Landhotel 't Elshuys

Gravendijk 6, 7665 SK, Albergen, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Landhotel 't Elshuys

Totale hotel score:

8.0
Gebaseerd op 1212 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Landhotel 't Elshuys.

Opbouw score Landhotel 't Elshuys :

Algemene waardering

7.9
 

Ligging

7.9
 

Service

7.9
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

8.1
 

Kamers

7.9
 

Kindvriendelijkheid

7.0
 
Resultaten 1 - 50 van 1212
8.6
De Bok
Nederland
december 19, 2018
het verblijf was heel goed,we komen zeker nog een keer terug.
geen
8.0
Van Hooft
5
Nederland
december 08, 2018
gezellig en informeel
7.7
Zeinstra
Nederland
december 06, 2018
wij zijn zeer tevreden over ons verblijf in dit hotel.
8.2
Huizinga
1
Nederland
december 06, 2018
goed en leuk verbljf. echt een familiebedrijf
8.3
Hendrikse
1
Nederland
november 26, 2018
Uitstekend hotel voor deze prijs
waren met 2 personen dus geen ervaring met kinderen.
7.8
Schattevoet
2
Nederland
november 20, 2018
wij vonden het verblijf erg goed
7.7
Van de Sande
1
Nederland
november 13, 2018
hotel ligt mooi en rustig gelegen om van daaruit te wandelen of fietsen
8.3
Van Kints
1
Nederland
november 10, 2018
ruime kamer lekker eten
geen
9.8
Huygh
1
België
november 08, 2018
Het was een top en super geslaagde weekend ! Een top hotel !
Het was rustig, ze waren enorm vriendelijk en het hotel is prachtig gelegen. De kamers zijn ruim, je kan onbeperkt koffie en thee drinken. Het was een geslaagd weekend !
6.7
De Vries
Nederland
november 06, 2018
Kijk hieronder.
Wij hadden de pech dat ze de weg er naar toe aan het asfalteren waren waardoor het hotel slecht bereikbaar was.....alleen over het fietspad. En jammer dat ze niet op de site zetten dat ze naast een Bouwbedrijf zitten waardoor je om 07.00uur in de ochtend met een hoop kabaal gewekt wordt. In het weekend wellicht geen last van maar wij waren er op wo-do-vr. En onze kamer lag er pal naast.
8.0
Pietersma
1
Nederland
november 03, 2018
Het was een goed verblijf.
8.7
Verschuure
2
Nederland
november 02, 2018
Mooi hotel, goede keuken/kok
8.3
Baas
1
Nederland
oktober 30, 2018
Prima prijs / kwaliteit verhouding
Het 4 gangen diner was super Het personeel erg vriendelijk. Eigenaresse zou een voorbeeld kunnen nemen aan het personeel i.v.m. vriendelijkheid. Bij vertrek niet even vragen hoe het verblijf was geweest e.d.
8.3
Willemsen
1
Nederland
oktober 29, 2018
7.0
Visser
Nederland
oktober 26, 2018
Keurig verblijf en goede service
7.0
Van Der Veen
1
Nederland
oktober 23, 2018
De kamer was goed en de omgeving heel mooi.
Bij de boeking hadden we vermeld dat we om ong. 19.00 uur zouden arriveren. Dat was geen punt werd ons gezegd, want we konden zo aanschuiven bij het diner. De keuken was tot 21.00 uur open. Tot onze verbazing, we waren nog maar net op de kamer, werd er om 19.15 uur op de deur geklopt, met de mededeling dat we NU aan tafel moesten komen. Na het diner zaten we aan een kop koffie. Er werd ons medegedeeld dat ze ons niet weg wilden jagen, maar dat het grote licht uit ging. Daar zaten we in de schemering. Ook werd erbij gezegd dat we de volgende avond VOOR 19.00 uur aan tafel moesten zitten voor het diner. Wij hebben dit als zeer ongastvrij ervaren! Misschien is het een idee, dat als er een wegafzetting is, zoals in ons geval, erbij wordt gezegd dat je het hotel wel kunt bereiken. We hebben wel een kwartier moeten omrijden en kwamen weer voor een wegversperring te staan. Bewoners hebben on gezegd dat het hotel wel te bereiken was.
7.8
De Kousemaeker
1
Nederland
oktober 23, 2018
Prima naar onze zin gehad. Grote kamer, gratis koffie/thee en gebruik koelkast op de gang, heerlijk gegeten, erg vriendelijk personeel. En dat alles in een mooie omgeving.
8.4
de Graaf
1
Nederland
oktober 23, 2018
Goed hotel, vriendelijke ontvangst, grote schone kamer, attent personeel. Niks dan lof.
Zie boven. Wij zijn erg tevreden.
8.4
Van Stralen-Sijs
1
Nederland
oktober 21, 2018
Prettig. We voelden ons direkt thuis. Heerlijk eten. Meer dan goed.
We misten een make-up spiegel in de badkamer.
7.7
Andringa
1
Nederland
oktober 19, 2018
Goed hotel in een mooie en rustige omgeving en prima uitvalsbasis voor fietstochten.
De vriendelijke en gastvrije voormalige eigenaar, wiens dochter het hotel heeft overgenomen, gaf ons goede tips voor fietstochten met mooie bezienswaardigheden. Wij hadden prachtige dagen.
7.6
Cremers
2
Nederland
oktober 18, 2018
Het is een goede uitvalsbasis voor een verblijf in Twente.
8.2
Vos
1
Nederland
oktober 17, 2018
7.2
Van Wijk
1
Nederland
oktober 17, 2018
Kamer 2 was een ruime en nette kamer, weliswaar aan de straatkant. Bij aankomst is niet verteld dat je een flyer aan deur moet hangen om de kamer schoon te laten maken. Zij maken alleen schoon bij wisselen. Wel kwamen ze na 2dagen vragen of er schone hand
Over het algemeen een norse houding. De jongste bediening werd niet goed geïnformeerd m.b.t. het diner dat overigens eenvoudig maar wel smakelijk was. De bar in de kelder was vroeg gesloten en ook deze dame was nors. Qua kindvriendelijkheid daar hebben we geen ervaring mee. Kortom wij zouden dit hotel niet aan vrienden aanbevelen.
8.3
Visbeek-Sijens
5
Nederland
oktober 17, 2018
Een geschikte locatie, goede hygiëne, vriendelijk jong personeel en heerlijk eten.
8.2
Moesker
Nederland
oktober 15, 2018
Verblijf was zonder meer aangenaam wegens de goede kwaliteit.
8.0
Noom
Nederland
oktober 15, 2018
goed
ontvangst kon wel wat vriendelijker
8.0
Van Hemert
1
Nederland
oktober 12, 2018
Een mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.
5.3
Brouwer
1
Nederland
oktober 11, 2018
Redelijk
Ontvangst was zeer nors "Wat is uw naam.gereserveerd en kamer 20" Deze dame zou eerst een cursus klantvriendelijkheid moeten doen. Dit zet gelijk de toon Eten was middelmatig Friet VEEEELte zout.Bekend bij de bediening. Saus niet naar smaak en bij de zigeunersaus een pond suiker gedaan. Drank vrij prijzig.Glas van wijn zat 2 slokken in.voor ons geen aanrader
8.0
Ebing
1
Nederland
oktober 11, 2018
fijn hotel op een goede lokatie, mede het mooie weer een top weekend gehad
diner wordt wel erg snel geserveerd, mag voor ons iets rustiger.
6.0
Stassen
5
Nederland
oktober 11, 2018
De ontvangst was niet hartelijk. Dit werd ook in het gastenboek beschreven. De menu kaart was iedere dag het zelfde
8.3
Hulshof
1
Nederland
oktober 11, 2018
Vriendelijk, gemoedelijk, van alle gemakken voorzien.
7.8
Van de Werken
2
Nederland
oktober 10, 2018
Het verblijf in het hotel was goed.
Nog enkele opmerkingen: De gastvrouw eigenaresse niet gastvrij, onpersoonlijk en bij vragen onprettige antwoorden. Dit was voor mij de 2e keer en voor mijn vriendin de 3e keer en nog steeds een onprettig persoon. Tijdens het ontbijt harde muziek.
6.3
Blokstra
1
Nederland
oktober 09, 2018
Lekker ruime kamer, goede service, vriendelijk personeel
Prima kamer en dito badkamer. Veel mogelijkheden: fitnessapparaten, biljart, sauna (jammer dat alleen de droge cabine het deed en de andere 2 ruimtes niet). Eten was geen haute cuisine (kant en klare salades uit bakken, sauzen uit pakjes?, zout in ieder geval) maar goed genoeg en bediening was desgevraagd bereid tot aanpassingen. Door werkzaamheden aan de weg wat lastiger te bereiken maar natuurlijk wel prachtig gelegen nabij Ootmarsum, Almelo, etc.
7.7
Naezer
Nederland
oktober 08, 2018
Prima
De keuze van dit hotel was prima. Het moet me alleen van het hart dat de ontvangst wel iets beter en vriendelijker had gekund. Klantvriendelijkheid is niet zo moeilijk en het tekent ook de mens. Het maakt en breekt de kwantiteit van het hotel ondanks dat het zoveel jaar bestaat.
7.8
Tummers
Nederland
oktober 04, 2018
Prima hotel, rustige sfeer, mooie kamer, goed eten, prettige bediening.
8.3
Blom
1
Nederland
oktober 04, 2018
Goed hotel. Kamers wat belegen.
8.4
De Vos
1
België
oktober 03, 2018
Mooi gelegen. Kamers in orde. Vriendelijke bediening in het restaurant.
Gasten erop attent maken op het feit dat deur van terrasje aan sauna niet open te krijgen is van buiten uit! Is heel genant om langs vluchtweg hulp te gaan zoeken met enkel een badlaken om je heen als de balie gesloten is en in de sauna neem je geen telefoon met je mee zodat je ook niet kan telefoneren !! Wij konden er nog om lachen, maar ik vermoed dat er wel mensen bestaan dat het helemaal niet ludiek zullen vinden! Voor de rest, we hebben genoten van het arrangement in t' Elshuys in Albergen, Groetjes, De Vos
8.6
Den Os
1
Nederland
oktober 02, 2018
Ontspannen, gezellig en een goede keuken.
Op het hele verblijf niets aan te merken!
8.0
Boot
2
Nederland
september 29, 2018
Fijn hotel, kamer goed, bedden lagen lekker.
Bij aankomst werden we door een dame begroet, die ons heel snel de sleutel gaf en de kamer aan wees. Weinig tijd voor ons.
9.2
Beijma
1
Nederland
september 28, 2018
prima accomodatie, geen tot slechte WiFi op de kamer
7.4
Breukers
1
Nederland
september 27, 2018
7.2
Van Rooij
Nederland
september 26, 2018
Een paar mooie dagen gehad,vriendelijk personeel,de eigenaresse mag wel wat vriendelijker zijn tegen de gasten.
De gordijnen waren los,even vastmaken,een kleine moeite lijkt me.
7.7
Westerink-Bijnagte
1
Nederland
september 25, 2018
mooie accomodatie, prachtig weer en heerlijk gefietst.
Wij kregen de indruk dat er weinig personeel was. Eigenaresse was vrij kortaf, informatie werd na vragen wel gegeven, anders niet. ( bijv waar alles te vinden was, fietsroutes, ontbijttijden). Verder heerlijk verblijf gehad.
6.0
Jager
Nederland
september 24, 2018
Accommodatie was goed om te verblijven
De service was zeer onpersoonlijk , toen we aankwamen, was alles wat de gastvrouw mededeelde, hebt u gereserveerd, het diner is van 6 tot 7 uur en zelf moesten we nog vragen naar het ontbijt .Ze legde niets uit en zelfs niet van ik wens u een goed verblijf (zoek het maar uit) ja dit was echt een vrolijke dame .Dat betekent wel 1e keer en laatste keer . Het eten was lekker, maar een beetje aan de zuinige kant . Groet Jan Jager
7.6
Prevo
2
Nederland
september 24, 2018
Een goed verblijf voor een paar dagen
Een leuk hotel voor er op uit te trekken op de fiets of met de auto Wij hadden 2 goede kamers die schoon en ruim waren . In de kelder is een grote leuke bar. Wij hadden hier een goed verblijk
7.1
Van Leeuwen
1
Nederland
september 24, 2018
Prima hotel en heerlijk gegeten
2.6
De Jong
1
Nederland
september 22, 2018
Slapen en ontbijten, en dan de hele dag niet weer terugkomen in het hotel. Dat gevoel kregen wij hier!
Wij hadden gelukkig alleen, verblijf en ontbijt geboekt voor 3 dagen. Eerste avond in het hotel gegeten. Wat een drama, smakeloos, uit blik veelal,en dat voor 21 euro. We konden niet van de kaart eten, anders was het te druk voor de keuken ( er zaten maar een paar mensen in de eetzaal?) Dat was dus eens maar niet weer!
7.7
Vlooswijk
1
Nederland
september 20, 2018
Fijn en rustig verblijf gehad.
7.8
Bos
Nederland
september 20, 2018
Het verblijf was zeer goed kamers netjes het eten geweldig. Het personeel was vriendelijk wat we niet konden zeggen bij aankomst en bij vertrek.
We vinden dat bij aankomst en vertrek wel wat vriendelijker naar de gasten kan omgaan. We vonden ons niet vriendelijk aan gesproken bij aankomst maar ook niet bij vertrek jammer.
8.6
Lenis
Nederland
september 20, 2018
Was een mooi weekend .we gaan er zeker nog een keer heen

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur