Hotel Vallonnee

De Poelsplein 33, 6369 AT, Simpelveld, Limburg, Nederland

Beoordeling van Hotel Vallonnee

Totale hotel score:

8.1
Gebaseerd op 63 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Vallonnee.

Opbouw score Hotel Vallonnee :

Algemene waardering

8.0
 

Ligging

8.2
 

Service

8.6
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.4
 

Eten

8.1
 

Kamers

7.5
 

Kindvriendelijkheid

7.3
 
Resultaten 1 - 50 van 63
8.5
Kromkamp
1
Nederland
december 16, 2018
Prima bedden, goed ontbijt, gezellige gastvrouw
7.4
Van den Brink
Nederland
november 12, 2018
Eenvoudig maar goed hotel
9.0
Vermeer
1
Nederland
oktober 27, 2018
Wij hebben het zeer goed naar ons zin gehad. Alles was prima.
8.9
Van der Gracht
1
Nederland
oktober 11, 2018
Leuk hotel met enthousiaste eigenaresse. Super vriendelijk en behulpzaam.
Erg vriendelijk en voorzien van een gezellig praatje heeft ze nuttige tips voor bezoekjes in de buurt. Goed bevallen en zeker waar voor het geld. Zeker aan te raden voor 1 of een paar overnachtingen.
7.6
Breman
1
Nederland
augustus 03, 2018
Goed verblijf?
Kindvriendelijkheid n.v.t.
7.4
Hersbach
1
Nederland
juli 19, 2018
Uitstekend verblijf
Het was een vriendelijk onthaal, een grote koele kamer goed ontbijt vriendelijkke gastvrouw
8.5
Spruijt
1
Nederland
juli 18, 2018
Lief, gezellig, traditioneel, nostalgische sfeer. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
Echt een verblijf dat aan " Toen was het leuk" refereert.
8.0
Bartelink
1
Nederland
juli 12, 2018
wij hebben hier gelogeerd , vanaf 5-7 tot 11-7 -2018 voor herhaling vatbaar
Josien is een fantastische gastvrouw prima hotel mooie kamer goed ontbijt mooie omgeving gratis parkeerplaats leuk terras altijd gezellig
8.0
Janzen
1
Nederland
mei 25, 2018
Eenvoudig maar schoon hotel. Uitgebreid ontbijt. Behulpzame gastvrouw. Mooie omgeving om te wandelen en het maken van uitstapjes.
8.8
Van Cappellen
1
Nederland
mei 15, 2018
We voelden ons erg welkom. Prima sevice, fijne kamer. Kortom voor herhaling vatbaar.
De via de site gehuurde fietsen waren ronduit slecht!
6.8
Pouls
1
Nederland
maart 22, 2018
Leuk voor een nachtje weg.
8.8
Borgerink
1
Nederland
maart 08, 2018
Gastvrij ,gezellige dagen gehad
5.9
Steggink
1
Nederland
januari 03, 2018
Oudbollig interieur. Prijs/kwaliteit niet goed. Te hoge prijs pp.
Slechte en te korte matrassen. Koude kamer en weinig verwarming in de kamer. Wel schoon en goede handdoeken service
7.8
Heijnen-Vestjens
1
Nederland
januari 01, 2018
Mooi klein hotel met vriendelijke en behulpzame gastvrouw.
De kamer was wat klein waardoor de badkamerdeur niet helemaal open kon, maar wel netjes. Het bed was tamelijk smal voor 2 personen, maar wel een goed bed. Het toewijzen van de kleinere kamer werd door de gastvrouw uitgelegd omdat het maar voor 1 nacht was.
7.8
De Vegt
1
Nederland
december 30, 2017
Mooi klein en centraal gelegen
n.v.t.
9.3
Mouws
1
Nederland
december 11, 2017
Vriendelijke en zeer behulpzame gastvrouw
Indien we nog eens daar in de buurt moeten zijn boeken we hier weer, is ons goed bevallen
10.0
Thibaut
1
Nederland
oktober 30, 2017
Prima, ongecompliceerd en gastvrij.
Erg aardige gastvrouw, heel begripvol en klaar het raad en daad.
6.7
Oosthoek
1
Nederland
oktober 19, 2017
Hotel is meer een b&b. Gastvrouw is heel service gericht
7.8
Van Elk
1
Nederland
september 06, 2017
Gezellig en gastvrij hotelletje met vriendelijke eigenaresse. Ontbijt prima, goed verzorgd.
8.0
Van der Meer - van der Schaaf
1
Nederland
september 04, 2017
Eenvoudig, goed verzorgd ontbijt en leuke gastvrouw
9.0
Groenendaal
Nederland
juli 31, 2017
Letelijk goedverblijf
We misten wel de stoelen op de slaapkamer verder alleen maar positief.
7.5
Wenning
1
Nederland
juli 20, 2017
Prima uitvalsbasis om vanuit Simpelveld de omgeving te verkennen.
De eigenaresse doet er alles aan om het de gasten zo aangenaam mogelijk te maken.
9.3
Wondergem
2
Nederland
juli 18, 2017
Gewoon voor herhaling vatbaar!
8.7
Posthumus
1
Nederland
juni 09, 2017
Een prima hotel,goede prijs/kwaliteitverhouding en een hartelijke gastvrouw met leuke tips over uitstapjes in de regio.
8.2
Bakker
1
Nederland
juni 07, 2017
goed naar ons zin gehad
heel schoon
7.0
Van der Wind
1
Nederland
mei 29, 2017
simpel-prijs/kwaliteit klopt-ontbijt is goed.voor 140,00 euro voor 2 personen klopt dit.
voor minder-valide is dit niet geschikt. ook voor kinderen niet geschikt i.v.m. te weinig speelruimte
8.7
Breur
1
Nederland
april 14, 2017
heerlijk weekend gehad gezellige persoonlijke bediening.
9.7
Smits
1
Nederland
december 20, 2016
Fantastisch
Ik kan hier niet hoger geven dan een "10" als cijfer voor prijs-kwaliteit-verhouding. Maar eigenlijk is een hoger cijfer wel degelijk gepast. In mijn leven ben ik zeker wel een honderd keren in hotels geweest, maar zo goed als hier heb ik het nog nooit meegemaakt. Onvoorstelbaar goed dus.
9.0
Rijs-Gommans
Vrienden
Nederland
oktober 26, 2016
Komt meer overeen met Bed en breakfast, Zeer klantvriendelijk!!!!
7.3
Appeldoorn
Met partner
Nederland
oktober 24, 2016
Wij hebben het goed naar ons zin gehad vriendelijk ontvangen grote kamer goed ontbijt was er in overvloed alleen min puntje de douche was niet zo fris
7.8
Veelo
Met partner
Nederland
september 14, 2016
goed uitgangspunt voor mooie fiets- en wandeltochten.
8.3
Luijten
Met partner
België
augustus 25, 2016
vriendelijkle en behulpzame gastvrouw. Niets is haar te veel
8.2
Bakker
Nederland
augustus 22, 2016
Het was heerlijk. jammer genoeg 2 dagen regen
8.5
Wesselink
Met partner
Nederland
augustus 20, 2016
Leuke locatie, mooie grote kamer met prima bed, gezellige ontbijtzaal. Mooie wandelroutes.
We hebben genoten van de huiselijke sfeer. De gastvrouw is gastvrij en behulpzaam.
9.0
Kroes
Nederland
augustus 20, 2016
aardige vriendelijke gastdame , eigenaar
Vriendelijke en gastvrije ontvangst, prima ontbijt.
8.3
Wijnbelt
Nederland
augustus 18, 2016
Ons verblijf was uitstekend, dit kwam mede door het fantastische weer. Zeker de moeite waard om terug te komen
Het is GEEN hotel maar een B&B. Dus alleen ontbijt maar dat was dan ook prima. Voor ons waren de bedden wat aan de korte kant en hard. Veel lof voor de gastvrouw. Wij hadden een diner voor twee personen bijgeboekt maar daar was de prijs niet correct van, maar dat was geen probleem want Vallonnee betaalde het door ons teveel betaalde bedrag zelf terug. Dus al met al, goede service.
8.0
Donker
Met partner
Nederland
augustus 15, 2016
Prima verzorgd ! Vriendelijke ontvangst ! Goed ontbijt! Heerlijk gefietst in de prachtige omgeving!
9.2
Goeree
Met partner
Nederland
augustus 09, 2016
Een gastvrij hotel in een prachtige omgeving.
De eigeneres deed alles wat ze kon om het haar gasten naar de zin te maken. Hotel Vallonnee is geen luxe hotel, maar schoon en netjes. Op de kamer is alles aanwezig om het verblijf plezierig te maken. Het ontbijtbuffet is uitgebreid met voor elk wat wils. Er is geen bar of restaurant, maar er is een aantal basisdrankjes te krijgen. Op een paar honderd meter afstand zijn goede restaurants. Een aanrader dit hotel!
8.0
Schreuder
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
een prima verblijf en goede service
echt hart voor haar zaak
9.2
Buckinx
Met partner
Nederland
mei 30, 2016
Eenvoudig maar goed
8.2
Wijgers
Met partner
Nederland
mei 17, 2016
Een goed verblijf met een prima gastvrouw die voor je klaarstaat!
7.7
Smits
Met partner
Nederland
mei 10, 2016
Goede gastvrouw en zeer behulpzaam zodat de gasten niets te kort komen
Het bed was niet zo goed een beetje pieperig. anders was alles perfekt, een zeer goed ontbijt.
8.2
Aarbodem
Met partner
Nederland
mei 02, 2016
Prima verblijf, miste wel een waterkoker met thee en/of koffiezakjes zodat je in de avond nog een kopje thee of koffie kon drinken!
We voelde ons heel erg thuis in Simpelveld en onze gastvrouw was allerhartelijkst. Gaf goede informatie ( restaurants en uitstapjes ) Maakte een reservering als het nodig was. Eigenlijk hoefde we nergens naar om te kijken, dat deed zij voor ons:) We gaan beslist nog eens terug! Voor ik het vergeet: het ontbijt was heel uitgebreid, er was volop keuze. We stelde het verse fruit heel erg op prijs. Dank je wel Jozien
6.3
Van Zanten
Met partner
Nederland
april 19, 2016
redelijk
Is aardig hotel, gezien de prijs prestatie verhouding. Wel wat gedateerd. Kamers zijn schoon en netjes maar wel is alles een beetje oud. Bed was dun matras op houten planken. De brochure van dit Hotel geeft overigens een heel ander beeld dan de wekelijkheid. met mooie eetzaal, solarium, ruime slaapkamers enz. Alleen ontbijt genuttigd,dit was niet overdreven maar gewoon prima. Wel een zeer vriendelijke behulpzame gastvrouw/eigenaresse. Nogmaals voor twee overnachtingen is dit prima te doen en is uitstekende locatie voor verschillende uitstapjes naar verschillende steden.
8.5
Zwiers
Met partner
Nederland
april 18, 2016
Net hotel / bed en breakfast super gelegen
9.0
Boukes
Nederland
maart 19, 2016
schoon netjes goede gastvrouw
7.8
Verbeet
Vrienden
Nederland
februari 15, 2016
Een wat ouder hotel met dito inboedel, wel schoon en netjes, aan de doorgaande weg gelegen. Supervriendelijke gastvrouw en een geweldige service
8.5
Verstappen
Met partner
Nederland
februari 12, 2016
Een zeer gastvrije gastvrouw !!
Begin wel last van de krakende houten vloer....maar alles went !!
8.8
De Haan
Met partner
Nederland
januari 11, 2016
Gastvrij, ruime kamer, schoon, heerlijk ontbijt..
De eigenares van het hotel was heel vriendelijk. We mochten zelfs onze kamer uitkiezen~! Ruime kamer, schoon, heerlijk bed, t.v. Wijn en zoutjes op de kamer aangeboden van het huis. Heerlijk ontbijt. We kregen een boekje mee met mooie wandeling in en om Simpelveld.
8.0
Vet
Met partner
Nederland
december 21, 2015
Prima
Dinner uitbesteed aan brasserie 300 meter verderop.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur