Hotel Restaurant Ruyghe Venne

Beilerstraat 24A, 9431 TA, Westerbork, Drenthe, Nederland

Beoordeling van Hotel Restaurant Ruyghe Venne

Totale hotel score:

8.3
Gebaseerd op 1653 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Restaurant Ruyghe Venne.

Opbouw score Hotel Restaurant Ruyghe Venne :

Algemene waardering

8.2
 

Ligging

8.5
 

Service

8.4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

8.3
 

Kamers

7.9
 
Resultaten 1 - 50 van 1653
7.8
Verhaeg
1
Nederland
juni 13, 2019
Leuk weekendje gehad
Hotel is wat verouderd, en veder wss alles prima.
9.8
Idsinga
1
Nederland
juni 07, 2019
Geweldige ervaring, we hebben genoten. Personeel een 10
9.3
Stam
2
Nederland
juni 06, 2019
Prima weekend gehad.
9.0
Grootendorst
1
Nederland
juni 06, 2019
prettig hotel, vriendelijk personeel, rustige ligging
10.0
Blok-Westerveld
1
Nederland
juni 04, 2019
Zag er zeer verzorgd en netjes uit. De 4 sterren zijn ze waard.
8.5
Poort
1
Nederland
juni 03, 2019
goed hotel, de kamers zijn wat klein, verder prima
9.3
Leurink
1
Nederland
juni 03, 2019
Uitstekend hotel
Voortreffelijk verblijf in dit uitstekende hotel. Zeer vriendelijk personeel, mooi grote terras met, schoon. Kortom aanbevelens waardig.
9.0
Ellens
5
Nederland
mei 30, 2019
Wij hebben erg genoten van de 2,5 dagen die wij hier en uiteraard in de omgeving hebben doorgebracht.
10.0
Lust - Bruns
5
Nederland
mei 28, 2019
Fantastisch hotel, heerlijk eten, heel vriendelijke bediening, schone kamers, kortom een aanrader
8.3
Van Esch
Nederland
mei 27, 2019
Erg leuk en gezellig.
Hebben wij niet.
8.0
Hollander
Nederland
mei 27, 2019
Prima kamer, wel de luxe gekozen.
Bij het eten mag wel meer groente geserveerd mogen.
8.0
Custers
1
Nederland
mei 27, 2019
Prima locatie
Het eten is goed maar erg veel.
7.7
Van Noort
2
Nederland
mei 25, 2019
Verblijf was prima
9.7
Daelmans
1
Nederland
mei 25, 2019
prima locatie in een bosrijke omgeving. Hotel is wat ouder maar ziet er prima en prima verzorgd uit.
7.3
Paulussen
5
Nederland
mei 23, 2019
Heerlijk
Toen wij aan kwamen waren de lampen stuk.van onze kamer . Douchekop zit vast in de douche, dit is niet handig als je je overal wilt wassen! Bij het ontbijt te kleine broodjes , maar dat gewone brood was heerlijk Verder heerlijk hotel en het personeel is zeer vriendelijk.
9.2
Van Meeteren
Nederland
mei 21, 2019
Uitstekend. Zeer vriendelijk en behulpzaam??
9.2
Huisman
1
Nederland
mei 21, 2019
8.2
Smeur
1
Nederland
mei 20, 2019
We hebben een heerlijke vakantie gehad in een mooie provincie en en mooi hotel
Hotel is prima alleen de matrassen waren erg slecht als je omdraaide rolde je uit bed.
9.2
Molenaar
1
Nederland
mei 20, 2019
Het is - voor de 5e keer- prima toeven in de Ruyghe Venne
8.0
Donkers
1
Nederland
mei 20, 2019
We hebben het heerlijk gehad, vriendelijk personeel en bediening, lekker eten, zeker aan te bevelen om hier te verblijven.
8.3
Bouten
1
Nederland
mei 17, 2019
Vriendelijk personeel, eten is goed. Kamer netjes maar verbeteren kan altijd. Was wel erg warm op de kamer.
8.7
Buisman
1
Nederland
mei 17, 2019
Prima hotel in rustige omgeving en ook heerlijk gegeten.
8.5
Collins
1
Nederland
mei 16, 2019
heerlijke ruime kamer, rustig en stil, je hoorde alleen de vogels fluiten
8.7
Den Ouden
5
Nederland
mei 16, 2019
Uitstekend
Zo doorgaan!
5.8
De Kok
5
Nederland
mei 16, 2019
Niet voor herhaling vatbaar
Nette maar oubollige kamer met goede bedden en nette badkamer. Jammer dat er geen koffie en thee faciliteit op de kamer aanwezig was. Wij hadden een 3 daags arrangement geboekt met diner. Diner was ronduit slecht. Klacht erover ingediend waar, met uitzondering van een drankje van het huis, niets mee is gedaan. 2e avond daar dan ook niet meer gegeten. Wij gaan daar niet meer terug!
9.7
Perels
1
Nederland
mei 15, 2019
Vriendelijk personeel en een uitstekende keuze
Ik zou het bad uit de badkamer halen te hoog voor de oudere onder ons
9.2
Metz
1
Nederland
mei 15, 2019
9.0
Verhoef
Nederland
mei 14, 2019
Wij hebben het prima naar onze zin gehad.
Wat we wel een beetje storend vonden is dat er te weinig verlichting is. Het is bijna niet mogelijk een boek in de lounge te lezen. Ook op de kamers is de verlichting te zwak. De dagen die wij bij jullie waren, waren de gasten bijna allemaal 55+ Dus misschien is het een goed idee de verlichting iets aan te passen. Verder niets dan lof.
8.5
Stolk van de Kuilen
5
Nederland
mei 14, 2019
We hebben genoten van ons verblijf
Beetje jammer was dat er geen koffie en/of thee in de kamer aanwezig was zou je wel denken bij 4 sterren Verder complimenten leuke sfeer gemoedelijk
8.3
In 't Hout
1
Nederland
mei 14, 2019
Gastrvrij hotel, met goede service waar je je thuis voelt.
Vroeger ook wel eens geweest. ( 2003 )Toen moest je tijdens een diner een uur wachten ( echt waar, niet overdreven) op een volgende gang. Daarom waren we blij verrast dat de organisatie en de bediening in het restaurant nu zeer professioneel waren. Maar toch ook vriendelijk met oog voor de gasten. Eten van goede kwaliteit.
8.3
Van Erp
Nederland
mei 14, 2019
Fijn verblijf, heel vriendelijk, aardig personeel, prima kok
9.7
Janssen
1
Nederland
mei 14, 2019
het verblijf was zeer goed.
wij hebben in het hotel ook een stukje geschreven in het boek dat daar ligt bij de receptie en wij hebben hun een 10 gegeven
8.0
Bouman
1
Nederland
mei 14, 2019
Prachtige omgeving, mooi en schoon hotel, eten prima!
7.3
Boesveld-Romein
5
Nederland
mei 14, 2019
Ruim voldoende, behalve het eten
De variëteit en kwaliteit van het drie-gangen keuzemenu was teleurstellend......temeer omdat het hotel zich op het eten beroemt.......werd niet waargemaakt: heel gewoontjes en weinig keus ....( en in een 4* hotel dient ook een bij het arrangement inbegrepen keuzemenu een overeenkomstig niveau te hebben)
9.7
Van Impelen
1
Nederland
mei 10, 2019
Een heel prettig verblijf dat om herhaling vraagt.
Een rustig gelegen gezellig hotel. Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel en een voor onze smaak uitstekende keuken. Prachtige omgeving. Ruime schone kamer. Wij zullen dit hotel zeker nog meerdere malen bezoeken.
7.7
Steenbakkers
1
Nederland
mei 08, 2019
Prima verblijf in een basic kamer
Kamers zijn netjes maar wel wat gedateerd. Omgeving is super om te wandelen of fietsen. Eten is prima verzorgd en een heerlijk uitgebreid ontbijt.
8.3
Verstappen
1
Nederland
mei 08, 2019
Rustig gelegen aan de rand van Westerbork, gastvrij, netjes, erg vriendelijk en uitstekend ontbijt en diner.
8.0
Veldhoen
1
Nederland
mei 08, 2019
Het verblijf was goed,personeel was heel vriendelijk
8.0
Groen
Nederland
mei 08, 2019
Het verblijf was prima..
Het enigste is dat de matrassen slap waren. Mogen vervangen worden.
8.3
Broekhuis
Nederland
mei 07, 2019
We zijn hier meerdere keren geweest. Het pesoneel is zeer vriendelijk, kamers schoon, eten is heel goed.
8.3
Sloots
Nederland
mei 06, 2019
Wij hebben ,n paar fijne dagen gehad. Fijne bedden en heerlijk gegeten. Onze hartelijke dank voor de goede zorgen van het personeel. Ad en Mia Sloots
9.2
Nijkamp
Nederland
mei 06, 2019
Ons verblijf was super
9.0
Englander
1
Nederland
mei 06, 2019
uitstekend, zeer vriendelijk personeel, goede kamer en prettig verblijf
Houden zo! Eten was ook prima.
8.3
Bossink
1
Nederland
mei 06, 2019
Prijs/kwaliteit is uitstekend. Ontzettend aardig personeel
8.7
Plaatsman
1
Nederland
mei 06, 2019
Zeer vriendelijk personeel met gevoel voor service.
8.8
Van Herwijnen
1
Nederland
mei 06, 2019
Heel erg naar ons zin gehad
9.3
Van der Doe
1
Nederland
mei 06, 2019
Uitstekend verblijf. Een aanrader.
De douche was soms aan de koude kant.
8.2
Oosterlaak
1
Nederland
mei 06, 2019
Paar dagen goed kunnen verblijven in Ruyghe Venne. Kamer goed, verblijf verder oke.
Tip: faciliteiten voor het maken van een kopje koffie of thee op de kamer zou prettig zijn. Dan kun je 's avonds op je kamer nog even iets drinken.
10.0
Bros
1
Nederland
mei 06, 2019
Mooi gelegen, fijne kamer, fantastisch restaurant, vriendelijk personeel.
8.0
Wit
1
Nederland
mei 04, 2019
Een fijne kamer op de begane grond uitgekozen. Uit het driegangenmenu was genoeg keuze. Ruim voldoende voor de hoeveelheid . Ook het ontbijt was keuze genoeg. Mooie omgeving om te fietsen.
Het enige minpuntje was dat het niet zo fris rook in de badkamer. Misschien een verfrissen in het toilet hangen.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur