Hotel Tante Sien

Denekamperweg 210, 7661 RM, Vasse, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Hotel Tante Sien

Totale hotel score:

7.8
Gebaseerd op 159 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Tante Sien.

Opbouw score Hotel Tante Sien :

Algemene waardering

7.7
 

Ligging

8.4
 

Service

8.1
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.0
 

Eten

8.1
 

Kamers

6.7
 
Resultaten 1 - 50 van 159
7.8
Broersen
Nederland
augustus 30, 2018
prima , maar kleine kamers
8.2
Van Aselt
5
Nederland
augustus 14, 2018
zeer naar tevredenheid
Het Hotel is gedateerd. De ontvangst was vriendelijk. het eten was goed de kamers en en bedden waren schoon en goed. we zullen er zeker weer naar toegaan en kunnen het anderen ook aanraden,het was een goede keus Willem en Dikkie van Asselt uit Elspeet.
8.2
Koster
Nederland
juli 26, 2018
helemaal goed
jammer dat we twee trappen op moesten datwasvoor ons erg vermoeiend
7.7
Siemonsma
5
Nederland
juni 29, 2018
Omgeving is perfect.
Alles is gedateerd. Vooral het restaurant ziet er naargeestig en oubollig uit en vloerbedekking in een restaurant is 3 keer nix. Alle wanden roomwit, laminaat of hout op de vloeren, de (vieze) gordijnen vervangen door rekken om toch wat zitjes te creeëren en andere lampen. Dit alles kan gecombineerd worden met de sfeervolle oude stijl. Succes met de verbouwing! :-))
7.8
Oortman-Pomper
1
Nederland
juni 26, 2018
Goed naar onze zin gehad.
Hotel gedeelte gedateerd. Weinig keuze broodsoorten bij ontbijt. Geen krentenbrood, suikerbrood of iets dergelijks. Zag ook graag gesneden fruit bij het ontbijt. De kwaliteit van het eten was goed.
7.0
Goossens
1
België
mei 12, 2018
Rustig en sfeervol ontbeten.Mooie omgeving.
Geur in badkamer was erg hinderlijk en er was ook geen douchegordijn zodat wc en een deel van de badkamer nat werd.Ontbijt was tamelijk basic en er was geen variatie.
8.2
Koops
1
Nederland
mei 04, 2018
Goed gezellig gastvrij Hotel.
Onze kamer was klein goed maar oubollig.
7.8
Ars
Nederland
april 16, 2018
prima verblijf en mooie fietsroutes
8.8
Herweijer
7
Nederland
januari 09, 2018
Prima verblijf in goed hotel in prachtige omgeving.
Prima hotel, waar je 's avonds heerlijk kunt eten. De mensen zijn zeer vriendelijk. De kamers zijn niet zo groot maar er staan gezellige schemerlampen. De badkamer is gedateerd maar heerlijk schoon. Vanuit het hotel zijn er veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Kortom, een 'Goed Verblijf' en voor herhaling vatbaar!
7.5
Smit
Nederland
november 09, 2017
Niet van toepassing
Niet ingesteld voor senioren. Alles buitenlangs naar de hotelkamer. Geen lift. Jammer
8.8
Eldermans
1
Nederland
november 05, 2017
8.3
Hendriks
7
Nederland
september 26, 2017
Heel goed, personeel vriendelijk en behulpzaam, lekker gegeten en goed geslapen.
wel erg gehorig.
9.3
Roggeveld
1
Nederland
september 19, 2017
We hebben genoten van het verblijf bij Tante Sien.
We hadden geboekt van 12 t/m 15 september. Het was de bedoeling om door de omgeving te fietsen. Maar het weer zat ons niet mee. We zijn maar met de auto op pad gegaan. Het is een schitterende omgeving en we gaan volgend voorjaar maar weer een poging wagen. En natuurlijk weer bij Tante Sien.
7.8
Jansen
1
Nederland
september 11, 2017
We hebben fijne dagen gehad.
De fiets routes waren niet duidelijk omschreven. De knooppunten waren voor ons niet helder! De omgeving was prachtig om te fietsen.
8.0
Timmer
1
Nederland
juni 26, 2017
vriendelijk, behulpzaam en prettig.
7.5
Schepers
1
Nederland
juni 20, 2017
Goed, gemoedelijk.
7.7
Emons
Nederland
maart 06, 2017
hotel gedateerd. maar vriendelijk personeel. heel goed eten.
10.0
De rooij
1
Nederland
december 15, 2016
uitmuntend goed en Helemaal LEUK
6.8
Gielen
1
Nederland
december 06, 2016
Mooi hotel, goed eten. Hotelacc. zeer verouderd en muf. Vloerbedekking in gangen vol vlekken. Wel netjes schoon, maar wij voelden in in zulke kamers niet thuis.
De muren sausen, wat kunst aan de muur en schone vloerbedekking zou de boel goed doen.
8.7
Smeets
1
Nederland
december 01, 2016
De eerste kamer rook niet fris aar het eten en bediening is uit de kunst
5.5
Lust
Met partner
Nederland
oktober 25, 2016
Gezellig verblijf met mijn vriend :-)
Personeel erg goed en vriendelijk en alles was prima schoon en verzorgd. Kamers zijn te erg gedateerd. Bedden veel te zacht. Ligbad was uit de jaren '70 en dichtgesmeerd, zag er niet uit. Toch een badje geprobeerd, maar water werd niet warm genoeg. 3 gangen menu was erg matig, evenals het 'uitgebreide' ontbijtbuffet. Zou het niemand aanraden.
8.7
Heerings
Met partner
Nederland
september 26, 2016
mooi hotel, goed onderhouden maar gedateerd. vooral de badkamer kan een ooknapbeurt hebben. Nadeel je moet naar buiten om van hotel naar restaurant te gaan.
7.5
Smit
Met partner
Nederland
september 20, 2016
Vriendelijk,gastvrij, behulpzaam,kamers gedateerd,goed verblijf
8.0
Fraats
Met partner
Nederland
september 01, 2016
Hotel prima maar na 1 nacht was er voor ons geen kamer meer beschikbaar.
Een nacht mochten we in Tante Sien slapen. De nacht erna bij de overburen, een appartementencomplex. Een goed onderkomen, maar je moest wel weer met je bagage slepen, trap op en weer af. Bij de reservering staat al de verkeerde datum van aankomst en vertrek. Op onze uitgeprinte reservering staan de datums wel goed en hieronder ook.
8.2
Van Hartingsveldt
Met partner
Nederland
augustus 20, 2016
Uitstekend. (Bouw-)stijl overeenkomstig locatie:Vasse, Prima keuken.
Een gezellig hotel, niert te vergelijken met een hotel uit Randstad of midden-Nederland. Niet zakelijk of koud, niet strak gelijnd of modern, niet vormelijk maar gezellig en informeel. Dat kun je niet 'nadoen', zo zijn ze gewoon. Fijn personeel, lekkere keuken, prachtige ligging (wel wat aan een drukke route) maar op voldoende afstand. Ruime terrassen en zitgelegenheid. Daar komen we nog wel eens.
8.5
Van Hattem
Vrienden
Nederland
augustus 15, 2016
fijne kamer ( met hor tegen muggen). goede service en prachtige omgeving.
8.5
Van den Boogaard
Vrienden
Nederland
augustus 15, 2016
Heel goed hotel voor korte periode
Kamer was gedateerd, maar alles functioneerde.
5.2
Fennema
Met partner
Nederland
augustus 10, 2016
redelijk goed dicht bij de weg
verouderde stinkende kamer
7.8
Hogeveen
Nederland
augustus 08, 2016
we hebben een heerlijk verblijf gehad .
We vonden de kamers wel wat aan de kleine kant.
5.8
Paulus W.M.
Met partner
Nederland
juli 18, 2016
De streek is fantastich maar de hotelkamer is aan een renovatie toe
Kamer voelde klam aan hebben hem eerst gelucht met de deur van het balkon open en uit de badkamer kwam een erge rioollucht en hebben daar door een slechte nachtrust gehad.
6.7
Leutscher
Met partner
Nederland
juli 15, 2016
het was prima alleen de 1persoonskamer bed veel te smal
7.3
Christaans
Met partner
Nederland
juni 20, 2016
gebouw en meubilair enigszins gedateerd, maar schoon, goede bediening en service
7.8
De Beer
Met partner
Nederland
juni 15, 2016
We hebben ook dankzij het mooie weer genoten van dit verblijf. Mooie omgeving en gemoedelijke mensen
Het oplaadpunt voor de fietsen slecht. Veel te weinig stopcontacten en te weinig ruimte in de schuur. Daar dient wat veranderd te worden.
7.8
Van Arenthals
Vrienden
Nederland
juni 13, 2016
Prima uitvalsbasis voor een fiets- of wandelweekend, gezellig terras, vriendelijk personeel
Het geklingel van de kerkklok/bel is niet ideaal voor lichte slapers als ze in een kamer aan de voorzijde van het hotel verblijven. De 9 voor de verhouding prijs/ kwaliteit is gebaseerd op het fietsarrangement met 2 overnachtingen
7.3
Hoiting
Nederland
juni 10, 2016
redelijk verblijf voor een nette prijs.
jammer, geen lift in hotel. te weinig knooppunten routes in voorraad, op papier geschreven route is geweest. kamers niet meer van deze tijd. prima personeel. Dus eenvoudig en niet duur.
6.2
Thung
Met partner
Nederland
mei 25, 2016
goede ligging, de overige zijn matig
6.8
Vrisekoop
Met partner
Nederland
mei 03, 2016
Goed en gezellig en vriendelijk personeel
8.3
Schouten
Met partner
Nederland
april 28, 2016
Goed.
kamer en badkamer zijn gedateerd en de bedden erg zacht. verder een goed hotel.
8.5
Lenderink
Met partner
Nederland
april 25, 2016
zeer goed, alleen de badkamer was zeer slecht, gedateerd en stikkende afvoer
9.0
Rouwhorst
Een groep
Nederland
april 25, 2016
Uitstekende locatie voor en met fietsroutes.
8.5
Koers-Bruins
Met partner
Nederland
april 25, 2016
Uitstekend hotel waar een gast zich nog echt gast voelt!
Iedereen is even vriendelijk. En ondanks dat we een arrangement hadden met eten erbij was het geen probleem om voor ons iets vegetarisch te maken. Complimenten voor de kok, zo lekker hebben wij in lange tijd niet gegeten en het zag er allemaal prachtig uit! Royale porties. Tip: doe niet de beschreven wandelingen, dat wandelt zo lastig met linksaf hier, rechtsaf daar etc. Maar pak even de auto of de fiets en ga naar het Springendal. Daar is een P in het bos vanwaar bewegwijzerde routes lopen. Wij deden ze allemaal, het aantal kilometers staat op het bord. Volg alleen geen paars, dat gaat door Duitsland en dan verdwaal je hopeloos omdat daar steeds keuzemomenten zijn in het volgen van de route. Op zaterdagavond is er iets bij Lattrop, een sterrenwacht. Hebben wij niet gedaan maar wel leuk voor kinderen denk ik. Oldenzaal is een leuk stadje, en neem dan een biertje met pinda's in het Bierlokaal de Engel.
8.0
Meijer
Met partner
Nederland
april 23, 2016
gastvrij, gezellig en heel hulpvaardig
10.0
Broxks
Met partner
Nederland
april 21, 2016
zeer klant vriendelijk,gastvrijen en goede service
Zeker voor meerdere malen herhaalbaar
5.8
Van den Bogaard
Met partner
Nederland
april 21, 2016
Minimaal
Alles was erg karig! Kamer erg klein en sfeerloos. Ontbijt matig. Diner minimaal en men gebruikt veel te veel zout! We maakte gebruik van de boodschappenaanbieding maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat er zo zuinig gedaan hoeft te worden! We hebben wel vaker leuke aanbiedingen geboekt die veel meer boden. We hadden beter wat meer kunnen betalen en meer kwaliteit willen hebben. JAMMER!!!
8.8
Van Puyvelde
Vrienden
België
april 21, 2016
wij waren met 3 bevriende koppels en hebben een prima verblijf gehad, mooie streek voor te wandelen en goed eten.
8.0
Dekker
Een groep
Nederland
april 21, 2016
kamers erg gedateerd en badkamer stinkt.
personeel en eten perfect maar kamers en hal erg gedateerd en stinkt en ruikt muf.
8.8
De Jong
Met partner
Nederland
april 16, 2016
Een sfeervolle omgeving met aandacht voor de gast, we komen zeker terug!
7.0
Smulders
Met partner
Nederland
april 15, 2016
kamers hebben een opfris beurt nodig
heerlijk eten en personeel erg vriendelijk
8.5
Stork
Met partner
Nederland
april 08, 2016
Goede indruk werd waar gemaakt. Vragen ons wel af hoe de hoofdschotel van het diner er qua frites en groenten uitziet op de 4e of 5e dag. Niets negatiefs trouwens over de kwaliteit en personeel.
Hoewel de badkamer er nog wat gedateerd uitzag met de bruine tegeltjes was alles goed schoon en de werking van douche ed perfect!
8.2
Van Kampen
Met partner
Nederland
april 06, 2016
een ontspannen sfeer
De haan van de buren kraait wel heel vroeg. Prima terras

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur