Hotel & Restaurant Les Jumeaux

Prinses Ireneweg 20, 6271 JB, Gulpen, Limburg, Nederland

Beoordeling van Hotel & Restaurant Les Jumeaux

Totale hotel score:

7.5
Gebaseerd op 38 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel & Restaurant Les Jumeaux.

Opbouw score Hotel & Restaurant Les Jumeaux :

Algemene waardering

7.3
 

Ligging

7.9
 

Service

7.7
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.6
 

Eten

8.3
 

Kamers

6.4
 
Resultaten 1 - 38 van 38
8.5
Klaassens
Duitsland
juni 13, 2019
rustig gelegen gezellig hotel op loopafstand van het centrum.
Prima diner. Ontbijt standaard. Viendelijke bediening.Ik zou daar zondermeer weer kunnen boeken.
6.3
Van de Plasse
1
Nederland
mei 18, 2019
Prima ligging, krappe kamer met een kleine badkamer. Eten kan iets meer gevarieerd.
Ligging is prima. Dicht bij het leuke centrum Het eten was prima maar saai. Tijdens het 2e diner kregen we dezelfde groente als de eerste avond. Ontbijt ook weinig keus. Dit komt omdat het misschien een klein hotel is maar er zijn tegenwoordig toch ook crackers, beschuiten enz. in aparte verpakkingen. Prima bed. De badkamer was wel heel erg klein. Tijdens het gebruik van de wc zat je met je benen onder de toilettafel. Gelukkig zijn wij niet zo fors dus het ging net!! Ook was er geen plaats voor een toilettas of beautycase.
7.3
Mahieu
België
maart 09, 2019
Vriendelijke mensen. Bar is ni veel.eten prima. Badkamer ouderwets.
6.5
Van Den Poll
1
Nederland
oktober 17, 2018
Klein
De kamer was klein,en er was maar een stoel.
6.5
Augustinus
1
Nederland
september 29, 2018
Kamers matig, mensen wel vriendelijk.
Kamers maar zeer matig, geen uitzicht. Mensen wel vriendelijk, Maar niet altijd aanwezig. Stadje is gezellig. Geen gezellig terras.
8.2
Heuvels
1
Nederland
september 17, 2018
Prima bedden en het verblijf was in een goede prijs / kwaliteitverhouding. Zeer attente gastheren en heerlijk gegeten!
7.3
Van Rijnsbergen
1
Nederland
augustus 14, 2018
Goed maar over het algemeen sober
Moeten wat meer doen aan uitstraling en ontbijt wat aanpassen en wat exclusiever maken zodat je net Iets anders te bieden hebt als een gemiddeld hotel daar in de buurt je zult je moeten onderscheiden om het hoofd boven water te kunnen houden
7.0
Berkers
5
Nederland
augustus 09, 2018
Lekker ontspannen en goed weekend geweest
Wij vonden de kamers en de badkamer aan de kleine kant.Met het hete weer wat wij gehad hebben zou airco wel lekker zijn geweest.De bedden waren uitstekend,
6.5
Almiski
1
Nederland
augustus 08, 2018
Netjes, maar sober.
De gastheren waren zeer onklantvriendelijk. Je wordt als gast niet vriendelijk en uitnodigend aangesproken. Wij voelden ons daardoor niet echt welkom. We voelden ons te veel. Het ontbijt kwam laat op gang, en was karig. De bewoners van de huizen die achter het hotel staan, konden recht in onze kamer naar binnen kijken. Het eten was daarentegen erg smakelijk en de ligging mooi.
5.5
Esmeijer
1
Nederland
juli 17, 2018
De kamer vonden we erg klein. We keken uit op een muur. De eigenaren waren niet echt geinterreseerd. We komen hier dan ook niet meer terug.
8.2
Baanvinger
1
Nederland
juli 09, 2018
Klein schalig en gezellig
7.3
Schouten-de Bruin
1
Nederland
juli 02, 2018
Prijs/ kwaliteit goed.
7.8
Arts
1
Nederland
juli 02, 2018
Rustig gelegen en toch dicht bij centrum van Gulpen en dicht bij de natuur.
8.3
Willemse
1
Nederland
juni 28, 2018
We zijn hartelijk ontvangen.Het eten was prima.We komen graag nog eens terug.
6.3
Prechtl
Nederland
juni 18, 2018
redelijk
kamer veel te klein, geen tafeltje, geen goed licht, geen prullenbak. eten goed, ontbijt karig. Eerste dag was deur gesloten, moest heel lang wachten (in de regen) om binnen te komen, personeel vriendelijk.
8.0
Claassen
Nederland
juni 16, 2018
goed, vriendelijk en gezellig
8.8
Bakker
1
Nederland
juni 12, 2018
Prima verzorgd allemaal. Goed arrangement.
Jammer dat we de enigste hotelgasten waren. Voordeel was wel dat het dan heel rustig is, geen hinder bijv. ‘S avonds en ‘s nachts van andere gasten.
6.3
Burema
1
Nederland
april 12, 2018
een regelrechte tegenvaller
hele slechte kamer, super gehorig als de gasten naast ons een gesprek hadden konden we letterlijk het gesprek verstaan de badkamer van de andere buren lag aan onze kamer, je hoorde de douche stromen, de afvoer lopen heel gehorig! een afzuiging en of ventilatie in de douche Ontbijt karig, geen warm eitje maar een koud gekleurd paasei, geen roerei met spek, wel voldoende maar weinig keuze afgesleten stoelen in de eetzaal, tv op de kamer van miniformaat met op 80% van de zenders slecht beeld! Het was de bovenverdieping, misschien moet hier nog wat aan gedaan worden, volledig gerenoveerd in 2013 is waarschijnlijk alleen de benedenverdieping, boven was echt slecht! Soms niemand aanwezig, ook bij aankomst niet, erg vreemd
7.8
De Bruin
1
Nederland
maart 13, 2018
8.0
Kolhoop
Nederland
november 06, 2017
Eten, service prima. Kamer aan de kleine kant.
9.7
Rooyendijk
1
Nederland
oktober 05, 2017
Zeer goed bevallen
Zeer mooi en schoon Lekker intiem met maar 10 kamers Prachtige omgeving Geweldig eten
4.8
Van Uden
Nederland
september 20, 2017
Bij de fritezaak moet je ook apart betalen voor majonaise bij de frietjes.
Deurdranger had een minuut nodig om de deur te sluiten. Wasbakje zat half verstopt, na handen wassen dreigde hij over te lopen. WC bril zat los op de toiletpot. 24/7 was een doordringend zoemgeluid aanwezig 'nachts was dit geluid zo erg dat ik niet kon slapen. Met de gordijnen dicht kon je nog gewoon de krant lezen. Tijdens het uitchecken hebben we onze bevindingen gemeld. Het enige commentaar was" had het maar eerder gezegd dan hadden we iets kunnendoen". Tijdens het diner (2) werden 2 dagen frites geserveerd er werd gevraagd wilt u majonaise bij de frites? Achteraf stond dit apart op de rekening. Ordinaire friettent? Stoeleuningen in de kamer en eetzaal waren zodanig gescheurd dat kleding erdoor beschadigd werd. Tafel op de kamer kon niet gebruikt worden omdat deze in een hoekje verstopt was zodat je er niet aan kon zitten. Wanneer ik de kamer wilde verlaten moest ik dat naar voren gebogen doen anders stootte ik mijn hoofd aan de opgehangen tv.
9.7
Vercruijssen
2
Nederland
juni 26, 2017
We hebben het prima naar onze zin gehad tijdens het prettige verblijf in Les Jumeaux, zeer gastvrij vriendelijk en een prima kwaliteit van eten en ontbijt en niet te vergeten het lunchpakket met als extra aandacht ook een uitgeprinte wandeling.Klasse!! ko
9.2
QUANTEN
1
België
mei 31, 2017
rustige ligging goede ontvangst goed ontbijt en goede keuken .voorherhaling vatbaar
9.0
Van der Lijn
Nederland
mei 15, 2017
De kamer is wat aan de kleine kant
6.2
Bouman
Nederland
mei 10, 2017
Kamers heel erg gehorig, je hoort alles van gasten op de kamer naast ons.Diner uitstekend, ontbijt sober, bedden goed.
7.3
Slieker
1
Nederland
mei 08, 2017
goed bevallen
goed restaurant/prima eten/echter zeer gehorige kamers/kamers klein en niet netjes afgewerkt
7.0
Teer
2
Nederland
mei 03, 2017
prima.....
Maar er word bij het avond eten gevraagd wilt u mayonaise bij het eten' ja doet u maar. Maar naar betaling even de rekening nakijken. Ja hoor 2 bakjes mayo a 2 euro per stuk op gevoerd.Jammer, Ook een gratis lunch en ja hoor ook hiervoor een eigen bijdrage ad 7,65 voor 4 personen.
8.0
Jansen
2
Nederland
mei 02, 2017
Uitstekende keuken!!
Kamers te gehorig.
8.2
Bos
1
Nederland
april 10, 2017
het was er heel goed
7.8
Kodde
1
Nederland
maart 15, 2017
goed Hotel
We kunnen iedereen aanraden naar dit hotel te gaan
8.2
Van gurp
1
Nederland
februari 28, 2017
Straalt rust uit
Vriendelijk Perfect eten Alleen kleine kamers En regen maar daar kan hotel niets aan doen
5.7
Datema
1
Nederland
februari 23, 2017
Ontspannen verblijf, mede door de ligging
Het eten was erg lekker! Kamer erg eenvoudig en te klein. Badkamer: toilet en douchebak, geen wastafel en spiegel, die waren op de kamer aanwezig. (erg onhandig en krap). De bedden waren prima. De verwarming was dan weer aan en dan weer uit, dat was erg vervelend. Verder gemoedelijke sfeer door de tweeling-eigenaren.
8.2
Doornbos
1
Nederland
februari 13, 2017
De kamer was sober maar netjes, maar de verzorging en het eten was uitstekend.
Wij komen zeker nog eens terug!
8.0
Diekema
Met partner
Nederland
september 18, 2016
Slaapkamers erg gehorig. Bedden perfect. Verder was alles goed verzorgd.
9.0
Van de Rest
Met partner
Nederland
september 12, 2016
Vriendelijk personeel. Heerlijk diner. Verrassend lunchpakket. Uitstekende uitvalsbasis voor bv Maastricht en Aken
Kamers keurig schoon en netjes. Beetje gehorig als de tv aanstaat.
8.0
Willems
Met partner
Nederland
augustus 27, 2016
Het was gewoon GOED
7.2
Van Noordenne
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
Prima hotel, bijzonder goed diner, gemiddeld ontbijt, relatief kleine hotelkamer van goede kwaliteit.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur