Hotel Restaurant De Bokkepruik

Hessenweg 7, 7771 CH, Hardenberg, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Hotel Restaurant De Bokkepruik

Totale hotel score:

8.0
Gebaseerd op 83 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Restaurant De Bokkepruik.

Opbouw score Hotel Restaurant De Bokkepruik :

Algemene waardering

7.9
 

Ligging

7.7
 

Service

8.2
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.0
 

Eten

8.6
 

Kamers

7.5
 
Resultaten 1 - 50 van 83
8.5
Pereira de carvalho
1
Nederland
december 14, 2018
We hebben genoten van het geweldige eten. Wat een feestje om hier te eten. De kamers zijn groot maar wel aan een opknapbeurt toe.
8.0
Van 't Veer
Nederland
september 04, 2018
Genoten, erg vriendelijk, konden meteen op de kamer hoewel we wat vroeg waren. Heerlijk gegeten!
7.3
Bleij
1
Nederland
september 04, 2018
Mooie omgeving
Bij terugkomst om 21.30u wilde we nog even een drankje gebruiken maar het hotel was gesloten
7.8
Dingjan
Nederland
augustus 30, 2018
Prima ontvangst, gezellige inrichting en uitstekend eten.
Mag op sommige punten buiten, wel wat opgeknapt worden.
7.5
Vernooij
Nederland
augustus 30, 2018
Het was goed, alleen jammer dat het zaterdag wat regenachtig was.
Het eten was super, maar de kamer eas erg gedateerd. Vloerbedekking vlekken, maar de bedden earen prima.
7.3
Limburg
1
Nederland
augustus 13, 2018
Goede verzorging maar sterk verouderd verblijf.
Badkuip niet geschikt voor ouderen.
10.0
Zuidema
7
Nederland
juli 23, 2018
voor de tweede keer hier geboekt het was prima
9.0
Wilting
2
Nederland
juli 12, 2018
Prettig en vriendelijke bediening. Goed service. Prima ligging
8.7
Van Milligen
Nederland
juli 07, 2018
het zag er goed uit en het eten was erg lekker
7.2
Withaar
Nederland
juni 26, 2018
het hotel was niet onder houden erg jammer
personeel was vriendelijk
8.0
Van de Weerd
1
Nederland
juni 13, 2018
Een goed hotel met vriendelijk personeel.
7.7
Heemels
1
Nederland
mei 20, 2018
prima keuken, zeer goede gastvrouwe, {bad)-kamers en restaurant gedateerd, personeel vriendelijk
8.3
Van der Waal
Nederland
mei 15, 2018
prima, klantvriendelijk, goede service
tuin onderhoud hard nodig en gebouw is ons advies!
8.2
Van der Ouw
1
Nederland
oktober 24, 2017
Verblijf was prima.
Enig minpuntje was, dat we ,s nachts een zoemend geluid hoorden van een of andere ventilator of een koelwagen in de verte.
7.8
Kranenburg
1
Nederland
oktober 07, 2017
Prima dagen gehad.
de badkamer is gedateerd.
8.2
Top
Nederland
oktober 04, 2017
De ontvangst en de geschiktheid van het personeel was fantastisch!
7.8
Franssen
1
Nederland
juni 02, 2017
Prima.
Terrassen buiten gebeuren ziet er onverzorgd en heel slordig uit.
7.2
Van de Snepscheut
Vrienden
Nederland
oktober 28, 2016
Had het arragement gewonnen ,dus alles was mooi meegenomen.
Vind de kamers aan de gedateerde kant. Er hangt een vieze lucht in de hal met toegang tot kamers.Op badkamer spotje kapot.In kamer slechte of niet werkende verlichting. Geen mogelijkheid om s'nachts raam open te hebben en omdat je beneden zit laat je ook niet een schuifpui open.ook inrichting is echt wel aan opknap beurt toe. Ontbijtbuffet op zich prima en uitgebreid.Service valt wel wat aan te doen.Koffie was lauw en 2e dag werd er niet eens gevraagd wat je wilde drinken en stond de lauw koffie al in je mok,terwijl je misschien wel iets heel anders wilt drinken.Bedorven chocolademelk werd 2e dag vervangen. Er werd al gestart met stofzuigen in ruimtes nog tijdens ontbijt,lijkt mij dat je daar mee wacht tot iedereen klaar is. Ik maakte gebruik van een elektrische rolsteol,en kon in principe niet hotelkamer binnen omdat er bij de toegangsdeur hogee drempel is.Het kost niks of nauwelijk iets om voor zón hotel een goede drempelhulp neer te leggen en nu werd er een oud kastdeurtje gebruikt,kan maar staat niet. gewonnen arrangement met Michelin ster 1 eten was super.voor mij te chique,maar bijzondere ervaring.
10.0
Zuidema
Nederland
augustus 08, 2016
Heb er een paar mooie dagen gehad personeel vriendelijk en behulpzaam.
8.7
Deelstra
Vrienden
Nederland
juni 18, 2016
we hebben een paar ge welige dagen gehad.in de badkamer
In de badkamer hing een bedompte lucht, en de wekker en de televisie deden het ook niet goed. We zijn erg tevreden over de keurige situatie van het hotel.
7.8
Hoogeveen
Met partner
Nederland
mei 15, 2016
Voldeed aan de verwachtingen. Arren
9.0
Abelen
Met partner
Nederland
mei 11, 2016
9.0
Paarlberg
Met partner
Nederland
mei 09, 2016
Prima verblijf, met een uitstekende keuken en vriendelijke mensen
Kamers enigszins gedateerd, maar ruim, schoon en netjes. Echt een aanrader in het algemeen gezien. Balkon was een pre.
8.0
Hospes
Met partner
Nederland
maart 07, 2016
Vooral 's nachts is een is een zeer storend monotoon geluid/gezoem hoorbaar op de kamer. Erg hinderlijk!
Heb de eerste nacht bijna niet geslapen vanwege een aanhoudend bromgeluid. Zal daarom niet gauw weer boeken.
8.2
Van Egdom
Nederland
november 17, 2015
Heerlijke dagen gehad met mijn ouders. Wij gaven hen dit weekendje weg voor hun beider verjaardagen.
De geur bij de entree van het hotel is muf. Prettig als daar iets aan gedaan kan worden. Kamers waren prima zonder de vervelende geur.Prima douche, goede straal.
8.8
Melessen
Met partner
Nederland
november 16, 2015
Lekker genoten en vriendelijk personeel ,gastvrouw ook echt aanwezig.
Het vechtdalarrengement staat nu niet meer op de lijst doordat het boek wat erbij hoorde uitverkocht was en niet meer gedrukt word , kregen we een ander boek met gerechten mee.
9.0
Bierdrager
Vrienden
Nederland
september 14, 2015
was een leuk hotel
wel een stukje lopen naar het station
8.0
Van der Meer
Met partner
Nederland
augustus 24, 2015
Fijn hotel, mooie kamer en heerlijk eten.
Kamers ietwat gehorig. Mogelijk dat het kwam doordat de mensen die wij hoorden behoorlijk hard spraken. Verder uitstekend hotel.
7.8
Moens
Met partner
Nederland
augustus 17, 2015
een bizonder fijn hotel met een fijne kamer en balkon en uitstekende maaltijden
het exterieur was op een aantal plaatsen erg slecht, evenals de vloerbedekking die nodig aan vervanging toe was. Duidelijk nog niet gerekend op fietsen met ondersteuning hoewel je natuurlijk de accu altijd op de kamer kunt opladen mits deze afneembaar is .Overigens was het hotel goed(zie waardering)
9.7
Bolt
Met partner
Nederland
augustus 11, 2015
Gezellige plaats, slapen is goed en eten is uitstekend .
7.5
Schreiber
Nederland
augustus 10, 2015
Leuk gelegen en sfeervol hotel
personeel af en toe wat stug. Niet vriendelijk en gezellig overkomend.
8.2
Rutten
Met partner
Nederland
augustus 07, 2015
Zeer goed
Voor ouderen is de combinatie bad /douche wat moeilijk.
8.7
Van de Kamp
Met partner
Nederland
juli 12, 2015
Goed verzorgd,vriendelijk en voor herhaling vatbaar
7.5
Van der Wees=Jordaan
Vrienden
Nederland
juni 22, 2015
Ontbijt en diner waren prima. De kamer duidelijk gedateerd.
In de gang van de hotelkamers hing een sterke, vieze, geur.(vocht?) De kamer was ruim, maar wel gedateerd. Erg donker. Gordijnrail bij de schuifpui hing een stukje los. Douchegordijn ook. En twee lampjes in de douche deden het niet. Bedden waren prima. Ook fijn dat er twee lekkere stoelen stonden.
8.2
Van Daatselaar
Met partner
Nederland
juni 09, 2015
van aankomst tot vertrek vriendelijk personeel, ruime kamers, rustig en het eten is uitstekend
Een prima plek om van daaruit fietstochten te maken en er weer uit te rusten. Prima gastvrouw.
8.3
Haasjes
Met partner
Nederland
april 21, 2015
een aanrader, wij zullen het graag weer doen.
Zeer klantvriendelijke mede werkers.
7.5
Möllenkamp
Met partner
Nederland
november 10, 2014
Prima verblijf met een heerlijk restaurant
7.7
Van Wijhe
Vrienden
Nederland
september 01, 2014
Het was een mooie omgeving
Achter het Hotel was het onverzorgd. De gang naar de kamers was een onaangename lucht.
8.7
Nielsen
Met partner
Nederland
september 01, 2014
Kamers zijn vrij donker en weinig modern. Ook mist er een kluisje.
Het totale arrangement was perfect.
9.0
De Bruin
Met partner
Nederland
augustus 23, 2014
Het was fantastisch.
Cijfer kwaliteit 9
8.7
Te Winkel
Met partner
Nederland
juli 30, 2014
7.7
Hoogkamp
Met partner
Nederland
juli 25, 2014
Het was een Goed verblijf
Er waren 4 kussens voor het bed,ze waren allemaal zo heet aan mijn hooft,dat ik ze niet kon gebruiken,tip leg ook 2 kussens neer die koel aanvollen. vr gr G Hoogkamp
9.0
Welles
Met partner
Nederland
juli 21, 2014
Prima hotel, goede service en gezellige mensen. Voor herhaling vatbaar!
6.8
Beerens
Vrienden
Nederland
juni 27, 2014
Hotel heeft een opknapbeurt verdiend! Tuin niet onderhouden,jammer erg rommelig. In de gangen naar de kamers hangt een vreselijke prenetante geur waar ik misselijk van werd!
Vriendelijk personeel,lekker ontbijt,lekker diner. Maar het hele hotel heeft een opknapbeurt verdient. In de gangen naar de kamers en op de kamers hangt een prenetantegeur waar ik misselijk van werd.
8.2
Post
Met partner
Nederland
juni 23, 2014
vriendelijk personeel uitstekend eten
8.2
Jansen
Met partner
Nederland
juni 23, 2014
Met inachtneming van de gemaakte opmerking: een aanrader.
Enkele verlichtingspunten in kamer functioneerden niet of onder de maat(ook na klacht). Eén klacht (lamp brandde niet) werd ná herinnering niet verholpen. De schakeling van de verlichting liet veel te wensen over.
8.8
Mol
Met partner
Nederland
juni 23, 2014
Zeer gastvrij, vriendelijk personeel in één woord toppie
7.8
Postma
Met partner
Nederland
juni 19, 2014
Goed vertoeven Vriendelijk personeel
Consumties vrij duur.
7.8
Van der Laan
Met partner
Nederland
juni 03, 2014
Echt genieten, heerlijk eten, gastvriendelijk
8.3
Spaan
Nederland
mei 27, 2014
Heel goed verblijf
Prima hotel,maar het diner is behoorlijk aan de prijs.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur