Hotel Restaurant Hoogeerd

Maasbandijk 10, 6606 KB, Niftrik, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Hotel Restaurant Hoogeerd

Totale hotel score:

8.4
Gebaseerd op 11 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Restaurant Hoogeerd.

Opbouw score Hotel Restaurant Hoogeerd :

Algemene waardering

8.5
 

Ligging

8.5
 

Service

8.7
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.5
 

Eten

8.7
 

Kamers

7.9
 
Resultaten 1 - 11 van 11
8.8
Schrammeyer-breur
1
Nederland
december 07, 2017
gezellig hotel en vriendelijk personeel.
8.8
Kother
Nederland
september 12, 2017
mooi, schoon en vriendelijk hotel
was voor 3 dagen met mijn zoontje (13 jr). kamer was top, netjes, fris en schoon en mooi ingericht, tv met alle zenders. Wij hadden kamer met uitzicht op Maas, deze heeft balkonnetje waar ook asbakje aanwezig was (fijn voor de roker, hoef je niet helemaal naar buiten). 1e avond in restaurant gegeten, heerlijk en prijs redelijk. beneden in de lobby een ruim assortiment aan folders voor bezienswaardigheden in de omgeving. heerlijk uitgebreid ontbijt en heel vriendelijk personeel. voldoende parkeerruimte voor de auto én een achteringang in hotel zodat je niet steeds door de lobby heen hoeft. ook een fietsenstalling en zijn veel fietsroutes in de omgeving. half uurtje rijden van Nijmegen, leuke stad om oa te winkelen en wat rond te wandelen. kortom: hotel is echt een aanrader!
6.8
Minnee
4
Nederland
augustus 23, 2017
Rustige en groene omgeving, perfect om uit te rusten
Badkamer was wel wat achterhaald. Fitnessruimte was afgesloten, maar na telefoontje werd deze geopend. Ontbijt erg lekker. Mooi uitzicht vanaf terras en vanuit restaurant.
9.7
Van Wonderen
2
Nederland
juli 20, 2017
prima hotel, service en maaltijden
Gelegen aan een zijarm van de Maas. Alleen recreatie scheepvaart. terplekke bijgeboekt naar een kamer Maaszijde. Mooie ruime, moderne kamers.
9.0
Dolderman
Nederland
september 28, 2016
heel goed!
Prima hotel. Attent en vriendelijk personeel.
7.8
Boogaard
Met partner
Nederland
augustus 20, 2016
Fijn hotel. Fantastische ligging. Zeer benauwde en warme kamer (men had beter de rolluiken de hele dag naar beneden kunnen doen voordat de sleutel wordt uitgereikt)
wat ons een beetje tegenviel was het feit dat (in het hoogseizoen!) 's-avonds om 22uur het supermooie terras al helemaal leeg was!
8.5
Visser
Met partner
Nederland
oktober 13, 2015
Prima hotel, vriendelijk personeel
9.0
Huijing
Met partner
Nederland
juli 03, 2015
Een fantastish verblijf goed retaurant prachtige locatie fijne bediening.
We hebben er een dag aangeplakt de kamer was geweldig mede door het balkon en uitzicht. Wat ik niet klant vriendelijk vond is de rekening was € 562,00 dat je voor een fietsroute daar apart nog € 0,50 moet betalen. Dit is helemaal geen groot bedrag maar vindt het geen echte service.
8.8
Boskma
Met partner
Nederland
mei 15, 2015
We hebben een uiterst aangenaam verblijf gehad. Het personeel was vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Het eten was perfect. We zullen dit hotel zeker aanbevelen bij familie en vrienden.
Waren alle hotels maar zo.
7.0
van Eeden
With Partner
Nederland
augustus 12, 2013
Prima! Rustig hotel, goede bedden, vriendelijk personeel
Enige minpuntje: we keken uit op een blinde muur. Gelukkig verbleven we niet lang op onze kamer, daar was het te mooi weer voor.
9.0
de Vries
With Partner
Nederland
augustus 12, 2013
Fantastisch uitzicht, leuke kamer, klantvriendelijk en lekker eten
Mist grote spiegel op de kamer en het geklepper van de vlaggenmast met wind is wat hinderlijk.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur