Hotel 't Wapen van Ootmarsum

Almelosestraat 20, 7631 CG, Ootmarsum, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Hotel 't Wapen van Ootmarsum

Totale hotel score:

7,8
Gebaseerd op 638 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel 't Wapen van Ootmarsum.

Opbouw score Hotel 't Wapen van Ootmarsum :

Algemene waardering

7,6
 

Ligging

8,2
 

Service

7,8
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7,9
 

Eten

8,1
 

Kamers

6,9
 
Resultaten 1 - 50 van 638
8,0
Gerritsen
5
Nederland
februari 27, 2020
Heerlijk rustig.
Ouderwets degelijk en schoon. Wij namen wel een opwaardering naar de kamer op de begane grond, geen spijt van.
7,2
Rodenburg
1
Nederland
februari 26, 2020
Leuke plaats. Ootmarsum.
Hotel heeft een Opknapbeurt nodig.
7,2
Pfennings
1
Nederland
december 17, 2019
het verblijf was goed, de gastheer kwam echter kil en afstandelijk over,dat is jammer
de kamers zijn gedateerd in dit hotel,wij hebben ter plekke nog opgewaardeerd naar een conformkamer. Dit hield in dat de kamer op de begane grond was met een klein terras, maar vooral zou de badkamer groter zijn,maar die vonden wij nog krapjes:(( In de lounge, die gerenoveerd was recentelijk, bracht de gastheer onvoldoende warmte en gezelligheid, om 's avonds een drankje te kunnen scoren moest de gastheer eerst opgespoord worden:((
8,8
Agatz
1
Nederland
december 12, 2019
Een gezellig en knus familiehotel
8,0
Hoetelmans
1
Nederland
december 08, 2019
prima hotel, uitstekende ligging en vriendelijke eigenaar cq personeel
Jammer dat er in de advertentie (Coop magazine) niet stond vermeld dat er geen keuze is met het diner. Alle gasten krijgen het dagmenu. Als we dit vooraf hadden geweten, hadden we niet voor dit arrangement gekozen.
7,6
Lübbers
1
Nederland
december 07, 2019
Wij hebben genoten!
Vonden de badkamer byzonder klein, krap om te douchen, ook het gebruik van de toilet was heel erg krap.
9,7
Van den Berg
1
Nederland
december 04, 2019
Prima verblijf, hartelijke ontvangst, goede kok!
7,0
Mertens
1
Nederland
november 28, 2019
Eenvoudig maar goed, kamers zijn gedateerd maar zeker niet slecht.
8,0
Zoutendijk
1
Nederland
november 27, 2019
gemoedelijke sfeer, prima ligging. eenvoudig ingerichte kamer.
7,2
Van der Geer
Nederland
november 26, 2019
Over het algemeen een goed hotel.
Het restaurant en het zit gedeelte was mooi,de bad kamer was klein en ik miste een beugel waar je aan vast kon houden tijdens het douche.verder was het een fijne tijd.
8,3
Verwaters
1
Nederland
november 25, 2019
Super.
Als je iets wilde drinken moest bij de bar bellen. Op zich niet erg maar helemaal niet raar om af en toe even langs tekomen en vragen of je nog iets wenste.
9,0
Derkx
1
Nederland
november 25, 2019
Gunstig gelegen.
Hoteleigenaar heeft het vak in zijn vingers. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Wat een rust straal hij uit. Alles goed schoon. Prima eten. Kortom voor herhaling vatbaar.
7,3
Leeflang
2
Nederland
november 21, 2019
Voor de aanbieding waar voor het geld.
Gelukkig had ik de recensies gelezen. De proeverij hebben we niet gezien. Kleine erg gedateerde kamers en onhandige badcel. Beneden een gezellige ruimte met mooie stoelen en banken waar vaak mensen zaten omdat de kamer zo klein was. Wij hebben drie avonden spelletjes gedaan met koffie en een likeurtje erbij. Al met al leuke dagen gehad daar. Het eten was ouderwets maar er was veel zorg aan besteedt.
5,8
Ververs
1
Nederland
november 21, 2019
Gemiddeld hotel met gemiddeld eten. Helaas nukkige hoteleigenaar.
Het hotel ligt prima bijna in het centrum van Ootmarsum. De lounge ziet er ook keurig uit met veel plaatselijke kunst. De kamers zijn gedateerd maar schoon. Zoals wij in de reviews hadden gelezen zouden we te maken krijgen met een nukkige hoteleigenaar. We dachten dat het wel mee zou vallen, maar helaas, het is echt zo. Iedereen krijgt hetzelfde diner zonder uitleg wat het is en zonder navraag of het heeft gesmaakt. Erg irritant. Ook als we opmerkingen maakten dat het eten goed had gesmaakt werd er niet gereageerd. De man werkt hard maar heeft volgens ons het verkeerde beroep gekozen. Geen tekens van gastvrijheid en plezier in z'n werk. Ik zou dit hotel bij niemand durven aanraden.
7,5
Tigchelaar-Bos
5
Nederland
november 12, 2019
Kamer in het oude gedeelte vh hotel en gedateerd. Schoon en in verhouding met de prijs
De matrassen waren niet erg comfortabel...
8,3
Janssen
1
Nederland
november 05, 2019
We hebben genoten van een paar dagen Ootmarsum en goed verbleven in het hotel
De bedden waren wat slap en de douche wat klein.
9,0
Limpers
1
Nederland
oktober 31, 2019
Prima fam. hotel en gast vriendelijk verblijf
Kompliment aan de gastheer, doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Schoon, goede bedden en goed eten.
8,5
Siegers
Nederland
oktober 29, 2019
familiehotel met prima gastheer/vrouwschap. heerlijk gegeten, kleine kamers.
prima verblijf, maar ook op begane grond kleine kamers. Dat is meteen ook het enige waar we kritiek op hebben, Prima gastheerschap, uitstekend gegeten.
7,3
Pul
1
Nederland
oktober 24, 2019
lekker rustig
kamer wel schoon maar waar die 5euro ekstra p.p per nacht in zit is ons een raadsel kamer niet groot en totaal geen luukse kleine douche geen koelkastje verder heel rustig ook onder het eten (heel of heel zachte muziek niet storend )vr gr
7,7
Van Tiggelen
2
Nederland
oktober 24, 2019
Heel fijn gehad. Eenvoudig, maar goed.
In de badkamer te weinig of geen haar en body shampoo aanwezig. Ook geen föhn!
6,5
Derksen
Nederland
oktober 23, 2019
Eten en drinken prima.
Kleine kamer,dus jammer. Receptie slecht bereikbaar.
8,3
Hobbelink
Nederland
oktober 23, 2019
9,0
Dalman
Nederland
oktober 15, 2019
Heerlijk verblijf, rustig met lekker eten.
De badkamer is een minpuntje, te klein en gedateerd.
8,5
Vd Rijt
5
Nederland
oktober 10, 2019
Hotel is netjes en schoon. Eetzaal en lounge zijn keurig netjes en gezellig. Eigenaar is efficient en heeft alles prima onder controle. Je hoeft nooit lang te wachten en er wordt rekening gehouden met ieders wensen. We hebben fijne dagen gehad en kwamen n
8,0
Heijke
2
Nederland
oktober 05, 2019
Gastvrij, vriendeliljke mensen, en het eten was heerlijk
De kamer was schoon en netjes, de badkamer ook. De douche met douchegordijn was wel vervelend. Hij bleef niet op temperatuur en het gordijn plakt aan je lichaam. Dit is wel een punt, maar desondanks hebben we het heerlijk gehad en kunnen we het ook aanraden aan andere mensen. Het eten vonden we echt heerlijk.
6,0
Henderson
1
Nederland
oktober 02, 2019
het hotel op zich was redelijk, maar de eigenaar was zeer klantonvriendelijk en horkerig.
Voor een kopje koffie en een berenburgje werd 16,45 in rekening gebracht. Er lag geen prijslijst, dus we werden hiermee verrast bij de eindafrekening. Er waren zeer veel ouderen te gast, maar geen handgrepen in de douche. Zou een goede aanvulling zijn.
8,0
Tibosch
1
Nederland
september 26, 2019
Door dubbele boeking zijn wij doorverwezen naar dichtstbijzijnde B&B om daar alleen te slapen.
De bediening tijdens diner duurde zéér lang omdat de eigenaar alles alleen deed. (ruim 20 tafels bedienen en afruimen) en daarvoor geen personeel heeft of aanneemt. Dat gaat dus ruim 21/2 uur duren en dat vinden wij dus wel erg lang. Had ook geen tijd om een tweede drankje te serveren. Hij vertelde mij dat personeel veel te duur is en dat hij het alleen makkelijk aankan. En daar worden de klanten de dupe van.
6,5
Janssen
1
Nederland
september 23, 2019
Verblijf , en eten oke.
Hoteleigenaar heel erg onvriendelijk , geen goedemorgen ,middag ,avond ,praatje maken al helemaal niet . Die man is heel erg kil . Niet geschikt op deze plek . Kamers erg klein , ook de douche nog kleiner . Kamers gedateerd . Eten en ontbijt , heel erg goed . niks mis mee. De ligging is ook prima. Heel gezellig plaatsje. Veel te doen . en hele mooie natuur. .
9,0
Thalen
2
Nederland
september 17, 2019
Gezellig hotel prima gastheer en vriendelijk personeel
8,2
Scheepbouwer
5
Nederland
september 16, 2019
Het verblijf was prima. Het was fijn dat we een kamer gelijkvloers konden krijgen ook al had ik hier niet om gevraagd.
Daar heeft het hotel geen invloed op maar het was een gezellig gezelschap mensen die er waren
6,7
Van Dijke
1
Nederland
september 02, 2019
gedateerd maar redelijk goed onderhouden aan provinciale weg gelegen hotel
veel te kleine doucheruimte. Het hotel lijkt een eenmanszaak. De eigenaar is solistisch bezig met allerhande zaken. Ook de bediening van het diner wordt uitsluitend door hem alleen verzorgd, evenals de service op het terras. Op zijn inzet valt weinig tot niets aan te merken maar de klantvriendeliijkheid is dientengevolge minimaal.
8,0
Teunissen
1
Nederland
augustus 29, 2019
Gewoon heel erg goed
9,7
Fransen
2
Nederland
augustus 26, 2019
Prima bevallen, mooie ligging, leuk stadje
7,8
De Graaf
1
Nederland
augustus 26, 2019
goed verblijf, alleen de mensen zijn niet erg spraakzaam
9,7
Been
2
Nederland
augustus 22, 2019
Prima hotel om nog eens naar terug te gaan.
Geen , wel nog extra genoemd: compliment voor de gastvrijheid!
7,5
Van der Wolf
7
Nederland
augustus 12, 2019
een prettig verblijf met persoonlijke aandacht
in mijn kamer nr. 7 was de doucheruimte veel te klein
7,0
Van den Hurk
5
Nederland
augustus 05, 2019
Prima hotel met prima service
ik ben 81 en invalide. Moest een trap op boven naar een kamer waar de radiatorknop stuk was ,die dus aan was , Ook de vloer was warm en dat bij 34 gr. Na een stikhete nacht kregen we wel een ventilator. Na 2 dagen een kamer beneden, maar moestent daar wel toeslag voor betalen, omdat we een ventilator hadden, die daar niet nodig was met een openslaande deur naar eigen terras. Ik had bij Goed Verblijf een kamer beneden besteld wat niet op de reservering stond, dis Het Wapen kon daar niets aan doen en ik wist ook niet dat dat vermeld moest worden. Verder een prima hotel met prima service.
9,2
Roelofs
1
Nederland
juli 10, 2019
Gemoedelijke sfeer en vriendelijk personeel. Alles hel netjes verzorgd.
7,3
Eykelboom
1
Nederland
juli 01, 2019
De ontmoetingsruimte en eetzaal zagen er gezellig uit.
Hotel vlakbij centrum en knooppunten. De eigenaar is niet vriendelijk en doet de bediening alleen, zodat bij zo`n kleine 40 gasten je gauw 2 uur voor een 3-gangen diner aan tafel zit. De rekening werd bij vertrek gepresenteerd op een handgeschreven vel. zonder specificaties van drankjes. De prijs van het arrangement klopte niet, zagen we later. Dus beter opletten ter plekke in het vervolg.
7,0
Boudewijn
2
Nederland
juni 28, 2019
Goed verblijf , jammer geen lift.!!
Prima hotel , de douceruimte heel klein , ook geen mengkraan, en geen lift,
8,8
Frederiks
1
Nederland
juni 27, 2019
Gezellig en ontspannend verblijf
10,0
Van Dijk
2
Nederland
juni 24, 2019
Gezellig en zeker de moeite waard om.nog eens terug te komen.
Geen
8,2
Minnema
1
Nederland
juni 21, 2019
Leuke aanbieding en prima verzorging
De kamer en badkamer waren erg klein en sober. De ontvangst en het eten waren prima. Ook leuk om na het eten nog een kopje thee of koffie met een likeurtje te krijgen.
8,8
Kragtwijk
Nederland
juni 20, 2019
Als heel goed ervaren, gemoedelijk.
8,5
De Wilde
1
Nederland
juni 15, 2019
Was goed vlotte bediening
Bad kamer wat gedateerd
8,2
Schils
1
Nederland
juni 10, 2019
Wij hebben een aangenaam verblijf gehad mede ondersteund door het goede weer. Ootmarsum biedt veel alsook zijn omgeving met name de wegen waarop gemakkelijk en rustig te fietsen is.
8,2
Cavé
1
Nederland
juni 08, 2019
Verblijf was te kort om een goed oordeel te geven.
7,5
Van Dijken
1
Nederland
juni 07, 2019
Prima verblijf gehad.
De toiletrol in de badkamer zat op een rare plaats. De douche was erg klein waardoor het douchegordijn aan alle kanten aan mij vastplakte. Verder prima kamer. Niet groot maar gebruiken de kamer in principe alleen om te slapen.
7,0
Elzes
1
Nederland
mei 31, 2019
Het is goed toeven daar
De kamers zijn wat aan de krappe kant inclusief de douche en toilet
8,2
De Ruiter
1
Nederland
mei 30, 2019
Gewoon een goed verblijf
Gastvrijheid van meneer kan iets beter verder een goede bediening een goed ontbijt en goed avond eten echt lekker plus een wijntje tussen de middag een goed piknik mandje

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.