Landhotel 't Elshuys

Gravendijk 6, 7665 SK, Albergen, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Landhotel 't Elshuys

Totale hotel score:

8.0
Gebaseerd op 1288 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Landhotel 't Elshuys.

Opbouw score Landhotel 't Elshuys :

Algemene waardering

7.9
 

Ligging

7.9
 

Service

7.9
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

8.1
 

Kamers

8.0
 
Resultaten 1 - 50 van 1288
6.8
Bakker
1
Nederland
juni 14, 2019
Verblijf keurig netjes. Maar erg stil.
Eten te kleine porties. Je kon wel meer vragen. Maar gasten ieder voor zich. Geen contact gelegd met andere vakantiegangers.
7.5
Westerhof - van der Kooi
7
Nederland
juni 13, 2019
rustig gelegen, nette kamer. vriendelijk personeel
Mevrouw achter de balie mag iets iets netter in de kleding (stukje van blote buik te zien, hoort niet bij de etiquette). 's avonds met diner (razend tempo) 4 dames in de bediening voor een klein gezelschap is erg veel. 's ochtends met ontbijt zou ik voor het afruimen van de tafels een ander systeem gebruiken. Nu werd per tafel afgeruimd (soms 2 á 3 keer heen en weer lopen met servies etc), kruimels afgeveegd en/of schoon kleedje neergelegd. Tip; gebruik hiervoor een serveerwagentje, plaats alles erop wat weg kan of naar de keuken. Dat werkt efficiënter.
7.0
Bleumink
1
Nederland
juni 12, 2019
Het was voor ons de eerste keer, het was wel wennen.
Het zag er allemaal netjes en schoon uit , maar heel rustig . Wij zijn altijd naar een park geweest in een huisje dat vinden wij fijner meer ruimte en meer afleiding en avonds meer te doen . Het was ons hier te stil.
8.5
Nijland-Boonstra
1
Nederland
juni 11, 2019
Heerlijk rustig hotel om een paar dagen te onthaasten
Het hotel ligt in een mooi wandel- en fietsgebied. Voor het eerst een hotel bij goedverblijf geboekt. Dit is ons heel goed bevallen. Een goede prijs/kwaliteit hotel!
9.2
Osseforth
1
Nederland
juni 11, 2019
Het hotel is prima voor uitval voor fietsers,de portie eten mag wel iets meer zijn.
8.0
Spijkstra
Nederland
juni 11, 2019
Prima eten, kamers aan achterzijde, hadden geluidsoverlast van machines werkzaam voor groothandel
9.0
De Jong - Hiemstra
5
Nederland
juni 10, 2019
Uitstekend plek om te verblijven , goed bedden, prima verzorging
1 opmerking(persoonlijk): Vonden het in de ontbijtzaal wel heel erg stil, zacht achtergrond muziekje?
9.5
Luit
Nederland
juni 10, 2019
Het is ons uitstekend bevallen in het hotel. Alles is aanwezig en we zullen het zeker aanbevelen.
7.7
Maas
1
Nederland
juni 08, 2019
het verblijf was heerlijk.
Het 3 gangen diner was prima, maar werd in een half uur helemaal opgediend. Dat mag wat langer duren. De eigenares was niet echt vriendelijk en ook niet bereid iets voor je te doen. Dat is jammer. Klantvriendelijkheid kost immers niets. De omgeving was prachtig en de service van Goedverblijf was ook prima in orde.
8.5
De Boer
7
Nederland
juni 07, 2019
Vriendelijke bediening bij het avond eten.
2 prettige nachten geslapen in dit hotel. Eenvoudig en goed ontbijt, met de mogelijkheid zelf je ei te bakken. Kamer is ruim en schoon. Mijn badkamer had een bad, waar ik heerlijk gebruik van heb gemaakt. Leuk, de keuzemogelijkheden bij het avond eten. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Een verblijf hier is zeker aan te raden.
8.5
Eijlander
2
Nederland
juni 06, 2019
Fijn, heerlijk buiten gezeten
Gee, eten was prima, ontbijt goed, alles was er.
8.7
Kroezen
Nederland
juni 06, 2019
8.0
Knecht
1
Nederland
juni 04, 2019
Keurig hotel. Alles heel schoon. Prima fietsroutes beschikbaar. Kortom een aanrader.
8.5
Brouwer
2
Nederland
juni 03, 2019
Heerlijk hotel, prima prijs, eten uitstekend!
Bedden kunnen beter. Fijn zou zijn koffie en thee op kamers. Gastvrouw mag iets minder gehaast zijn en wat toegankelijker voor een vriendelijk gesprek.
9.0
Tissen
1
Nederland
juni 03, 2019
Prima hotel alles was uitstekend
8.2
Van den Brink
1
Nederland
juni 02, 2019
Goed van eten en drinken, mooie kamer.
8.2
Hoogland
2
Nederland
mei 31, 2019
Goed verblijf en prettig weekend gehad
7.2
Roskamp
1
Nederland
mei 30, 2019
Leuk voor 1 a 2 nachten, niet echt spannend.
Niets te beleven, bar niet aantrekkelijk, om 21:45 al dicht
7.0
Koel
1
Nederland
mei 29, 2019
redelijk comfortabel, personeel vriendelijk, fietsers vriendelijk, schoon.
Landelijk gelegen, maar aan een binnenweg waar overwegend te hard en dus door onnodig veel lawaai te veroorzaken, wordt gereden. Dit doet afbreuk aan de verwachting bij de omschrijving "landelijk gelegen". Kamer voldoende voorzien van comfortabel zit meubilair. Bedden oorspronkelijk te kort naar huidige maatstaf. Dit is op de Twentse manier goed opgelost door een voldoende lange "topper" op de ondermatras te plaatsen. WiFi werkt goed en met voldoende snelheid.
7.7
Smith
2
Nederland
mei 28, 2019
Het verblijf is goed.
Het ontbijt kan wat uitgebreider. Het keuzemenu ( avond ) was geweldig.
8.2
Meliesie
1
Nederland
mei 27, 2019
Mooie omgeving voor wandelen en fietsen
7.8
Heida
Nederland
mei 27, 2019
mooi plekje, veel wandel en fietsmogelijkheden
8.5
Tuitel
1
Nederland
mei 27, 2019
Grote en ruime kamers, fijn terras en parking.
Helaas een min punt. Waarom toch die vieze stinkende asbak bij de entree van het hotel., toch niet meer van deze tijd. Moeten wij als fanatieke niet rokers ons een weg banen in rookwolken??????. Wij doen deze arrangementen ca 6/8 per jaar en bijna alle hotel maken zich hier schuldig aan waarom worden tabaksgebruikers in de watten gelegd???? Datum aankomst 21 mei en vertrek 25 mei
8.7
Dob
1
Nederland
mei 24, 2019
We hebben het erg naar onze zin gehad. Het eten was goed de bediening gezellig en goed. De kamer was netjes en voldoende ruimte.
8.4
Hardorff
1
Nederland
mei 21, 2019
pure verwennerij mooie omgeving
storend, veel te hard rijdend verkeer
8.5
Krigee
1
Nederland
mei 20, 2019
Wij waren aangenaam verrast met het hotel. rustig gelegen en de kamer is mooi.zeker om nog een keer terug te komen.
De bediening ie prima .
8.5
Schuur
1
Nederland
mei 16, 2019
Een goed en gezellig hotel..Ruime kamers en goed keuken
9.0
Mulder
1
Nederland
mei 16, 2019
Geweldig gastvrij!
Zeer goed hotel, restaurant, bar. gastronomie zoals het hoort!
8.2
Van Leeuwen
5
Nederland
mei 14, 2019
Wij hebben hele fijne dagen gehad, wij komen graag terug. Wij zorgen voor 'mond tot mond' reclame!
Een goede en rustige locatie Goede parkeerplaatsen, voldoende ruimte. Een keuze menu voor- hoofd -nagerecht, prima verzorgd
8.0
Sprenkelder
Nederland
mei 14, 2019
Wij komen zeker terug!
En nemen dan wel de fiets mee, deze hadden we thuis gelaten vanwege slechte weersvooorspelling maar het was goed weer. Dus maar weer een goede aanbieding zoals we gehad hebben.
8.2
Van den Helder
1
Nederland
mei 09, 2019
Vriendelijke ontvangst en mooie schone kamer. Het eten was goed en de bediening prima.
De hotel is aan te raden met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Parkeerruimte voldoende en een goede afgesloten fietsenstalling.
8.0
Hut
1
Nederland
mei 08, 2019
Een schone en nette kamer, hulpvaardige bediening
10.0
Van den Berg
1
Nederland
mei 06, 2019
Zeer prettig gunstig gelegen en prettig person9
8.7
Smit
1
Nederland
april 29, 2019
Rustige omgeving prima geschikt als uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen
Vriendelijk personeel
8.5
Van der Goot
1
Nederland
april 24, 2019
Prachtige kamer met mooie badkamer en goed eten.
8.5
Mulder
1
Nederland
april 23, 2019
Prima verzorgd, schone kamer en vriendelijk personeel
8.0
Kuijpers
1
Nederland
april 22, 2019
Het wasgewoon een aangenaam en goed verblijf!
10.0
Stolk
Nederland
april 18, 2019
7.5
Van Heijningen
1
Nederland
april 18, 2019
Prima verblijf in ruime, schone kamer. Mooie omgeving.
Kamers zijn gedateerd. Bedden waren voor ons behoorlijk zacht. Kamers en badkamers waren wel schoon! Koffie uit apparaat bij ontbijt en koffieapparaat in de hal bij de kamers was matig/slecht. Aan het gevoel van gastvrijheid kan naar ons idee wel wat verbeterd worden.
7.7
Gores
Nederland
april 15, 2019
Was zeer aangenaam.
Vond de ligging van het hotel mooi. Maar vond dat het wel wat opgefrist kon worden. Leek wel wat achterstallig onderhoudt met name de tuin speeltuin gewoon de buitenboel. De slaapkamers hadden stoelen die er niet al te fris en kapot waren, ook onder het bed mag gezogen worden. Het bad en beddengoed was heerlijk fris ook de douche zag er schoon uit. Al met al was ons verblijf er prettig, maar ik denk dat er wat meer handen nodig zijn.vrg H. Gores
8.7
Jongen
1
Nederland
april 15, 2019
Het was een mooi hotel, grote kamer en lekker eten. Het was op het moment niet druk, wat voor ons ook fijn was.
Super actie!!!!!
7.5
Van der Woude
1
Nederland
april 11, 2019
Vriendelijk personeel, rustig plekje
De kamer is gedateerd, stoelen zakten erg in, bedden sliepen heel goed.
6.7
Van de Cruijs
1
Nederland
april 09, 2019
Net hotel met vriendelijk personeel. Hulpvaardige familie olde Heuvel.
Doordat wij vroeg in het voorjaar verbleven in hotel het Elshuys waren wij de enigste gasten. Ondanks dat heeft familie olde Heuvel hun best gedaan om het ons zo comfortabel mogelijk te maken. Het was goed. ??
6.2
Kerdijk
1
Nederland
april 07, 2019
We vonden het personeel niet echt vriendelijk en service gericht
Het hotel op zich heeft goede kamers en is verder prima, wij zijn zeker geen grote eters, maar wat wij op de eerste dag voorgeschoteld kregen was echt veel te weinig, mijn vrouw kreeg 2 ultra kleine stukjes vlees, het was of je een kat te eten gaf. Ik had een een snitsel die er nog mee door kon, en de groente was broccoli, ook dit was echt veel te weinig, we hadden allebei 2 hele kleine stukjes op ons bord en wat friet, daar moesten we het mee doen. Daarnaast was er een saladebar wat wij niet wisten omdat dit niet tegen ons was gezegd. Op de 2e dag was dit wel aanzienlijk beter, nu was er andere bediening?, en er werd er gevraagd of we genoeg hadden, want we konden meer krijgen?. Ook viel er op het ontbijt wel wat op te merken, we hebben 2 dagen een gekookt ei gehad die we meteen weggegooid hebben omdat dat het veel te zacht was gekookt, het liep over onze vingers. Wij zullen dit hotel zeker niet aanraden omdat wij de service en de bedienings vriendelijkheid niet goed vonden en wat aan ons lot voelden overgelaten, zo van red je maar. Gelukkig was het goed weer en dat heeft het voor ons nog leuk gemaakt, ik moet er niet aandenken om daar met slecht weer te verblijven. met vriendelijke groet JH.Kerdijk en Elly Boekelman
9.0
Nugteren
1
Nederland
april 06, 2019
9.2
Etman-Loeve
1
Nederland
maart 30, 2019
Vriendelijk, goed eten: Tophotel!
Vriendelijke mensen en een keuzemenu. Niet al te grote porties zodat je ook echt kunt genieten van alle gangen. Tophotel!
7.8
Boelens
1
Nederland
maart 28, 2019
Mooie omgeving, over het algemeen vriendelijk. Voor herhaling vatbaar...
Jammer was dat het koffieaparaat op de eerste verdieping was en wij op de tweede verbleven. We kunnen beiden niet zo goed met een kopje koffie lopen.... De eerste avond stonk het plotseling in de badkamer vreselijk. Oorzaak niet duidelijk. Langzamerhand werd het wat beter of minder, in ieder geval werd de stank minder dooradat we de kranen even hebben laten lopen... Maar de hele periode roken we af en toe nog een vleugje.... De kamer was verder uitstekend! De warme maaltijd de tweede dag was veel minder dan de eerstecdag. De soep was erg zout en de gebakken aardappelen minder lekker... De bediening beide avonden was allervriendelijkst, daarom hebben we de tweede keer ook niets geklaagd....
7.8
Braken
1
Nederland
maart 28, 2019
Eenvoudig, maar fijn hotel, van waaruit je fijne fietstochten kunt maken. Kamers prima in orde met ruime badkamer.
3. De ontvangst was "koeltjes". 2. het ontbijt vonden wij niet goed: het brood was oud, de eieren maar amper gekookt en de honing was niet meer vloeibaar. Het diner daarentegen: niks op aan te merken. Ook fijn dat je keuze hebt uit verschillende gerechten. 3. het souterrain ziet er schitterend uit, jammer dat we daar twee avonden met zijn tweetjes hebben gezeten. Daar wordt het niet gezelliger van.
8.7
Van der Linden
1
Nederland
maart 27, 2019
Goed verzorgd en prima keuzediner
Voor herhaling vatbaar
7.2
De Haan
1
Nederland
maart 26, 2019
redelijk. stugge twenten
ontbijt karig diner goed restaurant donker en oud

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur