Kasteel Daelenbroeck

Kasteellaan 1, 6075 EZ, Herkenbosch, Limburg, Nederland

Beoordeling van Kasteel Daelenbroeck

Totale hotel score:

9.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Kasteel Daelenbroeck.

Opbouw score Kasteel Daelenbroeck :

Algemene waardering

9.1
 

Ligging

8.9
 

Service

9.2
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.9
 

Eten

8.9
 

Kamers

9.1
 
Resultaten 1 - 14 van 14
8.3
Wigchert
1
Nederland
november 22, 2018
Mooi en sfeervolle locatie met supervriendelijk personeel. Top
9.7
Van Meel
1
Nederland
september 14, 2018
fantastisch!
Prachtige omgeving, ruime, mooi ingericht en perfect verzorgde en schone kamers, heerlijk bed!!! We hebben het 5 gangen jubileum diner op en echt genoten, het was zalig! Ik vond het jammer weer naar huis te moeten.
9.0
Buur
1
Nederland
augustus 13, 2018
Heerlijk, luxe, culinair!
9.0
Buur
1
Nederland
augustus 13, 2018
Heerlijk, luxe, culinair!
9.0
Dijkers
1
Nederland
mei 03, 2018
Heerlijk ontspannen en gastvrij
9.0
Lelieveld
1
Nederland
april 25, 2018
Prima verblijf, goed eten en hartelijk ontvangn.
8.7
Sloots
1
Nederland
april 14, 2018
8.3
Tack
5
België
april 12, 2018
Klassevol in een historisch kader.
Er is weinig aan te merken op ons verblijf, behalve onderstaande details. -In het restaurant ligt de focus misschien iets te veel op vlees. Er is slechts 1 hoofdgerecht met vis en 1 tussengerecht met vis beschikbaar. -Het personeel was heel vriendelijk, behalve 1 mannelijke ober in het restaurant. Wij kregen de tweede dag een inbegrepen 2-gangen diner, met soep en eend. Er werd door de niet vleeseters gemeld dat ze liever vis hadden, waarop de ober heel arrogant reageerde en zelfs opperde dat we een beetje lastig waren omdat we voor het eten al "geborreld" hadden. Wat neerkwam op 1 drankje op het terras. Niet aan hem dus om dit in vol restaurant te vermelden. Ik vergat te zeggen dat door ons "borrelen" immers zijn loon wordt betaald.... Verder alles perfect.
9.0
Ruijter-Smit
1
Nederland
april 10, 2018
SUPER/TOP!!!
Volgens mij heb ik al een beoordeling ingevuld, lijkt me dus dubbel.
8.7
Vernes
1
Nederland
maart 15, 2018
Prachtige kamer, heerlijk ontbijt en diner. Als arrangement voor een goede prijs.
Heerlijk verblijf in mooie kamer. Kamerprijzen zijn zonder aanbieding wel behoorlijk hoog. Het inbegrepen diner was heerlijk maar flesje water tijdens het diner 5,95, en twee koffie na het diner werden, zonder vragen, twee koffie compleet voor bijna 11 euro!
9.2
Nijland
1
Nederland
maart 06, 2018
Uitstekende locatie met zeer vriendelijke en gastvrije mensen
9.0
Beens
1
Nederland
februari 14, 2018
boven verwachting!! je krijgt meer dan je van tevoren word beloofd
aan te raden
9.3
Van Kints
1
Nederland
januari 24, 2018
geweldig, erg klantvriendelijk, goed georganiseerd
10.0
Leduc
1
België
januari 19, 2018
Alles was perferkt
Perferkt ligging in de natuur en gemakkelijk bereikbaar ( een kwartier rijden tot Roermond Outlet Designer) Uitstekend gebouw en split-level--suite met alle comfort en zo erg schoon en cosy decoraties. Het personnel is zeer vriendelijk . We zijn franstalig en de serveur van het restaurant probeert met ons een beetje frans te praten. U mag gerust reserven .

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur