Hotel Wemeldinge

N. Achterweg 62, 4424 EG, Wemeldinge, Zeeland, Nederland

Beoordeling van Hotel Wemeldinge

Totale hotel score:

7.5
Gebaseerd op 14 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Wemeldinge.

Opbouw score Hotel Wemeldinge :

Algemene waardering

7.6
 

Ligging

7.8
 

Service

8.1
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.5
 

Eten

8.1
 

Kamers

6.4
 
Resultaten 1 - 14 van 14
8.8
Koekoek
1
Nederland
maart 11, 2019
Goed hotel
Goed hotel. Kamers zijn wat gedateerd. personeel vriendelijk. aanrader.
6.5
Muit
Nederland
september 24, 2018
Kamer echt te klein
7.0
Verstreken
1
België
november 08, 2017
slordig aanvoelen
Het hotel oogde een slordige indruk. Vuilbakken en asbakken in geen tijd leeggemaakt aan de inkom.Echt slordig
6.3
Boer
Nederland
juni 29, 2017
Het verblijf in het hotel is aan de magere kant v.w.b accommodatie .
De kamer is erg klein , 1 stoel aanwezig , een klapraam dat maar 5cm open kan omdat er een verlaagt plafon is aangebracht zodat het raam niet verder open kan ,en dat bij temperaturen 30-32 gr. De douch meng kraan is uit de jaren 70 ( niet goed instelbaar ) Bedden zijn goed .
8.3
Van Heusden
1
Nederland
juni 13, 2017
Vriendelijk ontvangst, goed ontbijt,diner was goed en op de tweede avond was de bediening vlot en vriendelijk.Douche was aan de krappe kant en geen deur erin.
7.5
Massink
1
Nederland
juni 10, 2017
prima verblijfplaats wel met een kanttekening
We hadden een kamer gereserveerd voor een minder valide. Er waren wat aanpassingen in de douche maar niet in het toilet. Ik denk dat er een soort standaard moet komen om het predicaat toegankelijk voor minder valide aan een kamer toe te kennen. Als mensen gebruik maken van een elektrische rolstoel zijn deze kamers absoluut ongeschikt. We hebben ons gered en de rest was prima maar ga als "Goed verblijf" hier eens mee aan de slag. In afw. van jullie reactie groeten Carel Massink
7.0
De Groot
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
mooie omgeving prima bedden kamers een beetje krap maar wat je echt nodig hebt is er ook.
aan onderhoud wordt weinig gedaan maar ze zijn wel bezig.
7.7
Stadt
Met partner
Nederland
juli 12, 2015
gezellig en goed familiehotel
Schone kamers, prima ontbijt, gezellig personeel en zeer flexibel met het diner
7.0
Van Vught
Met partner
Nederland
mei 28, 2015
Voor 2 dagen prima, geen echt hotel voor langere tijd.
9.2
Blommaert
Met partner
België
mei 11, 2015
Een zeer goed verblijf, vriendelijke uitbaters en veel mogelijkheden vanuit dit dorpje.
De kamer was goed maar badkamer zeer klein.
8.2
Van-lingen
Met partner
Nederland
september 15, 2014
ons verblijf is goed bevallen
geen opmerking
8.0
Biemans
Gezin met jonge kinderen
Nederland
juli 20, 2014
Fijn verblijf! Goede sfeer!
Fijn verblijf! Ik was er met mijn ouders en zoon en ze waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Voor jong en oud een prima verblijf! De kamers waren netjes. Zeker een aanrader!
8.8
de Kok
Met partner
Nederland
november 01, 2012
Prima verblijf, echt een aanrader!
Heerlijk gegeten en tot rust gekomen. Alles was prima! De kamers waren lekker schoon en gezellig ingericht. Het ontbijt was super!
4.7
Marion van
Nederland
oktober 13, 2012
We hadden wat meer luxe verwacht
We begrepen dat hotel nog bezig was te moderniseren ,de inzet was prima maar de kamers slecht ,de douche slecht :klein ,oud... de kamer inrichting was niet goed op elkaar afgestemd ,toonde niet professioneel. toilet was oud zag er hierdoor vies uit,inde kast op de kamer lag nog een lege drankfles. De eetkamer :de tafels waren niet met zorg gedekt het grote licht bleef aan terwijl er ook kleine lampjes branden. De receptie zat op een rare plaats. Het was een arrangement waar verse streek producten zouden zijn maar er was alleen een potje eigen gemaakte jam ,jammer. Al met al viel het tegen ,het lag niet aan de eigenaars maar die moeten veel leren en niet meer aan bieden dan ze nu hebben want dat zorg voor teleurstelling. En dan is het nu ook best laat voor deze beoordeling,het is al 4 mnd geleden.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur