Hotel van der Maas

Grotestraat 7, 7631 BT, Ootmarsum, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Hotel van der Maas

Totale hotel score:

7.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel van der Maas.

Opbouw score Hotel van der Maas :

Algemene waardering

7.9
 

Ligging

8.0
 

Service

8.0
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.0
 

Eten

8.4
 

Kamers

7.1
 
Resultaten 1 - 44 van 44
8.7
Bos
1
Nederland
juni 08, 2019
Behalve de kamer was alles prima
Wij zaten aan de achterzijde, midden in de nacht herrie wegens laden van spullen, de was? Douchen in bad niet prettig, glad en hoge overstap. Kamer was erg klein. Had de indruk dat het de kleinste van het hotel was.
7.0
De Jong
1
Nederland
mei 30, 2019
parkeren auto lastig te noemen, diner excellent, bediening kon iets meer met fleur, kamer klein te noemen, voor een paar dagen meer dan voldoende
Ootmarsum heeft de naam van kunst en gezelligheid, natuurmuseum en ruimte en de mensen zijn vriendelijk. Een goed item voor een volgend bezoek. Het westen wordt vol gebouwd, het oosten de ruimte is hun levensbehoefte in de breedste zin van het leven.
8.5
Dijkhuis
1
Nederland
mei 26, 2019
prima hotel, ideaal als uitvalbasis voor een heerlijke fietstocht.
9.0
Groot
1
Nederland
mei 25, 2019
prima hotel en hele gastvrije mensen
6.2
Groen
Nederland
mei 20, 2019
wij zijn zeer goed ontvangen met een kopje koffie.
De badkamer voldeed niet aan de eisen die men normaliter aan hygiëne en schoon mag verwachten.
9.0
Klok
1
Nederland
mei 13, 2019
Heel gastvrij het eten was heerlijk de ligging prima. Het enige waar wij een aanmerking opwillen maken is het krappe toilet op kamer 14.
8.7
Schnitzler
1
Nederland
mei 01, 2019
Een erg gastvriendelijk en behulpzaam hotel.
De badkamer kon wel een renovatie gebruiken, het douchen in bad gaat er moeilijk.
9.0
Bredenoort
2
Nederland
april 26, 2019
Prima verblijf, diner super, ontbijt gewoon goed.
8.0
Lenis
1
Nederland
februari 19, 2019
Klacht
Wij hebben telefonisch contact met jullie gehad .Maar heelaas nog niets gehoord .De klacht is doorgegeven 15-2-2019 .
7.8
Dijkstra
1
Nederland
januari 21, 2019
8.3
Zantingh
1
Nederland
december 18, 2018
Gastvrij en heel vriendelijk ontvangen en alle personeel was gedurende het hele verblijf zeer vriendelijk
Het diner was uitstekend. Het ontbijt was v oldoende , maar summier
9.0
Nijboer
1
Nederland
november 05, 2018
Fijn hotel vriendelijk personeel. Uitstekend diner en ontbijt. Prettige kamerp
7.7
Euverman
1
Nederland
oktober 30, 2018
Eenvoudig maar goed hotel, Eten prima. Gunstig gesitueerd.
Minpunt; De Open haard, had gezellig hoekje kunnen zijn. Hij was er wel, maar bleek niet te werken. Schoorsteen had geveegd moeten worden! Slordigheid? Maar prijs- kwaliteit prima.
7.8
Zuidberg
1
Nederland
oktober 20, 2018
een prima entourage midden in Ootmarsum
8.3
Van der Kuur
5
Nederland
oktober 15, 2018
Goed Hotel in het centrum van Ootmarsum .Rustig, vriendelijk en niet te groot.
7.0
Kramer
1
Nederland
oktober 10, 2018
Mooie omgeving om te fietsen uitstekend eten.
Min punten Hotel , allemaal half 7 aan het diner, s'ochtends pas om half 10 ontbijt, geen koffie/thee op de kamer en heel gehorig . Het eten is zeer culinair en lekker dat maakte ons verblijf een beetje goed. Tijden de het ontbijt de schoonmaakster de deuren soppen vinden wij niet kunnen.
8.5
Baas
1
Nederland
september 25, 2018
We hebben het goed ervaren. De klompendans avond was erg leuk.
8.5
Boiten
1
Nederland
september 24, 2018
gastvrij, maar zakelijk
parkeren in openbare ruimte (aanbieding vrij parkeren klopt, maar schept andere verwachtingen.
7.5
Holwerda
1
Nederland
september 18, 2018
Netjes enschoon service ok
Doucheruimte erg klein. Hotel wat gedateerd
7.7
Van Genderen
1
Nederland
september 18, 2018
Ideale ligging in centrum van het leuke plaatsje Ootmarsum. Veel leuke gallery's, mooie omgeving en veel vermaak.
Het is een prima hotel, maar wij verbleven in een oubollige kamer
9.5
Andriesse
1
Nederland
september 18, 2018
Vriendelijk familie hotel. goede service en prima eten.
Een aanrader voor fietsers en wandelaars. PR auto geen probleem.
9.7
Wagener
1
Nederland
september 17, 2018
In een woord fantasties
geen moderne inrichting maar wel gezellig daar houden wij van
7.0
Van der Ark
1
Nederland
september 13, 2018
Een gedateerd hotel waar het toch goed toeven is.
6.8
de Man
Nederland
september 12, 2018
Hotel is erg gedateerd wel schoon
8.5
Kok
1
Nederland
september 11, 2018
UItstekende prijs/kwaliteit verhouding!!
1.Voor ouderen of mensen die moeilijk ter been zijn kan het lastig zijn in het bad te stappen en te douchen. 2. Eveneens voor ouderen: het ontbreken van een lift (althans niet gezien). 3. Maar nogmaals: een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!
7.7
Schotman
Nederland
september 11, 2018
Vriendelijk en behulpzaam
Meer voorzieningen voor gehandicapten
7.3
Hakfoort
Nederland
september 07, 2018
Dat was goed. Hotel ligt in het centrum en Ootmarsem is een mooi plaatsje om er een paar dagen te verblijven.
Kamer was wat minder. Stoelen waren erg zacht zakte je erg ver in weg en bekleding stuk, En de douche met wc ook niet geweldig . WC pot was gezakt dat leek zo omdat kit rand een mm hoger zat . Maar schoon was alles wel, dus daarvoor een pluimpje. Handdoeken en was lapjes ook netjes. Bed goed lekker geslapen.
7.8
Bossen
Nederland
september 06, 2018
het was een prima verblif, alleen zijn de kamers aan de kleine kant en gedatteerd. maar de vriendelijkheid van het personeel en het eten maakt het zeer de moeite waard om dit hotel te boeken.
er waren geen kinderen.
8.5
Lijbers
1
Nederland
september 05, 2018
reuze gezellig hotel in het mooie Ootmarsum.
6.7
Middel
2
Nederland
september 04, 2018
Goed
Die badkamer kan echt niet meer.
8.0
Hakman
5
Nederland
september 04, 2018
We hebben de ontvangst koffie/thee en de Twentse hartelijkheid een beetje gemist, wel gezegd maar werd niet op gereageerd.
Verder prima allemaal, prima kamer, en ook gezellig midden in het centrum. We hebben ons prima vermaakt en komen zeker terug.
7.0
Adegeest
1
Nederland
september 02, 2018
8.3
Koopmans
1
Nederland
september 01, 2018
Een vriendelijke sfeer waar voor elke vraag een keurige oplossing geboden word.
8.3
Nijboer
1
Nederland
september 01, 2018
Prima hotel, lekker eten, vriendelijk personeel
6.8
Zwolle
2
Nederland
augustus 29, 2018
Het eten was prima. Gemoedelijk hotel.
Ontvangst koel en weg gaan ook. Geen vraag of alles goed was. Douchen in bad gevaarlijk voor oudere mensen. Het eten was prima.
7.8
Runhard
1
Nederland
augustus 28, 2018
8.5
Smit
1
Nederland
augustus 28, 2018
goed vriendelijke personeel en uitstekende verzorging. Hotel ligt heel centraal in het centrum
8.0
Kloosterman
1
Nederland
augustus 21, 2018
Ons verblijf in dit hotel is super geweest. Het eten was top, ontbijt goed en de sfeer was super. Van personeel, maar ook onderling met de gasten. Erg gezellig en wij komen zeker een keer terug, want Ootmarsum is een erg leuk stadje.
8.3
Schipper
1
Nederland
augustus 21, 2018
Goed hotel voor de prijs met een uitstekende kok.
7.7
Wiendels
1
Nederland
augustus 19, 2018
Hotel in het centrum met geen parkeerplaatsen
Het diner was de eerste avond sober. De tweede avond was goed verzorgd. DE kamers waren netjes. De bediening was keurig en netjes.
4.5
Potma
1
Nederland
augustus 16, 2018
oubollig en klantonvriendelijk
Niet goed Goedverblijf waardig, Kamers gedateerd, badkamer sinds de jaren zeventig volgens mij niet meer aangepast. Er wordt vermeld, gratis parkeren, geen eigen parkeerplaats, je kunt als er geen markt is, voor de deur parkeren, echter met een blauwe parkeerschijf maximaal 2 uren, dus heb je niks aan. Ook gemeld, antwoord: kun je verwachten in het centrum. 4 gangen menu moet je exact om 18.30 uur zij niet eerder en niet later! 2e gang is een koffiekopje met bouillon alla Cup a Soup Het ontbijt was summier en begint pas om 8.30 uur, ik was een keer om 7.45 beneden, er was niemand en kon niet eens naar buiten komen. Dus niks voor mensen die vroeg op pad willen. Dit zou op de website van GoedVerblijf vermeld moeten worden, ook gemeld, antwoord: dat is in heel Ootmarsum zo. Dus domme, ontwijkende antwoorden! Hier dus niet weer naar toe Onvriendelijke manager.
7.0
Beerepoot
2
Nederland
augustus 15, 2018
7.2
Smits
1
Nederland
juli 31, 2018
Netjes, (deel) personeel moet nog wel wat leren.
Gezien de buitensporige hitte zou het een aardig gebaar zijn geweest om bijv. op de kamers een ventilator te zetten. Of kan water met ijslontjes. Kleine moeite, groot gebaar. Bestellingen op terras duren lang ( eer er iemand komt en dan ook nog voor je je drankje hebt). We hebben meegemaakt dat een stel erg lang zat te wachten, een gast ging binnen tegen een personeelslid zeggen dat iemand op terras graag iets wilde bestellen en kreeg als antwoord - waar wij bij zaten - ' daar ben ik niet van'. Na verontwaardiging bij de goed bedoelende man, volgde:'ik zal het doorgeven' en wij hebben gezien dat dat niet is gebeurd. Tot slot: gebruikte ontbijtspullen boveven gewoon op de tafels staan, werden niet afgeruimd. Wel heel fijn: airco in restaurantdeel. oh ja, daar bestelden we een bepaalde fles wijn, werd in koeler gezet, ik pak 'm om te bekijken en blijkt helemaal niet de gevraagde wijn te zijn. Navraag: die is op. Wordt er zonder enige toelichting een andere fles ingezet....vandaar dus boven den opm. dat personeel nog veel te leren heeft.
7.7
Hendriks
5
Nederland
juli 04, 2018
een heel vriendelijk hotel.
haal dat grote hoge bad uit de badcel en doe alleen een douche

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur