Art & Wellness Hotel Huis ten Wolde

Onderduikersweg 6A, 8346 KP, De Bult - Steenwijk, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Art & Wellness Hotel Huis ten Wolde

Totale hotel score:

8.3
Gebaseerd op 146 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Art & Wellness Hotel Huis ten Wolde.

Opbouw score Art & Wellness Hotel Huis ten Wolde :

Algemene waardering

8.4
 

Ligging

8.1
 

Service

8.5
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

8.3
 

Kamers

8.3
 
Resultaten 1 - 50 van 146
7.8
Timmers
Nederland
maart 28, 2019
fijn weekend gehad
7.2
Backer
5
Nederland
maart 28, 2019
Rustig gelegen, vriendelijk personeel, veel uitstapjes mogelijk in de omgeving
7.0
Bulkens
4
Nederland
maart 10, 2019
Redelijk verblijf zie opmerkingen
Het ontbijt vind ik geen 4 sterren waard. Brood was heerlijk. Diner was heerlijk. Kamer was klein we waren met 3 personen hadden ook om 3 bedden gevraagd geen opklapbedje wat er wel stond niet echt prettig voor 3 volwassen personen. Ook niet echt gerekend op 3 personen in voorziening koffie en thee op de kamer, dit werd de volgende dag ook niet aangevuld.
9.0
Van Rijswijk
1
Nederland
december 24, 2018
De paar overnachtingen die we hebben genoten in het hotel overtroffen onze stoutste verwachtingen.
Bij aankomst werden wij hartelijk ontvangen bij de receptie. Ondanks dat er niet veel gasten waren konde we bij de open haard lunchen. Wij hebben 2 x Heerlijk gedineerd en bedden waren van prima kwaliteit. Omdat mijn partner jarig was op de kamer een gratis flesje wijn aanwezig. Kortom een aanrader.
8.0
Deken-Verbruggen
1
Nederland
oktober 29, 2018
Gastvrij en schoon!
Wij hebben genoten en hopen zeker terug te komen.
8.2
Oomen-Valk
Nederland
oktober 29, 2018
Fantastisch hotel voor een redelijke prijs.
De eerste avond een heerlijke biefstuk gegeten en een lekker kaasplankje. Fijne fietstocht gemaakt naar de Weerribben. Hier gaan wij meer komen!
8.7
Van der Giessen
1
Nederland
oktober 24, 2018
Prima hotel. Gastvrij, vriendelijk en goede kwaliteit.
8.0
Vinke
1
Nederland
oktober 17, 2018
Prettig hotel rustige kamer
7.8
Nacinovic
1
Nederland
oktober 08, 2018
goed hotel in mooie omgeving
matras iets minder, verder alles prima
8.0
Schippers
1
Nederland
september 25, 2018
prima verblijf voor een paar dagen
9.2
Floor
1
Nederland
september 24, 2018
Mooi en rustig gelegen hotel, vriendelijke ontvangst,goed eten en mooie kamer! Een aanrader!
7.7
Paaijmans
2
Nederland
augustus 27, 2018
Prettig verblijf goed hotel zeker voor dit geld.
Te weinig personeel in de bediening restaurant. Receptioniste had weinig kennis van de informatievragen omtrent fietstochten
8.0
Strobbe
1
België
augustus 20, 2018
goed, hulpvaardig, vriendelijke ontvangst, eten was goed
De kamer kon properder: hier en daar spinnekoppen en de tegels onderaan douche konden properder. Er staat op de site: afgesloten fietsstalling, maar die was er niet, wel een overdekte open stalling.
10.0
Van Ravenhorst
1
Nederland
augustus 20, 2018
Ontzettend goede service en vriendelijk personeel. Echt aan te bevelen.
8.7
Van Loenhout
1
Nederland
juli 30, 2018
8.2
Lucas
2
Nederland
juli 26, 2018
Mooi hotel, landelijke ligging ,mooie kamers, goede airco, ontbijt en diner goed.
Alles prima echter weinig licht op de badkamer om je goed te kunnen opmaken.
5.2
Groen
7
Nederland
juli 05, 2018
Geen professionele indruk
Nota 50 euro te veel. Als ik een klant te veel berekend zou hebben zorgde ik ervoor dat het zo snel mogelijk terug betaald werd. In dit hotel denkt men daar blijkbaar anders over!
6.8
Bakens-Janssen
Nederland
juli 05, 2018
De kamers zijn goed
Er was niet a la carte te bestellen in het restaurant. De service was erg matig.
8.2
Alblas
1
Nederland
juli 02, 2018
Heerlijk relaxen in een schitterende omgeving
8.0
Van den Bos
1
Nederland
juni 27, 2018
Fijne en goed verzorgde dagen!
Eten was prima van kwaliteit. Eerste dag een menu dat onderdeel uitmaakte van het arrangement. Tweede dag was er geen keuze mogelijk van de kaart. Er werd een driegangen menu aangeboden waar alleen een keuze kon worden gemaakt uit vis/vlees. De prijs hiervoor werd niet genoemd en bleek achteraf een vervelende ervaring: 32,50 euro. De prijs/kwaliteit was zoek!!
8.7
Croonen
1
België
juni 26, 2018
uitstekend verblijf rustig gelegen
voor herhaling vatbaar
8.3
Pope
1
Nederland
juni 25, 2018
prima hotel. vriendelijk personeel. schoon. goed eten .
8.8
Hoeven
1
Nederland
juni 19, 2018
prima accomodatie met prima voorzieningen zoals zwembad en bubbelbad naast sauna en stoombad. Vriendelijk personeel
Op verzoek eveneens wellness ook beschikbaar buiten aangegeven openingstijden.
8.3
Van der Meulen-Brouwer de Koning
1
Nederland
juni 14, 2018
Het was een heerlijk rustig verblijf en konden tot rust komen. ook leuke uitstapjes in de buurt
10.0
Verbakel
2
Nederland
juni 09, 2018
Geweldige dagen gehad
10.0
Ovaere
België
mei 18, 2018
ik was er voor de tweede keer en dit was zeker niet de laatste keer, alles is uitstekend
8.2
Driessen
Nederland
augustus 21, 2017
M.n. de services en klantvriendelijkheid waren we over te spreken.
7.2
Van Loo
2
België
augustus 18, 2017
Aangenaam verblijf.
Eerste dag: reukhinder van boer-gebuur. Ligging: tamelijk ver met de fiets naar Giethoorn. Service: zeer vriendelijk, behulpzaam personeel. Uitstekende fietsen. Eten: ontbijt: tamelijk goed; 's middags redelijk; 's avonds zeer goed. Kamers: basic; deuren tussen badkamer en kasten draaien moeilijk naar elkaar toe.
10.0
Lipkens
2
België
mei 31, 2017
zeer vriendelijk en goed service
geen
6.3
Oest
1
Nederland
mei 30, 2017
nogal norse mevrouw achter de balie bij het inchecken. Ligging hotel is prima, mooie omgeving
te weinig tafels in ontbijtzaal. De tafels werden niet afgeruimd en klaargezet voor volgende eters. Ik moest bij uitchecken zelf vragen om de beloofde fles wijn bij vertrek (hoorde bij het geboekte arrangement). De koffie in de brasserie was veel te sterk/te oud. Dit aangegeven bij de ober. Hij reageerde niet eens en nam het kopje mee. Ik kies niet weer voor dit hotel
10.0
Van Damme
1
België
mei 21, 2017
Prettig begin van onze vakantie!
9.3
Kasbergen
2
Nederland
mei 09, 2017
Prachtig hotel met mooie kamers heerlijk eten en wellness
Mooie ligging banuit het hotel wande je het bosgebied in.
8.8
Anthonissen 30
1
België
mei 02, 2017
mooie ligging aan het bos , rustig, vriendelijk
na een dag stappen een thuis komen gevoel , zalig zwem en bubbelbad .
8.5
Nuesen
1
België
april 11, 2017
Het was in alle opzichten een aangenaam verblijf: de kamers waren ruim, fris en netjes. Jammer dat er geen bad en balkon was. Het eten was zeer lekker ! Voor fietsers en wandelaars was er een kaft met mooie fiets-en wandelroutes waaruit je een keuze kon m
10.0
Hut
Nederland
april 07, 2017
Keurig hotel met alle voorzieningen
Wij 3 Dames hebben genoten van het weekend, zou er zo langer willen zijn omdat er veel te zien was ,zeker met alle kunst en schilderijen die er aanwezig waren. Ook het wellness gedeelte was keurig en wij hebben dan ook van een heerlijke massage genoten. Wij vonden het voor herhaling vatbaar en zeer de moeite waard.
7.8
De Groen
Vrienden
Nederland
augustus 17, 2016
prima hotel voor fietstochtjes in de omgeving. Beperkte menukaart, maar wel uitstekend. Kamer viel jammer genoeg tegen. Geen 4* !
8.2
Stil
Met partner
Nederland
mei 06, 2016
7.2
Koomans
Met partner
Nederland
augustus 29, 2015
Prachtig hotel, mooie en luxe kamers.
Ontbijt was perfect, maar het avondeten, bij een geboekt arrangement, was minder. Als groente wat paprika (wat niet iedereen lust) en slappe frietjes.
7.3
Anker
Met partner
Nederland
augustus 15, 2015
Mooi/schoon en keurig verblijf, geeft echter voorkeur aan een lopent buffet boven Culinair.[ maar dat is persoonlijk]
9.5
Jacobs
Met partner
België
augustus 13, 2015
goed en rustig gelegen ideaal voor de verkenning van de streek, nette kamers, lekker eten, uiterst vriendelijk personeel
enig minpuntje: lange wachttijd vooraleer het avondeten werd opgediend - keuken misschien onderbemand of te grote drukte ? wanneer we de zeer vriendelijke jonge dame die ons bediende, aanspraken op de lange wachttijd, ging ze dit bespreken met haar leidinggevende die ons prompt een fles wijn kado deed ter compensatie! Waar vind je nog zo een klantvriendelijke instelling? Wij zijn zeer tevreden over ons verblijf in huis ten Wolde en hebben genoten van de prachtige streek die we per fiets hebben verkend.
6.8
De Cleen
Met partner
België
augustus 11, 2015
Het verblijf in het hotel was algemeen goed
Daar wij een 3 gangen verrassing menu moesten krijgen in ons arrangement kregen wij gewoon de brasserie eten daarvan trok dit op niets .Ook dat we alle mensen gezellig beneden zagen tafelen moesten wij 2 in de brasserie eten daar stonden wij al verstomd van.Toen kwam de portie en dat was echt een kindermenu zo weinig .Door te reclameren brachten ze na ons eten nog wat gebakken petatjes met een beetje mayo kom nu he ..De volgende dag waren er mensen die het zelfde arrangement hadden en die heerlijk beneden zaten en lekker hadden gegeten..Ik had al de hele avond mijn beklag gedaan ik kan gewoon niet zwijgen . De volgende dag ben ik naar de receptie gestapt om nog maar eens mijn beklag te doen toen is er iemand bijgeroepen en hebben ze alles bekeken en zagen dat het een fout van het hotel was ,maar wij hadden het wel aan ons been .ter compensatie moesten we de huur van 1 dag huur fietsen niet betalen ,maar ik had toch veel liever lekker gegeten .Daar al mijn collega's er ook geweest waren en ze allemaal zeiden dat het eten daar zo lekker is moet ik gaan zeggen het was slecht maar dan ook slecht . Met vriendelijke groeten Mvr DE CLEEN
7.2
Verstreken
Met partner
België
augustus 08, 2015
9.2
Profijt
Met partner
Nederland
augustus 08, 2015
Echt een aanrader, vriendelijk personeel, een schoon net hotel waar je je direct thuisvoelt. Prachtige omgeving om te fietsen!
10.0
Van Donink
België
augustus 01, 2015
7.8
Moreel
Met partner
België
juli 07, 2015
mooi hotel in landelijke zone niet ver van afrit autostrade, spijtig dat restaurant op -1 gelegen is en er niet kan worden genoten van het uitzicht
Onze badkamer was uitgerust met een inloopdouche = niet al te beste combinatie en een groot min-punt Reden : na elke douchebeurt was vloer helemaal nat tot onder hang-WC en badkamer is aldus niet echt betreedbaar. Er was wel een vloerwisser voorzien doch het concept blijft niet goed
7.8
Broekhuizen
Met partner
Nederland
juli 02, 2015
we hebben een fijne tijd gehad in het hotel we misten alleen een tafeltje op de loggia de asbak stond op de grond verder alles perfekt we gaan weer terug
8.7
Wilken
Met partner
Nederland
juni 29, 2015
Een rustiek gelegen hotel met veel kunst binnen en buiten, waarvoor je met plezier voor veel rust naar toe gaat
Ten aanzien van de bovengenoemde aspecten kunnen we bij het eten alleen oordelen over het ontbijt, omdat we niet een diner hebben gebruikt in het hotel, omdat we 2 dagen bij vrienden en buiten de deur hebben gegeten. De kamers zijn niet groot, maar wel is alles aanwezig in een grappige opstelling met uitstekende bedden. We hebben alleen zitten hannesen - hadden we natuurlijk kunnen vragen bij de receptie - met de blower, waardoor we het af en toe koud hadden. Het verdient aanbeveling om in het boekwerk een aparte pagina te maken in Jip en Janneke-taal voor ons leken hoe de bediening per onderdeel zelf goed is in te stellen (plaatje erbij). Temperatuur lager en hoger lukte nog wel, maar met die blower kwamen we er niet uit. Tot slot een compliment over de klantvriendelijkheid van het personeel, hetgeen niet overal vanzelfsprekend is. Zeker niet in het Wilde Westen waar wij vandaan komen. Het kost niets extra's, maar voor veel mensen blijft dat moeilijk. Sterk punt in dit hotel.
8.2
Van Wijnen
Met partner
Nederland
november 13, 2014
Heerlijk verblijf, uitstekende service en uitmuntend diner
Ambiance en diner waren uitmuntend, minpuntjes waren de wat kleine kamer en de vele spinnenwebben aan het plafond, had niet gehoeven als men ook omhoog kijkt tijdens de reiniging.
7.7
Friedrichs
Met partner
Nederland
oktober 24, 2014
Prima
Jammer dat ze geen ochtendkranten hebben
7.2
Van lier
Met partner
Nederland
oktober 20, 2014
ontspannen en verwennen
Jammer dat er voor gebruik van de sauna's een bijdrage wordt gevraagd. Je kunt het reserveren voor 2 uur. Het zou mogelijk moeten zijn om tijdens of na het zwemmen aansluitend even van de sauna gebruik te maken zonder betaling en niet op reservering. Dit maakt het voornamelijk omslachtig en niet klantvriendelijk.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur