Landhotel 't Elshuys

Gravendijk 6, 7665 SK, Albergen, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Landhotel 't Elshuys

Totale hotel score:

8.0
Gebaseerd op 1232 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Landhotel 't Elshuys.

Opbouw score Landhotel 't Elshuys :

Algemene waardering

7.9
 

Ligging

7.9
 

Service

7.9
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

8.1
 

Kamers

7.9
 
Resultaten 1 - 50 van 1232
8.0
Wijnalda
1
Nederland
maart 14, 2019
Heerlijk weekend
Leuk hotel en een hele aardige bediening. Lekker gebruik gemaakt van de sauna en veel gewandeld.
8.0
Bregman
1
Nederland
maart 13, 2019
Ons verblijf was erg prettig. Verrast door de kennis over mijn dieetallergie, chapeau!!
Het ontbijt was verzorgd, niet uitbundig, maar dat vonden we prima. Het is altijd meer keuze dan thuis. De radio stond vrij hard en het koelelement maakte flink lawaai. Kamers en sauna schoon, bedden lang genoeg. Sauna zat bij het arrangement en voor het Turks stoombad moest je bijbetalen, hoeveel stond nergens vermeld. Kortom, fijn om er even uit te zijn.
8.7
Feenstra
1
Nederland
maart 11, 2019
mooi landelijk gelegen, kwam goed van pas bij het afronden van onze Markramer-etappes
8.2
Van Gelderen
1
Nederland
maart 11, 2019
Fijne dagen op een mooie locatie met een goede verzorging.
8.0
Heyenrath
Nederland
maart 09, 2019
Aangenaam en goed uitganspunt voor ontdekken omgeving
Geen
3.8
Jansen
1
Nederland
maart 08, 2019
Kan nog veel leren van vriendelijkheid
Ontzettend bot ontvangen. Gebeld van tevoren voor glutenvrij maaltijden was geen probleem, na een schamele avondmaaltijd zijn we naar de kamer gegaan en tot 2 keer toe ben ik na een half uur ziek geworden. Het glutenvrije brood was ontzetten droog en hard de eerste dag, na een melding keer ik de volgende dag afgebakken warme broodjes. Bij het uitchecken kreeg ik de nota en moest ik het volledige bedrag betalen, raar want ik had al betaald eind januari
8.2
Den Houdijker
1
Nederland
maart 07, 2019
Goed verblijf alles prima geregeld
8.0
Kouwenberg
1
Nederland
maart 06, 2019
Prettig verblijf. Leuk hotel, wel wat gedateerd, maar mooie ruime kamer met bad en douche. Prima ontbijt en heerlijk diner. Mogelijkheid om koffie of thee mee te nemen naar de kamer.
Voor dit geld was kwaliteit goed!
8.7
Van Stuijvenberg
Nederland
maart 05, 2019
8.0
Poel-Westerbos
1
Nederland
maart 03, 2019
Prima hotel, mooie omgeving.
7.3
Caspers
1
Nederland
maart 01, 2019
Het verblijf was prettig Vooral de grote kamer met tafel en 2 gewone stoelen en grote badkamer met douche en appart bad zijn fijn
Koffie service is fijn maar een bonenkoffie machine in de bar zou misschien een aanrader zijn.
8.2
Meijer
1
Nederland
maart 01, 2019
Grote kamer waarin alles aanwezig. Leuk die koffie/thee op de gang . De fiets route's die je kon gebruiken ergt handig
Het ontbijt was wat karig. De warme chocolade melk was vies waterig, maar misschien was het apparaat niet in orde....ik zag niemand aan wie ik het kon navragen
9.5
Sonneveld
1
Nederland
maart 01, 2019
Rust, ruimte, gastvrij
We hebben hier enkele prima dagen gehad. Voor ons was het vanwege het plezierige verblijf alhier een herhaling van een eerder verblijf.
7.5
De Groot
Nederland
februari 28, 2019
Goede uitvalsbasis basis voor weekend Twente
Eenvoudig
7.0
Fraanje
Nederland
februari 27, 2019
Met plezier de tijd doorgebracht
9.0
Visscher
1
Nederland
februari 25, 2019
Goed volk, goede prijs kwaliteits verhouding
9.3
Kuipers
1
Netherlands Antilles
februari 25, 2019
Wij hadden een paar mooie dagen in een brandschoon hotel met ruime kamers, een voortreffelijke keuken en tal van ontspanningsmogelijkheden (sauna, fitness (beperkt), biljart, wandel- en fietskaarten)
Een bezoek aan Ootmarsum is een must als je hier verblijft!
8.3
Burgers
1
Nederland
februari 24, 2019
Het hotel ligt op een rustige en centrale omgeving om te fietsen en te wandelen.
Bij binnenkomst werden wij vriendelijk ontvangen en er werd meteen al gezegd dat het heel erg rustig was in het hotel. Dit was ook zo want er waren maar 3 of 4 stellen dit weekend. Wij kregen een mooie kamer. Bij dit arrangement zat 2x ontbijt en 2x een 3 gangen diner. Het ontbijt was prima, ruim voldoende maar het diner was niet zoals wij verwacht hadden. Wij hadden het idee dat veel voedsel warm gemaakt werd in oven of magnetron. Maar ja als het zó stil is.....De schaaltjes groeten en salade die wij erbij kregen, waren erg lekker! (Op de site ziet het eten er fantastisch uit en de saladebar die niet gevuld omdat het zo rustig is, dat begrijpen wij natuurlijk). Het hotel is prima en SÚPER schoon!! De sauna reserveerden wij en werd speciaal voor ons aangezet. Service was prima!!! Al was het diner dan een minpuntje: Wij daar toch een fijn verblijf gehad.
8.8
Zaal
1
Nederland
februari 14, 2019
8.6
Van Leemput
1
België
januari 26, 2019
Zeer verzorgd en fijn hotel. Helemaal niets op aan te merken. De rust is er voelbaar, de stilte joornaar. Vriendelijk en aangename eigenaar.
Geen
8.7
De Bok
Nederland
december 19, 2018
het verblijf was heel goed,we komen zeker nog een keer terug.
geen
8.0
Van Hooft
5
Nederland
december 08, 2018
gezellig en informeel
7.7
Zeinstra
Nederland
december 06, 2018
wij zijn zeer tevreden over ons verblijf in dit hotel.
8.2
Huizinga
1
Nederland
december 06, 2018
goed en leuk verbljf. echt een familiebedrijf
8.3
Hendrikse
1
Nederland
november 26, 2018
Uitstekend hotel voor deze prijs
waren met 2 personen dus geen ervaring met kinderen.
7.8
Schattevoet
2
Nederland
november 20, 2018
wij vonden het verblijf erg goed
7.7
Van de Sande
1
Nederland
november 13, 2018
hotel ligt mooi en rustig gelegen om van daaruit te wandelen of fietsen
8.3
Van Kints
1
Nederland
november 10, 2018
ruime kamer lekker eten
geen
9.8
Huygh
1
België
november 08, 2018
Het was een top en super geslaagde weekend ! Een top hotel !
Het was rustig, ze waren enorm vriendelijk en het hotel is prachtig gelegen. De kamers zijn ruim, je kan onbeperkt koffie en thee drinken. Het was een geslaagd weekend !
7.7
De Vries
Nederland
november 06, 2018
Kijk hieronder.
Wij hadden de pech dat ze de weg er naar toe aan het asfalteren waren waardoor het hotel slecht bereikbaar was.....alleen over het fietspad. En jammer dat ze niet op de site zetten dat ze naast een Bouwbedrijf zitten waardoor je om 07.00uur in de ochtend met een hoop kabaal gewekt wordt. In het weekend wellicht geen last van maar wij waren er op wo-do-vr. En onze kamer lag er pal naast.
8.0
Pietersma
1
Nederland
november 03, 2018
Het was een goed verblijf.
8.7
Verschuure
2
Nederland
november 02, 2018
Mooi hotel, goede keuken/kok
8.3
Baas
1
Nederland
oktober 30, 2018
Prima prijs / kwaliteit verhouding
Het 4 gangen diner was super Het personeel erg vriendelijk. Eigenaresse zou een voorbeeld kunnen nemen aan het personeel i.v.m. vriendelijkheid. Bij vertrek niet even vragen hoe het verblijf was geweest e.d.
8.3
Willemsen
1
Nederland
oktober 29, 2018
7.0
Visser
Nederland
oktober 26, 2018
Keurig verblijf en goede service
7.0
Van Der Veen
1
Nederland
oktober 23, 2018
De kamer was goed en de omgeving heel mooi.
Bij de boeking hadden we vermeld dat we om ong. 19.00 uur zouden arriveren. Dat was geen punt werd ons gezegd, want we konden zo aanschuiven bij het diner. De keuken was tot 21.00 uur open. Tot onze verbazing, we waren nog maar net op de kamer, werd er om 19.15 uur op de deur geklopt, met de mededeling dat we NU aan tafel moesten komen. Na het diner zaten we aan een kop koffie. Er werd ons medegedeeld dat ze ons niet weg wilden jagen, maar dat het grote licht uit ging. Daar zaten we in de schemering. Ook werd erbij gezegd dat we de volgende avond VOOR 19.00 uur aan tafel moesten zitten voor het diner. Wij hebben dit als zeer ongastvrij ervaren! Misschien is het een idee, dat als er een wegafzetting is, zoals in ons geval, erbij wordt gezegd dat je het hotel wel kunt bereiken. We hebben wel een kwartier moeten omrijden en kwamen weer voor een wegversperring te staan. Bewoners hebben on gezegd dat het hotel wel te bereiken was.
7.8
De Kousemaeker
1
Nederland
oktober 23, 2018
Prima naar onze zin gehad. Grote kamer, gratis koffie/thee en gebruik koelkast op de gang, heerlijk gegeten, erg vriendelijk personeel. En dat alles in een mooie omgeving.
8.7
de Graaf
1
Nederland
oktober 23, 2018
Goed hotel, vriendelijke ontvangst, grote schone kamer, attent personeel. Niks dan lof.
Zie boven. Wij zijn erg tevreden.
8.5
Van Stralen-Sijs
1
Nederland
oktober 21, 2018
Prettig. We voelden ons direkt thuis. Heerlijk eten. Meer dan goed.
We misten een make-up spiegel in de badkamer.
7.7
Andringa
1
Nederland
oktober 19, 2018
Goed hotel in een mooie en rustige omgeving en prima uitvalsbasis voor fietstochten.
De vriendelijke en gastvrije voormalige eigenaar, wiens dochter het hotel heeft overgenomen, gaf ons goede tips voor fietstochten met mooie bezienswaardigheden. Wij hadden prachtige dagen.
7.7
Cremers
2
Nederland
oktober 18, 2018
Het is een goede uitvalsbasis voor een verblijf in Twente.
8.2
Vos
1
Nederland
oktober 17, 2018
7.2
Van Wijk
1
Nederland
oktober 17, 2018
Kamer 2 was een ruime en nette kamer, weliswaar aan de straatkant. Bij aankomst is niet verteld dat je een flyer aan deur moet hangen om de kamer schoon te laten maken. Zij maken alleen schoon bij wisselen. Wel kwamen ze na 2dagen vragen of er schone hand
Over het algemeen een norse houding. De jongste bediening werd niet goed geïnformeerd m.b.t. het diner dat overigens eenvoudig maar wel smakelijk was. De bar in de kelder was vroeg gesloten en ook deze dame was nors. Qua kindvriendelijkheid daar hebben we geen ervaring mee. Kortom wij zouden dit hotel niet aan vrienden aanbevelen.
8.3
Visbeek-Sijens
5
Nederland
oktober 17, 2018
Een geschikte locatie, goede hygiëne, vriendelijk jong personeel en heerlijk eten.
8.2
Moesker
Nederland
oktober 15, 2018
Verblijf was zonder meer aangenaam wegens de goede kwaliteit.
8.0
Noom
Nederland
oktober 15, 2018
goed
ontvangst kon wel wat vriendelijker
8.0
Van Hemert
1
Nederland
oktober 12, 2018
Een mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.
5.3
Brouwer
1
Nederland
oktober 11, 2018
Redelijk
Ontvangst was zeer nors "Wat is uw naam.gereserveerd en kamer 20" Deze dame zou eerst een cursus klantvriendelijkheid moeten doen. Dit zet gelijk de toon Eten was middelmatig Friet VEEEELte zout.Bekend bij de bediening. Saus niet naar smaak en bij de zigeunersaus een pond suiker gedaan. Drank vrij prijzig.Glas van wijn zat 2 slokken in.voor ons geen aanrader
8.0
Ebing
1
Nederland
oktober 11, 2018
fijn hotel op een goede lokatie, mede het mooie weer een top weekend gehad
diner wordt wel erg snel geserveerd, mag voor ons iets rustiger.
6.0
Stassen
5
Nederland
oktober 11, 2018
De ontvangst was niet hartelijk. Dit werd ook in het gastenboek beschreven. De menu kaart was iedere dag het zelfde

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur