeker terug!
8.2
Laan
1
Nederland
maart 05, 2019
Uitstekende dagen gehad.
9.0
Van de Poel
Nederland
maart 05, 2019
Een prachtige, rustige locatie; bijzonder vriendelijk personeel en uitstekend ontbijt en 3-gangenmenu..Kortom: zeer tevreden en een aanrader!!
6.8
Boers
1
Nederland
maart 04, 2019
Bedden zijn zo slecht dat ik nooit meer naar toe zou gaan. Verder prima hotel.
Bedden zijn heel slecht.
8.7
Groothuis
1
Nederland
februari 25, 2019
Super graag nog een keer
8.5
Pul
1
Nederland
februari 25, 2019
goed en rustig hotel in de eetzaal geen last van de muziek wat wel eens anders is
geen
8.2
Berkhout
1
Nederland
februari 22, 2019
Fijn hotel in een prachtige fietsomgeving.
7.3
Van Beers
1
Nederland
februari 19, 2019
10.0
Vaartjes
1
Nederland
februari 18, 2019
Sfeervol en vriendelijk.
We hebben erg genoten. Het eten was prima.
9.2
Bijl
5
Nederland
februari 18, 2019
We hebben het prima gehad
Wij vonden het mooi, maar ik kan me voorstellen dat jongeren dit gedateerd vinden.
9.0
Brugmans
1
Nederland
februari 18, 2019
heel gastvrij hotel met zeer vriendelijk personeel
9.0
Schuijlenburg
1
Nederland
februari 13, 2019
Fris en schoon hotel. Aardige mensen.
Verlichting op de kamer zou iets meer mogen zijn. Was nu moeilijk om bij te lezen.
10.0
Floor
1
Nederland
februari 11, 2019
Geweldig goed hotel !!
Prachtig gelegen.
9.2
Bruins Slot
1
Nederland
januari 20, 2019
Mooie ligging, ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede keuken.
8.3
Verburgh
1
Nederland
januari 15, 2019
Vriendelijk en attent
Geur vanuit badkamer. Werd wel getracht te verhelpen. Na paar dagen beter.
8.5
Koster
1
Nederland
januari 14, 2019
Prachtig hotel in een mooie omgeving
9.0
Smit
1
Nederland
december 25, 2018
Fantastisch! zeer goed!
8.7
De Ruiter
1
Nederland
december 22, 2018
Vriendelijk ontvangst, mooi gelegen hotel in bosrijke omgeving. Nette,frisse en schone kamer. Genoten van exclusief drie gangen diner en prima ontbijt. Prachtige ambiance vooral nu alles in kerstsfeer is. Bezoek ook Markelo,Goor. Lochem en Rijssen, leuk c
9.0
Been
1
Nederland
december 18, 2018
8.7
Booij
1
Nederland
december 17, 2018
Gezellig mooie ligging vriendelijk personeel en mooie kamer

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur