Landhotel de Greune Weide

Lutterweg 1, 7152 CC, Eibergen, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Landhotel de Greune Weide

Totale hotel score:

8.1
Gebaseerd op 164 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Landhotel de Greune Weide.

Opbouw score Landhotel de Greune Weide :

Algemene waardering

8.0
 

Ligging

8.5
 

Service

8.6
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.1
 

Eten

8.2
 

Kamers

7.2
 
Resultaten 1 - 50 van 164
7.8
Hannewijk
1
Nederland
oktober 29, 2018
vriendelijk en rustig verblijf
geen internet in de landhuisjes, dat is niet altijd grappig.
8.2
Verschuur
1
Nederland
oktober 20, 2018
heerlijk en rustig gelegen hotel, heel gastvrij, prima eten, maar kamer heel erg gedateerd
met een paar goedkope aanpassingen kan de kamer al iets moderner ogen. Kabels onder TV wegwerken en een nieuw lampenkapje, kleine dingen, maar dingen die meteen opvallen. En misschien horren plaatsen tegen de vele muggen. Zie, lees dit als opbouwende kritiek.
7.2
Schattevoet
Nederland
september 05, 2018
zie opmerkingen ,
de douchemengkraan is niet 100% de zitstoelen behoeve nieuwe vullingen schilderwerk rondom buiten is dringend aan een nieuwe verflaag toe oplaatplaats voor E-Bike is onder afdak en niet profesioneel aangelegt zullen toch meer aan onderhoudt moeten doen , anders blijven de gasten op termijn weg vrees ik het toelaten van huisdieren vinden wij niet prettig
8.2
Pels de Rijk
Nederland
augustus 25, 2018
Behulpzaam, gezellig mooie ligging
Te weinig plaats voor de fietsen overdekt. Bij deze zomerse warmte badstof hoeslaken.
8.7
Löhr
Nederland
juli 28, 2018
heel prettig verblijf vriendelijk en behulpzaam personeel schone kamers en mooie omgeving veel gefietst
geen
9.2
Rombout
1
Nederland
juli 24, 2018
Leuk hotel, gelegen in een mooie en rustige omgeving. Prettig personeel. We hebben genoten.
6.8
Giltay-Buteijn
Nederland
juli 09, 2018
Mooie ligging, veel achterstallig onderhoud, erg jammer.
9.0
Pruijsers
1
Nederland
juni 30, 2018
We hebben een fantastisch verblijf gehad!
We werden verrast met een verblijf in een appartement. Heerlijk 's avonds kijken naar hertjes, eekhoorns en konijnen! Je komt goed tot rust. Een attente bediening en verzorging. We gaan er zeker naar terug.
7.5
Overduin
1
Nederland
mei 28, 2018
Terecht wordt het een landhotel genoemd. Rust, ruimte en eenvoud (Voor Randstad-mensen een verademing). Vriendelijke bediening. Goede maaltijden. Prachtige fietsomgeving.
Interieur van het hotel is keurig bijgehouden (doet huurder trouwens zelf). Buitenom het gebouw is er een matige staat van onderhoud. Eigenaar en huurder zouden eens "een echte dialoog" met elkaar moeten aangaan........ Ik weet zeker dat er dan "meer omzet" te maken is......
8.0
Feijen
1
België
mei 22, 2018
7.8
Van Vliet
1
Nederland
mei 18, 2018
gezellig en leuk, een hele goede keuken en gezellige eigenaren en personeel !
8.7
Ter Beek
1
Nederland
mei 14, 2018
het ziet er keurig uit en de medewerkers zijn uiterst vriendelijk. Chapeau.
kindvriendelijkheid was niet van toepassing. Het eten is geweldig lekker en keurig geserveerd. de omgeving is heerlijk rustig en dat is volop genieten van de rust en natuur. Heerlijk om naar zoveel vogeltjes te luisteren.
7.7
Minkes
Nederland
mei 03, 2018
Moooie omgeving en ligging van het hotel
Geen
8.5
Penseel
1
Nederland
april 26, 2018
Prettig hotel in mooie omgeving
Zeer vriendelijk personeel. Het coulisselandschap was heerlijk om doorheen te fietsen. Naast Eibergen, ook Borculo, Ruurlo en Groenlo bezocht. Het hotel ligt een half uurtje lopen van het dorp Eibergen
7.8
Koster
Nederland
april 25, 2018
Een gezellig hitwl
7.5
Mudde
1
Nederland
maart 08, 2018
Redelijk en gedateerd hotel
Een simpele en gedateerde kamer, maar de ligging van het hotel en het eten maken een hoop goed.
9.7
Van Parijs Goovaerts
1
België
januari 24, 2018
heerlijk, goede keuken
Spontane bediening. Echt een aanrader, en wij plannen om nog eens terug te gaan.
7.5
Tromp
Nederland
november 13, 2017
voor kort verblijf is het oke
deurdrangers zijn zeer irritant en maken veel lawaai als de deur dicht valt en problemen met openen, te zwaar vieze lucht in de lift
6.2
Sprengers
6
Nederland
september 05, 2017
Prachtige liging en omgeving
Erg oud de tuinhuisjes Viel tegen Zouden naast elkaar 2 huisjes hebben 2x over gebeld en het zou ook zo zijn maar dit was niet het geval erg jammer Het was schoon
8.8
Koopman
1
Nederland
september 04, 2017
mooi gelegen hotel met heel vriendelijk personeel, maar de kamer mag wel een opknapbeurt hebben.
6.8
Visser
1
Nederland
september 04, 2017
Voor 2 nachten goed
Verblijf was goed, maar het arangement kan beter wat duurder zodat je 2 keer warm eten krijgt!
7.8
De Wild
Nederland
augustus 21, 2017
Prima hotel
Laatste avond de ober een beetje in de war met ons voorgerecht maar keurig opgelost door ons een drankje aan te bieden
8.2
Pragt
4
Nederland
juli 27, 2017
Mooie locatie in een prachtige omgeving. Prettig verblijf in een huisje met hotelfaciliteiten.
WiFi ontvangst in huisje niet aanwezig. Ontvangst alleen bij ingang van het hotel. Dit was lastig.
7.2
Solle
1
Nederland
juni 30, 2017
zie opmerkingen
Wegens overboeking verbleven we in een appartementje in plaats van in een hotelkamer. Deze waren sterk verouderd, en slecht onderhouden. De bedden waren matig. Wifi werkte daar niet.
8.2
Heemels
1
Nederland
mei 21, 2017
goed en betrouwbaar verblijf
kamer en sanitair is gedateerd. Poetsen was onvoldoende. Terras en tuin onverzorgd. Gastvrijheid, ligging en goede keuken maken heel veel goed.
8.0
Arts
1
Nederland
april 14, 2017
Goed verblijf in hotel en in een schitterende omgeving voor fietsers en wandelaars. Mooie routes beschikbaar. Wat wil je nog meer.
Facturering niet overeenkomstig overeenkomst, slordig!
7.3
Van der Baaren
1
Nederland
februari 16, 2017
rustig verblijf, vriendelijke bediening
7.2
Sheedy-Postmus
1
Nederland
november 05, 2016
Vriendelijk en gezellig
Goede Hotel op korte afstand van Eibergen Vriendelijke staf en gezellig.
7.7
Girwar
Met partner
Nederland
oktober 31, 2016
Rustgevend.
De hotelkamer was prima, zo ook douche en toiletruimte. Helaas bleek internet niet te werken. Geef WiFi op mijn iPad. Wel doorgegeven aan de receptie. Slechts NPO 1, 2 en 3 deden het. Wel jammer als je na het diner een film op een andere zender wil bekijken. Ik hoop voor andere hotelgasten dat dit probleem opgelost wordt. Vriendelijke groeten, Irène Girwar
6.8
Rundervoort
Met partner
Nederland
oktober 17, 2016
Ligging te landelijk; Bedden niet goed (te warme dekbedden en slechte matrassen); Eten goed; Baliebediening kan klantrvriedelijker, Restaurant bediening is goed.
10.0
Bleeker
Nederland
oktober 14, 2016
Prachtig, dit was een 2de verblijf in de Greune Weide.
7.3
Francot
Met partner
Nederland
oktober 12, 2016
gezellige sfeer. goeie bediening.rustige omgeving.
8.0
Schmitz
Met partner
Nederland
oktober 12, 2016
Prachtige en rustige plek voor weekendje weg. Zeer vriendelijk personeel in gezellig hotel.
8.0
Heemels
Met partner
Nederland
oktober 11, 2016
vriendelijk, behulpzaam en gastvrij
8.0
Van Havezaat
Met partner
Nederland
oktober 11, 2016
Warme ontvangst,vriendelijk personeel
10.0
Uringa
Met partner
Nederland
oktober 04, 2016
alles was fantastisch!
De bedden: uitstekend ontbijt en diner: heerlijk gastvrijheid, bejegening: zo leuk, met humor, ontspannen aankleding van de tafels en het terras: zo super verzorgd, mooi prachtige plek Een plek om uit te rusten, te genieten
10.0
Keetels
Met partner
Nederland
oktober 03, 2016
9.3
BEYERS
Met partner
Nederland
september 29, 2016
Genieten van de mooie gezellige tuin. Heerlijk en goed verzorgd avondmaal
In de omgeving zijn prachtige wandelingen te maken. De Greune Weide heeft een goed systeem van geplastificeerde handige A4-formaat wandelkaarten met uitgebreide uitleg. Na gebruik terug te bezorgen in de daartoe bestemde farde. Wij hebben er alleszins goed gebruik van gemaakt.
7.2
Groeneweg
Met partner
Nederland
september 27, 2016
De kamer was klein en gedateerd, verder is er niets op aan te merken.
9.7
Van Mierlo
Met partner
Nederland
september 22, 2016
Wasprima heel vriendelijk schoon ende bedden sliepen goed ..
8.0
Terpstra
Nederland
september 05, 2016
Gezel
Wij vinden de eetzaal erg lawaaierig. We konden elkaar amper verstaan om de grote ronde tafel. misschien te verhelpen met gordijnen hier en daar. Johan heeft ons prima bediend.
7.7
Wigmannink
Met partner
Nederland
augustus 16, 2016
gastvrij en vriendelijk. je kunt er heerlijk eten
We hebben een heerlijk weekend gehad, wat betreft de gastvrijheid en service.tot aan het picnicktasje voor tussen de middag. vriendelijk personeel. Alleen het slapen was minder. hele zachte matrassen met een anti lek hoes er om heen. Geen katoenen laken er bij over dus het was een broeibed. en aangezien er geen horren voor de ramen zaten werden we lek geprikt door muggen. Dit samen heeft ons doen besluiten om ipv maandagochtend naar huis te gaan dit op zondag avond al te doen.
8.7
Moris
Vrienden
België
augustus 15, 2016
Spijtig van de kamers, waren niet verlucht
8.2
Leerintveld
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
schitterende locatie.
zeer gastvrije bediening, kamers erg basic maar weegt niet op tegen ligging en de bediening.
8.7
Van Abswoude
Met partner
Nederland
juli 27, 2016
genoten van het hotel.het diner was fantastisch. het lunchpakket een aangename verrassing .
we vinden dat er meer gebruik gemaakt kan worden van bruin en meergranen brood en pistolets. Het aanbod van fiets en wandelmogelijkheden was ruin voldoende.
8.5
Kingma
Nederland
juli 15, 2016
Ontspannend.
In de kamer hier en daar een beetje stoffig.
6.5
NYS
Met partner
België
juli 13, 2016
rustig, eenvoudig verblijf met vriendelijk personeel
kamer onder dak erg basic
5.7
Bakker
Nederland
juli 04, 2016
zeer gedateerde zolderkamer, het hotel zag er van buiten erg verwaarloosd uit, rommelig terras, maar wel vriendelijke mensen.
7.3
Tigchelaar
Met partner
Nederland
juli 02, 2016
Uitstekende verzorging, vriendelijk personeel.
nvt
8.0
Postma
Vrienden
Nederland
juli 01, 2016
Uitstekend
Jammer dat de lift niet tot tweede verdieping ging Wel goed opgelost..

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur