Hotel Wyllandrie

Tichelwerk 1, 7631 CJ, Ootmarsum, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Hotel Wyllandrie

Totale hotel score:

7.4
Gebaseerd op 48 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Wyllandrie.

Opbouw score Hotel Wyllandrie :

Algemene waardering

7.4
 

Ligging

8.6
 

Service

7.8
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.3
 

Eten

7.2
 

Kamers

6.1
 
Resultaten 1 - 48 van 48
7.5
Van Ee
2
Nederland
augustus 19, 2019
Vriendelijk personeel.
Kamer slecht . Klein en geen wastafel in de douche. Geen lampjes bij het bed . En maar 1stoel
8.2
Van der Struik
1
Nederland
augustus 15, 2019
prima hotel, leuk personeel, eten zeer voortreffelijk, keurig inrichting, prima stoelen buiten, tuin en terras keurig onderhouden
Is ons zeer goed bevallen. Eten was uitstekend. Gemoedelijke sfeer. Keurig terras en tuin. Vriendelijke mensen. Personeel en leiding willen het de klanten naar de zin doen.
7.2
Klunder
1
Nederland
augustus 14, 2019
De kamer hield niet over qua comfort. Bed prima. Weinig ruimte om je kleding op te bergen.
Bij de eerste doorspoeling van het toilet stond de vloer blank. Is door mijn man opgelost. Bij het douchen viel de knop van de warmwaterkraan er af. Die zat los en dat is doorgegeven. Bij de receptie om een envelop gevraagd, maar degene die daar over ging was niet aanwezig en de jongen die ons hielp durfde niet aan zijn spullen te zitten. De maaltijd was lekker, maar de bediening duurde wel heel erg lang.
7.2
Biesma
1
Nederland
augustus 13, 2019
We hadden een standaard kamer en deze was wel heel standaard, verder prima verblijf.
8.3
Hak
1
Nederland
augustus 13, 2019
ons verblijf was heerlijk mede door de omgeving en het schone hotel
4.8
De keizer
1
Nederland
juli 31, 2019
Zie opmerkingen
Op de kamer kon alleen een klein bovenlicht open zodat bij de warmte ventileren niet mogelijk is. Wasbak op de kamer. Niet van deze tijd. Het eten was minimaal van kwaliteit. Kortom hier komen we niet meer terug
9.0
Van Weele
Nederland
juli 28, 2019
prima
badkamer minpuntje
7.0
De Wit
1
Nederland
juli 25, 2019
Was wel goed
Kamers waren oud
7.5
Tossaint
1
Nederland
juli 25, 2019
Schitterende omgeving en ligging.Uitstekende bediening. Er zou meer sfeer aan de inrichting van zowel hotel/restaurant en kamers gebracht kunnen worden.
7.3
Hop
1
Nederland
juli 16, 2019
Gebouw is nogal gedateerd
Mooie omgeving Vriendelijke mensen Wel misten we de Twentse krentenwegge bij het ontbijt
7.3
Breeman
1
Nederland
juli 15, 2019
Het verblijf was prima
De kamer die wij hadden was erg klein 1 stoel met 2 personen. Je moest op bed gaan zitten om TV te kijken. De badkamer was ook erg klein. Verder zag het er goed uit.
8.2
Boomsma
1
Nederland
juli 10, 2019
3 fijne dagen gehad
kamers aan de achterkant geen mooi uitzicht. prima bedden. bediening prima.
8.2
Van Holland
2
Nederland
juli 08, 2019
Fijn hotel, goede service.
8.2
Vos
1
Nederland
juli 07, 2019
mooie omgeving en heerlijk om te wandelen
alleen jammer dat met 'n boeking van comfort kamer met koelkast, wij 'n familie kamer zonder koelkast kregen toegewezen.
7.5
Dalsem
Nederland
juli 06, 2019
Ging wel.
We zijn maar één nacht geweest. We moesten door omstandigheden snel weer naar huis. Maar de ontvangst was hartelijk en het eten was prima..
3.5
Loog
1
Nederland
juli 03, 2019
Wij komen er nooit meer !
Wij kwamen binnen en kregen een kamer op de tweede verdieping, een lift was er niet, de kamer was heel klein. Na reclame kregen we een kleine kamer op de begane grond, een wastafeltje bij het raam en geen glasgordijnen. Buiten was het een smalle gang met een deur tegenover het raam waar regelmatig mensen langs liepen. Als het overgordijn dicht was kon je haast niets zien. De ontbijttafel was goed maar de diners daar had wel wat meer van verwacht. Nog even onze leeftijd: wij zijn 85 en 86 jaar oud !
8.3
Braafhart
Nederland
juli 02, 2019
prachtig hotel gorde service
Wij hebben erg genoten. De kamer was minder, maar deze hadden wij zo uit gezocht. Volgende keer een luxere kamer. Het was ontzettend leuk.
7.0
Van Eijk
1
Nederland
juli 02, 2019
Net maar oud hotel. Vriendelijk personeel.
De kamers zijn niet goed te ventileren waardoor het erg benauwd aanvoeld.
7.2
Jacobson
1
Nederland
juli 02, 2019
het verblijf was aangenaam ondanks hitte en muggen in de kamer. Verzorging was goed.
geen opmerkingen.
5.8
Diepstra
1
Nederland
juli 02, 2019
Schoon, maar erg gedateerd
het geheel deed erg sober aan. M.i. kan met weinig middelen een rijker gevoel worden gecreeerd. wij zijn ervaren hotelgasten.wilt u meer uitleg dan is mijn tel.nr bij inschrijfbalie bekend.
7.3
Zuidema
1
Nederland
juni 24, 2019
prettige dagen gehad
Een lift in het hotel zou het verblijf nog meer veraangenamen
8.0
Freriks
1
Nederland
juni 22, 2019
Mooie ligging, prachtige omgeving, schitterende wandelroutes.
De kamer: kan een opknapbeurtje gebruiken, geen "lekkere" stoelen, een klein rot tv-tje (of een grotere of geen tv), lekkere douche.
7.7
Bloemenkamp
Nederland
juni 18, 2019
niet te lux maar wel netjes
6.8
Van Vlaardingen
België
juni 17, 2019
Gezellig hotelletje om te verblijven voor fietsvakanties.
Kamers zijn zeer klein. Heel weinig ruimte. Te weinig kapstokken om iets op te hangen. Douche en toilet ook heel nipt. Je kunt je kleren niet kwijt. Te weinig douche/shampoo werd voorzien. Zeer vriendelijk onthaal. In de eetzaal ook vriendelijk personeel. Fietsenberging was een pluspunt. We kregen van een (jobstudent) kelner nogal luid (voor iedereen hoorbaar op het terras) dat we ons zelfmeegebrachte koekje niet mochten opeten. We hadden wel koffie besteld. Dit was nogal schaamteloos - men kon het ook beleefd aan de tafel discreet kunnen zeggen. In de tuin bij het binnenkomen stond veel brandnetels.
9.0
Van Engelenhoven
1
Nederland
juni 10, 2019
Schoon en netjes. Lekker eten, vriendelijk personeel. Ruime fietsenstalling. Het Is een aanrader
7.2
Wagenaar
1
Nederland
mei 01, 2019
De wastafel is op de kamer en niet in de badkamer. Dus wat achterstallig onderhoud!
De kamers zijn aan onderhoud toe!
7.2
Hulzinga
1
Nederland
april 29, 2019
Heel vriendelijk personeel en fijn verblijf gehad.
Basic kamer viel wat tegen. Zag er niet zo goed onderhouden uit. Tv niet meer van deze tijd en geen kast.
8.2
Lanke
1
Nederland
april 15, 2019
Prima, goede service. Schoon net hotel . Vriendelijk. Lekker eten
Geen
5.8
Van Nijen
1
Nederland
april 04, 2019
kamers erg gehorig
weinig handdoeken
8.2
Van Dis
1
Nederland
oktober 31, 2018
een best verblijf achter de rug. zeker een aanrader.
geen.
8.2
Zwemer
1
Nederland
oktober 30, 2018
8.2
Meijer
1
Nederland
oktober 23, 2018
Fijn hotel alleen is er 's avonds niets te doen
9.0
Mekelenkamp
1
Nederland
oktober 17, 2018
Was uitstekend !
De ligging en het landschap is ook fantastisch !
8.0
Koopman
1
Nederland
oktober 16, 2018
we hebben prettige dagen gehad
8.3
G.H.M.
1
Nederland
september 27, 2018
uitstekend hotel restaurant
Prachtige ligging en zeer goede uitvalsbasis voor cultuur en natuur. Jammer dat de wastafel zich op de slaapkamer bevind dit geeft wat minder privacie. Verder uitstekende verzorging met heel vriendelijk personeel en een uitstekende keuken met een creatieve kok. Een lift zou voor minder validen zeer welkom zijn.
8.7
Bergmeester
Nederland
september 04, 2018
Leuk hotel-goede ligging-keuken goed-peresoneel goed, kortom : totaal goed !
Iets te kleine kamers en douche
7.8
Ruseler
Nederland
september 03, 2018
Een prettig, mooi gelegen hotel met een goede keuken, dat al voor een groot deel gerenoveerd is.
8.2
Ter Buurkes
1
Nederland
augustus 22, 2018
Netjes en schoon
Wij hebben wat tips gegeven ivm het diner. Ze namen het mee, personeel is positief.
6.3
Bongers
5
Nederland
augustus 13, 2018
Mooie omgeving
Vriendelijk personeel. Deze dagen was het erg warm. fijn dat er ongevraagd een ventilator werd gebracht. Het hotel moet echter nodig gerenoveerd worden. Wij zouden een basiskamer krijgen maar kregen een low budget kamer. Wel betaald voor een low-budget kamer maar heb dit vanuit Goed verblijf wel als misleidend ervaren.
7.2
Mathijsen
1
Nederland
augustus 08, 2018
Mooie locatie, kamer ruim, maar verschrikkelijk warm zonder airco, bijna niet te doen
Zie boven
7.2
Verhoeyen
1
België
juni 16, 2018
Charmant, prettige ontvangst, prachtig terras
We vonden dot hotel speciaal, vriendelijk, prettige sfeer, niets moet, alles mag. We hopen dat dit hotel het redt, want het heeft heel veel mogelijkheden om een superhotel te worden. Zeer vriendelijk en aangenaam verblijf. Keuken onvoldoende, bediening heel goed.
7.0
Arts
1
Nederland
juni 03, 2018
Absoluut een mooie locatie, maar er moet nog veel gebeuren om het allure te geven.
We hadden een arrangement geboekt inclusief 2x 3-gangendiner, we wisten dat de keuken tot 20:30 uur open zou zijn, maar waarom niet even van te voren gewaarschuwd dat de keuken "over 20 minuten sluit" zodat je het dessert (simpel ijs met slagroom) nog kunt bestellen! Je zit als je een weekend uit bent niet steeds op de klok te kijken! Kwaliteit eten is prima, prijs/kwaliteit is in orde. Ontvangst ietwat te joviaal, na een voet over de drempel gelijk verzocht de rekening te betalen komt niet erg gastvrij over. Verder goede standaardkamer met fijne bedden en prima badkamer.
5.7
Van den Bossche
1
België
mei 19, 2018
Zeker niet voor de prijs, zelf met de korting
kamer te klein. geen vliegramen. restaurant /ontbijtzaal niet geschikt (een daarvan is eigenlijk een salon!). maaltijd te simpel, beperkt (voorbeelden: het vegetarische hoofdschotel is een quiche van maximaal 12 cm in diameter en hoog van maximaal 4 cm - voor de dessert de "Coupe arbeieen" was vanileeis ??? met siroop !), en zonder echte smaken.
7.5
Bove
1
Nederland
mei 16, 2018
Goed bevallen, nieuwe eetzaal heel mooi. Ik weet dat jullie pas zijn begonnen en bij de ingang kun je zien dat er aan de tuin is gewerkt maar om het hotel ligt nog aardig wat werk. Succes.
8.0
Poort
1
Nederland
mei 07, 2018
de kamers erg klein, verder vriendelijk personeel en service
wij hadden geen kledingkast in onze kamer ( nr. 27 ) wel kregen we een aantal kleerhangers. iedere dag werden de handdoeken vervangen en de kamer opgeruimd.!! een aanrader!!
2.7
Koch
1
Nederland
april 10, 2018
Omschrijving van de aanbieding komt niet overeen met de werkelijkheid.
Het aanbod was: Koffie of thee bij binnenkomst 2x overnachting in een standaardkamer 2x uitgebreid ontbijtbuffet 2x 3-gangen diner* Gratis WiFi en parkeren *Het hotel werkt samen met diverse restaurants in Ootmarsum waaruit u kunt kiezen. Onze ervaringen met het hotel: -geen koffie of thee bij aankomst zoals in het aanbod vermeld staat -een heel erg kleine kamer zonder bureau of goede zitmogelijkheid, matrassen zorgen voor rugklachten. -het dinerarrangement was gewoon in het hotel en het is zo slecht geweest dat wij de tweede avond op eigen kosten buiten het hotel hebben gegeten omdat het in het hotel kant en klaar maaltijden betrof en deze worden aan tafel geserveerd die niet groter geweest zijn dan een bistro tafel. -het blijkbaar uitgebreide ontbijt ontpopte zich als een fata morgana, droog goedkoop brood, afbakbroodjes die werden geserveerd in een plastic zak! Eieren die minimaal een dag oud zijn, ei-geel was donker en zo waren er meer minpunten. -bij binnenkomst werd gelijk de openstaande rekening door de gastheer voorgelegd om te betalen -de gastheer was niet representatief, gekleed in een sweater en joggingbroek Wij hebben goede ervaringen met uw aanbiedingen, maar dit hotel is ons erg tegen gevallen, graag hopen wij dat u dit hotel nog eens onder de loep neemt om toekomstige gasten niet zo'n teleurstellend verblijf te laten ervaren zoals wij hebben gehad. Graag zien wij een reactie van u tegemoet. Met vriendelijke groeten, Dirk Koch en José Simons
7.7
Hollander
1
Nederland
april 03, 2018
Prima
Het ontbijt was goed verzorgd
8.2
Aarnoudse
Nederland
april 02, 2018
Heel fijn heel vriendelijke mensen
Rondom het gebouw niet netjes bij gehouden

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur