fbpx

Hotel Restaurant Ruyghe Venne

Beilerstraat 24A, 9431 TA, Westerbork, Drenthe, Nederland

Beoordeling van Hotel Restaurant Ruyghe Venne

Totale hotel score:

8,3
Gebaseerd op 1778 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Restaurant Ruyghe Venne.

Opbouw score Hotel Restaurant Ruyghe Venne :

Algemene waardering

8,2
 

Ligging

8,5
 

Service

8,4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,3
 

Eten

8,3
 

Kamers

7,9
 
Resultaten 1 - 50 van 1778
8,0
Boog
7
Nederland
juli 01, 2020
Met het hete weer was het heel prettig een tuinkamer te hebben op de begane grond.
-
5,0
Van Beem
1
Nederland
juli 01, 2020
8,5
Van Kleef
1
Nederland
maart 05, 2020
Prima plek om even lekker verwent te worden. Heerlijk eten, rust en vriendelijk personeel
7,8
Duits
1
Nederland
maart 03, 2020
Wij hadden het goed naar ons zin.
1e geen washandje. 2e jammer dat er geen twee persoons bedden en dekbedden waren. 3e eten was super. 4e de lounge deed erg fijn huiselijk aan vooral met de openhaard. 5e het was lekker warm in het hotel,voor de slaapkamers te warm.
9,0
Meijer
1
Nederland
maart 02, 2020
8,5
Kole
1
Nederland
maart 02, 2020
Mooie locatie en omgeving en goede service en bediening door personeel. Goed om nog eens terug te komen.
9,2
Lagendijk
Nederland
februari 24, 2020
8,5
Post
1
Nederland
februari 24, 2020
Mooi hotel en we hebben er heerlijk gegeten.
8,0
Van Dijk
Nederland
februari 18, 2020
Leuk verblijf
Prima service eten was ook prima
8,5
Buitelaar
Nederland
januari 27, 2020
Voor onze doeleinde een prima hotel, rustig gelegen en ruime kamers.
De enige opmerking van mij is dat er een aangepaste menukaart was. Verder omdat ik niet alles mag eten aan kruiden, er weinig keuze overblijft, op deze menu kaart .
8,8
Teeuw
Nederland
november 27, 2019
8,5
Van Beek
1
Nederland
november 26, 2019
Alles was prima, maar de bedden en de kussens waren slecht voor een 4 sterren hotel.
We hebben een heel leuk weekend gehad in hotel de Ruyghe Venne. Het personeel was erg vriendelijk. Het ontbijt was erg uitgebreid met lekkere verse broodjes en heerlijk beleg. Het diner in het hotel was ook erg lekker. De tweede avond zijn we bij de Chinees geweest, dat was erg gezellig en de rijsttafel smaakte heerlijk! De bedden zijn echt aan vervanging toe, helemaal doorgezakt en er waren geen fatsoenlijke hoofdkussens. De kamer was ruim, schoon, en buiten hadden we een terrasje. Er is ook een waterkoker en föhn aanwezig in de kamer. Dit staat niet op de website. Fijn dat er een afgesloten fietsenstalling is.
9,3
Van Den Broek
Nederland
november 26, 2019
9,7
Van de Groep
1
Nederland
november 22, 2019
10,0
Poppe
1
Nederland
november 18, 2019
spontaan en vriendelijk personeel en ontzettend goed eten en meer dan genoeg ook
mooie natuur , en veel te zien in omgeving
9,0
Florijn
1
Nederland
november 18, 2019
Fantastisch hotel, alles keurig geregeld en een net verzorgt hotel, keurig personeel een echte aanrader.
geen opmerkingen ga zo door.
9,0
Hoekstra
1
Nederland
november 18, 2019
Prima
Verrassend aangenaam
8,2
Roelofsen
Nederland
november 13, 2019
We hebben erg genoten van de smaakvolle diners, en goede bediening.
9,3
Franken
1
Nederland
november 12, 2019
Heel rustig hotel met zeer vriendelijk personeel.
Prima verzorgt ontbijt en diner. Ik mocht zelf mijn lunchpakket samenstellen, top.
7,2
Dubbeldam
5
Nederland
november 08, 2019
De bedden en het beddengoed zijn niet meer comfortabel en bij het eten waren beide avonden de hoofdgerechten slecht.
8,8
Pelgrim
1
Nederland
november 07, 2019
Prima hotel , goed eten , mooie schone kamer en prima ligging tegen de rand van het bos . Heerlijke wandeling gemaakt
Service was goed en vriendelijk personeel.
8,7
Pluimers
1
Nederland
november 04, 2019
Lekker gegeten, goed geslapen en prettige bediening!
9,0
Oudijk
1
Nederland
oktober 29, 2019
Uitstekend
Uitstekend alleen dinee te veel liever sr dinee hoofdgerecht
8,2
Van Leeuwen
Nederland
oktober 29, 2019
Gastvrij en een uistekende keuken.
Een 'huiskamer' accomodatie zou een goede toegevoegde waarde zijn.
8,0
Lageveen
1
Nederland
oktober 24, 2019
Mooie ligging aan de rand van het dorp en bossen
8,2
Verweij
1
Nederland
oktober 23, 2019
Een fijn hotel met een goed keuken.
De service is wat lager gewaardeerd, dat komt door de ontvangst. Een jonge dame werd naar de balie gestuurd en probeerde een goede ontvangst te regelen. Omdat zij kennelijk nog ingewerkt moest worden kwam een collega haar helpen, die niet zo vriendelijk deed t.o.v. haar. Ook begroette ze ons niet. Jammer want service was verder best. Wel vermelde u dat bij aankomst 50% betaald moest worden, er werd echter direct het volle bedrag gevraagd. Dat overviel ons nu.
8,3
Van de Velde
1
Nederland
oktober 22, 2019
wij hebben 2x het arrangement geboekt het was heerlijk!
en ook van 17-10 tot 19-10.
8,8
Haarmans
2
Nederland
oktober 21, 2019
Verblijf voor herhaling
Douche is niet van deze tijd
6,3
Dijkman
Nederland
oktober 17, 2019
kamers veel te warm om lekker te kunnen slapen; restaurant onder de maat voor een vier sterren verblijf
7,8
Speksnijder
1
Nederland
oktober 14, 2019
Fijn verblijf voor een paar dagen. Mooie omgeving.
De bedden waren te zacht
8,5
Ullmann
Nederland
oktober 09, 2019
Prima!
De vloerbedekking ziet er niet goed uit. Mag vervangen worden. De service perfect. Was mijn oplader vergeten. Deze is na mijn mail opgestuurd. Perfect.
8,3
Boluijt
1
Nederland
oktober 07, 2019
Over het algemeen plezierig.
De (boxspring) bedden vonden we veel te zacht.......... Een tapijt onder het bed vinden we zeer onhygiënisch! De 1 e nacht was het zeer onrustig: geschreeuw en gebonk, echt hinderlijk! Daar hebben we wat van gezegd. Bleken Polen te zijn geweest.............Was nog nooit gebeurd, zei men. Op beide dagen waren er bij het diner min of meer verbrande gebakken aardappeltjes bij. dat hebben we ook gemeld en ze pontificaal op bord gelegd. Geen excuus of wat dan ook. We kwamen weliswaar in sept. maar gingen 2 okt. weg. Dan moet je toch het sept. tarief betalen. Is dat eerlijk?
9,3
Jansen
1
Nederland
oktober 07, 2019
Een prima hotel, goede service, vriendelijk personeel, goed ontbijtbuffet en een fantastische keuken. Wat was het eten lekker.
10,0
Minnema
1
Nederland
oktober 03, 2019
Dit hotel is een prima hotel met mooie kamers en een goede keuken. Wat voor ons als ov-reiziger een pré is, dat de bushalte vlak voor de deur is.
Wijk kunnen dit hotel bij iedereen aanraden.
9,0
Van der Schans
2
Nederland
oktober 01, 2019
Vriendelijk personeel. Prettige sfeer. Fijn verblijf.
Verlichting in badkamer mag wel wat feller. Met name boven de spiegel.
8,0
Koster
1
Nederland
september 30, 2019
wij zijn heel tevreden
geen
8,0
Boer
1
Nederland
september 30, 2019
8,8
Geerdink
1
Nederland
september 28, 2019
heel fijn hotel gast vrij fijne dagen gehad komen er zeker nog een keer
zou fijn zijn als er iets betere matras is die waren zacht verder alles prima Een goede fietsen stalling .
8,8
Haaksman
Nederland
september 27, 2019
7,8
Kuijpers
1
Nederland
september 26, 2019
Goed tot zeer goed
Wij hadden kamer 23 en ik wil opmerken dat de bedden doorgelegen zijn en te zacht en te laag zijn Verder hebben we een heel goed verblijf gehad.
8,7
Van den Broek
Nederland
september 26, 2019
9,7
Kats
1
Nederland
september 25, 2019
we hebben heerlijke dagen gehad in de ruyghe venne.alles was goed verzorgd en netjes.goede en vriendelijke bediening
geen alleen de fietsenstalling was een beetje krap vooral als er meerdere fietsen opgeladen moesten worden
8,2
Entius
Nederland
september 25, 2019
Goed hotel met ruime kamer en heerlijk eten.
Alles was super, dus allen maar complimenten.
9,2
Vissers
1
Nederland
september 24, 2019
Fantastisch in een woord, voor herhaling vatbaar.
Ik zou niets op kunnen noemen !!!!!
8,8
de Bruin
1
Nederland
september 23, 2019
Service was zeer vriendelijk en goed met al het personeel
9,3
Aarsen
5
Nederland
september 17, 2019
Enorm vriendelijk, gastvrij en klantgericht, super. Huiselijk hotel en ruim van opzet.
Geen opmerkingen
8,5
Beudel
1
Nederland
september 16, 2019
Leuke dagen bij jullie doorgrbracht.
Te korte tijd om een juiste beoordeling te grven
9,0
Hardeman
1
Nederland
september 10, 2019
nette kamer,keurige bediening,gezellig restaurant.goed eten
8,5
Verkaik
1
Nederland
september 09, 2019
Heel goed. Zeer tevreden.
8,0
Boomkamp
Nederland
september 03, 2019
Het was goed en erg vriendelijke bediening
Mooie locatie en goed verzorgd. Jammer dat er geen airco in de kamers zijn. Wij waren er met 30graden

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.