Hotel Restaurant Ruyghe Venne

Beilerstraat 24A, 9431 TA, Westerbork, Drenthe, Nederland

Beoordeling van Hotel Restaurant Ruyghe Venne

Totale hotel score:

8.3
Gebaseerd op 1716 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Restaurant Ruyghe Venne.

Opbouw score Hotel Restaurant Ruyghe Venne :

Algemene waardering

8.2
 

Ligging

8.5
 

Service

8.4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

8.3
 

Kamers

7.9
 
Resultaten 1 - 50 van 1716
7.8
Vandervelde
1
Nederland
augustus 22, 2019
fijne sfeer,geweldig personeel,lekker eten en mooie omgeving.
7.3
Overgoor
Nederland
augustus 21, 2019
eenvoudig maar goed hotel
Het chinees restaurant was goed maar het eten te veel. Aangeven bij de ober maar er werd met de volgende gang niets mee gedaan. Beter is het misschien om een bedrag van bv. €24 vrij te besteden en de rest bij betalen. Verder alles naar tevredenheid.
7.5
Van Iersel
Nederland
augustus 21, 2019
Een leuke bosrijke omgeving met gastvrij en servicegericht personeel.
10.0
De Smit
1
Nederland
augustus 20, 2019
goed ontbijt en diners. mooie kamer en zeer rustig gelegen.vriendelijk personeel en mooie wandelroutes.
geen minpunten.
9.2
Jong
1
Nederland
augustus 16, 2019
Goed naar ons zin gehad, leuke mensen, goede en snelle bediening
8.0
De Man
1
Nederland
augustus 15, 2019
De bediening tijdens het diner kan verbeterd worden
Hebben lang op ons eten moeten wachten
8.6
Rooyendijk
1
Nederland
augustus 15, 2019
Geweldige mooie omgeving
8.7
Van den Brink
1
Nederland
augustus 15, 2019
het is ten opzichte van en paar jaar geleden sterk verberterd
8.0
Herder
1
Nederland
augustus 12, 2019
Netjes hotel. Alles was aanwezig. Eten was heel goed, alleen wel heel grote porties.
Ontvangst kon een beetje beter. Kwam niet professioneel over. Misschien vakantiekracht?
9.2
Slager
2
Nederland
augustus 12, 2019
Goed hotel, lekker eten, vriendelijk en gezellig personeel.
8.0
Goedhart
4
Nederland
augustus 12, 2019
8.0
Lammers
2
Nederland
augustus 12, 2019
Fijne dagen gehad.
Alleen een kwastje verf zou geen overbodige luxe zijn. Verder prima.
6.8
De Vries
1
Nederland
augustus 12, 2019
Fijne locatie, gemoedelijk hotel met achterstallig onderhoud
Plus: vriendelijk en gastvrij personeel De locatie in de bossen en bij Westerbork Min: hotel is gedateerd en heeft hoog nodig onderhoud nodig. Ontbijt is eenvoudig De schoonmaak van de kamers moet beter
7.7
Van der Ploeg
1
Nederland
augustus 12, 2019
Alles goed en netjes en leuk gehad
Heel fijn verblijf. Personeel erg goed en aardig. Je merkt alleen wel dat het hotel er al ff staat. Houten vloer in de eetzalen, enkele deur aan de onderkant aangetast, douche was netjes en de douchekop fantastisch maar het oogde ook wat ouder dan de moderne badkamers. Verder alles lekker en een koelkast op de kamer welke al aan stond bij aankomst. Dat was erg fijn.
8.0
Van den Berg
Nederland
augustus 10, 2019
8.0
Van Nieuwenhoven
Nederland
augustus 09, 2019
het was allemaal prima. Aan te bevelen.
9.0
Geunes
1
België
augustus 09, 2019
vriendelijk en behulpzaam personeel. Prachtige omgeving om te fietsen.
9.2
Vos
2
Nederland
augustus 08, 2019
Weinig woorden voor nodig : Alles perfect
Geen :alles goed
8.2
Frantsen
5
Nederland
augustus 08, 2019
Tophotel
Vriendelijk personeel en behulpzaam. Het eten was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.
8.2
Peters
1
Nederland
augustus 07, 2019
Prachtige uitvalsbasis voor fijne fietstochten in de omgeving van Westerbork.
8.3
Buunen
5
Nederland
augustus 06, 2019
Personeel erg gastvrij.
Zo lief dat meisje aan receptie zag dat mijn moeder zo slecht liep en toen zei dat ze een kamer moest nemen zonder bad. Want dat zou voor mijn moeder niet te doen zijn. Was erg lief.
10.0
Hoek
1
Nederland
augustus 05, 2019
voor herhaling vatbaar
9.0
Philipsen
1
Nederland
augustus 05, 2019
Mooie schone kamer met eigen terrasje. Zelfs waterkoker voor een kopje koffie of thee.
Vriendelijk personeel. Fijne dagen gehad
8.5
Hermes
Nederland
augustus 05, 2019
Mooi hotelen goed verzorgt.
9.2
Moonen
Nederland
augustus 03, 2019
Dit hotel wordt sinds 2018 gerund door een enthousiast team. Zeer vriendelijk. En aan alle wensen werd aandacht besteed. Wij wensen hen veel succes.
8.0
Kuiper
1
Nederland
juli 31, 2019
Goed hotel met goede kamer. Vriendelijke en adequate bejegening bij de receptie. Fijn dat er airco in het restaurant was: het was namelijk zeer heet tijdens ons verblijf.
8.2
Rossel-Klein Geltink
1
Nederland
juli 30, 2019
Een prima locatie om een paar dagen in andere omgeving te zijn
We hadden elektrische fietsen gereserveerd, maar helaas, dat was niet goed doorgegeven. We moesten dus op ‘gewone’ fietsen de omgeving verkennen
8.5
Loef
Nederland
juli 29, 2019
Wij hebben genoten! Heerlijk en goed ontbijt.
Wij hebben genoten. Een heel goed en prima verzorgd ontbijt en diner. De kamer was eenvoudig, wel een mooie badkamer. Wel jammer dat wij niet buiten konden zitten s'avonds, we hadden geen balkon, heel jammer. Was ook wel benauwd, het was ook erg warm in de periode dat wij er waren (tegen de 40 graden!) Wat ik wel erg vetvelend vond, de buurman beneden ons op de begane grond, rookte van s'ochtends 7 uur tot hij naar bed ging rond 24.00 uur!. Die rook ging regelrecht omhoog onze kamer in. U kunt daar niets aan doen, maar voor mij een goede les voor de volgende keer! Verder prima verzorgd.
9.3
Van Oosterhout
1
Nederland
juli 29, 2019
Het was zuiver, het eten was voortreffelijk en het personeel zeer vriendelijk
Oké
9.7
Huisman
1
Nederland
juli 29, 2019
Mooi uitgangspunt voor dagtripjes in de wijde omgeving, prima hotel, uitstekend restaurant
geen
8.3
Koelman
1
Nederland
juli 29, 2019
Uitstekend. Alles was goed tot zeker goed
8.2
Elzes
1
Nederland
juli 29, 2019
Goed hotel en prettige bediening we komen zeker terug
Alles is prima tegen over het hotel loop je zo het bos in je bent zo in Westerbork en je kunt er fijn fietsen
7.5
Peters
1
Nederland
juli 29, 2019
Vriedelijk personeel. Verwaarloosd terras en meubulair.
De matrassen waren 20 breder dan de bedconstructie. Ben 2 maal uit bed gerold en net geen heup gebroken! De meeste gasten zijn op leeftijd dus een gebroken heup kan je op wachten. Eigenaar zou actie nemen.
8.0
Perry
1
Nederland
juli 21, 2019
Goed Hotel. Avondeten goed en vriendelijke bediening
Ontbijt was wat minder (bacon bijna rauw en koud)
6.7
Eberson
1
Nederland
juli 19, 2019
Ontbijt was prima ook heel uitgebreid, de avondkaart was wat minder maar de bereiding van het hoofdgerecht viel zwaar tegen.
8.0
Van derKellen
5
Nederland
juli 18, 2019
Mooie kamers, zeer goed ontbijtbuffet en goed avondeten.
Het diner zou voor het aantal 65 plussers in wat kleinere porties opgediend kunnen worden.
8.3
Lenoire
5
Nederland
juli 17, 2019
Lang weekend hier verbleven om tuinen te bezoeken.
Leuk hotel met ruime kamers en prima eten in het restaurant. Ontbijt ook uitgebreid. Niets apart maar goed. Waar voor je geld.
8.5
Oosdijk
1
Nederland
juli 15, 2019
in 1 woord fantastisch
6.7
Lauwers
7
Nederland
juli 15, 2019
Geboekt voor 1 persoon.. veel te klein , kon mijn kont nog niets eens draaien.
Ik had geboekt voor een 1 persoonskamer. Kreeg die ook waar een 2 persoonsbed op stond, met 2 stoelen op een hoekje omdat er geen plaats verder was. De kamers waren in een hoek van het hotel (voelde me een beetje weggestopt in een hoekje). Idee van mij is om er een 1 persoonsbed op zetten dan heb je wat bewegingsvrijheid.Verder was er een televisie vrij klein beeld van volgens mij 15 jaarr oud met nog zo'n toeter. Verder was het eten en ontbijt wel oke in het .hotel
9.0
Houkes
1
Nederland
juli 13, 2019
Gastvrij en heerlijk gegeten. Mooie omgeving om te fietsen en wandelen
8.2
Ploeger
1
Nederland
juli 12, 2019
rustig; fijne terraskamer, van de weg af
Alles was goed in orde
7.8
Lei
1
Nederland
juli 08, 2019
Wij zijn erg leuk weggeweest deze paar dagen.
Het ontbijt vonden wij de eerste dag tegen vallen. Sorry. Maar de tweede dag was het wel beter.
8.5
Brugmans
1
Nederland
juni 29, 2019
Prima hotel. Gezellige bediening.
7.2
Van Woensel
Nederland
juni 29, 2019
Personeel is in het algemeen vriendelijk. Hotel en kamers zijn echter zeer gedateerd. Eten is goed maar ook hier wat ouderwetse keuzes.
9.5
Van der Veer
5
Nederland
juni 27, 2019
Wij hebben er genoten
8.2
Jonker
1
Nederland
juni 27, 2019
Prima Hotel
Gevaarlijk pad naar de fietsenstalling! Reeds aangegeven bij het vertrek.
9.0
Strootman-Brakel
2
Nederland
juni 26, 2019
wij hebben genoten van alles wat het hotel te bieden had.
geen
10.0
Balster
1
Nederland
juni 26, 2019
Prima verblijf
Prijs kwaliteit prima verhouding..Aardig personeel
9.2
Reijnen
Nederland
juni 26, 2019
alles was prima verzorgt, dus de moeite waart.
2 nachten is te kort. Met vr groet, H.Reijnen
8.3
Janse
1
Nederland
juni 26, 2019
Prima hotel met ruime kamer. Het genoten diner was voortreffelijk. Prima bediening.
Tip: Buitenzijde van de opslaande deur en raam mag enig onderhoud (schoonmaak) krijgen. Een van de twee lampen op het nachtkastje deed het niet. De schakelaar werkte niet. Het licht boven de spiegel in de badkamer functioneerde niet. Wel handig als die het wel doet.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur