Hotel 't Kruisselt

Kruisseltlaan, 7587 NM, De Lutte, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Hotel 't Kruisselt

Totale hotel score:

8.4
Gebaseerd op 19 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel 't Kruisselt.

Opbouw score Hotel 't Kruisselt :

Algemene waardering

8.4
 

Ligging

8.7
 

Service

8.9
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

8.7
 

Kamers

8.2
 
Resultaten 1 - 19 van 19
9.2
Klein
5
Nederland
februari 15, 2018
we hebben het enorm naar ons zin gehad. We hadden één persoon in de groep die niet alles mocht eten, maar de kok heeft hier heel goed rekening mee gehouden, super!! Ook de 3 kinderen kregen veel aandacht.
8.2
Slagboom
Nederland
januari 31, 2018
7.3
Rekers
1
Nederland
oktober 19, 2017
In een mooie omgeving gelegen hotel met vriendelijk personeel.
De inrichting kan wat sfeervoller. Het diner is goed, ontbijt is van mindere kwaliteit. Badkamer is onpraktisch: geen afscheiding douche en wc ruimte, waardoor wateroverlast. Afzuigsysteem werkt niet (goed). Waterkraan bij wastafel veel te klein, waardoor lastig te gebruiken en wateroverlast hierdoor. Dit zou volgens receptiemedewerker waarschijnlijk worden verbeterd. Wel veel nieuwe fietsen te huur/leen en handige fiets- en wandelroutes.
8.5
Brouwer
1
Nederland
oktober 13, 2017
Het was rustgevend gezellig en ontspannend
Het glutenvrij brood bij het ontbijt was beneden de maat de rest was prima
8.3
Sturm
Nederland
oktober 11, 2017
prima lokatie, heerlijk rustig, kamers goed geisoleerd. Goede en vriendelijke behandeling en prima eten!
7.5
Hendriks
1
Nederland
september 22, 2017
Prima hotel met mooie ligging
9.6
Eijgenberger
1
Nederland
september 06, 2017
9
Zeer goed alles goed verzorgd Vriendelijk personeel een aanrader
9.0
Bladder
1
Nederland
september 04, 2017
Goed hotel met vriendelijk personeel. Mooie fietsroutes beschikbaar.
9.2
Wolfs
1
Nederland
augustus 21, 2017
Rustig gelegen gastvrij hotel met vriendelijk personeel. Goede keuken en heerlijke wijn.
8.5
Schouten
1
Nederland
augustus 15, 2017
uit en toch thuisgevoel , schoon fris gezellig en goed !!
Matras op standaardkamer 55 was minder van kwaliteit, mi aan vervanging toe.
8.0
Schattevoet
1
Nederland
augustus 08, 2017
Het was een aangenaamveblijf en service was optimaal.
Wij vertellen dit door in onze vriendenkring en bevelen het aan voor overnachtingen. Wat we wel kwijt moeten dat het jammer is dat in Duitsland de fietsroute in slechte staat verkeert niks voor iemand met een hulpmiddel. Maar dat kan men niet vanuit Nederland verplichten.
8.8
Van oordt
1
Nederland
december 02, 2016
Prima hotel, vriendelijk personeel,goed verzorgd ontbijt en diner. Gezellig.
8.5
Treur
Vrienden
Nederland
oktober 31, 2016
goede kamer, heel schoon en fris, ontvangst kwam wat zakelijk over, maar verder niets dan lof voor de persoonlijke benadering en de bejegening. Bediening en maaltijden zeer goed, we hebben genoten in dit prettige hotel en ook van de schitterende omgeving.
we kregen ebikes mee, die niet in orde waren, dat was vervelend, want we moesten terug. Ook was een fiets erg vies. dat was even wat minder, maar we kregen zo een andere ebike, dat was weer fijn.
7.7
De Witte
Met partner
Nederland
oktober 10, 2016
plezierig hotel, goede koffie bij het ontbijt, niets te kort gekomen
Jammer van de GSM/UMTS mast zo dicht op het hotel, veel last van ondervonden evenals van de WiFi. goede koffie bij het ontbijt, verse jus d'orange gemist, bediening op terras moest steeds gezocht worden. Bediening in restaurant voortreffelijk. Zullen helaas gezien de eerste opmerking bezoek niet herhalen.
8.0
Kik
Met partner
Nederland
september 10, 2016
Het was goed,voor herhaling vatbaar
9.8
Van Asselt
Met partner
Nederland
september 06, 2016
het was fantastisch
alleen veel muggen,misschien zijn horren een optie
8.5
Ten Barge
Met partner
Nederland
augustus 15, 2016
was prettig en aangenaam
7.8
Beima
Met partner
Nederland
mei 31, 2016
Fijn verblijf in zeer gastvrij hotel.
Een mooi gelegen hotel in een natuurlijke omgeving. Het personeel is zeer gastvrij en vriendelijk. Het eten is erg lekker en er wordt rekening gehouden met dieetwensen. De kamers zijn wel gehorig, dit was het enige nadeel van dit hotel. Een dubbele wasbak in de kamers zou een pluspunt zijn. Wij hebben al met al een prima verblijf gehad in dit hotel en zouden graag eens terugkomen.
9.5
Schipper
Met partner
Nederland
mei 19, 2016
Fijne sfeer, Heerlijk verwend. Soepel met andere voorkeuren eten,lekker alternatief.Zeer vriendelijk personeel.We komen D.V terug.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur