Hotel Weisser Stein

Am Weissen Stein 17, 57392, Schmallenberg - Bad Fredeburg, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Beoordeling van Hotel Weisser Stein

Totale hotel score:

7.5
Gebaseerd op 10 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Weisser Stein.

Opbouw score Hotel Weisser Stein :

Algemene waardering

7.5
 

Ligging

7.1
 

Service

7.9
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

7.4
 

Kamers

7.7
 
Resultaten 1 - 10 van 10
8.7
Van der Voet
5
Nederland
oktober 23, 2018
Prima verblijf Goed contact met hotelier Gaf goede adviezen bv naar Marburg geweest Kamer en ontbijt prima
Voor de prijs die we betaalden was het een uitstekend ontbijt Als je de volle prijs zou betalen zou iets meer variatie kunnen Bij een wat kleiner hotel is dat ook niet makkelijk
5.6
Eikens
1
Nederland
augustus 15, 2018
Het bed was okay. De omgeving was prachtig.
Er waren veel vliegen in de ontbijtzaal. En de eigenaar vond het niet nodig om deze voor het ontbijt te verwijderen. Het ontbijt was erg karig. Geen variatie en niet verzorgt.
8.7
Willekens
5
Nederland
juni 26, 2018
Eenvoudig maar schoon hotel!
Het was een fijn verblijf, alleen jammer dat de tuin helemaal was verwilderd, van houten banken en ligbeden was geen sprake, terwijl dit wel was te zien op de foto,s
7.0
Harmsen
1
Nederland
juni 07, 2017
Gedurende 3 nachten hebben we bij een paar vriendelijke mensen een goed onderdak gehad in een goed bed en met een goed ontbijt voor € 20,== pp/pn
1. Een lampje bij het bed deed het niet. 2. Lamp boven de wastafel deed het niet. 3. Radiator in de badkamer was in 2 jaar niet schoon gemaakt!
7.7
Blok
Met partner
Nederland
januari 26, 2016
aardige gastheer, kregen meer waar voor ons geld als geboekt, een plek om nog eens terug te komen
eenvoudig, maar mooi gelegen,je moet wel goed ter been zijn. NB ook een pluim voor de organisatie Goedverblijf... We werden op zaterdagmorgen nog gebeld om te melden dat Hotel Elizabeth niet meer reageerde. Weisser Stein was een prima alternatief. We zijn er nog langs geweest....maar hoewel de eetzaal gedekt klaar staat, zijn ze al wel ruim een jaar gesloten. De post puilt uit de brievenbus Vergane glorie
7.0
De Bos
Met partner
Nederland
juli 16, 2015
Het 'hotel' is een huis in een grote, maar nette woonwijk. Ipv een hotelkamer kregen wij tot onze verassing een heel appartement. Ik weet niet of dit standaard is. Verder alles correct
8.8
Van Lieshout
Met partner
Nederland
mei 27, 2015
zeer gastvrije gastheer en gastvrouw; uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
9.7
De Vries
Met partner
Nederland
mei 01, 2015
Vriendelijke ontvangst door de eigenaar en zijn vrouw. Kregen een apartement aangeboden i.p.v. een kamer. zodat wij meer ruimte hadden i.v.m. onze hond!!
6.3
Van Hof
Nederland
september 09, 2014
Kamers in het souterain,heel vriendelijke ontvangst,koffers gedragen.
De mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Maar.... we merkten al dirct dat er maar oppervlakkig wordt schoongemaakt. Ik heb Men. erbij geroepen om het vuil en spinrag achter de toilet deur en het raamkozijn weg te halen.In alle hoeken en plaatsen waar niet gelopen wordt is het vies.Ouderwetse mengkraan in de badkamer.Het toiletpapier was op toen mijn vrouw het nodig had.De dop in de wasbak ontbrak.Ook kregen we oude opgewarmde broodjes, dat was te merken omdat het aan de ene kant warm en hard was en aan de andere kant nat en koud.Ook misten wij de yoghurt.Plakje boter uit water die niet smeerbaar waren. Voor ons geen hotel maar bed en breakfast. Kent u Kleins wiese ? dat is perfect en voordelig.
6.8
Algera
Met partner
Nederland
augustus 15, 2014
eenvoudig, schoon verblijf
handdoeken roken niet fris er werd gerookt boven

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur