Hotel 't Wapen van Ootmarsum

Almelosestraat 20, 7631 CG, Ootmarsum, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Hotel 't Wapen van Ootmarsum

Totale hotel score:

7.7
Gebaseerd op 594 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel 't Wapen van Ootmarsum.

Opbouw score Hotel 't Wapen van Ootmarsum :

Algemene waardering

7.6
 

Ligging

8.2
 

Service

7.8
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.9
 

Eten

8.0
 

Kamers

6.9
 
Resultaten 1 - 50 van 594
8.5
De Wilde
1
Nederland
juni 15, 2019
Was goed vlotte bediening
Bad kamer wat gedateerd
8.2
Schils
1
Nederland
juni 10, 2019
Wij hebben een aangenaam verblijf gehad mede ondersteund door het goede weer. Ootmarsum biedt veel alsook zijn omgeving met name de wegen waarop gemakkelijk en rustig te fietsen is.
8.2
Cavé
1
Nederland
juni 08, 2019
Verblijf was te kort om een goed oordeel te geven.
7.5
Van Dijken
1
Nederland
juni 07, 2019
Prima verblijf gehad.
De toiletrol in de badkamer zat op een rare plaats. De douche was erg klein waardoor het douchegordijn aan alle kanten aan mij vastplakte. Verder prima kamer. Niet groot maar gebruiken de kamer in principe alleen om te slapen.
7.0
Elzes
1
Nederland
mei 31, 2019
Het is goed toeven daar
De kamers zijn wat aan de krappe kant inclusief de douche en toilet
8.2
De Ruiter
1
Nederland
mei 30, 2019
Gewoon een goed verblijf
Gastvrijheid van meneer kan iets beter verder een goede bediening een goed ontbijt en goed avond eten echt lekker plus een wijntje tussen de middag een goed piknik mandje
8.0
Lamain
Nederland
mei 28, 2019
goed en mooihotel en vriendelijke mensen en goed eten.
geen.
5.3
Sargentini
Nederland
mei 27, 2019
Niet voor herhaling vatbaar
Alles was heel summier, de eigenaar was op zijn minst niet klantvriendelijk. Douchen deed je in een kast met een plakkerig plastic douchegordijn. Maar we hebben genoten van de omgeving.
8.0
Verboom
1
Nederland
mei 16, 2019
gebruik gemaakt van een driedaasgs verblijf.
7.7
Brinkhof
1
Nederland
mei 06, 2019
Prima
Prima hotel met een goed diner en een zelfde ontbijt
9.0
Van Averbeke
België
mei 06, 2019
helemaal tot rust gekomen...alles proper en verzorgd. lekker eten .. vriendelijke uitbaters
/
8.8
Lammertink
1
Nederland
mei 03, 2019
Wij zijn tevreden over ons verblijf en hebben het plan om het nog een keer over te doen.
geen
7.2
Stoop
7
Nederland
mei 01, 2019
Gehorige en wat verouderde kamer. Cv-knop was lam, douche piepklein, niet geïsoleerde ramen.
8.8
Corthals
1
Nederland
maart 12, 2019
Het was een prettig verblijf, met een hele vriendelijke gastheer
7.8
Brons
Nederland
december 02, 2018
Zeer naar mijn zin gehad. Ootmarsum en omstreken zeer de moeite waard
8.2
Van de Worp
1
Nederland
november 20, 2018
Gezellig famliehotel
7.5
De Vries
2
Nederland
november 05, 2018
Goed hotel sober.
Douche kan beter
8.0
Blaauw
1
Nederland
november 01, 2018
3 dagen ,aangeboden voor verjaardag.
Keurig hotel, goed schoon, goede parkeer gelegenheid, Vriendelijkheid personeel mag wel iets beter.
8.3
Huising
Nederland
oktober 30, 2018
xxxx
we hebben het heel goed gehad. Jammer dat er geen lift was. Wij hadden de indruk van een familie hotel. heel gezellig. Je wist vooraf aan welk tafeltje je kon plaats nemen. Geen gezoek.
6.8
Scholtens
1
Nederland
oktober 27, 2018
prima voor een paar dagen
Eenvoudige, iets gedateerde kamer. Verder wel schoon
8.3
Boekholt
1
Nederland
oktober 22, 2018
Gezellig familiehotel, hoteleigenaar heeft duidelijk het streven de gasten te verwennen.
Hoteleigenaar was niet altijd direct bereikbaar, maar dat is begrijpelijk. Als we hem nodig hadden konden we bellen met een bel op de bar. Zeker waard om terug te komen.
6.5
Van Westen
1
Nederland
oktober 15, 2018
Erg koel en zakelijk hotel. Wellicht seizoen einde merkbaar.
Keurige ontvangst. De kamer en het sanitair is heel erg gedateerd. Keurig schoon. Eenvoudige diner. Picknickmand hebben wij niet gehad.
7.5
Vinkenvleugel
Nederland
oktober 02, 2018
Leuke omgeving. goed verzorgde documentatie. Avond eten 18.30 is vrij laat.
Badkamer aan de krappe kant
8.0
Jongeling
1
Nederland
oktober 01, 2018
Gezellige sfeer
De douche was erg klein voor 2 personen
7.8
Hindriks
Nederland
september 28, 2018
Kamers wat oud en kleine douches maar alles wel keurig schoon en het eten was goed Verder een mooie ligging van het hotel en vlakbij het centrum.
8.3
De Waard
5
Nederland
september 28, 2018
Het was een prima verblijf. Jammer van de twee dagen regen.
8.0
Van Rijswijk
1
Nederland
september 24, 2018
ontvangst, eten en omgang was goed
wij zijn gebleven t/m donderdag, dus nog 1 dag extra
7.7
Van Leeuwen
Nederland
september 24, 2018
Prima ligging van het hotel en lekker eten.
7.2
Dekker
6
Nederland
september 20, 2018
Een gezellig weekend gehad met vrienden.
Bedden zijn aan vervanging toe,zekers te kussens.Verder het eten was prima.
8.0
Van Gorkom
1
Nederland
september 19, 2018
het hotel is aan te bevelen bij bekende leuk stadje
5.8
Van Solkema
Nederland
september 17, 2018
Uitstekend. Kamers gedateerd
Kamers gedateerd. Eten uitstekend.
7.8
Nibbeling
2
Nederland
september 10, 2018
Schoon, verzorgd, lekker eten. Vriendelijk personeel
7.7
Nijssen
7
Nederland
september 08, 2018
basis kamer maar wel ruim. Diner is voor iedereen hetzelfde , tenzij je allergie hebt of zoiets. Waterkoker zou wel handig zijn bij het ontbijt voor de thee.
8.2
De Jong
1
Nederland
september 06, 2018
8.8
Rakhorst
Nederland
september 05, 2018
Alles prima geregeld
8.0
Deelen
1
Nederland
september 05, 2018
goed verblijf
prima ontbijt diner is goed, maar niet echt veel ; evenwel voldoende. bediening bij het diner wordt alleen door de hotelhouder gedaan , en dat duurt soms wat lang.
6.7
Dingemanse
1
Nederland
september 05, 2018
We hebben een paar fijne dagen gehad. Eenvoudig hotel, maar een fijne lounge en overal schoon en netjes. Heerlijk rustig 's nachts.
Jammer was dat we wel gastvrij ontvangen werden met een kopje koffie en een plak krentenwegge, maar de gastheer zeer gereserveerd overkwam. We moesten zelf aangeven dat we graag de sleutel wilden hebben en naar onze kamer wilden. Bij het diner werd er niet aangegeven wat het menu van de dag was, de gastheer serveerde in stilzwijgen . Bij een vraag kreeg je beleefd antwoord van de andere medewerkers, meneer was niet vriendelijk. Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen, leuke winkeltjes.
8.0
Beugels-Scheepstra
Nederland
september 03, 2018
9.0
Veleke
2
Nederland
september 03, 2018
Het was geweldig
Geen
8.2
Roodink
1
Nederland
augustus 29, 2018
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Het eten is uitstekend in de gezellige eetzaal. De (schone) kamers zijn wel aan een opknapbeurt toe. Voor deze prijs is het de moeite waard nogmaals bij dit hotel te boeken!
8.2
Van Der Rhee
Nederland
augustus 28, 2018
een gped verbl;ijf
8.3
Van Eil
1
Nederland
augustus 26, 2018
Komen zeker nog eens terug. Complimenten voor de eigenaars en alle medewerkers
9.5
Luijten
Nederland
augustus 22, 2018
zeer prettig verblijf en voor herhaling vatbaar
8.8
Visscher
1
Nederland
augustus 15, 2018
Goed in orde, geen commentaar!
7.0
Van Otterdijk
2
Nederland
augustus 15, 2018
Was prima voor die prijs
De kamers waren gedateerd maar wel schoon. Het eten was prima maar zeker niet overvloedig. De hoteleigenaar was vriendelijk maar ook niet meer.
8.8
Bom
2
Nederland
augustus 14, 2018
uitstekend verzorgt netjes schoon vriendelijk
kamer was prima . een minpuntje erg warm geen koeling enkel ventilator was zeer welkom geweest op de kamer
7.0
Haalboom
1
Nederland
augustus 13, 2018
de kamers waren goed maar de douch minder
6.7
Rohaan
2
Nederland
augustus 13, 2018
Zie bij "opmerkingen"
Hotel ligt pal aan een doorgaande weg; lawaaiig. Kamers klein en de doucheruimte is heel erg krap. Personeel is vriendelijk. De eigenaar is meestal goed benaderbaar maar soms ook wat kort van stof. Warme maaltijd wordt zonder commentaar bij je neergezet en ook het afruimen gebeurt zonder te vragen of het eten gesmaakt heeft. Warme maaltijd is heel eenvoudig en men is niet goed ingesteld op vegetariërs. Ontbijtbuffet is uitstekend. Ontvangst was prima, met koffie en krentenwegge. Ook sympathiek dat er de eerste dag een goed verzorgd lunchpakket klaarstond. Er liggen dagkranten en tijdschriften klaar in de lounge voor de gasten; dat is prettig.
4.5
Braaksma
1
Nederland
augustus 13, 2018
bedden en ontbijt waren goed...eigenaar onvriendelijk...douche veel te klein...warme maaltijd zeer karig
5.3
Bergacker
Nederland
augustus 06, 2018
Een verouderd hote
In het hotel was geen airco, of zelfs geen ventilator, terwijl het heel erg warm was. Eten was niet slecht maar er was geen keus, iedereen hetzelfde.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur