fbpx

Landhotel 't Elshuys

Gravendijk 6, 7665 SK, Albergen, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Landhotel 't Elshuys

Totale hotel score:

8,0
Gebaseerd op 1438 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Landhotel 't Elshuys.

Opbouw score Landhotel 't Elshuys :

Algemene waardering

7,9
 

Ligging

7,9
 

Service

7,9
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,2
 

Eten

8,1
 

Kamers

8,0
 
Resultaten 1 - 50 van 1438
8,0
Koster
1
Nederland
juli 01, 2020
prima hotel
het is ons prima bevallen en zeker voor een herhaling vatbaar.
8,3
De Bree
1
Nederland
juni 30, 2020
Goed hotel in mooie omgeving, aardige bediening.
Lunchpakket voor 10 euro pp is prijzig voor hetgeen je krijgt, flesje water, pakje fristi, sultana en een paar boterhammetjes.
9,5
Geurtsen
1
Nederland
juni 29, 2020
Fantastisch, gezellig, super eten, creatieve gastvrouw met een enorme snelheid.
7,2
Hut
1
Nederland
juni 27, 2020
Gast vrij ontvangen
9,0
Reijmerink
4
Nederland
juni 27, 2020
Wij zijn hier geweest tijdens de nog echte coronatijd. Het eten was goed, de bediening vriendelijk.
Verder alles goed en zijn tevreden. Wij zijn hier met Hemelvaart geweest.
8,5
Terwisscha Van Scheltinga
Nederland
juni 27, 2020
lekker ruim van opzet.
Een vriendelijke en ijverige gastvrouw die het ons reuze naar de zin heeft gemaakt. Jammer dat er nog zo weinig gasten waren. Vooral voor haar.
9,0
Adams
1
Nederland
juni 27, 2020
2 nachten, royale kamer, goed ontbijt en prima keuzemenu voor het diner wat netjes was verzorgd en erg smaakvol.
We waren de enige gasten op vrijdagavond omdat veel gasten hadden afgezegd i.v.m. Covid-19 desondanks gastvrij ontvangen, zeer de moeite waard en van hieruit is veel te ondernemen.
8,3
Lotens
1
Nederland
juni 27, 2020
Hotel ligt rustig buiten de bebouwde kom aan fietsroutes. Ruim eigen parkeerterrein en fietsenberging.
7,8
Vermeulen
1
Nederland
juni 27, 2020
We vonden het fijn om een paar dagen in jullie hotel te zijn. Het was voor ons (voor jullie hoogstwaarschijnlijk niet) prettig dat er geen grote bezetting was.
9,8
Mulder
5
Nederland
maart 09, 2020
Een mooi familie bedrijf, goed verzorgd, vriendelijke mensen. Kamers zijn mooi en groot
We zijn erg tevreden
8,0
Luining
1
Nederland
maart 02, 2020
Een verwen hotel
We zin vanaf binnenkomt tot vetrek super verzorgt. Ook ontbijt en maaltijden waren heerlijk en er was genoeg. We komen graag nog een keer. Mvg Daniel
8,3
Kerkhof
1
Nederland
maart 02, 2020
Landelijk gelegen. Buiten de stad en dorp. Precies wat we zoeken. Stille avonden.
Tijdens ons bezoek waren er nog vier gasten. Zijn netjes ontvangen, vriendelijk en behulpzaam. Diner was een keuze menu. Was goed. Kamer ruim en netjes.
8,0
Redeker-Quist
Nederland
februari 17, 2020
Prima prijs/kwaliteit verhoudinding
8,2
Sonneveldt
1
Nederland
februari 14, 2020
ondanks weinig gasten ontbijt en diner verrassend goed en ruime keuze uit menu
ligt wat afgelegen maar voor fietstochten e.d. maakt dat eigenlijk niet uit. de ligging is erg rustig wat weer fijn is.
9,2
Zantingh
1
Nederland
januari 29, 2020
Heel gezellig hotel, met heel vriendelijk personeel.Een echte aanrader.
8,2
Kuiper
1
Nederland
januari 15, 2020
Netjes, ruime kamer, heerlijk rustig en vriendelijk, behulpzaam personeel
9,5
Miedema
Nederland
november 28, 2019
Prettig familiehotel, vriendelijke eigenaren vader en dochter. Mooie omgeving. De moeite waard om terug te komen.
6,8
Manting
1
Nederland
november 14, 2019
Fraaie omgeving in een prima hotel ( iets verouderd maar netjes)
Diner is matig!
8,2
Katerbarg Truin
1
Nederland
november 13, 2019
Ook
we hebben het prima naar onze zin gehad !!
9,0
Van Stein
1
Nederland
november 09, 2019
Heerlijk weekend gehad. Aardige gastvrouw en heer. Leuke bar lounge en rookruimte.
Vantevoren enkele reviews gelezen en dat gaf wat scepsis vooraf. Maar wat een onzin schrijven sommigen. Wel heel aardige mensen en genoeg en vooral uitstekend eten. Prima ontbijt en heel ruime en nette kamer en prachtige badkamer. Koffie en thee op de gang is heel attent. Aanrader.
9,0
Van den Berg
1
Nederland
november 07, 2019
Goed hotel in rustige omgeving. een aanrader
7,3
Potma
Nederland
november 07, 2019
Prima, 2 nachten voor €75,00.
10,0
Van de Kieft
1
Nederland
oktober 31, 2019
in één woord SUPER
7,0
Groot
1
Nederland
oktober 25, 2019
8,2
Van vliet
1
Nederland
oktober 18, 2019
MOOI HOTEL OP GOEDE LOCATIE, MOOIE KAMERS MET GOEDE VOORZIENINGEN EN HEEL GOED ETEN !
IK VOND DE EIGENARESSE AARDIG MAAR NIET ERG SPRAAKZAAM EN DAT IS ZEKER JAMMER. IK ZOU ZEGGEN ZOEK WAT MEER CONTACT MET JE GASTEN, WAT VOOR MIJ NOG VEEL BETER THUIS VOELT !
8,2
De Boer
Nederland
oktober 18, 2019
8,2
Baets
1
België
oktober 17, 2019
Vriendelijk hotel
Een kamer met volwaardige zithoek vind je niet veel in hotels. Zeer gewaardeerd. Ook de koffie-/theefaciliteiten op de kamer konden we appreciëren.
8,7
Vermeulen
7
Nederland
oktober 17, 2019
7,7
Boudewijn
2
Nederland
oktober 15, 2019
Goed hotel!! Prijs /kwaliteit goed.!!
Personeel niet zo vriendelijk,!! Jammer..,
8,7
Eggermont
Nederland
oktober 09, 2019
Perfect vriendelijk personeel en alles netjes en schoon.
8,5
Keupers
Nederland
oktober 09, 2019
8,7
Van Dieren
Nederland
oktober 07, 2019
Vamiliehotel zoals het hoort en voelt warm.
9,0
Van Raam
1
Nederland
oktober 07, 2019
Perfect.
Goed hotel. Goede en vriendelijke bediening. Ruime kamer en schoon. Eten perfect. Ligging van het hotel: mooi en rustig mede de omgeving. Onze waardering daarom een 9. Zeker een aanrader.
8,0
Van Eijk
2
Nederland
oktober 07, 2019
7,5
Tuinman
1
Nederland
oktober 06, 2019
we zijn tevreden over het verblijf.
n.v.t.
8,0
Rotteveel
1
Nederland
oktober 04, 2019
Was goed
De gastvrouw was nogal stug
7,7
Halsema
1
Nederland
oktober 04, 2019
Prijs en kwaliteit komt aardig overeen. iets vriendelijk oersoneel ka geen kwaad.
9,2
Kok
1
Nederland
oktober 03, 2019
Prima, sfeervol hotel voor zijn klasse.
7,0
Van der Meer
Nederland
oktober 03, 2019
Heel rustig en landelijk hotel
7,0
De Wit
Nederland
september 28, 2019
Uitstekend diner en matig ontbijt.
Ontvangst bij de receptie mag best iets vriendelijker en meer informatief.
8,6
Petersen
Nederland
september 26, 2019
Prettig verblijf en een schone en mooie kamer.
Ligging:mooie, centrale ligging. Prettige bediening.
5,5
Vink
1
Nederland
september 24, 2019
Komen niet meer terug.
Het eten zeker stukje vlees minimaal.......na het eten vragen ze nt heeft het gesmaakt ,,ja dat wel maar de schnitzel was een flubberstukje....antwoordt ja dat vond ik de serveerster ook wel sorry ik zal vragen of er wat aan te doen is ,dat kon u kunt mog een stukje krijgen....maar het toetje as op. We hadden nt meteen moeten zeggen waarom gaat dit de keuken uit. Maar ook wij weten dat je voor dit geld geen exclusief diner kan serveren..maar nee het hoofd gerecht is slecht. Doe 3 euro meer vragen en klaar. Ook jet ontvangst bij aan komst gaf geen gevoel van welkom. Wij komen niet meer terug.
7,0
Denoyette
1
België
september 24, 2019
Gelegen in een mooie streek - ideaal voor uitvalspunt voor mooie fietstochten
Beperkte keuze van de kaart - kwaliteit kon beter - veel sauzen uit potten (althans zo smaakte het)
8,5
Hoogland
1
Nederland
september 24, 2019
Leuk hotel netjes,,
Hardwerkende mensen,,rustig hotel ,,goed verzorgd ,,alles was schoon ,,en goed bed ,,en heerlijk eten ,,ik miste wat sla of tomaten rauwkost bij het ontbijt ,,ik doe dieet ,,dus dat ging niet ,,
8,7
Janssen
5
Nederland
september 23, 2019
Hebben het goed gehad
10,0
Maes
1
België
september 23, 2019
Super verblijf en rustig gelegen in fietsland Overijssel. Grote pluim voor vriendelijke gastvrouw/heer en personeel alsook prima kok(in)!!! Wij komen zeker terug! Voor ons score 10!
Geen
8,0
Van Huffelen
Nederland
september 22, 2019
Goed en degelijk verblijf.
Voor de prijs een goed verblijf. Voor ons ideaal.
7,8
Mulder
2
Nederland
september 21, 2019
Prima verblijf. We hadden een kamer met een bovenverdieping. Voor twee vriendinnen was dit ideaal, hadden we ons eigen vertrek.
9,0
Dams
1
Nederland
september 21, 2019
We hebben genoten, zoals je ziet aan de punten lijst vonden wij het fantastisch
Heel positief, vriendelijk ontvangst door de gast vrouw. Ze zijn er voor je en niet te vergeten de kok een pluim voor haar of hem?
8,2
Fix
Nederland
september 19, 2019
Prettig verblijf goede service

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.