Hotel Wyllandrie

Tichelwerk 1, 7631 CJ, Ootmarsum, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Hotel Wyllandrie

Totale hotel score:

7,5
Gebaseerd op 68 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Wyllandrie.

Opbouw score Hotel Wyllandrie :

Algemene waardering

7,4
 

Ligging

8,7
 

Service

7,8
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7,4
 

Eten

7,5
 

Kamers

6,2
 
Resultaten 1 - 50 van 68
9,0
Van den Berk
1
Nederland
februari 27, 2020
Goed personeel, meedenkend, behulpzaam. Eten en ontbijt prima voor die prijs.
7,5
Vos
1
Nederland
januari 06, 2020
redelijk
Kamers gedateerd. Deze maand wordt begonnen met renovatie. Personeel lichtelijk gestressd. Ontbijt zou nieuwjaarsdag tot half elf duren volgens een medewerker. Om 10.00uur werd alles al weggehaald. Wel vriendelijk voor onze hond..
6,0
Van Doorn
1
Nederland
november 04, 2019
Niet behaaglijk
We hebben er ontzettend koud gehad !!!! Zowel met eten als in de avond gezellig zitten vonden wij echt veel te koud en er werd niet echt gehoor gegeven als we er iets van hadden gezegd!! Ook op de kamer zitten was niet behaaglijk !!
7,7
Artz
1
Nederland
oktober 29, 2019
netjes maar wat verouderd, vriendelijk personeel en goede verhouding tussen prijs en kwaliteit
7,0
Dunne
1
Nederland
oktober 28, 2019
Reedelijk tot goed
Kamer erg Klein, te weinig ruimte om te sitten. Opstap naar de badkamer levensgevaarlijk!
7,2
Eggermont
Nederland
oktober 21, 2019
De kamer viel niet mee, maar alles was wel keurig schoon. De prijs hiervoor was verhoudingsgewijs in orde.
De receptionist (ik weet niet of dat ook de eigenaar was) zou er wat netter uit mogen zien. Ook vreemd was dat deze man zijn hond in de tuin van het hotel uit liet.
8,0
Pronk
Nederland
oktober 18, 2019
9,0
Karsten
1
Nederland
oktober 17, 2019
keurige hotel mooie omgeving
Alleen de bar s'avonds wat langer open Werd nu wat abrupt gesloetn
8,3
Zipp
1
Nederland
oktober 15, 2019
het verblijf was goed al was de kamer een beetje gedateerd en gehoorig maar vriendelijk personeel en goed eten.
ja opmerkingen zoals ik al eerder beschreef over ons verblijf maar we denken er aan om toch nog een keer die kant op te gaan maar dan als het wat beter weer is en de fietsen mee.VERDER HEB IK GEEN OPMERKINGEN
6,5
Van den Bunt
1
Nederland
oktober 12, 2019
eten goed kamer slecht
8,3
Meij
1
Nederland
september 28, 2019
Badkamer gedateerd.
Gladde douchebak vloer, veel te hoge instap, geen pretig zittende stoelen
8,2
Heuts
1
Nederland
september 24, 2019
Wat verouderd hotel, kleine kamers, maar diner en ontbijt was goed.
8,0
Van den Hudding
5
Nederland
september 23, 2019
Goede kwaliteit /prijs verhouding
Goed hotel.alles voor een gezellig verblijf. 1 min puntje. Schapje in de douche zou fijn zijn.
8,3
Van den Brule
1
Nederland
september 19, 2019
vriendelijk personeel, schone simpele kamer met goede bedden en prima eten.
7,7
Van Rijswijk
1
Nederland
september 17, 2019
Mooie locatie maar hotel vraagt om renovatie
Vloerbedekking van gangen en trappenhuis is dringend aan vervanging toe
5,8
Zoun
1
Nederland
september 09, 2019
Mooie ligging maar hotel biedt weinig comfort
Kamer werd tijdens verblijf niet schoongemaakt en op de tegelwand in de douche zaten haren van de vorige hotelgast. Kregen hier een zeer mager excuus voor.
9,7
van der Scheer
1
Nederland
september 02, 2019
Heel fijn. Prachtige omgeving. Goede ligging.
8,3
Schoenmakers
Nederland
augustus 28, 2019
Wat een mooie plek om te logeren! Een prachtig uitzicht en een mooi terras.
We hadden een fijne comfort kamer. Het eten was lekker, zeker na een dag fietsen in de mooie omgeving.
8,5
Van den Braak
1
Nederland
augustus 28, 2019
Prima hotel mooi gelegen, lekker ontbijt en ook s avonds heerlijk gegeten
Vanuit dit hotel kun je alle kanten op met de fiets naar Almelo, maar je zit ook zo in Duitsland, ideale fiets en wandelroutes. Wat het hotel betreft wij hebben daar 2 nachten gelogeerd, prima kamers, goede bedden, schone handdoeken en verder alles aanwezig wat je nodig hebt! De fietsen konden 's nachts binnen gezet worden en opgeladen. Goede service dus zeker een aanrader!
7,7
Spronck
Nederland
augustus 25, 2019
Dit is een leuk hotel
Dit Hotel ligt op loopafstand van het stadje Ootmarssem Het ligt in een rustige omgeving waar je heerlijk kunt wandelen. Deze mensen wat het hotel runnen zijn nog bezig om het hotel zowel van binnen als van buiten te renoveren. Ik hoop dat ze dat gaat lukken en wens hun veel succes daarbij toe. Groetjes J.Spronck en vriendin
7,5
Van Ee
2
Nederland
augustus 19, 2019
Vriendelijk personeel.
Kamer slecht . Klein en geen wastafel in de douche. Geen lampjes bij het bed . En maar 1stoel
8,2
Van der Struik
1
Nederland
augustus 15, 2019
prima hotel, leuk personeel, eten zeer voortreffelijk, keurig inrichting, prima stoelen buiten, tuin en terras keurig onderhouden
Is ons zeer goed bevallen. Eten was uitstekend. Gemoedelijke sfeer. Keurig terras en tuin. Vriendelijke mensen. Personeel en leiding willen het de klanten naar de zin doen.
7,2
Klunder
1
Nederland
augustus 14, 2019
De kamer hield niet over qua comfort. Bed prima. Weinig ruimte om je kleding op te bergen.
Bij de eerste doorspoeling van het toilet stond de vloer blank. Is door mijn man opgelost. Bij het douchen viel de knop van de warmwaterkraan er af. Die zat los en dat is doorgegeven. Bij de receptie om een envelop gevraagd, maar degene die daar over ging was niet aanwezig en de jongen die ons hielp durfde niet aan zijn spullen te zitten. De maaltijd was lekker, maar de bediening duurde wel heel erg lang.
7,2
Biesma
1
Nederland
augustus 13, 2019
We hadden een standaard kamer en deze was wel heel standaard, verder prima verblijf.
8,3
Hak
1
Nederland
augustus 13, 2019
ons verblijf was heerlijk mede door de omgeving en het schone hotel
4,8
De keizer
1
Nederland
juli 31, 2019
Zie opmerkingen
Op de kamer kon alleen een klein bovenlicht open zodat bij de warmte ventileren niet mogelijk is. Wasbak op de kamer. Niet van deze tijd. Het eten was minimaal van kwaliteit. Kortom hier komen we niet meer terug
9,0
Van Weele
Nederland
juli 28, 2019
prima
badkamer minpuntje
7,0
De Wit
1
Nederland
juli 25, 2019
Was wel goed
Kamers waren oud
7,5
Tossaint
1
Nederland
juli 25, 2019
Schitterende omgeving en ligging.Uitstekende bediening. Er zou meer sfeer aan de inrichting van zowel hotel/restaurant en kamers gebracht kunnen worden.
7,3
Hop
1
Nederland
juli 16, 2019
Gebouw is nogal gedateerd
Mooie omgeving Vriendelijke mensen Wel misten we de Twentse krentenwegge bij het ontbijt
7,3
Breeman
1
Nederland
juli 15, 2019
Het verblijf was prima
De kamer die wij hadden was erg klein 1 stoel met 2 personen. Je moest op bed gaan zitten om TV te kijken. De badkamer was ook erg klein. Verder zag het er goed uit.
8,2
Boomsma
1
Nederland
juli 10, 2019
3 fijne dagen gehad
kamers aan de achterkant geen mooi uitzicht. prima bedden. bediening prima.
8,2
Van Holland
2
Nederland
juli 08, 2019
Fijn hotel, goede service.
8,2
Vos
1
Nederland
juli 07, 2019
mooie omgeving en heerlijk om te wandelen
alleen jammer dat met 'n boeking van comfort kamer met koelkast, wij 'n familie kamer zonder koelkast kregen toegewezen.
7,5
Dalsem
Nederland
juli 06, 2019
Ging wel.
We zijn maar één nacht geweest. We moesten door omstandigheden snel weer naar huis. Maar de ontvangst was hartelijk en het eten was prima..
3,5
Loog
1
Nederland
juli 03, 2019
Wij komen er nooit meer !
Wij kwamen binnen en kregen een kamer op de tweede verdieping, een lift was er niet, de kamer was heel klein. Na reclame kregen we een kleine kamer op de begane grond, een wastafeltje bij het raam en geen glasgordijnen. Buiten was het een smalle gang met een deur tegenover het raam waar regelmatig mensen langs liepen. Als het overgordijn dicht was kon je haast niets zien. De ontbijttafel was goed maar de diners daar had wel wat meer van verwacht. Nog even onze leeftijd: wij zijn 85 en 86 jaar oud !
8,3
Braafhart
Nederland
juli 02, 2019
prachtig hotel gorde service
Wij hebben erg genoten. De kamer was minder, maar deze hadden wij zo uit gezocht. Volgende keer een luxere kamer. Het was ontzettend leuk.
7,0
Van Eijk
1
Nederland
juli 02, 2019
Net maar oud hotel. Vriendelijk personeel.
De kamers zijn niet goed te ventileren waardoor het erg benauwd aanvoeld.
7,2
Jacobson
1
Nederland
juli 02, 2019
het verblijf was aangenaam ondanks hitte en muggen in de kamer. Verzorging was goed.
geen opmerkingen.
5,8
Diepstra
1
Nederland
juli 02, 2019
Schoon, maar erg gedateerd
het geheel deed erg sober aan. M.i. kan met weinig middelen een rijker gevoel worden gecreeerd. wij zijn ervaren hotelgasten.wilt u meer uitleg dan is mijn tel.nr bij inschrijfbalie bekend.
7,3
Zuidema
1
Nederland
juni 24, 2019
prettige dagen gehad
Een lift in het hotel zou het verblijf nog meer veraangenamen
8,0
Freriks
1
Nederland
juni 22, 2019
Mooie ligging, prachtige omgeving, schitterende wandelroutes.
De kamer: kan een opknapbeurtje gebruiken, geen "lekkere" stoelen, een klein rot tv-tje (of een grotere of geen tv), lekkere douche.
7,7
Bloemenkamp
Nederland
juni 18, 2019
niet te lux maar wel netjes
6,8
Van Vlaardingen
België
juni 17, 2019
Gezellig hotelletje om te verblijven voor fietsvakanties.
Kamers zijn zeer klein. Heel weinig ruimte. Te weinig kapstokken om iets op te hangen. Douche en toilet ook heel nipt. Je kunt je kleren niet kwijt. Te weinig douche/shampoo werd voorzien. Zeer vriendelijk onthaal. In de eetzaal ook vriendelijk personeel. Fietsenberging was een pluspunt. We kregen van een (jobstudent) kelner nogal luid (voor iedereen hoorbaar op het terras) dat we ons zelfmeegebrachte koekje niet mochten opeten. We hadden wel koffie besteld. Dit was nogal schaamteloos - men kon het ook beleefd aan de tafel discreet kunnen zeggen. In de tuin bij het binnenkomen stond veel brandnetels.
9,0
Van Engelenhoven
1
Nederland
juni 10, 2019
Schoon en netjes. Lekker eten, vriendelijk personeel. Ruime fietsenstalling. Het Is een aanrader
7,2
Wagenaar
1
Nederland
mei 01, 2019
De wastafel is op de kamer en niet in de badkamer. Dus wat achterstallig onderhoud!
De kamers zijn aan onderhoud toe!
7,2
Hulzinga
1
Nederland
april 29, 2019
Heel vriendelijk personeel en fijn verblijf gehad.
Basic kamer viel wat tegen. Zag er niet zo goed onderhouden uit. Tv niet meer van deze tijd en geen kast.
8,2
Lanke
1
Nederland
april 15, 2019
Prima, goede service. Schoon net hotel . Vriendelijk. Lekker eten
Geen
5,8
Van Nijen
1
Nederland
april 04, 2019
kamers erg gehorig
weinig handdoeken
8,2
Van Dis
1
Nederland
oktober 31, 2018
een best verblijf achter de rug. zeker een aanrader.
geen.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.