Kasteel de Essenburgh

Zuiderzeestraatweg 199, 3849 AE, Hierden, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Kasteel de Essenburgh

Totale hotel score:

8.0
Gebaseerd op 35 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Kasteel de Essenburgh.

Opbouw score Kasteel de Essenburgh :

Algemene waardering

7.8
 

Ligging

9.0
 

Service

8.3
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.8
 

Eten

8.4
 

Kamers

6.5
 
Resultaten 1 - 35 van 35
7.0
De Beer
1
Nederland
juni 17, 2019
Ondanks het slechte weer hebben wij leuke dagen gehad.
Kamer is klein en niet goed ingericht. Loopt als je binnenkomst tegen het bed op. Raar. Kijk je s’nachts tegen een verlichtte deur en verlicht rooster.
9.0
Den Hertog
5
Nederland
september 05, 2018
Geweldig!! Een compliment voor personeel en vooral de kok.
8.8
Den Boer
1
Nederland
juli 08, 2018
we hebben genten van het verblijf, de rustige omgeving, de vriendelijkheid van het personeel . het eten was smaakvol en goed verzorgd
We hadden een kamer in de Hoeve. De kamer was schoon de bedden comfortabel. Door de hoge temperatuur was de ventilator niet voldoende. De trap naar boven was niet optimaal vooral met baggage. De trede waren smal en open.
8.3
Hollander
1
Nederland
mei 25, 2018
Een goed verblijf om te logeren
8.3
Schol
1
Nederland
mei 13, 2018
6.3
Bijker-Blok
2
Nederland
april 16, 2018
Mooi kasteel,kamer veel te klein.
Onze kamer was half onder de grond en zo klein dat je er niet allebei op een stoel kon zitten. De doucheruimte was ook erg klein en de douche liep niet goed door..Het was wel schoon.
8.0
Hoogerbrugge
Nederland
maart 14, 2018
een leuke locatie.
De kamer was schoon.kamers zijn aan de kleine kant en gedateerd.
6.3
Noppe
1
Nederland
maart 09, 2018
Mooi van buiten, goede service, beetje vergane glorie
Wij zaten in de kamers aan het aangebouwde deel. De kamer was goed, maar het mooie was er wel af, de boel is wat versleten en kan wel een flinke opknapbeurt gebruiken. Het eten was goed en de service ook, de oprit is indrukwekkend.
7.3
Haan
1
Nederland
augustus 08, 2017
Tóch iets meer van verwacht
Hoewel de ligging perfect is en het kasteel zelf een 'eye-catcher', valt de kamer in het bijgebouw (de Hoeve) toch tegen. Bij het betreden van het bijgebouw, zagen we veel spinrag. Vloerbedekking aan vervanging toe, veel vlekken. Ook op de kamer zelf troffen we het e.e.a. aan stof aan. Badkamer verdient een upgrade. Verder was het wel schoon. Bedden aan de harde kant. TV- en WiFi-ontvangst prima. Diner prima verzorgd, erg smaakvol, service goed, vriendelijk personeel. Ontbijtzaal niet berekend op gastenaantal, het was allemaal vrij krap.
7.5
Ritman
1
Nederland
mei 22, 2017
Mooie locatie, vriendelijke ontvangst, goede service, bittergarnituur en diner heerlijk, ontbijt prima. Kamer erg "basic".
Alles was goed, behalve de vieze vloerbedekking in de kamer en op de overloop van het gastenverblijf. Dit overschaduwd al het andere goede. De slaapkamer is wel heel eenvoudig ingericht en kan met een paar kleine dingen toch was gezelliger worden. Het allerbelangrijkste is dat men de vloerbedekking hoognodig moet vervangen. Het is vies, zit vol met vlekken, zowel op de overloop als in de kamer. In een ander hotel (op Texel) hebben wij een keer een kamer gehad met daarin als vloerbedekking vinyl met houtprint en dat stond prachtig en is makkelijk schoon te houden (te dweilen) en dat is belangrijk in een hotelkamer. Wij willen dit aan De Essenburgh adviseren om de vloerbedekking te vervangen door vinyl. En , mensen van Goedverblijf.nl, neem er zelf eens een kijkje!
5.8
Tax
Met partner
Nederland
september 23, 2016
Goed eten, vriendelijk personeel slechte kamer.
De kamer was klein, Er stond 1 stoel met een hoektafeltje. Als je hierop ging zitten kon je niet tussen de stoel en het bed door. Oude vloerbedekking. Het bed was goed maar voorzien van een winter dekbed. De douche en toiletruimte was klein en niet meer van deze tijd. Het toilet, de tegels, de kranen, de wasbak en de douche zijn niet meer van deze tijd. Deze inrichting loopt 30 jaar achter. De voegen van de tegels in de doucheruimte waren zwart uitgeslagen. Er werd wel iedere dag netjes en goed schoon gemaakt. Ook is mij opgevallen dat in het herentoilet in het kasteel het ventilatierooster in het plafond smerig was. Ik denk dat dit al jaren niet meer is schoongemaakt. Verder viel mij tegen dat bij ons vertrek nog niet gevraagd werd wat wij van ons verblijf vonden. Ik had dan bovengenoemde opmerkingen kunnen mededelen en uitleggen. Gezien bovenstaande ook onze 4 voor de prijs - kwaliteit. Deze opmerkingen mogen wat ons betreft worden door gestuurd naar hotel Kasteel de Essenburgh te Hierden en ik wil als zij hierover vragen hebben deze graag toelichten.
7.3
Prenen
Vrienden
Nederland
augustus 15, 2016
Prima hotel en geweldige omgeving!
Kamers heel klein en sober. De omgeving en het vriendelijk personeel maakt het enigszins goed!
7.3
Den Dekker senior
Met partner
Nederland
juli 01, 2016
De ambiance was prachtig, het eten goed en de bediening keurig. Echter de kamer was van dienaard dat je dit op/in zo'n locatie niet zou verwachten. Zie hieronder.
De kamer: Zeer, zeer klein. De "natte" groep nog kleiner, het toilet rook onfris, waarschijnlijk lekt de toiletpot. Dit werd als zeer onprettig ervaren.
8.3
Schipper
Met partner
Nederland
maart 29, 2016
In een hele mooie omgeving zijn wij heerlijk tot rust gekomen en hebben wij enorm genoten van het lekkere eten.
8.7
Frambach
Nederland
februari 10, 2016
erg mooi en prachtige en rustige omgeving hebben erg genoten
9.5
Verdonck
Met partner
België
november 04, 2015
mooie lokatie, prachtig kasteel, zeer vriendelijke bediening, fantastische keuken
5.2
Verbeek
Met partner
Nederland
september 21, 2015
Kwantiteit in plaats van kwaliteit....
Voldeed niet aan de verwachting; het aantal kamers staat niet in verhouding tot de bijvoorbeeld beschikbare tafels bij het ontbijt of de ruimte in woonkamer. Zoeken naar een tafel (uiteindelijk achteraf); kamers gedateerd en helaas niet schoon. Ligging van het kasteel erg mooi en een goede uitvalsbasis naar bezienswaardigheden in de omgeving.
8.3
Oortmann
Vrienden
Nederland
september 09, 2015
Fantastisch leuk hotel met zeer goed eten en drinken. Mooie omgeving.
De slaapkamer was niet groot maar een goed bed. Minpunt is de mengkraan in de douche. Deze varieerde van koud naar gloeiend heet en bijna niet af te stellen voor 1 douchebeurt.
7.8
Van Dijk
Met partner
Nederland
augustus 22, 2015
Het was een prachtig kasteel en in de buurt was er veel te beleven. Ik heb erg genoten.
8.0
Janssen
Met partner
Nederland
augustus 20, 2015
Een prachtig hotel alleen jammer dat de kamers in een bijgebouw zijn.
Het is een leuk hotel. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het eten is goed en lekker. Alleen jammer dat de kamers in een bijgebouw zijn. Want het bijgebouw is niet in dezelfde stijl! Verder was het een goed verblijf voor ons. Dus een prima hotel en een aanrader.
8.2
Pruijsers
Met partner
Nederland
augustus 20, 2015
Een paar heerlijke dagen beleefd. Riant gelegen hotel met mogelijkheid een fijne wandeling te maken rondom 't kasteel.
Een aanrader om op het kasteel de Essenburgh te verblijven omdat 't centraal ligt voor bezoeken aan diverse leuke plaatsen en voor de natuurliefhebber is er ook genoeg te beleven.
8.5
Valstar
Met partner
Nederland
juli 28, 2015
het was super, aardig personeelhe
het ontbijt dat je met ze,n vieren moet zitten als het druk is voelt iets ongemakkelijk
9.3
VAN DER WAL
Met partner
Nederland
juli 25, 2015
Prachtige ligging en omgeving
Voor herhaling en aanbeveling wat ons betreft !
8.3
Van Eert
Nederland
juli 17, 2015
prachtig, karakteristiek, rustig, schoon, uitermate vriendelijke receptie.
8.7
Schäfer
Met partner
Nederland
april 08, 2015
Vriendelijk persooneel; rustgevende omgeving
8.8
Meijers
Vrienden
Nederland
maart 07, 2015
Fijn verblijf voor aantal rustige dagen weg
7.5
Haksteen
Met partner
Nederland
februari 23, 2015
8.8
Vervoort
Met partner
Nederland
februari 18, 2015
We hebben het er uitstekend naar onze zin gehad,zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Erg kleine kamers althans waar wij verbleven, zeer gedateerd ook de douches.Misschien kunnen er op de ontbijttafel placemats gelegd worden ziet er wat verzorgder en gekleder uit.
7.8
Zigterman
Met partner
Nederland
november 26, 2014
mooie ambiance in kasteel/goede ligging tov fietsen op de veluwe en langs veluwemeer e.o.
verblijf in de hoeve is eenvoudig maar schoon. één nacht veel last van mensen die op de gang veel lawaai maakten tot half 5 in de ochtend!
8.5
Verhoeven
Vrienden
Nederland
november 10, 2014
Als erg prettig ervaren
Vloerbedekking op kamer erg vies. Geen schone indruk in eerste instantie....na opmerking goede verbetering! personeel erg vriendelijk en eten super! Ligging natuurlijk erg mooi
7.7
De Visser
Met partner
Nederland
augustus 23, 2014
Prima hotel
Wie kiest voor een 'kasteelkamer' neemt voor lief dat de douche en toilet zich buiten de kamer bevindt. Bij de kamers in het bijgebouw De Hoeve zijn deze voorzieningen er wel.
9.2
De Coninck
Met partner
België
juli 23, 2014
Mooi en rustig gelegen. Ideale uitvalbasis om te fietsen.
8.5
Hoogeveen
Vrienden
Nederland
juni 23, 2014
Heerlijke omgeving
Jammer dat er bij het inchecken niet gevraagd werd of we in het kasteelgedeelte wilde overnachten. We hebben nu in de zijvleugel geslapen en hadden achteraf ook voor het kasteel kunnen kiezen.
7.8
Deelen
Met partner
Nederland
mei 16, 2014
Wij hebben genoten
8.0
Boon
Vrienden
Nederland
april 22, 2014
fijne locatie om even tot rust te komen, service en vriendelijkheid van het personeel is uitstekend..
Kamer en badkamer aan de kleine kant maar heel schoon. Kussens op bed waren echter veel te hard.. ondanks dat een fijn verblijf

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur