Hotel 't Holt

Hengevelderweg 1a, 7478 PE, Diepenheim, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Hotel 't Holt

Totale hotel score:

7.6
Gebaseerd op 23 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel 't Holt.

Opbouw score Hotel 't Holt :

Algemene waardering

7.3
 

Ligging

8.1
 

Service

8.0
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.7
 

Eten

7.9
 

Kamers

6.8
 
Resultaten 1 - 23 van 23
8.0
Van der Ouw
1
Nederland
augustus 28, 2018
Hebben een prima verblijf daar gehad.
Enig minpuntje was, dat de kamers erg gehorig waren, maar ik kan me ook voorstellen dat daar weinig aan gedaan kan worden.
7.3
Klape
1
Nederland
mei 01, 2018
Super gastvrij lekker rustig simpel en doe maar gewoon.
8.2
Tavernier
1
België
april 21, 2018
Ietwat gedateerd hotel, maar de ligging in een rustige, stille omgeving en de zeer vriendelijke gemoedelijke sfeer maakt dit meer dan goed. Echt iets voor de rustzoeker.
6.2
Van Pelt
1
Nederland
april 16, 2018
Schitterende plek; keuken eenvoudig, maar uitstekend; hygiëne op de kamer niet geweldig.
De 'keuken' wist uitstekend om te gaan met ons zout-arm dieet. Dat de kamers in bijgebouwen gesitueerd waren, was ons onbekend en dat bleek niet uit de beschikbare foto's op de site. In tegenstelling tot de opgave, was er wel degelijk gratis wifi aanwezig. Van enige activiteit op het gebied van hygiëne op de kamer is ons niets gebleken! Ondanks het arrangement is de prijs - kwaliteitverhouding slecht te noemen. De gastvrijheid is op z'n Achterhoeks en dat bedoel ik positief.
6.7
Gils
5
Nederland
april 12, 2018
Vriendelijke mensen, maar geen mensen om een hotel te runnen.
De mensen zijn wel vriendelijk. Het eten is sober, evenals het ontbijt. De kamers worden wel elke dag schoongemaakt. Het geheel is erg gedateerd en doet zowel binnen als buiten rommelig aan. Onderhoud is ook geen overbodige luxe.
8.0
Langerak
1
Nederland
oktober 23, 2017
het verblijf was vriendelijk en gastvrij .
onze reactie op deze beoordeling is: dat we deze reeds aan de directie van dit onderkomen hebben aangeboden met bijpassende woorden van waardering . hart. gr . Fam. C. Langerak
8.5
Remmerswaal
1
Nederland
september 05, 2017
Eenvoudig maar gewoon goed.vriendelijke ontvangst en goede verzorging .Prima kamer,fris en schone badkamer.
5.2
Jansen
1
Nederland
juli 22, 2017
Niet geweldig.
Het LUXE ontbijt bestond uit boterhammen, broodjes, een eitje en enig beleg. Het driegangen-diner was heel gewoontjes. Klantvriendelijkheid hebben we niet écht ervaren. Kamer was écht eenvoudig.
9.3
Koelma
1
Nederland
mei 30, 2017
Vriendelijke mensen; voortreffelijke keuken; kamers iets gedateerd, maar wel compleet.
7.7
Schattevoet
1
Nederland
mei 08, 2017
het verblijf heeft dringend behoefte aan wat onderhoudt
nieuwe muurverf aanbrengen als je een nieuwe electric-leiding aanlegd , uitstraling als je aan komt rijden een beetje verfraaien
7.8
Lagendijk
Nederland
oktober 11, 2016
Royale porties eten, veel groente, fijn verblijf.
8.5
Ippel
Met partner
Nederland
augustus 19, 2016
We hebben het heel goed gehad in 't Holt. Bovendien: prachtige omgeving
Leuke ontvangst, met koffie en krentenwegge. Gemoedelijke sfeer met aandacht voor de gasten. En een pluim voor de kok!
8.0
Pijper-Reijneveld
Vrienden
Nederland
augustus 08, 2016
Prima hotel, kamer eenvoudig, ontbijt eenvoudig, diner prima.
9.5
Van Dijken
Met partner
Nederland
juni 17, 2016
Een paar prachtige dagen, bij lieve mensen waar wij ons bij thuis voelden. Het kon niet beter!!!!
De kamer was schoon en netjes, alles was aanwezig. De vriendelijkheid van José, Micha en medewerkers was hartverwarmend. We kunnen dan ook iedereen aanbevelen om hier een vakantie te boeken.
7.2
Westra
Met partner
Nederland
november 18, 2015
warme ontvangst in een aardig en niet te omvangrijk familiehotel; goed om daar te gast te zijn
8.0
Van loon
Vrienden
Nederland
september 07, 2015
prettig hotel, mooie omgeving, aardig personeel, om te herhalen.
7.2
Smet
Nederland
juli 24, 2015
gezellig verblijf , kamer benauwd door het warme weer
gezellig hotel bediening (ober) was reuze gezellig, eten lekker, alleen veel vliegen in het restaurant
7.2
Ter Beek
Met partner
Nederland
juli 20, 2015
eenvoudige lokatie maar wel een mooi punt qua natuur
het is een gedateerd hotel maar de medewerkers doen erg hu n best om het de gasten naar de zin te maken..Diner is goed verzorgd maar het ontbijt heel eenvoudig.
7.8
Bosmans
Benin
juni 02, 2015
Goed en rustig verblijf mooie omgeving ideaal voor het fietsen voor herhaling vatbaar
Geen
8.8
Van
Vrienden
Nederland
mei 04, 2015
Een heerlijk 3 daags verblijf
Drie heerlijke dagen in Hotel 't Holt. Vriendelijke en behulpzame gastvrouw Jose. Eten (drie gangen menu) was goed verzorgd en lekker. Gezien de prijs van het 3 daags arrangement een aanrader. Kamers waren sober maar goed verzorgd. De bedden waren uitstekend. Slotconclusie. Een paar heerlijke dagen gehad .
8.7
Jogems
Met partner
Nederland
maart 30, 2015
prima prijs kwaliteit verhouding. uitstekende keuken
7.7
Wilbers
Met partner
Nederland
oktober 14, 2014
Heel goed eten gehorige kamers.
4.2
Alink
Met partner
Nederland
september 04, 2014
zie mijn mail van 3-09-2014
Verder niets toe te voegen, niet tevreden, ook eerder vertrokken

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur