Hotel Wilhelmina

Kaldenkerkerweg 1, 5913 AB, Venlo, Limburg, Nederland

Beoordeling van Hotel Wilhelmina

Totale hotel score:

8.1
Gebaseerd op 28 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Wilhelmina.

Opbouw score Hotel Wilhelmina :

Algemene waardering

7.8
 

Ligging

8.5
 

Service

8.4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

8.7
 

Kamers

7.3
 
Resultaten 1 - 28 van 28
8.0
Maaijen
Nederland
september 19, 2018
Gastvrij eten heerlijk als gast behandeld
Kamer is goed maar de stoelen zijn hard
8.8
Sieben
1
Nederland
mei 17, 2018
Leuk hotel,prettige sfeer,vlak bij ov., lekker eten, kamer was niet zo groot, geen koffie/thee op kamer, algemeen wel tevreden
7.2
Mudde
1
Nederland
februari 01, 2018
gedateerd hotel met uitstekend eten.
Het hotel en de kamer zijn gedateerd, stoffige vloerbedekking en oud meubilair. Het zou allemaal een update moeten hebben want de ligging van het hotel is perfect en het diner uitstekend. Het ontbijt wat uitgebreider zou kunnen.
9.0
Veenswijk
2
Nederland
oktober 10, 2017
8.3
Zonneveld
1
Nederland
september 04, 2017
Een gezellig hotel met gastvrij en vriendelijk personeel. Ligging in het centrum van Venlo is een pré. Bij warme dagen zou een airco wel prettig zijn.
7.3
Hetterscheid
1
Nederland
september 04, 2017
Goed verzorgd en van goede kwaliteit
Wij hebben een nacht geen oog dicht kunnen doen vanwege de herrie boven ons als of ze de kamer aan het slopen waren Het gebouw is 140 jaar oud met houten verdiepings vloeren dus zeer gehorig Wij zullen dit hotel niet meer bezoeken tenzij wij een kamer op de bovenste verdieping krijgen of weten dat er geen gasten boven onze kamer verblijven
8.3
Egmond
1
Nederland
augustus 19, 2017
Het was een heerlijk weekend heerlijk gegeten en was een zeer prettig verblijf
7.5
Buyne
1
Nederland
augustus 16, 2017
Het waren twee leuke dagen,personeel vriendelijk en behulpzaam.Kamer schoon en de locatie top.
Het ontbijt was sober.
8.2
Groothedde
1
Nederland
april 04, 2017
heerlijk eten, goed slapen, gewoon goed verblijf.
8.5
Diessen
2
Nederland
december 02, 2016
Ideaal voor een een paar dagen venloj
8.2
Tange
Met partner
Nederland
september 01, 2016
Paar heerlijke dagen gehad. Kamers enigzins gedateerd. Stadslawaai is in centrum te verwachten.
8.3
Van vliet
Met partner
Nederland
augustus 18, 2016
Gezellig, leuk en goed !
8.5
Douma
Nederland
augustus 10, 2016
Gedateerd hotel waar toch wel het één en ander vernieuwd zou moeten worden. dicht bij centrum, vriendelijke mensen.
We hebben de kok persoonlijk gecomplimenteerd !!!! We hebben hem het cijfer 10 gegeven MAAR WEL CUM LAUDE!!!!! We zijn best kritisch op de bereiding van vlees (omdat we uit de slagers familie komen), maar dit overtrof alles!! Zelden zo heerlijk gegeten. Dit maakte het verblijf toch aangenamer omdat de kamer toch duidelijk minder was. Met name slechte bedden.
8.0
Curfs
Met partner
Nederland
juni 07, 2016
goed verblijf, vriendelijk en relax personeel ! Hotel wat gedateerd maar qua verhouding prijs kwaliteit acceptabel. Beddden en dan vooral matrassen minder . Eten erg goed verzorgd !
7.5
Ypma
Nederland
augustus 14, 2015
Aangenaam met name door service personeel en kwaliteit diner.
8.3
Berends
Met partner
Nederland
augustus 07, 2015
Prima hotel, mooi schoon, vriendelijk personeel
We waren in het hotel op erg warme dagen. De kamer lag op het westen, er waren grote ramen waar de zon vol op scheen (brandde!). Er was geen zonwering en geen airco alleen een losse ventilator. Het was er gewoonweg niet te harden, ook 's avonds niet. Dat was toch wel een heel duidelijk minpunt. Het diner daarentegen was voortreffelijk, het eten was bijzonder smakelijk en heel mooi opgemaakt en gepresenteerd. De bediening was ook heel goed.
7.2
Lauwers
Met partner
België
juli 27, 2015
Goede ligging, uitgebreid ontbijt, fijne keuken, hartelijk personeel.
6.7
Schoutsen
Met partner
Nederland
juni 01, 2015
redelijk hotel, schoon. familiehotel
Heel erg veel geluidsoverlast. Dunne wanden. station aan overkant.
8.5
Kok
Nederland
mei 27, 2015
Super gezelig erg fijn personeel, erg leuk weekend gehad.
7.3
Oostenveld
Nederland
mei 04, 2015
redelijke prijs kaliteit verhouding.
8.5
Lieben
Met partner
Nederland
februari 02, 2015
goede uitvalsbasis voor shoppen en musea in Venlo
Tegenover station NS en dus uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer.
7.7
Nieste
Met partner
Nederland
december 22, 2014
Relaxed
Het is een oud pand, met de charmes daarvan. Het is dat we een aanbieding hadden, want voor de oorspronkelijke prijs is het best wel prijzig. Wel ruime kamer met 2 grote bedden. Restaurant was goed, leuke bediening. Ontbijt zoals men dat overal kent.
8.8
Stijger
Met partner
Nederland
december 22, 2014
Dicht bij station Zeer vriendelijk zowel eigenaar als personeel, Diner was uitstekend, flexibel.
Hotel is zeker aan te bevelen.
9.2
Schuurman
Met partner
Nederland
december 19, 2014
Wat een heerlijk diner. Fijn dat er een rookruimte is
Het ontbijt is wat sober. De ham was niet helemaal vers en ik heb mijn beschuitje gemist
8.7
Boogaard
Met partner
Nederland
december 16, 2014
Door de gastvrijheid en het begripvol personeel hebben we fijne dagen gehad.We hebben beide dagen bij U gedineerd,waarvoor twee maal een tien.
We hebben het ook gewaardeerd dat toen wij zaterdag nog even Venlo ingingen, de auto even mocht blijven staan. Hebben dit wel eens anders meegemaakt,dus een eventueel nieuw bezoek aan Uw hotel sluiten wij niet uit. M.v.g Fam D.Boogaard
7.0
Volkers
Met partner
Nederland
december 15, 2014
voldoende
In principe een goed Hotel met een uitstekende keuken en restaurant,met de bemerking,dat de wijnen zeker goed zijn.maar absoluut te duur.(flessen vanaf 25 Eur. is belachelijk.Voor 16 Eur. kun je een prima fles wijn aanbieden! Tenslotte is het jammer,dat de kamers in het Hotel super gehorig zijn. Hier moet men echt verbetering in aanbrengen.
8.7
Peereboom
Vrienden
Nederland
november 25, 2014
Prima, uiterst vriendelijk en gastvrij. Oud pand, logisch dat het er erg gehorig is. Mensen moeten zelf 's nachts wat zachter doen. Hotel is wel een aanrader
Voor oudere mensen wel wat moeilijk om uit het bad te komen
10.0
Boom-Stierhout
Alleenreizend
Nederland
oktober 31, 2014
Hotel Wilhelmina in Venlo.
Ik vond het hotel erg goed. Vriendelijk personeel en het eten is er ook goed. Ontbijtbuffet zag er goed uit, er wa voldoende keuze. De kamer is eenvoudig maar netjes. Allee 1 tip laten ze ander toiletpapier gebruiken, deze vind ik erg smal en dun, betere kwaliteit zou goed zijn. Verder heb ik het erg naar mijn zin gehad.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur