Hotel van der Maas

Grotestraat 7, 7631 BT, Ootmarsum, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Hotel van der Maas

Totale hotel score:

7.8
Gebaseerd op 53 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel van der Maas.

Opbouw score Hotel van der Maas :

Algemene waardering

7.8
 

Ligging

8.0
 

Service

7.9
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.0
 

Eten

8.4
 

Kamers

7.0
 
Resultaten 1 - 50 van 53
8.2
Aarts
Nederland
augustus 21, 2019
het was er wel een beetje heet geen airco op de kamers en een beetje oubollig
7.8
Abelen
1
Nederland
augustus 20, 2019
Gemoedelijke sfeer!
De kamer was netjes, bed goed. Jammer dat er geen normale douchemogelijkheid aanwezig is. Het eten is keurig verzorgd en lekker. Personeel is vriendelijk. Het hotel ligt in het centrum.
6.7
De Jong en K. Nieuwenhuis
5
Nederland
augustus 07, 2019
2 nachten incl 2x 4-gangen diner
Stugge ontvangst, wel vriendelijke bediening door het personeel. Het luxe 4-gangen diner liet bij de groenten afweten.
8.5
Van Loon
2
België
juli 25, 2019
Zoals verwacht.
Beetje verouderde badkamer,maar heel proper! Goede matrassen(althans voor ons) Bij eindafrekening 1 biertje teveel aangerekend,te laat gezien maar niet erg,kan gebeuren.
8.5
Vincenten
1
Nederland
juli 19, 2019
Prima arrangement.
8.0
Visser
1
Nederland
juli 16, 2019
Gezellig familiehotel met een goede keuken en vlotte bediening.
Parkeren niet het sterkste punt, wel gratis.
4.2
Barteling
2
Nederland
juli 11, 2019
2 dagen halfpension
Slechte kamer, te klein voor het bed, geen loopruimte. Vervallen tapijt, kapotte tegels in badkamertje. Stinkend afvoerputje, na klacht gereinigd, maar water liep niet goed weg. 1 raam met uitzicht op schuin dak van belendend perceel op 1 meter afstand. Toen ik om een andere kamer vroeg werd er op computer gekeken maar er was geen mogelijkheid, ook niet voor de 2e nacht. In het begin van de avond loeide de airco van het hotel, die zat onder mijn raam. De dames van de bediening waren bijzonder vriendelijk, maar de "heren" van het hotel waren bot, onbeleefd....je zegt toch geen afgemeten "hoi" tegen je gast. Ik heb mij hier dan ook geen gast gevoeld. Bij de eindafrekening stond 1 glas wijn te veel, dit werd zonder excuus opgelost. Let op mensen.....ga hier niet boeken, zeker niet in kamer 16!!!
9.2
Meulenbroeks
5
Nederland
juni 29, 2019
Goed verzorgt en gezellig hotel, ligging perfect en zeer behulpzaam en vriendelijk personeel
7.5
Visser
1
Nederland
juni 26, 2019
leuk, wat gedateerd hotel
Midden in het centrum, parkeren op 100 à 150 meter van het hotel. Diner voortreffelijk. Kamers wat gedateerd. Veel last van muggen gehad (geen horren voor de ramen). Pas om 8:30 ontbijt en voor 10 uur moet je bij het uitchecken uit je kamer zijn. Niet echt ruim dus. Personeel vriendelijk.
8.7
Bos
1
Nederland
juni 08, 2019
Behalve de kamer was alles prima
Wij zaten aan de achterzijde, midden in de nacht herrie wegens laden van spullen, de was? Douchen in bad niet prettig, glad en hoge overstap. Kamer was erg klein. Had de indruk dat het de kleinste van het hotel was.
7.0
De Jong
1
Nederland
mei 30, 2019
parkeren auto lastig te noemen, diner excellent, bediening kon iets meer met fleur, kamer klein te noemen, voor een paar dagen meer dan voldoende
Ootmarsum heeft de naam van kunst en gezelligheid, natuurmuseum en ruimte en de mensen zijn vriendelijk. Een goed item voor een volgend bezoek. Het westen wordt vol gebouwd, het oosten de ruimte is hun levensbehoefte in de breedste zin van het leven.
8.5
Dijkhuis
1
Nederland
mei 26, 2019
prima hotel, ideaal als uitvalbasis voor een heerlijke fietstocht.
9.0
Groot
1
Nederland
mei 25, 2019
prima hotel en hele gastvrije mensen
6.2
Groen
Nederland
mei 20, 2019
wij zijn zeer goed ontvangen met een kopje koffie.
De badkamer voldeed niet aan de eisen die men normaliter aan hygiëne en schoon mag verwachten.
9.0
Klok
1
Nederland
mei 13, 2019
Heel gastvrij het eten was heerlijk de ligging prima. Het enige waar wij een aanmerking opwillen maken is het krappe toilet op kamer 14.
8.7
Schnitzler
1
Nederland
mei 01, 2019
Een erg gastvriendelijk en behulpzaam hotel.
De badkamer kon wel een renovatie gebruiken, het douchen in bad gaat er moeilijk.
9.0
Bredenoort
2
Nederland
april 26, 2019
Prima verblijf, diner super, ontbijt gewoon goed.
8.0
Lenis
1
Nederland
februari 19, 2019
Klacht
Wij hebben telefonisch contact met jullie gehad .Maar heelaas nog niets gehoord .De klacht is doorgegeven 15-2-2019 .
7.8
Dijkstra
1
Nederland
januari 21, 2019
8.3
Zantingh
1
Nederland
december 18, 2018
Gastvrij en heel vriendelijk ontvangen en alle personeel was gedurende het hele verblijf zeer vriendelijk
Het diner was uitstekend. Het ontbijt was v oldoende , maar summier
9.0
Nijboer
1
Nederland
november 05, 2018
Fijn hotel vriendelijk personeel. Uitstekend diner en ontbijt. Prettige kamerp
7.7
Euverman
1
Nederland
oktober 30, 2018
Eenvoudig maar goed hotel, Eten prima. Gunstig gesitueerd.
Minpunt; De Open haard, had gezellig hoekje kunnen zijn. Hij was er wel, maar bleek niet te werken. Schoorsteen had geveegd moeten worden! Slordigheid? Maar prijs- kwaliteit prima.
7.8
Zuidberg
1
Nederland
oktober 20, 2018
een prima entourage midden in Ootmarsum
8.3
Van der Kuur
5
Nederland
oktober 15, 2018
Goed Hotel in het centrum van Ootmarsum .Rustig, vriendelijk en niet te groot.
7.0
Kramer
1
Nederland
oktober 10, 2018
Mooie omgeving om te fietsen uitstekend eten.
Min punten Hotel , allemaal half 7 aan het diner, s'ochtends pas om half 10 ontbijt, geen koffie/thee op de kamer en heel gehorig . Het eten is zeer culinair en lekker dat maakte ons verblijf een beetje goed. Tijden de het ontbijt de schoonmaakster de deuren soppen vinden wij niet kunnen.
8.5
Baas
1
Nederland
september 25, 2018
We hebben het goed ervaren. De klompendans avond was erg leuk.
8.5
Boiten
1
Nederland
september 24, 2018
gastvrij, maar zakelijk
parkeren in openbare ruimte (aanbieding vrij parkeren klopt, maar schept andere verwachtingen.
7.5
Holwerda
1
Nederland
september 18, 2018
Netjes enschoon service ok
Doucheruimte erg klein. Hotel wat gedateerd
7.7
Van Genderen
1
Nederland
september 18, 2018
Ideale ligging in centrum van het leuke plaatsje Ootmarsum. Veel leuke gallery's, mooie omgeving en veel vermaak.
Het is een prima hotel, maar wij verbleven in een oubollige kamer
9.5
Andriesse
1
Nederland
september 18, 2018
Vriendelijk familie hotel. goede service en prima eten.
Een aanrader voor fietsers en wandelaars. PR auto geen probleem.
9.7
Wagener
1
Nederland
september 17, 2018
In een woord fantasties
geen moderne inrichting maar wel gezellig daar houden wij van
7.0
Van der Ark
1
Nederland
september 13, 2018
Een gedateerd hotel waar het toch goed toeven is.
6.8
de Man
Nederland
september 12, 2018
Hotel is erg gedateerd wel schoon
8.5
Kok
1
Nederland
september 11, 2018
UItstekende prijs/kwaliteit verhouding!!
1.Voor ouderen of mensen die moeilijk ter been zijn kan het lastig zijn in het bad te stappen en te douchen. 2. Eveneens voor ouderen: het ontbreken van een lift (althans niet gezien). 3. Maar nogmaals: een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!
7.7
Schotman
Nederland
september 11, 2018
Vriendelijk en behulpzaam
Meer voorzieningen voor gehandicapten
7.3
Hakfoort
Nederland
september 07, 2018
Dat was goed. Hotel ligt in het centrum en Ootmarsem is een mooi plaatsje om er een paar dagen te verblijven.
Kamer was wat minder. Stoelen waren erg zacht zakte je erg ver in weg en bekleding stuk, En de douche met wc ook niet geweldig . WC pot was gezakt dat leek zo omdat kit rand een mm hoger zat . Maar schoon was alles wel, dus daarvoor een pluimpje. Handdoeken en was lapjes ook netjes. Bed goed lekker geslapen.
7.8
Bossen
Nederland
september 06, 2018
het was een prima verblif, alleen zijn de kamers aan de kleine kant en gedatteerd. maar de vriendelijkheid van het personeel en het eten maakt het zeer de moeite waard om dit hotel te boeken.
er waren geen kinderen.
8.5
Lijbers
1
Nederland
september 05, 2018
reuze gezellig hotel in het mooie Ootmarsum.
6.7
Middel
2
Nederland
september 04, 2018
Goed
Die badkamer kan echt niet meer.
8.0
Hakman
5
Nederland
september 04, 2018
We hebben de ontvangst koffie/thee en de Twentse hartelijkheid een beetje gemist, wel gezegd maar werd niet op gereageerd.
Verder prima allemaal, prima kamer, en ook gezellig midden in het centrum. We hebben ons prima vermaakt en komen zeker terug.
7.0
Adegeest
1
Nederland
september 02, 2018
8.3
Koopmans
1
Nederland
september 01, 2018
Een vriendelijke sfeer waar voor elke vraag een keurige oplossing geboden word.
8.3
Nijboer
1
Nederland
september 01, 2018
Prima hotel, lekker eten, vriendelijk personeel
6.8
Zwolle
2
Nederland
augustus 29, 2018
Het eten was prima. Gemoedelijk hotel.
Ontvangst koel en weg gaan ook. Geen vraag of alles goed was. Douchen in bad gevaarlijk voor oudere mensen. Het eten was prima.
7.8
Runhard
1
Nederland
augustus 28, 2018
8.5
Smit
1
Nederland
augustus 28, 2018
goed vriendelijke personeel en uitstekende verzorging. Hotel ligt heel centraal in het centrum
8.0
Kloosterman
1
Nederland
augustus 21, 2018
Ons verblijf in dit hotel is super geweest. Het eten was top, ontbijt goed en de sfeer was super. Van personeel, maar ook onderling met de gasten. Erg gezellig en wij komen zeker een keer terug, want Ootmarsum is een erg leuk stadje.
8.3
Schipper
1
Nederland
augustus 21, 2018
Goed hotel voor de prijs met een uitstekende kok.
7.7
Wiendels
1
Nederland
augustus 19, 2018
Hotel in het centrum met geen parkeerplaatsen
Het diner was de eerste avond sober. De tweede avond was goed verzorgd. DE kamers waren netjes. De bediening was keurig en netjes.
4.5
Potma
1
Nederland
augustus 16, 2018
oubollig en klantonvriendelijk
Niet goed Goedverblijf waardig, Kamers gedateerd, badkamer sinds de jaren zeventig volgens mij niet meer aangepast. Er wordt vermeld, gratis parkeren, geen eigen parkeerplaats, je kunt als er geen markt is, voor de deur parkeren, echter met een blauwe parkeerschijf maximaal 2 uren, dus heb je niks aan. Ook gemeld, antwoord: kun je verwachten in het centrum. 4 gangen menu moet je exact om 18.30 uur zij niet eerder en niet later! 2e gang is een koffiekopje met bouillon alla Cup a Soup Het ontbijt was summier en begint pas om 8.30 uur, ik was een keer om 7.45 beneden, er was niemand en kon niet eens naar buiten komen. Dus niks voor mensen die vroeg op pad willen. Dit zou op de website van GoedVerblijf vermeld moeten worden, ook gemeld, antwoord: dat is in heel Ootmarsum zo. Dus domme, ontwijkende antwoorden! Hier dus niet weer naar toe Onvriendelijke manager.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur