Landhoeve de Zwiese

Hardenbergerweg 23, 7778 HP, Loozen, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Landhoeve de Zwiese

Totale hotel score:

8.4
Gebaseerd op 10 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Landhoeve de Zwiese.

Opbouw score Landhoeve de Zwiese :

Algemene waardering

8.7
 

Ligging

8.0
 

Service

8.6
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.4
 

Eten

7.7
 

Kamers

9.0
 
Resultaten 1 - 10 van 10
9.0
Van de Ven
1
Nederland
april 23, 2019
Uitstekend, plezierig, zeer gastvrij.
9.3
Hulsman
1
Nederland
april 15, 2019
Erg goed
De gastvrijheid was uitstekend maar wij zijn openbaar vervoer gebruikers en de lokatie is niet goed bereikbaar met openbaar vervoer. Er is een buurtbus die voorbij het hotel gaat maar daar is helaas geen halte. De haltes van deze buurtbus liggen veel te ver uit elkaar.
8.0
Van Uden
1
Nederland
juli 29, 2018
Mooi en rustig gelegen. Je moet wel op de fiets of met de auto naar de stad of dorp.
7.5
Moree
1
Nederland
juli 10, 2018
Prima locatie in een omgeving waar het prachtig fietsen is.
De accommodatie was super en de kamer was ruim en schoon. Wij hebben hier niet gedineerd. Op uw website hebben wij geboekt met 'uitgebreid ontbijtbuffet'. Dit klopte niet want het ontbijt was zeer sober en matig. Zeker geen buffet. Zelfs de gewone kaas als beleg ontbrak op een morgen. Ook bijvoorbeeld geen bruine boterham. Alleen twee afbakbroodjes en afbakcroissants voor allebei één.
8.3
Van Heeswijk
1
Nederland
juni 29, 2018
Heerlijk verblijf en voor herhaling vatbaar
7.8
Wouters
3
Nederland
januari 03, 2018
Een heerlijk hotel voor jonge gezinnen! Ruime kamers en alles bij elkaar een sfeervol geheel.
9.0
Briek
2
Nederland
juli 11, 2017
Sfeervol en erg gezellige appartementen!
7.8
Verschoor
1
Nederland
mei 02, 2017
goed verblijf in een mooie omgeving: zo in de natuur, zo bij een grote stad.
9.3
Westerink
1
Nederland
januari 05, 2017
Wij hebben geboekt voor sfeer en ruimte en dat kregen we! Hele mooie kamer en fijne faciliteiten zoals koelkast en keukenblokje.
7.8
Maliepaard
Nederland
oktober 03, 2016
Aparte, positieve sfeer door de aanwezigheid van de zorgboerderij en de inzet van de anders begaafden.
Klein minpuntje. Receptie in de hal van het hotel bij de kamers van de gasten met wel erg doordringende "barbecue-geuren". Jammer. En waarom staat er in de huisregels dat consumpties in het hotel eigenlijk verplicht zijn? De minibar - artikelen moeten maar je smaak zijn!?

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur