Landhotel De Hoofdige Boer

Dorpsstraat 38-40, 7218 AH, Almen, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Landhotel De Hoofdige Boer

Totale hotel score:

8.4
Gebaseerd op 159 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Landhotel De Hoofdige Boer.

Opbouw score Landhotel De Hoofdige Boer :

Algemene waardering

8.4
 

Ligging

8.3
 

Service

8.7
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.5
 

Eten

8.5
 

Kamers

7.8
 
Resultaten 1 - 50 van 159
8.0
Timmerman
1
Nederland
mei 13, 2019
Vriendelijk personeel, mooie omgeving, lekker eten, éénvoudige kamers, goede bedden
8.7
De Jong
1
Nederland
januari 17, 2019
Prima eenvoudig hotel
Eenvoudig hotel met nette kamers en prettig personeel.
7.3
Verhoeks
1
Nederland
augustus 27, 2018
Wij hadden en goed verblijf
De fietsenberging was echt ontoereikend.
8.5
Staaltjens
1
Nederland
augustus 19, 2018
Prima
Super dat ze onze fietskleding opgestuurd hebben. Waren we vergeten .
10.0
Van Zuijlen-Kromhout
1
Nederland
juli 10, 2018
8.8
Sanders
1
Nederland
november 17, 2017
Ontzetted fijn hotel, waar we altijd graag verblijven
7.8
De Jong
1
Nederland
oktober 29, 2017
prima
wij hadden ons verblijf uitgesteld door een sterfgeval in de familie en konden de datum verschuiven zonder extra kosten! Dat was heel prettig.
8.8
Van Bergen
1
Nederland
september 13, 2017
Hartelijke ontvangst, heerlijk eten, schone ruime kamer, prima
9.2
Van Duijnhoven
Nederland
september 04, 2017
mooi hotel je voelt je welkom en thuis lieve gastvrouw dikke 10
9.0
Van Parijs
1
België
augustus 14, 2017
Voor herhaling vatbaar. Wij gaan terug komen.
Zeer wel gemeende vriendelijke ontvangst. Aangenaam verblijf. Rustige omgeving.
8.0
Löhr
Nederland
juli 24, 2017
een zeer vriendelijk ontvangst prima bedden en heerlijk gegeten.
geen.
8.2
Huijs
Nederland
juli 17, 2017
Prima hotel en gemoedelijk.
Genoten van ons verblijf in dit hotel. Een minpunt was de (te) kleine fietsenstalling.
8.8
De Zeeuw
Nederland
juli 10, 2017
Prima hotel,leuke thee tuin,heerlijke bedden,het eten was lekker,ruime parkeergelegenheid,fietsen berging,lieve mensen!!!
8.8
Klein
2
Nederland
juli 06, 2017
Leuk hotel vriendelijke sfeer mooie kamer met fijne inloop douche goed voor de ouderen. eten en drinken heerlijk.
8.0
Visser
1
Nederland
juni 27, 2017
8.3
Broekmans
1
Nederland
juni 06, 2017
prima service en verzorging!
kamers tweede etage erg warm bij erg warm weer.
7.8
Moret
Nederland
mei 31, 2017
Zeer leuk kleinschalig hotel
8.0
Feijen
1
Nederland
mei 22, 2017
Warme en hartelijke ontvangst en service
8.0
Hofstee
1
Nederland
mei 03, 2017
Gastvrij en warm
Douche aan veel te krappe kant en gehorige afzuiging (keuken).
9.0
Sanders
1
Nederland
april 19, 2017
prima verblijf, alles naar tevredenheid
7.8
Bos
Met partner
Nederland
oktober 20, 2016
Vriendelijke bediening, het eten was goed, kamer misschien ietwat gedateerd; doucheruimte prima
7.7
Klabbers
Vrienden
Nederland
september 28, 2016
mooie kamer, leuke uitvalsbasis voor fietstochten
Voor het diner was er weinig te kiezen, maar vegetarisch kon gelukkig. Vegetarisch gerecht was niet wat je noemt ; een heerlijk diner.
8.2
Kolkena
Nederland
september 26, 2016
Het was een prima verblijf we hebben genoten
8.8
Sanders
Met partner
Nederland
september 26, 2016
Heerlijk verblijf! Niets op aan te merken.
7.3
KIERS
Met partner
Nederland
augustus 21, 2016
Goed verbijf. Gezellige theetuin . Heerlijk kwarkgebak.
Mooi gerenoveerde kamer. Kleine maar mooie badkamer. Jammer dat we in bad moesten douchen. Alleen een ruime douche is voor ouderen soms net zo handig en dan had je meer ruimte
10.0
Truijen
Nederland
augustus 20, 2016
zeer vriendelijk, alles netjes, perfecte ligging kortom het kan niet beter!
Wij hebben een paar dingen gemeld; De afvoerplug in de wasbak sluit niet goed af. De deksel van de W.C. zit niets vast. Een plankje in de douche voor de schampoo op te zetten zou heel gemakkelijk zijn. Verder alles O.K.
8.2
Boogaard
Met partner
Nederland
augustus 15, 2016
gezellig hotel. goede prijs-kwaliteit verhouding
8.0
Van Dijk
Met partner
Nederland
augustus 12, 2016
Genoten van het hotel en de omgeving.
Toen ik thuisi de rekening beter bekeek, zag ik dat er € 9,90 administratiekosten in rekening waren gebracht door het hotel. Staat dat in de voorwaarden?
8.7
Sanders
Met partner
Nederland
augustus 11, 2016
Heerlijk rustig hotel, goede bedden, supervriendelijke ontvangst en bediening
We komen hier elk jaar een paar dagen om te fietsen in de omgeving en te lezen in de theetuin van het hotel. We vinden het er heerlijk. Een aanrader.
9.2
Meersschaert
Nederland
augustus 09, 2016
fantastische service en zeer vriendelijke gastvrouw en personeel .
8.8
Van Wijck-Bell
Met partner
Nederland
juni 15, 2016
Warme ontvangst, leuke gastvrouw- en heer, heerlijk eten.
De doucheruimte van onze kamer was erg klein en benauwd, verder alles prima!
7.8
Van den Berg
Met partner
Nederland
juni 04, 2016
In één woord fantastisch, Goed fietsweer en hartelijke mensen.
9.0
Beaumont
Vrienden
Nederland
mei 19, 2016
Prima verblijf. Zeer vriendelijk.
Minpunt: De afvoerbuis van de afzuiging lag aan de buitenkant van de kamer en die maakte de hele nacht een storend geluid.
8.3
Van Horen
Met partner
Nederland
mei 18, 2016
Zeer vriendelijk gastvrij verblijf.Zeker aan te bevelen en heerlijk gegeten.
8.8
Schippers
Met partner
Nederland
oktober 05, 2015
Zeer Gastvrij
Een zeer gastvrij en vriendelijk hotel.
7.3
Hillebrand
Nederland
september 28, 2015
Heerlijk verblijf, mooie omgeving.
7.5
Post - van Gosliga
Vrienden
Nederland
september 21, 2015
gastvrij onthaal, goede keuken, ruime kamers iewat gedateerd
Ligging prima voor mensen met een auto, voor een weekend met openbaar vervoer problematisch, geen bussen op zondag, prachtige omgeving
9.7
Van den bos
Nederland
september 14, 2015
erg prettig verblijf.uitstekende maaltijden.het ontbreekt je aan niets
8.2
Struijs
Met partner
Nederland
september 14, 2015
prima hotel, gastvrij, vriendelijk personeel.
8.0
Sanders
Met partner
Nederland
augustus 27, 2015
Bij de Hoofdige Boer is alles OK!
7.8
Wisse
Nederland
augustus 24, 2015
mooi landelijk verblijf
een aanrader
7.0
Arts
Met partner
Nederland
augustus 21, 2015
zie beneden
alles was goed geregeld. behalve toen we naar huis gingen en betaald hadden werd nog niet eens gevraagd hoe we het verblijf ervaren hadden.
7.5
Rietveld
Met partner
Nederland
augustus 20, 2015
kleine kamer veel te warm gelukkig voorzien van ventilator en tv enigzins antiek beprkte programma's
10.0
Appel
Alleenreizend
Nederland
augustus 17, 2015
Ontspannend, gezellig, gerieflijk en comfortabel
Over mijn keuze voor dit verblijf ben ik heel tevreden, ik vond daar rust en stilte. Voor herhaling vatbaar.
7.7
Van den Berkmortel
Vrienden
Nederland
augustus 10, 2015
Gastvrij en vriendelijk,lekker eten en super ontbijt !
Wel vrij duur,vooral de drankjes.
8.0
Schonewille
Nederland
augustus 08, 2015
7.8
Pool
Met partner
Nederland
augustus 06, 2015
Prima hotel, attente en goede service. Klantvriendelijk
Op kamer 24 hoorden wij 's nachts een gebrom als van een koelkast. Airco of ventilator? Met groet, Bert
8.7
Beurskens
Met partner
Nederland
augustus 03, 2015
Een hotel dat is aan te bevelen met zeer vriendelijke bediening.
7.8
Schmitz
Met partner
Nederland
augustus 01, 2015
Plezierig verblijf voor lang weekend, vriendelijk personeel en prachtige omgeving.
8.3
Ulijn
Met partner
Nederland
augustus 01, 2015
Wij kwamen hier op onze fiesttocht door de Veluwe en de Achterhoek vanuit Nuenen in Brabant. Een echt verblijfshotel, vooral met goed weer wat wij maar ten dele hadden. De gastvrouw was bijzonder gastvrij.
Grote klantvriendelijkheid. Prettige en gemoedelijke sfeer. Het fietsenhok was een 7 waard (zie vorige evaluatie van Val Monte Berg en Dal)

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur