Landgoedhotel Woodbrooke

Woodbrookersweg 1, 7244 RB, Barchem, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Landgoedhotel Woodbrooke

Totale hotel score:

8.3
Gebaseerd op 37 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Landgoedhotel Woodbrooke.

Opbouw score Landgoedhotel Woodbrooke :

Algemene waardering

8.2
 

Ligging

8.6
 

Service

8.4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

8.6
 

Kamers

7.8
 
Resultaten 1 - 37 van 37
8.7
Van den Berg
1
Nederland
maart 11, 2019
Mooi hotel met interessante geschiedenis.
Erg goed onderhouden. Modieus ,gaat met z,n tijd mee. Wel de fietsenberging nog even opruimen.
10.0
Van Emous
1
Nederland
maart 05, 2019
wij hebben genoten van de gastvrijheid en het prima verblijf!!
8.3
Van den Broek
1
Nederland
februari 27, 2019
Mooi gelegen hotel. Prachtige kamer. Erg goed ontbijt. Diner was eveneens goed verzorgt. Vriendelijk personeel.
7.7
Koopmans
1
Nederland
februari 26, 2019
Zoals in de meeste hotels is de badkamer altijd de sluitpost, niet qua sanitair maar ruimte om je kleine verzorgingsspullen op te bergen.Je mag blij zijn dat je scheerapparaat, lenzenspul en noem maar op ergens kan plaatsen.Maar dan is de ruimte op.
Speel dit ook eens door naar de Hotelbranche.
8.2
Van Lieshout
1
Nederland
februari 25, 2019
Heerlijk gewandeld, heel goed weer. Lekker gegeten,en heel vriendelijk personeel dat meedenkt.
8.5
De Jong
1
Nederland
oktober 16, 2018
Rustig, goed verblijf
9.0
Castien
1
Nederland
januari 31, 2018
Prima hotel, vriendelijk personeel en we herkenden de naam Wood Brookers, vroeger een converentieoord in Bentveld/Zandvoort
We hebben gezellige dagen gehad .
8.8
Veenman
6
Nederland
oktober 06, 2017
Heerlijk, mooie omgeving, heerlijk rustig, voortreffelijk eten en prima kamers. Top weekend gehad.
Maar toch een paar hele kleine minpuntjes: - het alarm van onze deur ging voortdurend af, doordat hij niet helemaal gesloten zat. Ook als dat de bedoeling was loeide het alarm alweer. Dat had van mij anders gemogen. - de versgeperste jus d'orange is wel een erg klein, sober glaasje. Niet het glas maar de inhoud. Wij dachten dat het een foutje was....dus vroegen er naar, maar het klopte. Doe het dan in een kleiner glaasje of nog beter, pers er nog een sinaasappel bij.
7.5
Broes
1
Nederland
september 05, 2017
Wij hebben een heerlijk weekend gehad. Kamer was schoon maar erg eenvoudig. Het ontbijt en diner was geweldig! Wij hebben genoten ook van het vriendelijke personeel.
9.0
De Jong
1
Nederland
september 04, 2017
8.7
Sikkema
4
Nederland
augustus 28, 2017
Ontspannend, gastvrij en belangstellend
8.3
Kuipers
1
Nederland
augustus 14, 2017
goed hotel, er is plaats in de schuur voor de scootmobiel om in de nacht op te laden. erg prettig.
8.0
Romeijn
1
Nederland
juli 03, 2017
gastvrijheid was prima. De kamers niet al te groot en de badkamer meer degelijk dan lux. De matrassen waren voortreffelijk.
8.0
Brouwers
Nederland
juni 13, 2017
Heerlijke dagen gehad met wandeling en mooie fiets tocht langs landgoederen.
7.7
Van Dommelen
2
Nederland
juni 02, 2017
Prima ontvangst.....vriendelijk personeel.....uitstekend eten....alleen kamer was erg warm en mocht wel wat beter schoongemaakt worden.
8.7
Rothuizen
Nederland
april 18, 2017
Voor herhaling vatbaar
8.8
Meersschaert
Met partner
Nederland
september 12, 2016
Tip: reserveer een boskamer of bosstudio. eigen zitje voor de kamer midden in het bos. veel privacy en rust! Voor herhaling vatbaar
8.3
Eerhart
Met partner
Nederland
september 02, 2016
Heerlijk hotel schoon netjes relaxed
nvt
7.2
Feenstra
Met partner
Nederland
augustus 30, 2016
Kamer 13 basic erg warm met uitzicht op daken i.p.v. bos
Diner 1e dag was prima met goede bediening, heerlijk op het terras gegeten en het eten was TOP. Ontbijt voldoende. € 3.80 voor een jonge jenever is aardig aan de prijs. Kamer 13 is via een trap te bereiken werd niet aangeboden de koffertjes te laten brengen. 2e avond was het terras en eetzaal niet toegankelijk voor de hotelgasten i.v.m. besloten feest. Dit was niet tevoren gecommuniceerd. Jammer we vonden ons nu een beetje verloren op de laatste avond.
3.3
Van de Panne
Met partner
Nederland
augustus 26, 2016
Rustig, mooie omgeving, saaie kamer, geen attent personeel
Wij kwamen hier via een aanbieding uit een tijdschrift. Daar hoort dan de goedkoopste kamer bij, maar zorg dan wel dat die kamer schoon is. Vijf spinnen en een laag stof van 1cm op de schilderijtjes boven het bed. Op het terras was de bediening geregeld binnen of weg. Vervelend om steeds naar binnen te moeten om om drinken te vragen. De ligging en het uiterlijk van het hotel aan de buitenkant zijn wel prachtig. Net als de omgeving.
8.3
Van Klaveren
Met partner
Nederland
augustus 16, 2016
Prima hotel in een bosrijke omgeving. Personeel erg vriendelijk.
8.0
De Vries
Vrienden
Nederland
augustus 16, 2016
Een verblijf waar je je thuis kunt voelen. Erg klantvriendelijk.
10.0
Eleveld
Met partner
Nederland
juli 19, 2016
Prachtige locatie in bos, lekker rustig, met mooie wandelroutes.
Als je van rust en de natuur houd, is dit een zeer geschikte locatie. Wil je ook ergens anders even heen, dan is o.a. Lochem vlakbij om, daar een terrasje te pakken of te winkelen, of een hapje te eten. Wat ik zelf als zeer prettig ervaren heb is, dat ik er geen kinderen zag. dus geen geschreeuw of gehuil om je heen. Zodat je lekker van de rust kon genieten. Heerlijk!
7.5
Schoonhoven
Met partner
Nederland
juli 15, 2016
een mooie omgeving
geen
8.5
Zwaan
Vrienden
Nederland
juli 05, 2016
Goed bevallen.
Kamer zonder problemen omgeboekt, prima service, vriendelijk personeel. 2 puntzakjes patat met 6 personen vonden wij erg weinig, iets bij gevraagd maar dat kon niet. (min puntje)
9.0
Daalmeijer
Met partner
Nederland
juni 18, 2016
Een mooi, gezellig hotel in een bosrijke, rustige, omgeving
Samen met mijn moeder was ik een paar dagen te gast in dit hotel (overnachting met ontbijt). We hebben het prima naar onze zin gehad. Wij hadden een kamer voor mindervaliden en deze zag er goed uit.. Alles was schoon en de handdoeken werden iedere dag verschoond. Het ontbijt zag er prima uit. Ook de service was goed. Het hotel is heel geschikt voor oudere mensen, gezien de omgeving en de rust. Ik zou dit hotel zeker aan anderen aanbevelen. Wellicht dat wij later nog een keer opnieuw terugkomen in dit hotel. P.S. Het was wel warm op onze kamer, maar dit hebben wij opgelost door de ramen overdag en 's nachts open te zetten (bij aanwezigheid). Het was ook mogelijk om een ventilator te gebruiken.
8.3
Van kuringen
Met partner
Nederland
mei 17, 2016
Ondanks het 'mindere' weer een heerlijke tijd gehad. Mooie hotel in een mooie omgeving.
We hadden gereserveerd voor de boskamers. Dat was fout gegaan, die zaten vol. Dat was jammer. Nu zaten we in het hoofdgebouw. Was ook een mooie ruime kamer. Alleen met de hond was een boskamers prettiger geweest.
8.2
Prins
Met partner
Nederland
mei 11, 2016
Mooi, rustig gelegen hotel. Vriendelijk personeel, heerlijk eten, prima kamer. Waterdruk douche wat minder.
7.8
Adema
Met partner
Nederland
april 25, 2016
Heel praktisch en schoon, keurig verzorgd.
In een woord geweldig.
8.5
Schot-van Gilst
Vrienden
Nederland
april 15, 2016
mooi hotel,ruime kamer,vriendelijk personeel,eten prima
9.8
Groot
Met partner
Nederland
maart 26, 2016
Perfect, gezellig, schoon hotel. Ook heerlijk gegeten.
7.5
Amsing
Met partner
Nederland
februari 29, 2016
goed
het diner was voor ons te lang. en wij vonden het wel erg duur voor ons hondje ,er was zelf nog geen botje voor de hond voor deze prijs.
8.8
Van Zaanen
Met partner
Nederland
januari 04, 2016
Royale kamer op korte afstand van het hotel, zeer vriendelijk personeel, goede keuken, vlakbij bos.
9.0
Van der Baaren
Met partner
Nederland
december 08, 2015
een lang weekend verbleven, heerlijk gegeten, mooie rustige kamer en prachtige omgeving
8.0
Rinkel
Met partner
Nederland
oktober 05, 2015
Gewoon goed
Mooie omgeving vriendelijk personeel zaten niet in standaard kamer maar in studio netjes en niet overdreven luxe gewoon goed koelkast keukentje helemaal goed
8.2
Soesbergen
Met partner
Nederland
juli 25, 2015
Rustig en schitterend gelegen. Sobere kamerindeling, goede bedden.
9.3
Bos
Met partner
Nederland
mei 19, 2015
heerlijk er even uit in de Achterhoek

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur