fbpx

Hotel Vallonnee

De Poelsplein 33, 6369 AT, Simpelveld, Limburg, Nederland

Beoordeling van Hotel Vallonnee

Totale hotel score:

8,1
Gebaseerd op 97 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Vallonnee.

Opbouw score Hotel Vallonnee :

Algemene waardering

7,9
 

Ligging

8,2
 

Service

8,6
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,3
 

Eten

7,9
 

Kamers

7,4
 
Resultaten 1 - 50 van 97
7,7
Slothouber
1
Nederland
september 21, 2020
Eenvoudig maar schoon en netjes. Mooi gebouw.
Er hangt wel een sterke rooklucht binnen die af en toe de kamer bereikt. Dat kan en moet anders. Wel een alleraardigste en bereidwillige hospita. Uitgebreid ontbijt. Prima.
8,3
Bartels
1
Nederland
september 21, 2020
Het hotel is aan een flinke upgrading toe. Wij begrijpen, zeker in deze tijd, dat dit een ingrijpende actie is voor de eigenaresse. Zij maakt het voorstaande echter ruimschoots goed met haar innemende gastvrijheid en haar tomeloze inzet om het de gasten
Wij hopen van harte dat een upgrading van het hotel gaat lukken, want mevrouw verdient het. De ligging van het hotel is prima. De zorg over onze E-Bikes ook.
9,5
Van Laar
Nederland
september 19, 2020
De gastvrijheid staat in dit hotel hoog in het vaandel
8,2
Vugts
1
Nederland
september 15, 2020
Eenvoudige, schone hotelkamer met een vriendelijke gastvrouw. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
7,0
Rademakers
1
Nederland
september 12, 2020
rustig
kamers beneden voldoende maar erg klein. boven groter doch rottrap (op én af!)
7,0
Kok
1
Nederland
september 01, 2020
Prima hotel voor kort verblijf
Vriendelijke eigenaresse, hotel beetje gedateerd.
8,2
Veenenberg
1
Nederland
augustus 28, 2020
Limburgse gastvrijheid, goed verzorgd hotel, elke dag schone handdoeken, goed ontbijt
De ideale thuisbasis om Zuid-Limburg te ontdekken.
6,7
Paping
1
Nederland
augustus 11, 2020
Prijs kwaliteit/prijs net oke.
Gastvrije ontvangst en prettige omgang met eigenaresse. Wel enigszins gedateerd. Warm en koud water moet je zelf mengen. Geen airco. Geen koelkastje. Zachte bedden, maar slapen goed. Ontbijt is matig. Geen croisants en geen warm eitje. Beneden kun je op eigen rekening zelf een consumptie halen. Het 3 gangen diner wat genuttigd kan worden bij een in de buurt gelegen restairant is van grote kwaliteit. Echt top. Zeker gezien de prijs.
8,7
Terpstra
1
Nederland
augustus 10, 2020
Mooie ligging, keurige accommodatie. Ongedwongen sfeerd, vriendelijke ontvangst. Mooie uitvalsbasis om Zuid Limburg te verkennen.
6,7
Dubbeld
1
Nederland
augustus 03, 2020
Een leuke locatie om te slapen. Kleine kamer maar prima te doen. Ontbijt is erg simpel! We hebben er verder prima geslapen.
5,8
Stuiver
1
Nederland
augustus 03, 2020
Karakteristiek pand, vriendelijke gastvrouw, zeer behulpzaam. Binnen in het hotel vergane glorie.
8,2
Bakker
1
Nederland
juli 16, 2020
Hulpvaardige eigenares en vriendelijk
8,7
Schiffelers
1
Nederland
december 06, 2019
Sfeervol, warm, gezellig, eenvoudig
Wij hebben een prettig verblijf gehad in dit eenvoudige, maar knusse hotel. De gastvrouw was erg vriendelijk, behulpzaam en heel attent. Zij had het hotel sfeervol versierd voor Kerst. Het ontbijt was ruim gesorteerd en smaakte ons goed. De kamer was groot en schoon. Wij komen hier zeker nog eens terug.
8,3
Engelbracht
5
Nederland
december 05, 2019
Heel gezellig
Badkamer klein en met douchgordijn En de badkamerdeur komt tegen het bed aan
7,7
Geldermans
1
Nederland
september 14, 2019
Uitermate voorkomende en vriendelijke eigenaresse, met voortreffelijk ontbijt.
De afstap in de kamer was een probleem, de verlichting aan de matige kant. Geen voorziening in de douche om iets op te leggen. Douchewand raakte los tijdens douchen.
7,8
Van der Spek
1
Nederland
september 04, 2019
hartelijke ontvangst, goed ontbijtbuffet
Uitstekende kamers. Helaas alleen nogal gehorig.
8,0
De Beer
1
Nederland
september 03, 2019
8,3
Van der Meer-van der Schaaf
1
Nederland
augustus 28, 2019
Eenvoudige nette kamers. Prima gastvrouw. Goed verzorgd ontbijt.
9,0
De Smit
1
Nederland
augustus 20, 2019
rustig gelegen hotel met zeer vriendelijke en behulpzame eigenaresse. zeer uitgebreid ontbijt. Het diner was in het op 200 meter gelegen restuarant te nuttigen.Dit was zo goed dat wij er ook de volgende dag zijn gaan dineren.
geen opmerkingen alles was naar wens.
7,3
Stout
1
Nederland
augustus 19, 2019
Kleinschalig. Goed verzorgd.
8,2
Backus
1
Nederland
augustus 15, 2019
Prettig verblijf. Hartelijke eigenarea
7,8
Spriensma
1
Nederland
augustus 08, 2019
Goed, degelijk hotel met een hartelijke, gezellige gastvrouw.
8,0
Van de Velde
1
Nederland
augustus 05, 2019
Fijn verblijf gehad, vriendelijke gastvrouw, we kwamen niets te kort en alles kon gevraagd worden. Kortom heerlijk verblijf!
8,7
Van Kimmenade
1
Nederland
juli 30, 2019
We zijn vanuit de kamer veel weg gegaan. Een mooie omgeving!
Heel aardige bediening, zorgzaam en vrolijk. Op de kamer was alles ok
8,8
Van Hasselt
1
Nederland
juli 26, 2019
Heel vriendelijke gastvrouw
8,5
Meeuwssen
1
Nederland
juli 18, 2019
Prima B&B
De kamer was klein, maar fijn en schoon. Het ontbijt was uitgebreid en heerlijk. Alleen jammer dat er binnen wordt gerookt, waardoor je tot in je kamer rooklucht hebt hangen. Gelukkig kon het raam open.
8,2
Van Hensbergen
2
Nederland
juli 11, 2019
Gastvrij en behulpzaam en leuke gastvrouw
7,8
Laanen
1
Nederland
juli 04, 2019
Voor 1 nacht is het prima
9,0
Van der Borg
1
Nederland
juni 26, 2019
Prima lokatie en erg aardige en behulpzame eigenares. Ook heel goed ontbijt.
8,7
Bakker
1
Nederland
juni 11, 2019
goed adres voor leuke wandelingen
schoon
9,2
Vergote
1
België
juni 07, 2019
Super verblijf gehad, hartelijke gastvrouw. Goed ontbijt niks tekort. Een aanrader.
7,8
Dehaes
1
België
april 25, 2019
behulpzame vriendelijke gastvrouw,goede fietsenstalling,ruime parking.
mooie omgeving om te fietsen,maar net dat weekend Amstel Goldrace.
6,8
Spaargaren
1
Nederland
april 04, 2019
Bescheiden, kleine, maar schone kamers.
Voor de prijs kan je geen top verwachten. Wij hebben een prima verblijf gehad. Volgens website is het ook een restaurant. Niet dus. Wel heel vervelend in deze tijd: GEEN WIFI. Het valt niet mee tegenwoordig een leven zonder internet. Verder een vriendelijke gastvrouw.
4,2
Kok
1
Nederland
februari 25, 2019
De kamer stonk naar riool via de toilet e; de douche. Het ontbijt was wel heel eenvoudig.
Bij aankomst werden we uiterst vriendelijk ontvangen door de gastvrouw. Ze stuurde ons naar kamer 3, waar de verwarming uit was en een weeë geur hing. Toen we de badkamer open deden kwam ons een walm van rioollucht tegemoet. Deze kwam uit het toilet en de douche bak. Toen ik ‘s ochtends gedoucht had, had ik het idee dat de lucht ook in de handdoeken waren getrokken en had de indruk dat ik de hele dag naar rioollucht rook. Het ontbijt was pover en stelde niet veel voor. De koffie was goed.
8,5
Kromkamp
1
Nederland
december 16, 2018
Prima bedden, goed ontbijt, gezellige gastvrouw
7,5
Van den Brink
Nederland
november 12, 2018
Eenvoudig maar goed hotel
9,0
Vermeer
1
Nederland
oktober 27, 2018
Wij hebben het zeer goed naar ons zin gehad. Alles was prima.
9,0
Van der Gracht
1
Nederland
oktober 11, 2018
Leuk hotel met enthousiaste eigenaresse. Super vriendelijk en behulpzaam.
Erg vriendelijk en voorzien van een gezellig praatje heeft ze nuttige tips voor bezoekjes in de buurt. Goed bevallen en zeker waar voor het geld. Zeker aan te raden voor 1 of een paar overnachtingen.
7,7
Breman
1
Nederland
augustus 03, 2018
Goed verblijf?
Kindvriendelijkheid n.v.t.
7,8
Hersbach
1
Nederland
juli 19, 2018
Uitstekend verblijf
Het was een vriendelijk onthaal, een grote koele kamer goed ontbijt vriendelijkke gastvrouw
8,5
Spruijt
1
Nederland
juli 18, 2018
Lief, gezellig, traditioneel, nostalgische sfeer. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
Echt een verblijf dat aan " Toen was het leuk" refereert.
8,0
Bartelink
1
Nederland
juli 12, 2018
wij hebben hier gelogeerd , vanaf 5-7 tot 11-7 -2018 voor herhaling vatbaar
Josien is een fantastische gastvrouw prima hotel mooie kamer goed ontbijt mooie omgeving gratis parkeerplaats leuk terras altijd gezellig
8,0
Janzen
1
Nederland
mei 25, 2018
Eenvoudig maar schoon hotel. Uitgebreid ontbijt. Behulpzame gastvrouw. Mooie omgeving om te wandelen en het maken van uitstapjes.
8,8
Van Cappellen
1
Nederland
mei 15, 2018
We voelden ons erg welkom. Prima sevice, fijne kamer. Kortom voor herhaling vatbaar.
De via de site gehuurde fietsen waren ronduit slecht!
6,8
Pouls
1
Nederland
maart 22, 2018
Leuk voor een nachtje weg.
8,8
Borgerink
1
Nederland
maart 08, 2018
Gastvrij ,gezellige dagen gehad
6,2
Steggink
1
Nederland
januari 03, 2018
Oudbollig interieur. Prijs/kwaliteit niet goed. Te hoge prijs pp.
Slechte en te korte matrassen. Koude kamer en weinig verwarming in de kamer. Wel schoon en goede handdoeken service
7,8
Heijnen-Vestjens
1
Nederland
januari 01, 2018
Mooi klein hotel met vriendelijke en behulpzame gastvrouw.
De kamer was wat klein waardoor de badkamerdeur niet helemaal open kon, maar wel netjes. Het bed was tamelijk smal voor 2 personen, maar wel een goed bed. Het toewijzen van de kleinere kamer werd door de gastvrouw uitgelegd omdat het maar voor 1 nacht was.
7,8
De Vegt
1
Nederland
december 30, 2017
Mooi klein en centraal gelegen
n.v.t.
9,3
Mouws
1
Nederland
december 11, 2017
Vriendelijke en zeer behulpzame gastvrouw
Indien we nog eens daar in de buurt moeten zijn boeken we hier weer, is ons goed bevallen

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.